Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Avicularia #38451 üzenetére
Gyenge bőrnek tűnik, a varrás is. Ennyit biztosan nem adnék érte.
-
dugesz77
őstag
Tudna nekem valaki abban segíteni,hogy mobiltelefonhoz keresnék kamera modult(UMI Iron pro).
Azt néztem már,hogy Sony Exmor IMX 214 van benne amit elég sok telefonba beépítenek. Gondolom annyira azért nem csereszabatos,hogy egy Xiaomi Mi4-ét rendeljek helyette hiába ez is szalagkábeles és 13MP-s.
Hol?Kitől lehetne rendelni ami meg is érkezik és tényleg belemegy a helyére. Néztem a videót simán cserélhető lenne.
Lehet nem itt kellene érdeklődnöm, előre is bocs érte. -
nagyúr
válasz Avicularia #38454 üzenetére
Reméljük neked nem fog. Használd egészséggel
Lehet nem csak nálam vetődött már fel, de matt tempered glass-t nem gyártanak?
-
htc07
addikt
válasz Avicularia #38451 üzenetére
nem rossz, de valami diszkrétebb árazásút keresek.
eddig ez a befutó, csak nincs készleten belőle.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Gyerekek tudtok valahol olcsón CD-DVD papír tokot?
Sima vagy ablakost.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
andrisbandi
őstag
válasz Beni2360 #38459 üzenetére
Ha csak pár darab kell. How to Make a CD or DVD Case
Tíz éve kb az IT mediából vettem papír tokokat. Olcsó, de csak "B" osztályos.
░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
Beni2360
félisten
válasz andrisbandi #38460 üzenetére
Köszi IT m. tudom de valami jobbat szerettem volna.
A hajtogatóst érdemes tovább fejleszteni.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
atees
őstag
Sziasztok!
Szösz leszedő hengert keresek, hogyan álljak neki ? Vagy valaki tud valami jót, ami már bevált és olcsó?Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
atees
őstag
válasz Mr.Csizmás #38464 üzenetére
Pedig azt hittem lesz 1$-ért valami nagyon jó
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
atees
őstag
Ezt most láttam, sokszor van itt róla szó, megéri ez?
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
DavidQ
tag
válasz Beni2360 #38459 üzenetére
CD/DVD tokok: http://dvd-empire.hu/?page_id=16
Egyébként bármi más is elég jó áron van itt.Nem minden kínai szirszar szar!
-
PindurAnna
Közösségépítő
Sziasztok.
Olyan főzőkanalat vagy fakanalat keresek, aminek a nyelén van egy bevágás, ahol a lábas szélébe be tudom akasztani.
Ilyet:[ Módosította: ngabor2 ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
LógaGéza
veterán
Okosórából van valami ajánlott? Nem baj, ha kicsit drágább, de jó legyen.
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
betyarr
veterán
válasz KaiotEch #38478 üzenetére
így hirtelen.igaz ez ali.de nem egy nagy összeg,tehát,még ha valamilyen úton-módon nem érkezik meg,átver az eladó stb. és nem kártalanít az ali,akkor sem vágna földhöz.
mellesleg nekem most volt egy ügyem egy eladóval az alin,de 2 napon belül kártalanított az ali egy full refunddal.tehát biztonságos,elhiheted -
Jarod1
veterán
Rendelt valaki USB-s mágneses töltőt?
-
cris78
őstag
Most vettem ebayen egy telefont. Van esély rá, hogy a vámon átcsúszik?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Czimby
addikt
válasz PindurAnna #38484 üzenetére
iPapírt
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
dugesz77
őstag
válasz szabacsik #38487 üzenetére
Bár nem engem kérdeztél de a jövőre is gondolva(li-ion töltés) én ezt venném ha elég a két helyes.
-
-
Predator2
addikt
válasz dugesz77 #38488 üzenetére
IPC-1L vagy BC 700
Ezek regenerálni és kisütni is tudnak, értelem szerűen CPU vezéreltek. Ezzel tudod maximalizálni az élettartamot és a kapacitást is.
Bővebben itt:[link]
Li-Ion-hoz jó az a töltő amit linkeltél. Ha jól emlékszem akkor ezek nem tudnak kisütni, és így nagyobb az esély a memória effektes akkukra. Mert nem minden készülék meríti le teljesen az akkut, amit a töltő megcsinál (ha tudja) Így biztosítva a lehető legnagyobb kapacitást.
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
veterán
válasz dugesz77 #38488 üzenetére
Szerintem ez is egy minőségi darab ha két csatornásat keresel.
Ez meg egy 4 csatornás. Ez tud AA/AAA akkut is tölteni.
Adnak hozzájuk autós csatlakozót is, autóban is tudod használni őket.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
dugesz77
őstag
válasz Predator2 #38492 üzenetére
Nemek is van itthon egy IPC-1L töltőm. Abban igazad van,hogy ez tud kisütni is tehát tud egy ciklusban kisütni,regenerálni,tesztelni is(már ha beállítod,mert ha nem ,akkor ez is csak simán rátölt). A memória effektus a NI-CD cellákra volt jellemző a NI-MH (mint az eneloop is)már nem annyira érzékenyek erre. Jó töltő az IPC csak túl érzékeny. Egy kicsit jobban lemerült cellát simán észre sem vesz tehát el sem kezdi tölteni. Meg az ára húzós lett. idő közben (én még amikor megjelent 9000-ér vettem anno a conradban)
Donki Hóte: A LiitoKala Lii-260 az csak li-ion töltő. Neki NI-MH töltés a mérvadó.
[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
válasz PindurAnna #38477 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz PindurAnna #38477 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
spidersoft
senior tag
rövid filament COG LED-et nem találtatok valahol véletlenül? csak maga a LED csík kéne, ránézésre kb. fele a hossza a szokásosnak, illetve jellemzően 0,5W-os egy csík.
-
musli26
tag
Várható ,hogy lesz valahol akciós xiam. ventilátor?
Mert most bőven 1k felett van.
Azt hittem így januárba olcsóbb lesz.Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
interstart
tag
válasz spidersoft #38497 üzenetére
Az a cog az COB (Chip on Board) lesz és tele van vele az ebay, ha rákeresel, hogy "led filament". Kilistázod az olcsóbbakat és ott lesz annyi, amennyi neked kell (már ha jól értettem, hogy olyat akarsz)
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest