Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
erzol
őstag
-
Lucho777
csendes tag
A lézer pointerről én ezt olvastam...úgyhogy lehet abban igazság hogy büntethetnek a behozatalnál, ha nagy a teljesítmény...
"Ismereteim szerint a lézermutatók maximális teljesítménye 5mW lehet így legális forgalomban nem nagyon fogunk találkozni 50mW-os vagy a még erősebb 500mW-os darabokkal.".
Ezt egy weboldalon olvastam -
zoltan6
addikt
válasz
KisApám #31295 üzenetére
nekem volt ilyen,csak itthon vettem akciósan az extreme digitalnál 5K-ért,van akinek bejön,ilyen:
Measy A2W II Miracast HDMI stick, média lejátszó, Android, iOS, Win és Mac támogatással
örültem hogy kis buktával el tudtam adni,egy használhatatlan valami,elég ha elolvasod a linkemnél a véleményeket róla,több a negatív vélemény,mint pozitív. -
htc07
addikt
-
KisApám
addikt
EZ nekem tetszik: WiFi Display Dongle vagy itten.
rá a Televízió HDMI portjára, és WiFi-n keresztül tolja a telefonod kijelzőjét a TV-re.
-
Nem találtam tiltó listát ami ennek a magán célra történő megvásárlására vonatkozna, de fegyvereket is lehet behozni külföldről. Egyébként amelyeket lehet nálunk is meg lehet venni azok is veszélyesek az emberi látásra. Ha nem bontják ki és nem szedik szét nem igazán lehet megállapítani, hogy milyen lézer van benne.
A Conrad is árul 1mW-ost, ez is az. Rexdigital meg ennél erősebbet. -
Blaise
veterán
Banggood-on a Xiaomi Powerbankok mennyire vannak jó áron más akciókhoz képest?
5000mAh - 12,59 USD
10000mAh - 13,39 USD
16000mAh - 24,39 USD -
dugesz77
őstag
G4 Led égőt tud valaki ajánlani ami már nála is bizonyított? 20 wattos halogén helyére kellene tehát 2-3W körüli. Eddig ezeket próbáltam de a 10 darabból már csak 2 darab működik. Fél év alatt meghaltak.
Körben világító kellene hasonló csillárhoz. -
DJ. Ru$y
nagyúr
Srácok!
Ehhez a lézerhez 1 db akkut töltővel együtt esetleg ajánlanátok? Alit kivéve majdnem minden lehetőség érdekel, de főleg eBay. Köszi!
-
L4mie
veterán
megjöttek a másgikus szivacsok, hát 1 kapásból szétmállott csak egy csap pucolása alatt. nem valami tartós darab.
mi is ezeknek a trükkje? víz nélkül, kevés vízzel, szerek nélkül kell használni? -
cikasz
őstag
11.08-án rendeltem tinydeal-ről mágneses microusb kábelt erre ma jön egy email :
The item EPACB-487297 you ordered is very popular for the moment, we are trying our best to get it from supplier in 2~3 working days generally.
Gondolom ezt azt jelenti, hogy küldik ha lehet!?
-
McReay
aktív tag
Sziasztok!
Szeptember 18-án rendeltem egy terméket ebay-ről, ami a mai napig sem érkezett meg.
A csomagnak október 7 és október 29 közötti intervallumban kellet volna megérkeznie.
Ma jár a rendelés az 57. napnál, úgyhogy nyitottam egy dispute-ot.
A válasz 2 órán belül meg is érkezett, hogy sajnálja, meg most sok a leárazás...bla-bla-bla...és a végén megkért, hogy várjak még 5 napot, ha nem érkezik meg a termék akkor visszautalja a pénzt.Ha most még várok 5 napot nem gond, ha kicsúszik a 60 napból?
-
maestro87
őstag
válasz
El Gringo #31268 üzenetére
Múlthéten volt LIDL-ben ready to use 200mAh-ás 9V-os aksi 1200-ért. Én vettem kettőt. Az Aldiban lévő nem LSD-s aksi, így azt inkább kihagytam. Sajnos jó töltőket én még nem nagyon láttam hozzájuk. A Tronic töltő 9V-os rekesze sem pl. automata töltő, azaz nem kapcsol le a töltés befejeztével. Így lényegében jó egy 1000Ft-os töltő is hozzá.
-
El Gringo
senior tag
hali. valaki vett már jó 9v-s akkut töltővel jó áron? ebay, ali, akármi jöhet. más töltési lehetőség nem kellene hozzá, az van.
-
csucsotke
aktív tag
válasz
betyarr #31230 üzenetére
Megmértem. 165 miliméter a varrásig alul a szélesség, széthúzva 195. A magasság nagyjából 220 körül, de tud idomulni, szóval nagyjából így fest. Az első zseb az mágneses, hátul kívülről van mégegy olyan vékonyabb zseb az pedig patenttel záródik. És belül egy kis cipzáras rejtett zseb.
-
törölt tag
Ha banggoodrol szeretnek rendeli egyik ismerosomnek aki az orszag masik vegeben lakik, akkor annyi a mutatvagy, hogy adress book-ban felveszem az adatait es oda rendelem, semmi mas? Paypalban nem kell allitani semmit?
Koszonom! -
Saccco
nagyúr
Repost, de kemény...
- 48millió+ látogató
- 30millió+ csomag
- Legnagyobb rendelés $36.868
- Legnagyobb rendelés 4273 csomag -
DJ. Ru$y
nagyúr
-
Doki16
addikt
Ez az oldal mennyire megbízható? Vagy van ettől valahol most olcsóbban ez a Tronsmart 6 pack?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Ja, csak ezzel sem lehet műterheléssel mérni kábelt, mert ha bedugod a kábelt az USB-be nem tudsz rányomni a micro USB végre egy sima USB-s műterhelést... Ahhoz kell az átalakító, amit meg is vettem, de nem tud átvinni 2A-t ez van. A fehérnél meg van olyan, ami 1A-t tud max mérni micro USB-n erről itt írt valaki a fórumon...
Predator2
Nem azzal a kábellel volt rossz tapasztalatom. Az aranyszínű fordítható végűvel. Azt nem is ajánlottam se neked, se másnak. Bár már meg tök patentet kapott BG-től, én meg valami hamisat, vagy modell váltás utánit, ami fos ennyi. Ha szeretnéd belinkelem azt is, de nem szívesen terjesztem annak a linkjét. Csak a márka egyezik más nem.eBay-es panaszok!
Van egy külön eBay topik, ami nem kütyüs, na ott írjátok ezeket, írtam én is reggel, jól meg is kaptam, hogy egyedi hiba... Hát mégsem. -
draco31
veterán
PC hardvereket honnan érdemes rendelni? Konkrétan egy mini PCI-e es Intel 7265 wifi-bluetooth kártya érdekelne, itthon 8000 környéke, ebay 3800Ft. Azért nem mindegy, de esetleg más külföldi oldal?
-
atees
őstag
Sziasztok!
Tudnátok olyan eszközt ajánlani, amit a pc és a hangfal közé tudnék berakni, hogy a telefon/táblat tudjon a hangfalra csatlakozni és ott jelenjen meg a hang? Valami wifis vagy bt-s cuccra gondolok!
Köszi! -
Sanki
addikt
Amit engedett megvenni azt a kosárba tudtam tenni (vmi hajegyenesítő fésű asszony ismerősének), viszont, aminél hibaüzenetet dob ott a kosárba se lehet tenni a terméket (műszempilla).
Érdekes, majd jó lesz, mondtam amúgy is, hogy idén már ne nagyon számítanak rá.
Viszont a my ebay-nél is hibaüzenet jön néha. Nem is tetszik így, hogy a watching list és a purchasing list külön lett véve.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest