Hirdetés

2024. május 15., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23942) zsiz


zsiz
őstag

a mai adag:

pótakku Syma X5c quadhoz: méretre kisebb, mint a gyári. 0.9 grammal könnyebb is. de elvileg teljesítményre nagyobb valamivel. alapból félig volt töltve, se első merítéskor, se feltöltéskor nem melegedett. ami számomra érdekes volt, hogy kaptam trackinget (valós, fizettem is érte igaz csak valami 20 centet), de tegnap még nyoma se volt hogy már az országban van, valamint aláírni se kellett sehol. posta.hu szerint nem is létezik ilyen csomag. 17track látja, de csak 2 bejegyzés van a feladásról.

snapup-os póló: meglepően jó... lenne :((( rendeltem 2XL méretben, amit küldtek annak a címkéjén 4XL van, viszont még ez is kicsi rám. a mintája nem tudom mennyire lesz tartós, de jól néz ki. persze tudtam, hogy a mérettel valszeg gondok lesznek, ezért is rendeltem a lehető legnagyobbat, aztán annál is nagyobbat küldtek, de csak nem jó. mindegy ajándék tesómnak..

valamint még ez az óra: első benyomás az volt, hogy de jó nagy (hétköznap egy kicsi casio f-91w-t hordok, annál jóval nagyobb). valamint, hogy jó nehéz is (fém). aztán kicsomagoltam, kár volt :D első csalódás, szilikon szíj.. utálom. mondjuk pozitív, hogy jól néz ki. fekete és a két széle végig van varrva sárga cérnával, a vége igényesen elmelegítve hogy ne bomoljon. viszont maga az óra elég gagyi hatást kelt. messziről elmegy, de közelről nem tetszik. azt persze tudtam, hogy a kis műszerek ennyi pénzért csak dísznek vannak.. na de hogy a kis mutatók odabiggyesztését a legkancsalabb kollegára bízzák?! [link] :D 1$-nál nem is ér többet.. nézegettem régebben rendes áron is, jó hogy nem vettem meg akkor.

valamelyik nap a körömcsipesz is megjött. nagyon jó cucc, minőséginek mondanám. éles, masszív, van benne anyag, elég nagy, forgatható hogy mindig kényelmes legyen használni.. jó vétel volt, főleg akcióban.

mellesleg a 6 napja használatban levő világítós kábelemnek még mindig olyan erős kínai műanyag szaga van, hogy ha bedugom, mehetek utána kezet mosni :D

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.