Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66528) spidersoft


spidersoft
senior tag

Jött három hőmérő, okt. elsején rendeltem aliról, mindháromban két-két noname LR44 van. Ez azért érdekes, mert sokan nem adnak hozzá, vagy csak egyet-egyet. Igazából eggyel is elballag, a kettő csak azért van, hogy ne kelljen gyakran cserélni benne (simán le van párhuzamosítva a panelen). Ez azért is érdekes, mert ezek a hőmérők készülékbe (dobozba) szereltnek lettek kitalálva, így nem-gombelemes, külső tápellátás esetén csak 1,5V-ot kell adni neki. A képen a negyedik egy januárban rendelt példány, amiben csak egy elem van. A kijelzés már kezd halványodni rajta, szóval szerintem egy elem úgy egy évet bírhat ezekben. Mint látható, a kijelzőnek más a rajzolata, de más a belső panel és a ház is (kicsit más méretű nyílások vannak rajta, más az elemfedél rajzolata, szóval tuti más gyártmány). Amiben stimmelnek, az a 10kOhm-os NTK (számomra ez azért lényeges, mert akarok rájuk tenni hosszabb vezetéket, mérni mindenféle érdekes dolgokat. arra kíváncsi leszek (vagy ha valakinek tapasztalata van, pm please), hogy mondjuk 10m plusz kábel mennyi zavart fog összeszedni).

Valaki kérdezte itt, hogy mennyire pontosak... nos, hogy abszolút mennyire, azt nem tudom, sajnos nincs kalibrált hőmérőm, viszont egymáshoz képest elég közel járnak, amire kelleni fog, arra teljesen jó lesz :)

Jött egy sólyom is (kerek két hete rendeltem). Nagyon szép tükrös lemezből korrekt fotomaratással készült (szerintem valami krómacél lehet -- mágnes vonzza), szóval az ujjlenyomatot imádja -- gondolom a port is. Méreténél fogva (5x7,5cm) valami érdekesebb, kis üvegbe el lehet majd helyezni. Szereléshez szike, csőrös fogó meg egy csipesz nem árt -- no meg kb. 2-3 óra. Nem vagyok egy ügyes figura, pláne apró dolgokkal, így nekem ennyit sikerült kihozni a dologból: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7. A lemezen a sorszámok el vannak írva, de annyira nagyon azért nem lehet elrontani :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.