Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz kimista #21173 üzenetére
Ugyan nem eBay, hanem Aliexpress, de ez szerintem a legjobb ár, ha veszel 5x20 darabot. (ráadásul nem 15mm vastag mint általában a 100-as csomagok, hanem 20mm-es.)
Update: Most látom, hogy már csak 10-es csomagok vannak, pár napja volt még neki 20 darabos is.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz raziel01 #21237 üzenetére
Az én véleményem is az, hogy ez ennyire nem egyszerű dolog.
Ha veszek valamit az eBay-en 500 dollárért és megbeszélem az eladóval, hogy két részletben fizetem, egyszer átutalok neki 495 USD-t, majd az 5 dolláros árat állítsa be nekem és azt fizetem ki hivatalosan, akkor vám és áfa mentes lenne a vásárlás, mert csak 5 dollár volt a vásárlás összege?
A bizonylatokat a vámhatóság csak mint támpontot vesz figyelembe. Ha nem találja reálisnak, akkor a termék piaci árát veszi alapul. A vámosok sem hülyék.21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz Silent77 #21239 üzenetére
Ha a NAV fejével gondolkodsz, akkor nagyon is logikus.
Az után az ajándékba kapott termék után is kell áfát/vámot fizetned, amit adott esetben egy rokonod küld külföldről teljesen ingyen. Ilyenkor nyilatkoznia kell a küldőnek a termék értékéről és ezt veszik alapul. (Ha irreális árat nyilatkozik, akkor életbe lép amit az imént mondtam, hogy a piaci ár alapján szabják ki a sarcot a vámosok.) Ha ilyen esetben is fizetned kell áfát/vámot, amikor egy vasat sem fizettél a termékért, akkor mennyire gondolod reálisnak, hogy jelen esetben nem kellene fizetni az ezer dolláros "madár" után?
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz Gsx-rr #21350 üzenetére
Jól mondod.
(#21352) RBJ: A zsemléket mindig kilapította, mindenkinek lapos volt a szendvicse.
De ha merev fala volt a táskának, akkor bármit bele lehetett gyömöszölni, csak rá kellett ülni, hogy sikerüljön összezárni. Ha már oldalról rácsúszott a zár, akkor nyert ügyed volt.[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Szerencsére én is, és a postást is ismerem, így jó eséllyel megkapom.
Reméljük nem szándékosan lett elírva mindenkinek és a csomagok el sem indulnak...
Ha meg reklamálna az illető, akkor nagyon sajnálják, biztosan a téves név miatt nem kapta meg a vevő. Persze, hogy ne érjen kár, szívesen visszautalják a 0.01 dollárt amit fizettem nekik az orrszőrnyíróért. (ami annyira egyértelműen ráfizetés nekik, hogy ilyen erővel utalhattak volna mindenkinek 3 dollárt és még olcsóbban jöttek volna ki, mert nem kellett volna postázni)21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Egy-két jó szó (és a kánikulában egy pohár hideg víz) mindig meghozza az eredményt.
Soha egy csomagom sem tűnt el és többször volt olyan, hogy felhívott a postás, hogy csengetett, nincs otthon senki, beadja-e valamelyik szomszédnak a motyót, vagy a postán akarom átvenni?Mondjuk ha késő délutánig dolgozik az ember, akkor nehéz összefutni a postással és építeni a jó viszonyt.
(#21568) Silent77: Nálunk is elfogyott már három postás, de mindegyikkel jó volt a viszony.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz pető bá' #21740 üzenetére
Én anno vettem Kínából két laptop akkut is. Egy Acer és egy Sony laptopba.
Nem a legolcsóbb találatot vettem meg egyikből sem.
Az Acer kb. fél év alatt pusztult el, a Sony 9 hónap alatt. Ugyan mindkettőt 2 év garanciával hirdették, de egyik eladó sem reagált a leveleimre.
Hogy itthon jobban megérné-e, abban sem vagyok biztos. Gyakran ugyanazt árulják itthon 30-40% felárral, mint amit az eBay-en én is megvehetek.21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
-
kirkri
addikt
válasz San398 #21983 üzenetére
Az már biztos, hogy nem zárul a Snap-up 18-án, mert van fent egy újabb kör holnap hajnali 2 órára, ami már nálunk is 19-e, Kínában meg már nagyon az.
Érdekes módon megy a Banggood-on az időszámítás. Az első körös Xiaomi akciónál venni akartam egy ezüst power bank-et, a visszaszámlálónál volt még belőle két nap hátra. Erre másnap reggel már teljesen más áron volt fent. Majd másnap egy másik szín megint az olcsó áron.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz maestro87 #22046 üzenetére
Én anno ilyet vettem bele, de csak a 3W-os fért el a lámpatestben, azt meg nem igazán találom elég erős fényűnek. Bár a szűkös hely miatt lehet, hogy eleve nem lehet kiváltani a halogén izzót. Mondjuk az a 0.81 dollár nem egy veszett nagy összeg, talán egy próbát megér.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz maestro87 #22048 üzenetére
Már az 5w-os sem fért bele, én vettem mindhárom méretből. Viszont a konyhapult alatti lámpatestekbe jó volt, így nem veszett kárba sem az 5, sem a 6w-os változat.
Esetleg a kör formájú változatokat meg lehet még nézni, de ott pedig a kör átmérője határolja be a dolgokat. Inkább olyat kellene találni, ahol a LED átmérője extrém nagy, nem több darab van ráültetve egy panelre.
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz Silent77 #22345 üzenetére
Ez az egyik legjobb 8'-os kínai tablet. Viszont az "eredeti" ár erősen túlzó.
A legtöbb webshopban 86 USD körüli áron megvehető. A Gearbest-en múlt héten még volt EU warehouse-ból is 84 dollárért, áfa/vám mentesen.21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz Silent77 #22511 üzenetére
Jól értem, hogy azokat a kuponokat akarjátok felhasználni, amik csak 25-én lesznek beválthatóak?
Más: Az előbb nyomkodtam az Aliexpress alkalmazást és találtam valami olyat, hogy Flash Deals. Ha jól láttam valami hasonló lesz, mint a Banggood Snap-up. Xiaomi 10000mAh-s power bankot láttam 2 dollárért, a mennyiségnél az szerepel, hogy coming soon. Én béna elnyomtam, és azóta nem találom.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
A Banggood mobilos alkalmazáson volt délután 0.01 dolláros áron a Snap-up féle orrszőrnyíró. Ha jól emlékszem valamikor holnap hajnalig él a lehetőség. Weben ne is keresse senki, csak a mobilos alkalmazásból elérhető.
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
A gyerekek bringájára kerestem egy vezeték nélküli sebességmérőt.
Találtam is egy célnak megfelelőt, nagyon baráti áron. [link] Aztán ma a Tescoban megtaláltam ugyanazt kicsit drágábban. (1500 vs 5500 HUF).
Értem én, hogy meg kell élnie a kereskedelmi láncban mindenkinek, de azért ez nem egy áfa/vám felár.[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz Saccco #22639 üzenetére
Ha ezt a féle matekot használják, akkor valóban kijön.
Bár a nyáron volt egy meglepőbb vásárlásom is.
Apám Open Meriva-jában tönkrement a hűtő ventilátort szabályzó tekercs (Meriva betegség). Maga a ventilátor ugyan működött, de szabályozni nem lehetett. A gyári Opel alkatrészt 30k-ért lehetett volna megvásárolni, utángyártottat 19k-ért tudtak volna adni. Aztán ugyanazt az utángyártottat az Aliról 4k-ért vettem meg postával együtt. [link]
Azért mondtam apámnak, hogy tartsa a csomagtartóban a hibás gyári tekercset, hogy amennyiben a kínai gyorsan elpusztulna, akkor egy perc alatt akár az út szélén kicserélhesse.21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz XP NINJA #22668 üzenetére
Ez a non-refundable szerintem azt jelenti, hogy nem kifizethető, kizárólag a rendelés összegéből kerül levonásra. Érdekesek ezek a kuponok, én már kétszer is vásároltam az applikációval, most mégis megkaptam az első app-os vásárláshoz járó kupont.
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz Silent77 #22687 üzenetére
Milyen kuponokat használsz fel?
Az összegből arra gondolok, hogy az első vásárlóknak járó 4 dollárost és a 39 dollár feletti vásárlás után járó másik 4 dolláros kupont.Mikor vonja le ezeket a kedvezményeket a kosárban szereplő árból? Elvileg mindkét kupont tudnám használni, de a kosárban még nem jeleníti meg a kedvezményeket, arra meg most hirtelen nem emlékszem, hogy ha rányomok a buy all gombra, akkor onnan van-e még visszaút, vagy ott már kötelező fizetni.
(Ha nem kapom meg a kedvezményeket, akkor nem vásárolnék 40 dollár értékben.)21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz sagesz93 #22698 üzenetére
Valami nem kerek.
Délután működött úgy, ahogy írtad. Gondoltam megvárom, hogy kell-e még valami a nejemnek, erre most már a 39 dollár feletti kedvezmény már nem elérhető. Alapból a kosár utáni lépésnél semmilyen kedvezmény nem jelenik meg, a kupon listából lehet csak kiválasztani az első vásárlók kedvezményét. Más kupon nincs ott.21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz kirkri #22732 üzenetére
Vége van a 39 dollár feletti kupon kedvezménynek, ne keresse senki.
"We are running out of discount budget"
Azért egy ennyire beharangozott promóciónál ez gáz. Ha egy kis webshop csinálja ezt, azt megértem, de az Aliexpress esetében nem igazán.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz maestro87 #22741 üzenetére
Ne várj, nem lesz már.
A mobilos alkalmazásban bal felső sarok, három vízszintes vonal, majd "Online Support". Ott a felső important gombra kell nyomi és ott írja.
Update about 8-25 app Happy Sale:
Egyébként megkerülhető a dolog, én regisztráltam a nejem nevére is egy a account-ot és arra is igénybe vettem az első vásárlónak járó 4 dolláros kedvezményt. Mivel az csak 20 dolláros limithez van kötve, így a 2x20 dolláros vásárlásnál ugyanúgy megkapod a 8 dolláros kedvezményt.
Szerk:
(#22745) maestro87: Az sem járható út már, a coinra váltható kupon is mind elfogyott. A telefonos applikációban még bejön a coin-os oldal, de minden kuponnál az van, hogy sold.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz maestro87 #22750 üzenetére
Én ugyan másik telefonról csináltam, de szerintem az nem követelmény.
Ugyanis az alkalmazásba be kell jelentkezni és utána igényelheted a kupont, szóval ugyanazon telefont szerintem többen is használhatnak külön-külön accountal, nem készülékhez, hanem accounthoz van kötve.Próbáld ki, sokat nem veszíthetsz.
Szerk: Menjünk át az Aliexpress topikba, mert előbb-utóbb kapunk a fejünkre.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
-
kirkri
addikt
Nem kelt valaki korán a 20 dolláros Chuwi Vi8 tabletért, amit az Alin lehetett megvenni Flash deal keretében?
Más:
Tartottam tőle, hogy a Pandawill nem fogja elküldeni az ingyen vett Xiaomi USB lámpát, de úgy tűnik korrektek. Már két hete pending státuszban volt, tegnap írtam nekik, erre visszaírtak, hogy mivel nem fizettem semmit, a teljes összeget lefedte az 5 dolláros kupon, így a rendszerben megakadt, de átállították manuálisan. És valóban, ma már paid a státusza.
21 éve a Prohardveren! ™
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Windows 10
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- Elektromos autók - motorok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest