Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#67070) fateless válasza Bendegúz98 (#67026) üzenetére


fateless
veterán

Tudod, számomra ez nem rendes óra, de ez nem azért van, mert a tied gagyi, hanem mert más az ízlésünk. Nekem ilyen kinézetű órám már sok évtizede nem volt, most már a klasszikus kinézetű órákat keresem.
Viszont azt nagyon élvezem, hogy más és más öltözethez más órát veszek fel. Kb olyan ez nekem, mint egy nőnél a retikül vagy hogy hívják. Viszont míg régen megvettem a drága órákat (anno 14 éves koromig hosszan kuporgattam, míg megvettem egy akkor 16.000Ft-os órát - már akkor a klasszikus órakinézetet kerestem), most úgy vagyok vele, hogy bár van néhány márkásabb órám, de már inkább megveszem a "noname" kínaiakat.

Kb fél éve bent voltam a kedvenc órásomnál, épp egy Tag Heuer órát vittem be (barátomé, de Angliából is az öreg szakihoz hozza az óráját). Elmondta, hogy ez kb 18-20 éves óra (2000-es sorozatból való), Elmondta a dolgait, valamint hogy mit érdemes csinálni vele, majd mondta, hogy milyen szép kort megélt ez az óra, hogy ennyi idős és még működik. Rácsodálkoztam, mire mondta, hogy igen, ezek az alap órák (nem a profi szerkezetek, hanem ezek a párszázezres (1000EUR alatti) darabok kb 10-15 évet bírnak. Ha valóban tartós órát akarok, akkor mechanikus szerkezetben szabad csak gondolkodni. Arra viszont nekem nincs pénzem, így maradnak ezek az egyszerű darabok, mert 10-20 évre nem költök el soktízezer forintot per óra,ha több darabot is akarok...

Hogy lezárjam a mondanivalómat: vagy veszek egy órát 4-15.000Ft között, és van több órám különböző alkalmakhoz, öltözetekhez, vagy veszek egy darabot drágábban, de nem marad meg tovább, vagy veszek egy komoly darabot, de annyim nincsen.

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.