Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#85131) HoTaZo válasza wentworth (#85128) üzenetére


HoTaZo
őstag

Nagyon kíváncsian várom véleményedet, hogy milyen kárt okoz?
Nem szaggatok kábelt, nem szakítom le az alaplapról a mikro usb csatlakozót, nem rántom le a készülékem, ha beleakadok a vezetékbe. Kétlem, hogy olyan gyorsan csatlakoztatsz töltőt a kocsidban a készülékedre, mint én.
Semmilyen mágneses hatásról nem tudok, ami az alkatrészekre hatással lenne.
Az, hogy nem gyártja egyik neves gyártó sem, az engem hidegen hagy. Így olcsón jutok hozzá, nekem megfelelő termékhez. Jobban fájna egy neves gyártó, ennek többszörös árú termékében csalódnom.
Ezt nagyon nem tudják elrontani (lásd a topikjában lévő szétszedett darabot). Márpedig amíg nem tesz kárt (több mint egy éves használat alatt nem tapasztaltam ilyet), addig én javasolni fogom.
Sőt nem csak ezt a terméket, hanem ezt az eladót, gyártót is, mert (s ez kimaradt az előző h.sz.-ból) nem csak gyors volt, de nemzetközi ajánlottként jött a csomag, aláírás minden.
Ja, ha még ők is gyerekcipőben látják, akkor jó, mert az OTG funkciót hiányolom, akár a forgathatóság elvesztésének árán is. De ha nagyon nagy szükségem lesz rá, akkor befejezem a megkezdett projektemet.

petipetya: szívesen :)

PhoenixK & powerwade : Sajnos olvastunk már párszor a KS -ek és a kínai gyártósorok kapcsolatáról.

Bocs, a hosszú OFF-ért! Lehet hogy tovabbi OFF-ok elkerülése érdekében a saját topikjában kéne folytatni.

Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.