Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz szjoci #31498 üzenetére
Ez is jól néz ki, hasonlót láttam banggood-on is talán.
Most ezt nézegetem. Ezen van vonal bemenet, sd kártya olvasó, fm rádió, kijelző, ébresztő óra (bár erre nincs szükség). És még jól is néz ki. Csak ahogy nézem BT 2.1-es, nem tudom hogy ez egy BT hangszórónál mekkora hátránnyal indít.
A cél egy kis konyhai zajkeltő lenne, így nem árt ha van benne sd kártya olvasó és fm rádió.A passive radiator az micsoda benne? Én ovális hangszórónak nézem.
-
havri1
félisten
válasz huliganboy #31493 üzenetére
Persze!
Sok verzió van, és teljes a kavalkád..egyiknek nincs elvileg fókuszhibája, viszont nincs UV szűrő a lencsében, a régebbibe van UV szűrő, de fókuszhibás sok darab..
Fúkuszhiba vagy nem hiba? A gyártó illetve a webshopok szerint ez nem hiba, mert ez alapban selfie kamera, és 0-5m van a fókuszpont, így tökéletes. Mások szerint meg nem selfie kamera, és 5m felett a végtelenségig kéne fókuszálnia. Hozzáteszem, van amelyik ilyen, van amelyik olyan...Állítólag kis kézügyesség, és megoldható ez a fókuszhiba.
Enyém Z23L, újabb széria, és kb 5-10 m belül tűéles, távolabb mintha kicsit elmosódott lenne, de nem vészes, célnak megfelel, nem nyúlok hozzá.
A másik nagy probléma, a hang hiba.
A mikrofonnál valamit elcsesztek összeszerelésnél, és egyes példányok nagyon halkak, viszont van aki a túlvezérelt hangra panaszkodik..az enyém halk. Orvosolható, de szét kell szedni hozzá.
Szóval nem egy GoPro, de ennyiért, főleg ha mákja van az embernek, és egy jót fog ki, nagyon szuperhavri
-
Ezen a cuccon besírtam, minden egyedülálló nőnek (tisztelet a kivételeknek) alapkellék: [link]
Egyik képen skorpióval illusztrálva, hatalmas
-
maestro87
őstag
válasz ^Clown #31503 üzenetére
Végre egy hasznos találmány! Mi sose tudjuk mi a fenével lehetne felszippantani este 11-kor a plafonról a pókot anélkül, hogy a zajos és nagy porszívót elővennénk. Papuccsal meggyilkolni meg ugye nem szabad őket a festés/tapéta miatt. Kár, hogy csak 0,5W teljesítményű, így szerintem használhatatlan.
-
twine
veterán
válasz maestro87 #31505 üzenetére
Ajánlom az elektromos légycsapók bármelyikét....
Még a lódarazsat is lesokkolta, igaz, arra pár elektromos fröccsöt rá kellett küldeni...
De ha humánus akarsz lenni a nagyobb dögökkel, csak rányomsz a gombra,a lábai az elektromosságtól rágörcsölnek a "teniszütőre"...kinyitod a terasz ajtót, és kidobod...(ha szerencsés, és túlélte a sokkot)Ps:
Meglepő 2db AA elemből mit ki tudnak hozni...ha hozzáérsz újjal,egész komolyan "megb@sz"...[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Érdekes dolog, valutás vásárlásokkal kapcsolatban:
Nézegetem a számlakivonatom, mondanom sem kell, (írtó sok hülyeséget rendelek), és szemet szúrt, egy erste sor:4xxxxxxxxx 00000001 PAYPAL *BANGGOO 353143690 15111212:27 vásár. 12.04 USD 312.14 12.04 USD 312.14
Igen, a 312.14 ft, 11.16 dátummal lekönyvelve. Mondom mi a F, én eddig úgy tudtam, US$ ért vásároltam, amit a bank váltott, a napi számlakonverziós középárfolyamon. Ami aznap 290,32 HUF volt.
Kiderült, NEM!!!
VISA -nál ez nem így van. Tök mindegy miben vásárolok (kivételt képez, ha megegyezik a számlámon lévő devizával azaz HUF), akkor először a VISA váltja EURO-ba, majd a bank EURO-ból váltja nekem forintra.
Semmit nem lehet tenni. Ha átállítottam volna BG-n a vásárláskor a devizát HUF-ra, akkor a 12.04$ vásárlásom 3573HUF került volna, és nem 3758HUF-ba.Apróság, na de kérem...lehet még a PayPalos váltással is jobban járnék.
Kíváncsi vagyok kinek van mé VISA kárytája.
[ Szerkesztve ]
havri
-
titán
válasz havri1 #31508 üzenetére
Tévedsz, ha a Visa váltja az a jobb. A Paypal váltás egyáltalán nem jó.
Már a Paypal fórumon számolgattunk. Kevés bank vált középárfolyamon, eladási általában.
Az Erste Visa kártya esetén így néz ki a váltás, én jobban járok, mintha Mastercard -régebben az volt az Erste netkártyám- váltana. Az OTP is hasonló.A BG hiába állítod át az ár kijelzést, nem sok köze van a bankkártyád árfolyamához.
Melyik a bankod?
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
(Remélem tévedek) Most néztem át a számlám, és az ügyfélszolgálattal beszéltem.
Amiket írtam azt az ügyfélszolgálat tényként közölte . (Nálam)A vásárlás napján a VISA nekem 312.14 -ért váltott.
