Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20597) tonyrulez


tonyrulez
őstag

Megjött Gearbest-ről a Xiaomi Ants kamera, néhány összefüggéstelen mondat róla :D
EU plug átalakítót kihagyták belőle, szerencsére a jópár kínai rendelésemnek köszönhetően volt elfekvőben egy. A tappancsa körben csúszásmentesen gumírozott. Kábele elég hosszú, a tartóban a kamera körbeforgatható és ki is vehető. A párosítás viszonylag könnyen ment, először a Smart Home app-ban adtam hozzá a Xiaomi fiókomhoz, és utána már az Ants appot használom, mert abban azért több a funkció. Első indításkor a kamera firmware-t frissítette is egy párhetes verzióra. Szép, valós HD képe van. Kicsit meleg a kamera működés közben. MicroSD nem tetszett neki, de szólt is hogy ő majd leformázza, utána már működött. Viszont a visszatekerés nem mindig működik megfelelően, ha visszamegyek fél órát, majd előremennék 10 percet, akkor ugyanúgy fél órával ezelőttről kezdi. Állapotjelző LED ki-be kapcsolható, oda-vissza hang is tökéletesen működik, a beszéd előtt egy rövid dallamot is lejátszik a kamera. Időt bal felső sarokban kijelzi, amit valószínűleg internetről szed és nem routerről, mert 5 órát siet. Az éjszakai LED-ek kapcsolását hallható kattanás kíséri, nem csak egyszerűen ki-be kapcsolja, valami mechanika is lehet mögötte. Kíváncsi leszek hogy éjszaka mennyire tudja bevilágítani a szobát. Elvileg nem downgradelhető a firmware, ezért nem is próbáltam, RTSP stream a legfrissebb firmware-rel nem működik, de nem is hiányzik Appban a stream sávszél SD-nél 25, HD-nél 100 Kbps-nél tetőzött, de persze ez nagyban függ a képtől és hangtól is.

TL;DR: ennyi pénzért jó kis kamera* :)

*8000-ért vettem, eBay-en csak 10-ért láttam, Banggood-on 12k.

[ Szerkesztve ]

4 8 15 16 23 42

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.