Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz BullZeye #53394 üzenetére
Inkább AWEI Q5-öst vennék az asszonynak, jó a hangja, egyedien néz ki és elég olcsó.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
KTU
addikt
Aliról Ugreen 5V 3.4A fali töltő
szállítással 7,64 $
Többeknek 2 hét alatt itt volt,
Kínából megy Ausztriába, osztrák posta másik matrica.Bár ha tud QC-t a telefon, érdemesebb olyan töltőt venni, amit lentebb linkeltek,
vagy
Ugreen QC 2.0 5V2A 9V2A 12V1.5A USB Fast Charger, szállítással 9,66 $
de ez csak 1 port.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Micro Usb kábelhez műterhelést tud valaki best buy ajánlatot?
Vannak mindenféle kábeleim már, teszterem is van , de jobb lenne olyannal lemérni mit tudnak max mint a telefonnal pl.
köszihttps://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
nagyúr
Van kipróbált vagy ajánlott Photometer vagy Luxmeter?
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
krisztianAMG
senior tag
válasz lkksioskdl3 #53403 üzenetére
A Zirconnak nagyon sok mélye van. Próbálj meg azokból elvenni, hátha jobban fog tetszeni. Szerintem érdemesebb más fülest kipróbálnod, amelyiknek jobban tetszik a karakterisztikája. (Az, hogy felesleges az EQ-hoz nyúlni alapból igaz, ezt az audio topikokban olvasta a kolléga, de rosszkor tanácsolja...)
Hogy mellyik lenne neked jó, azt passzolom, a Zirconon más olcsó fülest nem próbáltam. -
cikasz
őstag
1 dolláros Choetec kábel csak ma!
Egyszerre csak 1db-ot szállít csak ingyen Magyarba. Most vettem 2*1-et kiváncsi vagyok küldi-e így...szerk : gyorsan fogy igyekezzen akinek kell!
[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
veterán
Urak!
Ennél a terméknél, középen lent, az hangszóró helye lenne?
Elméletileg egy kis dobozba beépíteni, 2 hangszórót rákötni, és kész is.
https://bnc.lt/4Sug/3yabSgRRJuLegfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
albinolynx
őstag
válasz Silent77 #53412 üzenetére
Szemből nézve középső és jobb oldali kis téglalapon belül a hangszóró forrpontok. Két jobb oldali közös pont, két bal oldali pedig a bal-, jobb jel kimenet.
Kínából érdemes rendelni univerzális, tanítható távirányítót?
Régi, képcsöves samsung tv.[ Szerkesztve ]
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz albinolynx #53413 üzenetére
Kis korrekció: ennek hidalt D-osztályú végfoka van, úgyhogy nincs közös pont, mindkét hangszórónak van egy-egy negatív és egy-egy pozitív forrpontja.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Köszönöm mindkettőtöknek!
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
dugesz77
őstag
Nekem is befutott mára 11 db csomag. Persze nagy része a 0,1$ cucc. Ami talán említést érdemel:
LiitoKala Lii-500 töltő. Próbaként két ceruza NI-MH és két darab 18650 Li-ion akkut szépen feltöltötte őket. tetszik. Június 17. rendeltem.
M2S vezeték nélküli billentyűzet. mind PC/Raspberry/NEXBOX A95X tv box tökéletesen működik vele. Egész jó rajta a tapi pad is. Június 22.-én rendeltem.
Jött 3db ufo lámpaled,dinnyekés,csúzlis világítós bigyó,kártyaolvasó,ledes újrahúzható bigyó meg mit tudom én még mi. -
cikasz
őstag
Megjött 1-2 dolog :
USB-s led - A TV mögé rendeltem 2db-ot majd felrakom, de jól világít mindkettő!
MicroUSB kábel -Igaz nem ír amper-t, de lemérem majd.
Jégkrém forma - fiamnak rendeltem korrekt szilikon cucc csinálunk majd vele "calippo"-t
Pár kissebb olcsóbb cucc, jött vagy 10 csomagom mahttps://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
zsiz
őstag
válasz cikasz #53409 üzenetére
És ez jó minőség? Az egyik agyonhype-olt BW kábelem nem akar adatot átvinni. 5 hónapos. A telefont rádugom vele PC-re, tölteni elkezd, de nem ismeri fel. Se a droidost, se a WP8.1-est. Teló/PC rendben, mert ha átdugom a 2m-es kábelre a telefont, egyből felismeri a gép. A random ebay-es noname kábeleim tovább szoktak működni.
[ Szerkesztve ]
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
attiati
veterán
erre a dd4.com-ra ti be tudtatok regisztrálni?
semmilyen visszaigazoló nem jött, belépésnél meg semmit nem ír ki, hogy rossz jelszó, vagy akármi, csak annyi, hogy system information: back
-
zsiz
őstag
válasz cikasz #53417 üzenetére
USB-s LED-ből milyen színt vettél? Én nemrég Banggoodról rendeltem 2x2 métert, elvileg természetes fehéret, de inkább meleg fehér jött és azok között is van egy pár darab hideg fehér LED a szalagon. Szóval nem győzött meg. A tiéd egyenletesen, egyszínűen világít?
-
DJ. Ru$y
félisten
Gépre nem is dugtam, de az enyém BW töltővel sem tölt már, a hétvégén nem voltam itthon nem volt időm vele foglalkozni, a héten csinálom a videót és írok Banggood-nak, 12 hó garancia van rá elvileg, szóval gyanítom küldeni fognak egy másikat.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
drowns
csendes tag
sziasztok, szerintetek ez most mit jelent?
2016-06-21 16:15:34Your shipment has arrived at the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
-
-
Terentius
őstag
válasz Watcher45 #53430 üzenetére
Én ebből vettem párat JBM MJ8600 Szerintem sokkal jobban szól mint az eddigi AWEI-ek,de a kábel hajlamos tönkremenni pár hét alatt.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 16/512
-
zsiz
őstag
válasz schawo #53426 üzenetére
Lehet, hogy így gondolták.. Minden esetre azért megreklamáltam náluk, fényképpel együtt. De csak azt hajtogatták, hogy küldjek képet nekik róla, amin a csomagolás is látszik. Mivel azt már kidobtam, elküldtem a kicsomagolós videót, amin természetesen látszik a hiba, az hogy akkor bontom ki a csomagot, és a postai címke is. De csak nem volt jó nekik, úgyhogy kikukáztam a csomagolást, azzal is lefényképeztem és elküldtem nekik, erre meg már nem válaszoltak jó pár napja Ráadásul azóta az egyik LED-en azt is észrevettem, hogy szemmel láthatóan vibrál... Ezt még nem is mondtam nekik. Mindegy annyira nem gáz, műhelybe így is megteszi a szalag.
(#53427) DJ. Ru$y: köszi a tippet, lehet, hogy ez ügyben is írok majd nekik.
-
zsiz
őstag
válasz grizlisandor #53433 üzenetére
Akkor számítsak arra, hogy a 2 méteresem is megadja magát? (Nem emiatt, de már berendeltem a biztonság kedvéért a fentebb linkelt 1$-os kábelből két darabot.)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Megjött a GearBestről az Orico USB3-as külső HDD ház. Jól megépített darabnak tűnik, elég stabil, nem nyeklik-nyaklik, pedig színtiszta műanyag az egész. Az elején egy kék/lila LED mutatja az üzemállapotot.
Egy 2,5 inches 1 TB-os Blue WD van beledugva. Kipróbáltam, USB3-as portról hajtva 100 MB/s sebességgel veszi fel az adatokat
Ha USB2-es portra dugom, akkor 20-25 MB/s sebességet tud
Eddig nem hibázott, de tesztelem folyamatosan.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
w.miki
veterán
-
zsiz
őstag
válasz w.miki #53437 üzenetére
Ezen alapból van USB csatlakozó (ha lentebb tekersz láthatod a képen), amit vagy a TV usb portjába dugsz, így a tv bekapcsolásakor kapcsol a szalag is, vagy telefontöltőről is táplálhatod, de akkor világít amíg ki nem húzod. Vagy berakhatsz egy USB on/off kapcsolót esetleg a telefontöltő és a szalag közé. A szalag hátoldala pedig öntapadós.
[ Szerkesztve ]
-
gorbep
senior tag
válasz Silent77 #53268 üzenetére
Hát a LED-es UFO lámpát próbálta már valaki beszerelni? Mert én próbáltam.....
3cm-el nagyobb mint az itthoni UFO lámpák belseje...
Hát Z alakban meghajlítgattam a csillag karjait, 1-ben sikerült megszakítani a nyákon a huzalt.... szóval csak óvatosan... vagy esetleg valakinek valami más ötlete az átméretezésre?
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
gorbep
senior tag
válasz balazs1956 #53442 üzenetére
nehogy levágd, mert a LED-ek sorba vannak kötve és áramgenerátorosan vannak táplálva!!!!
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
w.miki
veterán
így lesz
annyi változtatással, hogy az 5050-es led-ekkel rendelem
nem tudom, mi a különbség, de biztos jobb, mert drágább
van elvileg már 5630-as led is, de olyat ebből a változatból nem találtam[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Hurkafej
aktív tag
válasz Donki Hóte #53436 üzenetére
Nehogy a fájlnév miatt bannoljanak innen
HD Sentinellel figyeld majd az adatokat, WD winchesternél lehet állítani talán a parkolás idejét, nehogy hamar elinduljon a lejtőn a winchester - kondíció és teljesítmény csökkenéssel.
-
dugesz77
őstag
Arra is érdemes figyelni,hogy pont az 5050-nél egy tokon belül 3 kis LED van. Az RGB-nél 3 külön szín míg a fehérnél 3 db fehér értelem szerűen. De egy 2835-nél vagy egy 5630-nál nincs megosztva három fele a tokozás egy darab nagy COB LED az egész így nagyobb fényerőt tud leadni.:
Az 5050 elég rossz a hely kihasználása:
míg a 2835 :
Itt az összehasonlítása a 2835/3528-nak:
Hiába ugyan akkora az új 2835 majd 3x akkora fényerőt tud.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest