Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali1975
tag
válasz drowns #44954 üzenetére
Szia.
En rendeltem mar mind a kettorol.
Nekem minden cucc megerkezett.
en meg behoznam a tinydealt is. itt is van eu-s raktar.
es meg a geekbuying is. Innen is vettem mar dolgokat es minden megerkezett.Ha eu-s ,akkor azt is nezd hogy melyik mennyiert hozza .
A tinydeal -tabletnel is- magasabb ar, de nem mindig van plusz szallitasi koltseg.
A GB-nel jo aron vannak a cuccok, de eu-s raktarbol 8-17 dollar jon ra vagy tobb.
BG-rol es geekbuyingrol mostanaban nem vettem eu-s raktarbol.Udv
-
dugesz77
őstag
válasz drowns #45341 üzenetére
Szerintem vannak átfedések ha nem is írják,hogy pont ahoz való. Kinézetre a Hd 2xx szériáé elég hasonló. Itt találtam párat hátha.. "Headband Cushion" néven érdemes keresni.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz drowns #45341 üzenetére
Én 465-re ezt vettem, nagyon jó!
Kicsit paszentos, tehát nem éppen rá való, mintha kiebb lenne, de ettől tökéletesen használható. Kényelmes, puha, jó anyaghasználat.
Hátha van 380-hoz is.Ear Pad Ear Headphone Cushion Replace for Sennheiser HD465 HD485 HD435 HD415
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz drowns #45383 üzenetére
Nem. A gyárit le kellett pattintani (húzod mint állat), kis fülek tartják. Ki kell venni belőle az ovális műanyag tartót, és azt átrakni az újba, és ezt visszapattintani.
De ez 465, nem tudom a 380 is ilyen e?!1 Pair Sennheiser Ear Pad Cushion Replacement For PC350 PXC350 HD380 PRO HMEC250
Ezt nézve hasonló a fel és leszerelése.
[ Szerkesztve ]
havri
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz drowns #47352 üzenetére
Nem. Sincerity-nél a 32-es Evo+ olcsóbb, mint ez.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
terra052
őstag
válasz drowns #48593 üzenetére
Jófajta powerbank kérdésedre:
Tapasztalat: az eddigiekhez képest űrtechnika. Terhelésre kapcsol be, ha megszűnik, automatikusan kikapcsol. Pontosan jelzi a töltést, a saját kábelével prímán tölt, és általánosan minőségi darab.
A legjobb árat nem tudom, én itthon vettem 4e ft körül (neppertől ).werkmania.hu
-
KTU
addikt
válasz drowns #50278 üzenetére
Egy jó 1 Amperes töltő (és persze jó kábel, ami van a dobozba hozzá jó,) is elég a Xiaomi 10000 power bankhoz.
Persze nem árt a 2 Amperes-se, ahogy a fórumtársak írták. Nem baj ha nem max. terhelésen működik.
De nem vesz fel többet ebből sem.Később se ment 1A fölé.
Töltő:
BlitzWolf® 40W Smart 5-Port,
a kábel is tud 1,9 AmpertLaptopról vagy PC-ről töltés felejtős.
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
zsiz
őstag
válasz drowns #51182 üzenetére
Konyhai mérlegből ezt a fajtát használom: [link], hibátlan. Talán annyi, hogy ha kicsit nagyobb tálat/tányért rakok rá, az kitakarhatja a kijelzőt. De nekem nem gond, van itthon olyan tál, ami pont jó rá és azért fér is bele. Két ilyen mérleg van a családban, az egyik már jó néhány éves (ha tippelni kéne 3-4 évet mondanék), a másik talán másfél éves lehet. Részemről ajánlott.
(#51193) CineDOG1: A teszkós csak vicc kategória szerintem. Én egyszer vettem (igaz aszfaltra) szakboltból 22k-ért, de akkora csalódás volt. Pedig úgy voltam vele, hogy ennyi pénzért már csak nem valami gagyit kapok. Hát de. Egy kínait majd egyszer én is kipróbálnék azért (ugye itthon minden túl van árazva), de nem fűzök sok reményt az olcsó kategóriához. (Konkrétan én ezt nézegettem: [link].)
[ Szerkesztve ]
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest