Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
Nem ide, bocs.
[ Szerkesztve ]
-
GIJoe
addikt
#akció
Gigabyte Brix GB-BACE-3000 Barebone 60€
kell bele ram, ssd, de nem rossz ár...[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz tlala #180948 üzenetére
Ahogyan írtam a sebessegnek ára van. Te is akkor izzadsz, ha hajtod magad.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
kenand
veterán
válasz GIJoe #180952 üzenetére
Ennyiért hw apron is szokott lenni. Sajna pont egy ilyen ment tönkre 1 hete, 3 évig 0-24-ben, ment mint xpenology, home assistant, Sajna nem kapcsol be és nem a táp rossz...szerencsére ramot ssdt boot usb+t áttéve egy hp thin client t520-ba , újratelepítés nélkül megy minden.
[ Szerkesztve ]
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném, hogy a számítógép képét ki tudjam tenni a TV-re, vezeték nélkül.
Mondták nekem hogy a Miracast való erre (HDMI over WiFi).Találtam pl ezt a kütyüt
1. Ez direkt Wifit használ az adó és vevő között? Azaz nem a routeren és a meglévő Wifi hálózaton megy?
2. Az adó oldalon (azaz a számítógépen) mi kell hozzá? Sima Wifi adapterrel kompatibilis? A gépemben 5 GHz-es Wifi adapter van.
3. Ha az első kérdés igaz (direkt wifi), akkor érdemes szeparálni a két Wifi hálózatot? Azaz ha 5GHz-es vevő egységet veszek, nem fog interferálni a saját Wifi hálózattal?
Egyáltalán, lehet állítani a közvetlen Wifi kapcsolatban a csatornát ennél?Kösz!
-
Ciccuka
veterán
-
pooty
tag
válasz batagy #180957 üzenetére
Hello,
direkt WIFI azt jelenti hogy két eszköz között kvázi pont-pont kapcsolat alakul ki. Ezeket az eszközöket elsősorban tablet - TV kapcsolatra találták ki, így a tablet és a TV között alakul ki direkt WIFI kapcsolat. Ha te a PC és a TV között akarsz ilyen kapcsolatot, akkor igen a router és a TV között kell egy direkt wifi kapcsolatot beállítani (már ha lehetséges). Ezt viszont mindig át kell átllítani, ha amúgy a router-t normálisan akarod használni.
Vagy a PC-be kell egy külön wifi modul, amin keresztül csak ez a megosztás megy.Az eszköz leírásban ott van:
Performance parameter: -WiFi frequency: 2.4GHz
tehát csak 2.4Ghz-el működik (mint a legtöbb ilyen eszköz).Szeparálásra nincs szükség, mivel a szeparáció adott a direkt WIFI mikéntjéből.
-
batagy
őstag
válasz pooty #180960 üzenetére
Köszi!
De lehet kapni 5 GHz-et használó ugyanilyen eszközt is, pl Mirascreen G9 Plus , ebből van 2.4 GHz-es és 5GHz-es is.
A routeren fogalmam sincs, hogyan lehetne ezt beállítani.
Tehát akkor, ha nem veszek külön dedikált Wifi adaptert erre, akkor ugyanazon a Wifi adapteren (a gépen), amin a normál net elérés megy, nem fog menni a Miracast?
-
BB9000
senior tag
válasz batagy #180957 üzenetére
Számítógép képe TV-re kábel nélkül. Csak azt nem írtad, hogy:
-milyen TV-re és milyen számítógép képét ?
Több megoldás létezik a problémára, de ismerni kell a TV és a számítógép főbb adatait ahhoz, hogy a neked legmegfelelőbbet ki tudjuk választani.
A TV-ről ami kell: gyártó és pontos típus, amiből kiderül az azon futó oprendszer és annak verziója.
A számítógépről annyi kell csak, hogy milyen oprendszer és melyik verziója.
A hálózathoz kapcsolódás módja mindkét eszköz esetében mindegy. Lehet kábeles, vagy WiFi-s, sőt vegyesen is lehet bármilyen kombinációban. Egy a lényeg: ugyanahhoz a LAN-hoz kapcsolódjanak.
A Win10 például az azonos hálózatba kapcsolt okostévéket, mint képmegjelenítő eszköz tudja kezelni. Ki tud tenni rájuk videót. Minden egyéb kütyü nélkül![ Szerkesztve ]
-
batagy
őstag
válasz BB9000 #180964 üzenetére
Hello!
TV típusa: Valóban nem írtam, azon meggondolásból, hogy triviális, hogy HDMI bemenetem van rajta (2 db). Panasonic plazma TX-P42UT50E, NEM Android-os!
Wifi-t nem tud, csak vezetékes LAN-t. Van benne néhány app, amiket soha nem használok, de mivel nem Androidos, ezért túl sok okos lehetőség nincs benne. A HDMI-ből kell kiindulni.Számítógép: Win10-et használok.
Egy Edup EP-AC1635 Wifi adaptert használok benne, ami 600 Mbps-ot tud , 5 és 2.4 GHz-en.
5 GHz-en csatlakozok vele a TP-Link Archer C7 V4 routerhez, melyen DD-WRT fut.
A Routeren engedve van a 2.4 GHz-es Wifi is, mert néhány eszközöm csak 2.4 GHz-et tud, pl. Asus O!Play Mini Plus és a SqueezeBox Classic hálózati zenelejátszó.A router viszonylag messze van a TV-től, másik szobában. A PC közelebb van a TV-hez.
Tehát, ebben az esetben mi az ajánlott Miracast megoldás? Úgy hogy interferencia se legyen.
[ Szerkesztve ]
-
szpal17
őstag
Rossz helyre ment...
[ Szerkesztve ]
-
válasz batagy #180961 üzenetére
Ha egy wifi hálózaton van a PC meg a TV, akkor a PC-hez (Windows 10/11) hozzá tudod csatolni a TV-t wireless displayként.
Ha a TV nem tud wifit, akkor extra hardver nélkül nem tudod azt displayként használni.[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kigyi_23
addikt
-
pooty
tag
válasz batagy #180961 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom, hogy képes e a WIFI adaptered (a szgépben) ennyire külön kezelni az 5Ghz és a 2.4Ghz-es hálózatot. Ha képes erre, akkor pl az alapvető netezést a 2.4Ghz-en a routereden keresztül rendeznéd, míg az 5Ghz csak erre a direkt wifi elérésre lenne használva.
-
amargo
addikt
Dreame porszívókhoz V10 vagy V11-hez van valahol kupon esetleg várhat?
Köszönöm a segítséget!
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
vacs
veterán
#akció
Xiaomi Redmi AirDots 2
$8.24 (kb 2600 Ft)
Ingyenes AliExpress Saver Shipping-el!Megérkezett!
Én korábban a xiaomi.hu-n (ma már mStore.hu) rendeltem egyet, ez tekinthető eredetinek!
A Kínából érkezettnek azonos a típus száma, bár MI felirat helyett, ezen Redmi van, érdekes!
Egyik tokja tölti a másikat, megítélésem szerint a hangminőség is azonos!
Ez (szerintem) 99%, hogy eredeti.
Belgiumon keresztül érkezett, minden plusz költség nélkül!(^)(>.<)(^)
-
BB9000
senior tag
válasz batagy #180965 üzenetére
A régebbi tévékhez, így a tiedhez is kell "Miracast dongle" eszköz. Amit te kinéztél az is jó lehet, de itthonról jobb kondíciókkal beszerezhető : Link 1
Nem akadályozza a másik WiFi hálózat használata, mivel attól teljesen független. Neked nem kell semmit állítgatni, a csatorna sem állítható rajta.
A Win10 számítógépet ezen leírás alapján kell összekapcsolni a Dongle-val: Link 2 (angolul)[ Szerkesztve ]
-
pooty
tag
válasz digitalentum #180981 üzenetére
-
Hali1975
tag
Hello,
En is vettem ketto ilyet, igaz egy kicsit tobbet eladotol:-)
[link]
Itt is irnak rola, hogy fake de meg nem tudom.MInd a ketto rendben megerkezett es mukodott is, aztan az egyik ,mintha meghalt volna. De most sikerult eletet lehelnem bele /csak a telo parositast kellett megszuntetni es magahoz tert/ .
Szoval az szamomra sem egyertelmu ,hogy hamis-e. De kulonben jol szol.
Filmet nezni , zenet hallgatni nekunk eleg. Telefonalast nem intezek vele. -
Honnan érdemes most pendriveot, micro sd-t venni? Eddig az Ebay-Sincerity-től vettem, de most úgy látom megszünt.
Hogyan lehetne behajtani rajtuk egy Sandisk ultra meghibásodást? Elvileg még garis, csak 2 éves. A Sandisk táblázatában 5 év garancia szerepel.[ Szerkesztve ]
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Victoryus #180985 üzenetére
A saját oldaláról: [link]
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
w.miki
veterán
válasz Digitalpimp #180986 üzenetére
Melyik MicroSDre írtátok, hogy az bírja a legjobban a gyűrődést?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
nimfas
addikt
válasz Digitalpimp #180986 üzenetére
Az áfát és posta sarcot számolja rá azért.
-
LógaGéza
veterán
válasz Victoryus #180985 üzenetére
Nekem mikor tönkrement egy Sandisk Extreme pendrive, akkor a Sandisk oldalán jelentettem be. Küldtek futárt érte, elvitte, kb 1 hétre rá jött az új. Ráadásul 64es helyett 128as.
Sinceritytől vettem eredetileg, a bejelentésbe ha jól rémlik screenshotot csatoltam az eBayes emailről.
Van saját oldala, SAVE5 kupon 5% kedvezményt ad, viszont VÁMolják a küldeményeit."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Philips LCD és LED TV-k
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest