Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37882) dugesz77 válasza krisztianAMG (#37863) üzenetére


dugesz77
őstag

Mentségemül szóljon én az október 26.-án fizetett xiaomi ledes lámpák és a október 15.-én fizetett kábelre kérdeztem rá december 23.-án. Türelem megvolt és nem is kötekedtek velem. Egyszerűen leírtam,hogy nem szokott ilyen sokáig tartani és kész. Cím ellenőrzés,várjak egy hetet sablon szöveg. Utána küldték az újra.
Természetesen kifizetem nekik. Nem ezen az 1500 forinton fog múlni a becsületem.Plusz ők is eddig maximálisan korrekten voltak velem. Most néztem és 90 rendelésen vagyok túl. Egy tétel nem érkezett meg belőle, azt is refundolták(kopp-kopp)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.