Szerk.: Mondjuk nem értem, lehet mégis van valami, és félreértettem, mert az alábbi adatok alapján mégis csak -3 486 HUF -ot vontak le véglegesen, ami nem 312.14. Nem értem már.
[ Szerkesztve ]
havri
-
titán
válasz havri1 #31508 üzenetére
Results
Currencies fluctuate every day. The rate shown applies to transactions processed by Visa Europe on 13 November 2015 with a currency conversion fee of 0.00%
1.00 EURO = 312.14 HUNGARY FORINTAmit fizettél az pedig: 12.04 UNITED STATES DOLLAR = 3,486.19 HUNGARY FORINT
Ne dőlj be a számlakivonatnak.[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
-
RBJ
addikt
Kérdezni is akartam, hogy mostanában érkezett e miband getone ról valakinek?
Pont megnéztem a tn t okt.30. rendeltem 1. majd november 1. kettőt. Mindnek azonos a TN je.
Lehet egy csomagban van mind? Ma érkezett a célországba a TN alapján.
Csak nem kamu.
Nem használ senki xiaomi TDS t?[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Outlander
addikt
5,5 collhoz, normális-erős, ablakra cuppantható tartó olyan nincs?
Ráadásul panorámás ablakra... tehát nem a régi zsigulis és a manapság újra divatos majdnem derékszögű szélvédőre kellene... így az ilyen 2-3 centisek is ki esnek, csak a hosszabb nyakúak jöhetnek szóba, ez már-már majdnem jónak is tűnik, de ha elfordítanám vízszintesre a navigációhoz, akkor mi tartja meg h ne essen ki belőle a kanyarból?!
Esetleg nem látott valaki valami értelmeset? Akár 10$-ig is elmegyek.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
titán
válasz Predator2 #31516 üzenetére
A BB ezt írja: Kártyatársaság az eredeti devizát értéknapi kártyatársaság által alkalmazott árfolyamon elszámoló (EUR/USD) devizára konvertálja.
A kártyatársaság felöl érkező elszámolási devizanemben (USD/ EUR) meghatározott összeg forint konverziója az ezen a napon érvényes Hirdetményben közzétett bankkártya eladási árfolyamon történik. A kivonaton az elszámoló deviza alapján konvertált forint összeg és eredeti deviza kalkulált árfolyama szerepel.
Számolni kell, de még mindig jobb az árfolyam így is, mint a Paypal konverzió.Ma BB USA dollár eladási 296,02, Paypal 306 HUF
[ Szerkesztve ]
-
Ádám16
addikt
ebayen hogyan tudok a kosárba rakni több dolgot? egy termékből többet akarok, csak más színben, és egyszer(re) akarom fizetni.
-
fess
őstag
Ez az óra jött ma, masszív a ház, a csattartó rugót majd lehet ki kell cserélni,de tetszik, nagyobb mint gondoltam.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Ádám16 #31524 üzenetére
Nincs hozzárendelve a kártyád a PP számládhoz? Akkor csinál ilyet, de visszaadja azt az 1$-t elvileg...
Srácok!
Akik a BIT készletre vannak most kattanva, ez a KIT Tescoban 1200-1500 környékén mozog, akciózva is van néha (bár újságban nem, de boltban ki szokták írni).[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
AndrewTdi
addikt
válasz DJ. Ru$y #31494 üzenetére
Nekem ma megjött. Minden rendben vele, kellemes csalódás.
Tudom sokak által nem elfogadott méréssel, de jobban teljesít mint a Nilkin 2A kábele.
(a nem elfogadott mérés alatt azt értem, hogy rádugtam a kijelzős usb-s mérőkét az adapterre, rádugtam a kábelt a telefonra. kijött egy érték. majd 1 perc mulva rádugtam a másik kábelt kijött egy érték.)más: 220-as blitzwolf töltő adatpterre is be kéne ruháznom, mert a Nilkin nem teljesít jól. Érdemes lehet megvárni az ünnepeket, hátha lesz akcióban?
-
DJ. Ru$y
félisten
-
betyarr
veterán
getone-ról rendeltem meg 11.08-án és most este(?) hozta a postás a xiaomi power strip-et.
igényes,minőségi darab.mérni nem tudom,de a telómat megfelelően tölti az usb portról. -
-
-=Jam=-
őstag
Ebben amúgy tévedsz, ha a Banggood-on átállítod HUF-ra az árakat, akkor abban vonja le a kártyáról és a BG váltja át, amúgy teljesen korrekt áron. Én így használom, mert így nem ér meglepetés Másrészt mióta banggood-on ez az expressz paypal nyílik fizetésnél, ott nem is lehet állítani, hogy ki váltson, így ez a legbiztosabb.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Ádám16 #31544 üzenetére
Az a BW mondjuk abban, hogy kapásból 2 eszközt tudsz tölteni, és csak egy lyukat foglalsz el, míg egy 5 portos BW-fal 5 eszközt tudsz tölteni egy aljzatról. Powerbank töltéséhez kell a kraft ott már számít a leadott amper is, mert ugye powerbank-hoz nem adnak töltőfejet.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
andrisbandi
őstag
válasz krisztianAMG #31546 üzenetére
Mobil appos vásárlásnál nem lehetett állítani, pl Getone.
Csak pécén vásárlásnál.
- Az appos biznisznél egyedi árak-kedvezmények vannak, amik PC- nem elérhetőek.▓▒░ Dell - i7 - akku 5ó ░▒▓█► https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App