Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#71678) #04441088


#04441088
törölt tag

Hozott a posta egy pár csomagot.

Gamer egér: Kb. 1400-1500 Ft volt amikor megvettem november közepén, ennyit megér. Egyetlen dolog zavaró, hogy nincs rajta egy gomb, ami a ledeket kikapcsolná. Minőségre szerintem simán rendben van, habár az oldalsó gombok nekem kicsit 'lazák', de ennyi pénzért itthon sokkal szarabb egeret lehetett volna venni.

Awei Q5 fülhallgató: Rendben van nagyon, ennyit ez a termék is simán megér. Régen volt egy Piston 3 fülhallgatóm, de megtört a kábele, sokáig volt KZ ZS1, de az is hamar felmondta a szolgálatot, most van ez az Awei és egy Rock Zircon, mindkettővel elégedett vagyok.

Xiaomi elosztó: 11.11.-én lett rendelve, kipróbálni még nem tudtam, mert ezek az okosak olyan átalakítót adtak hozzá, ami ugyan EU-s(olvastam feedback-ek között, hogy van akiét felcserélték, nem is egy ember), de nem fér bele az aljzatba. Majd levágom a széleit és problem solved. :DDD Amúgy tök kicsinek tűnik, de a szokásos Xiaomi minőség.

Bluedio BS 3 bluetooth hangszóró: 11.11.-i rendelés, igazából sok viszonyítási alapom nincs, mivel eddig volt egy ~2000 Ft-os Telekomos BT hangszóróm, annál sokkal jobb és volt egy JBL Xtreme-em, annál sokkal gyengébb. Adtak hozzá AUX kábelt is, szerintem 11.11.-es árhoz képest(~25 usd) megfelelő. Vámon se fogták meg.

Star Shower LED -es akármi.: Tény és való, hogy ennek a műanyag, TV shop-os változata 2x-2,5x ennyibe kerül. Ez ahhoz képest fémből van, mintha jobbak lennének a LED-ek is, erősebb a fény, több felé szórja. Az volt vele a para, hogy a srác úgy hirdette, hogy Angliából jön a cucc, hónap elején rendeltem, hogy akkor karácsonyra meglesz, eltelt 1,5-2 hét, még mindig érvénytelen volt a Tracking, ráírtam, hogy mi a tosz van, visszaírt, hogy sorry, Kínából küldi. Miután elküldtem a női felmenőjébe és váltottunk vagy 15 levelet egymással megegyeztünk abba, hogy refundolja egy részét. kb. 10e Ft volt a termék, abból 4600-4800 Ft-ot visszautalt és a vámon sem akadt fent.

301 Laser Pointer: A gyufagyújtás még nem jött össze, de külön jó pont Banggoood-nak, hogy adott EU átalakítót az elem töltőjéhez. Pontozva, kuponozva volt kb. 8 dolcsi, ennyiért jó.

Jött még 2 Browning kés Aliról, 11.11.-i vásárlás, azok is nagyon rendben vannak, de már törölve a hirdetés, nem tudom linkelni.

A Star Shower akármiről mindjárt csinálok egy videót. anno amikor érdeklődtem többen is irtatok, hogy akartok rendelni, de senki nem tudta milyen is ez és addig nem mert belevágni egyikőtök sem.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.