Hirdetés
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Mi történik egy netes csalás után?
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz kirkri #21238 üzenetére
És ha az eladó úgy dönt, hogy nem küldi meg a cuccot és refund-ban megkapod az 5 dollárt? Akkor van cumi.
Nem akarja inkább valaki megkérdezni a vámhatóságtól ezt? Most nincs kedvem az a valaki lenni.
Amúgy nekem már 2db drón szerepel a rendeléseimnél 10 dolláros áron.[ Szerkesztve ]
-
-
RBJ
addikt
válasz kirkri #21349 üzenetére
És nem ám holmi lom diplomatatáska volt a menő. számzáras. műbőrös.
Belegondolok gyereknek minek diplomatatáska? Biztos nézet hazánkba tévedt idegen, hogy a pulyák diplomatatáskávval járnak. És ha belegondoltok még a kaja is benne volt.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
maestro87
őstag
válasz kirkri #21459 üzenetére
Rosszul írtam szerintem. Jelszót talán mindig fog kérni, de rá lehet állítani a LastPass bővítményt, akkor automatikusan kitölti. Ha meg bejelölöd a "This is a privat computer" rublikát a fizetési bejelentkezés ablakban, akkor talán ahogy rányomtál a buy-ra, már csak a jelszóra és a megerősítésre lesz szükség, de 1 ablakban! Tehát egy gombnyomással kevesebb van. Sajnos csak fizetéskor lehet beállítani. Én most próbáltam egy másik paypal fiókkal, de ha nem fizetem ki a terméket akkor nem jegyezi meg ezt a beállítást és akkor marad a f.név+jelszó --> következő ablak majd confirmed procedúra.
-
maestro87
őstag
válasz kirkri #22007 üzenetére
Pontosítok: A böngésző megjegyzi a név+jelszó párost, nem kell beírnom. Viszont a paypal nem jegyzi meg a "private computer" beállítást. Ezért akarok már valamit rendelni onnan nem snap-up-ban, hátha akkor megjegyzi. Bár ha ebay-ről rendelek, lehet az is jó lenne neki. Keresek is valamit onnan.
-
maestro87
őstag
válasz kirkri #22058 üzenetére
Ja, ok.
10W-os LED
Majd csinálok hozzá kör alakú nyákot, vagy nem. Hőelvezetés lehet probléma lenne...9annvele kupon kóddal lejön belőle -10%. Ennyit a kiosztott 6%-os kuponokról.
[ Szerkesztve ]
-
zsiz
őstag
-
Saccco
nagyúr
válasz kirkri #22637 üzenetére
Pedig kijön.
- 1.500ft az óra
- a vám rossz esetben 12% -> 1.680ft
- áfával 2.134ft
-------------------------------------------------------------------------------
mindet összeadjuk az 5.314Ft, nem sokat nyernek...trollololo
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
sagesz93
addikt
-
kirkri
addikt
válasz kirkri #22732 üzenetére
Vége van a 39 dollár feletti kupon kedvezménynek, ne keresse senki.
"We are running out of discount budget"
Azért egy ennyire beharangozott promóciónál ez gáz. Ha egy kis webshop csinálja ezt, azt megértem, de az Aliexpress esetében nem igazán.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
maestro87
őstag
válasz kirkri #22735 üzenetére
Ez tényleg gáz. De hol írja ezt? Akkor ne is várjak tovább, rendeljem meg? Fél napig keresgéltem a cuccokat, hogy összejöjjön a 39 dollár, erre meg elfogyott?
És coin rush-ból sincs kuponom, csak másnak tudtam gyűjteni, nekem meg nullát ír. Vagy nyugtasson meg valaki, hogy két kupont egyébként sem lehetne használni...
[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
-
tonyrulez
őstag
válasz kirkri #22764 üzenetére
Ahogy látom annyira nem éri meg. Az ausztrál dollár (AUD) folyamatosan esik, de a Banggood ebben is up to date és rátesz még egy kicsit. OTP-sek itt ellenőrizhetik az árakat, azzal még mindig jobban járunk. Pl. a hőn szeretett Eachine H8 Banggood szerint ~3800, OTP váltással pedig ~3600. Persze előfordulhat más helyzet is, de ellenőrizzük, főleg magasabb áraknál, mert sokat számít.
4 8 15 16 23 42
-
maestro87
őstag
válasz kirkri #22787 üzenetére
Te hogy a fenébe vetted meg a 4.99 dolláros lámpát 0Ft-ért? Én mikor leakartam adni a rendelést rá, visszadobott a paypal, hogy 0Ft-os tételt nem lehet kifizetni. Ventilátort kellett volna vennem még akkor is ha már rendeltem banggood-ról. Vagy te mivel fizettél?
(#22786) Outlander: Nekem mikor forintba volt állítva, akkor forintot vont le a bankom. A bankom jobban váltott ezért visszaállítottam dollárra.
-
titán
válasz kirkri #23772 üzenetére
De ez nem eBay topikba való, van külön Aliexpress
Az eBay-n Nem így szokták. Ha fehéret kér akkor küld számlát az eladó és azt fizeti ki. Nem lehet emelgetni az összeget eladás után és bizonyos esetekben előtte sem, ha már ment rá licit.
Itt meg nincs halasztott fizetés. Meg kell kérdezni hogy fizesse.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest