Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
D0zeR
tag
válasz gixxergabi #87447 üzenetére
Nekem nem engedi használni a pontokat amit kaptam regisztrációkor
-
Mosqu!to
addikt
válasz gixxergabi #88935 üzenetére
Én 07.20-án rendeltem onnan, és még mindig nem jött meg, pedig BP belváros gondolom első kiszállítási terület kb.
Standard shippinggel kérted? Lehet ezt valahogy trackelni?
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
lkristóf
senior tag
válasz gixxergabi #89163 üzenetére
Ezzel próbáltam: Xiaomiskband
De úgy tűnik alkalmazás hiba, mert elfogadta böngészőből, amit te linkelsz az nekem se ment múltkor, pedig az ócóbb lett volna.
(#89166) Mad_Wolf Igen próbáltam mindkettőt és csak az egyiknél csökkent az ár.
[ Szerkesztve ]
-
andrisms
aktív tag
válasz gixxergabi #91024 üzenetére
Köszi, előtted 10perccel berendeltem, ha már addig nem jött rá válasz
De látom nem megy majd kárba -
bogarfx
aktív tag
válasz gixxergabi #95670 üzenetére
Köszi.
Hazafele benézek hátha van még belőle, bár oda szoktam egyébként is járni, de nem rémlik hogy láttam volna ilyesmit. -
sambenez
addikt
válasz gixxergabi #96874 üzenetére
Külön nem is engedi ugyanazzal a kuponnal. Ha megveszed az egyiket akkor a másikat már nem tudod megvenni. De ha mind a kettőt beraktad volna a kosárba úgy ment volna. Én így csináltam.
-
PainKiller13
őstag
válasz gixxergabi #104908 üzenetére
Én úgy tudom, hogy az ablaktörlő gumi rétegen grafit van ami csúszó közegként szolgál a gumi és az üveg között, ezt levágod, nem tudom utána gumicsúszás hangja lesz (mint mikor lekopik)
-
Masooo
aktív tag
válasz gixxergabi #108264 üzenetére
és ilyenkor? az alapot elfogadja 5 pontért a videosat meg nem kitültheted leokézza hogy megtetted de nem jelenik meg.
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
choco01
addikt
válasz gixxergabi #110567 üzenetére
Én már nem is emlékszem mikor hoztak ki bármit is utoljára...
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
cidalain
veterán
Nalunk kihoz mindent a kismotorjaval/bringajaval (mikor-melyik).
Multkor volt egy nagyobb, regisztralt csomagom, azt meg kihozta egy masik csako postas kombi skodaval. Szoval itt fel vannak keszulve, es nem kocsogoskodnek azzal, hogy ertesitoznek. Jo, mondjuk ceges cimre rendelek, igy lehet hogy benne van a ceges faktor, hogy azt nem szivatjak.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
konci79
őstag
Üdv.
Általában a helyettesítő postás a saját körzetén kívül visz másik 1 vagy 2 körzetet,mivel nincs ember.
Az összes kínai stb "csomagnak" a táskában kellene lennie. Plusz pénztárca,összes ajánlott,számlatömb,qva biztosítós szórólap. Képtelenség,de a posta mossa kezeit, ők kiadták,be kell tartani.A saját se fér bele a táskába,nemhogy az osztott járás még pluszban. Bizonyos méret felett NEM LEHET kivinni a külföldi vackokat,csak értesítőt, jogszabály pár hónapja.Eladó DDR4 GSkill 2x8 GB 4000 MHz CL16
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz gixxergabi #113418 üzenetére
Hi,
I asked the post office, but it was not there. Please resend or refund.
Thx xxx!Most küldik újra az órám
C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
-
sambenez
addikt
Érdekes módon nekem is olyan hiányzik amiről van fotó. pedig mostanában szinte egyikhez sem volt.
-
akom
őstag
Gabi, én is kaptam SB számot, ami furcsa hogy elméletileg az én csomagom is DEC 16. érkezett meg Budapestre.
Saturday, December 16, 2017 3:36 PM Arrived at BUDAPEST airport[ Szerkesztve ]
-
kigyi_23
addikt
válasz gixxergabi #114963 üzenetére
A DHL az egy másik állatfaj....... Azok mindent vámolnak, mert nagyon magas kezelési költséggel dolgoznak ezért ez nagyon megéri nekik, ha vámoltathatnak végre valamit. Szerintem még jutalékot is kap az a munkatárs aki elkap egy vámköteles éppen értékhatáron lévő csomagot Persze az ajándék más téma ott jogos a vám
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
chubii
senior tag
válasz gixxergabi #115528 üzenetére
Én is rendeltem tőlük 48 centért 30 centis kábelt (ugyan ilyet) kuponnal. Pár napra rá írtak, hogy nincs raktáron, de hogy minél előbb megkaphassam a terméket elküldik inkább a 120 cm-es feketét, ugyanúgy 48 centért. Néha jó ilyen esetekbe is belefutni
-
retesz147
addikt
válasz gixxergabi #116559 üzenetére
Akksival és új IKEÁS elemmel is próbáltam, de akkor még annyit áldozok rá, hogy veszek bele valami minőségibb elemet, hátha. Köszi a tippet!
zoltan6: Sajnos nálam nem....Kezdtem 5cm-10cm- 0,5m-1m és így tovább....kb 5-6 méter volt a legtávolabbi. Mindig más volt az érték a Voltcrafthoz képest. Az minden távolságból ua mutatta, míg a GM mindig változtatta az értéket.
Mit értesz közelről alatt?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
válasz gixxergabi #116561 üzenetére
nem jelezte, hogy merült lett volna az elem...na mind1, köszönöm mindenkinek! próbálkozom...
Xiaomi 13 eu dev...
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz gixxergabi #116931 üzenetére
Ha tudásban azonosak, akkor ez a különbség nem olyan jellegű ami megérné a dupla árat. Legalábbis szerintem.
Már csak egy működő kupon lenne jó hozzá.
-
Ghard
őstag
válasz gixxergabi #121615 üzenetére
AWTFS gondolom aliról. Én egyet rendeltem ugyan innen(világos kék lapos) és egyet banggoodról(sötét kék lapos). Alis 5 hét volt, banggoodos 2.
A 2 együtt +ventilátor szépen teleküld 40 perc alatt egy kb 30m²-es szobát. Egy órát vártam a működés után, hogy benyissak szellőztetni. Olyan "köd" volt bent, azt hittem kigyulladt a generátor -
törölt tag
válasz gixxergabi #121615 üzenetére
Jól írta kolléga,. Alirol jött.
Április 11.-én rendeltem délután, ma délelőtt jött meg. Elég gyors volt. Pontosan ez az: Link -
Ghard
őstag
válasz gixxergabi #121647 üzenetére
A generátor nem füstölt, ventilátorral raktam össze. Nem vagyok szakértő, de magas koncentrációban látható az ózon szerintem.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz gixxergabi #122560 üzenetére
aha, itt úgy működik a szára, mint a trolibusz csápja
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Degeczi
nagyúr
válasz gixxergabi #122560 üzenetére
Persze, az izzó asszem 12V-os, a lámpa aljában van a trafó, ami nehezéket is ad, és veszélytelenné teszi a fémszárak érintését - de fémmel nem szabad összezárni azokat, ezért is a műanyag távtartó rajtuk, nehogy csavarástól is zárlatos legyen.
Amúgy ratyi egy konstrukció, tényleg érdemes vmi jobbat venni.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz gixxergabi #124439 üzenetére
szállás utcában van egy új autókozmetika, nagyon jó kerámiawaxot vagy mit tol. /off ende
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
GZoli7
senior tag
válasz gixxergabi #124439 üzenetére
Köszönöm. Ez nem nekem való.
-
spileraaa
senior tag
válasz gixxergabi #125149 üzenetére
Van olyan jo mint ez Trotec BY 10 ?
mert itt nálunk Romániában 7600 ft plusz szállítás
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
válasz gixxergabi #125149 üzenetére
ma akartam megrendelni pechemre már elfogyott
tudtok ajánlani helyette más gumi nyomás mérőt ami bevált számotokraErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz gixxergabi #128865 üzenetére
Köszi! Ezt kerestem, úgy néz ki rosszul.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
norby_42
aktív tag
-
vittorio7
őstag
válasz gixxergabi #131183 üzenetére
Nekem nemrég több mint 3 hetet rohadt a postán, mire kihozták..
-
EXIEZ
senior tag
Kerek 1 hónapja ül csomagom elvileg az országban valahol. LVS-es nálam is
-
Tony21
tag
Easy. Nekem tavaly októberben feladott csomag kevesebb mint két hét alatt beért az országba, majd a posta kihozta. Csak előbb több mint 5 hónapig ültek rajta.
-
rushty
őstag
válasz gixxergabi #131190 üzenetére
O. Pedig vártam meg a decemberi, de ha ez a rekord, akkor az már nem fér bele a minél később érkezett meg versenybe.
Revolut meghívó pü-ben
-
azbest
félisten
válasz gixxergabi #131433 üzenetére
és (#131457) asdf74
tudom, hogy jó kintről lőni kedvező árú dolgokat, de azt hiszem most itthon is olyan olcsó a hasonló kategóriás ssd, hogy gyorsabb és garabtéktab extra vámkezelési díj mentes, érvényesíthető 3 év garis
KINGSTON 240GB SA400S37/240G - 13 537 Ft meg egy ezres a szállítás. pcx, de máshol is hasonló áron van edigital vagy nézz meg valami helyi, közeli üzletet. Múltkor voltak ahol 6ért szórtak ki 120-asakt.De ez inkább bestbuy vagy ssd topic, mert magyar és nem kínai
-
8
senior tag
válasz gixxergabi #132427 üzenetére
32-eset nem küldhetnek (akkor nagyon meggyűlne a baja a boltnak az alival), törölni meg nem szoktak alin elírás esetén sem, plusz ez azért nem extrém elírás. Még az is lehet, hogy így is a beszerzési ár közelében van. Szóval sztem küldik, és registered posta van hozzá.
N+1 backupra, kulcstartóra dísznek, TV-be, táskákba bedobálni egyet-egyet, karácsonyi szóróajándéknak tökéletes.[ Szerkesztve ]
Az ingyenes Mobilkincstár appban ajánlással +22.000Ft! 52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 10.500Ft! Privát üzenetben küldöm
-
nagyúr
-
Dolphine
addikt
válasz gixxergabi #134914 üzenetére
Nem rossz megoldás!
Köszönöm lappy és Neked is Dluinet.
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
veterán
válasz gixxergabi #134914 üzenetére
Ez lehet öngól is.
Simán lehet, hogy az ő jeladója rálát a te jelvevődre, de az ő jelvevője nem lát rá a te jeladódra, mert valami épp leárnyékolja. Akkor pedig hiába nyomogatod a sajátod, csak az otthoniakat és a szomszéd kutyáját őrjíted meg vele."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
bandigyerek
senior tag
válasz gixxergabi #140035 üzenetére
Nekem legutóbb a Joybuy volt a leglassabb, de ők is egy hónap alatt itt voltak vámügyintézéssel együtt. Igazából minden ideért 1 hónap alatt. Vagy sohasem. Ne legyen igazam, de az nem fog már ideérni.
-
bandigyerek
senior tag
válasz gixxergabi #140377 üzenetére
Mákostészta!
-
snpetit
aktív tag
válasz gixxergabi #140474 üzenetére
Németben a belföldi posta DHL, nem lepasszolja. Ha DHL Express az sárga autós lesz.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz gixxergabi #144652 üzenetére
Itt nézd meg, hátha még jó a kód is hozzá: link
"nincs rá lezsóidő"
-
Degeczi
nagyúr
válasz gixxergabi #146102 üzenetére
Ha ez egy tanítható csengő (ahol az első alkalommal össze kell párosítani a vevőt és a nyomógombot), akkor semmi baja nincsen a Somogyisnak, nem "szemét", csak (akaratlanul is) megtréfáltak a szomszédok...
Pusztán a frekvencia még nem jelent semmit, ill. pont annyit, mint mondjuk az emberi beszéd esetén (hiába hallod meg mondjuk egy japán beszélő hangját, ha nem ismered a nyelvet). Nem az indítja be uis a csengőt, h jel érkezik ezen a frekvencián, hanem egy adott kódsorozat! Tehát a frekvencián túl az adott csengő protokolljának is stimmelnie kell, és az azzal közölt kódnak is. Ezért írhatják le nyugodtan, h zavarvédett, hiszen gyakorlatilag nulla az esély egy véletlenszerű egyezésre.
Sűrűn lakott helyen viszont nagyon könnyen lehet gond azzal, h miközben a vevő egységed párosítási módban van, akkor a szomszédból is érkezik egy azonos protokollt ("emberi nyelvet") használó jel - és azt is megtanulja... Ez érkezhet akár mozgásérzékelőtől is (azok is használják néha ugyanezt a protokollt), és akkor nálad csönget, ha a szomszédban mozog vki...
Kérdés az, törölhetőek-e az adott típusodon az így tévesen megtanult kódok, és ha igen, akkor csak arra kell ügyelned, h a vevőben elemcserét a szomszédtól pár száz méter távolságban végezz, és máris teljesen zavarmentes lesz.
-
Degeczi
nagyúr
válasz gixxergabi #146111 üzenetére
Attól függ, milyen jellegű a zavar: ha rendszeresen, sűrűn szól a csengőd miközben szomszédhoz nem jöttek, akkor bizony mozgásérzékelőt sikerült akaratlanul párosítani a vevődhöz. Saját háztartásban jártam így a rengeteg mozgásérzékelőm miatt, azóta elemcsere idejére kiviszem a házból a vevőt (mert a nálam lévő típus elemcsere után 2 percig "fülel", magától hozzápárosítódik ahhoz, amit érzékel...)
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz gixxergabi #146458 üzenetére
Appban volt a gondom, meg tegnap is, amikor két dolgot vettem délelőtt és kb 5 körül megjött az sms, hogy levették a pénzt meg a visszaigazoló email. Valami update nem adta ki nekik.
C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
-
gixxergabi
senior tag
válasz gixxergabi #147459 üzenetére
Ehh.. alis 3$ kuponnal csak vettem egyet $17.58-ért hátha jó lesz
[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
válasz gixxergabi #147460 üzenetére
linklnéd kitől vetted ? köszi
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Real_Necro
veterán
válasz gixxergabi #147459 üzenetére
Hülyeség, kb annyira hasonlít mint a philips és társai.
Silvergod:
Bemegy a közepe, de a késeket ölelő kosárnak is van körkörös mozgása egymástól függetlenül.[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest