Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43022) zsiz válasza Outlander (#43010) üzenetére


zsiz
őstag

Ezek nem is arra vannak, hogy berohadt csavarokat szedj ki.. főleg laptop, telefon szétszedéshez, ami viszonylag ritkán van összerohadva. Persze ahol csavar van, ott lehet használni, de ami össze van rohadva, oda nem precíziós csavarhúzó való. Mint, ahogy medvére sem csúzlival lövünk :D Ennek ellenére én is sokmindenre használom az én készletemet, de mint fentebb írtam, annak sokkal jobb fogása van, mint ennek lehet. Egy ehhez hasonló készletem is van itthon, de mióta megvan az új, ezt egyszer használtam.. mikor egy mélyen levő csavart kellett kiszednem. Van egy régi telefonom, ezzel próbáltam szétszedni, de esélytelen volt a fogása (foghatatlansága? :D) miatt. Le is nyalta a csavar fejét. A Jackly készlettel még így is olyan könnyedén kicsavartam, hogy el se hittem.

Más: ma vettem másik új elemet a fóliahegesztőmbe, ezzel már működik. Írtam is az eladónak, hogy sorry... Pedig a másik elem is szinte új volt, amivel próbáltam. Na mindegy, de így sem estem hasra tőle. Legalább ilyen is van itthon most már és tényleg használható :D Elsőre légmentesen lezártam a zacsit amin kipróbáltam.

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.