Hirdetés
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- gerner1
- Android másképp: Lineage OS és társai
- E91 blog 2. rész
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
-
amargo
addikt
Ma megjött a BlitzWolf BW-LT1 lámpa. Elég minőségi érzete van, nagyon jó.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
-
amargo
addikt
dupla
[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
válasz tonyrulez #41975 üzenetére
en meg $34 korul vettem meg elovasarlokent es kedvezmennyel.
szerintem baromi jo lampa, a modokon kulon megjegyzi, milyen fenyerot lett beallitva. ott a plusz usb aljzat is. forgathato minden fele es a talpa eleg nehez viszont az alja parnazott, hogy ne karcoljon.
-
amargo
addikt
válasz dugesz77 #41980 üzenetére
aztan nehogy miattunk kapj otthon
igaz parom egyedul erre a lampara mondta, hogy ertelme is van. meg a becsomagolasa is minosegi.csinaltam rola egy unboxing videot is: https://youtu.be/FJbHpYkIJ-E
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Endoszkóp kamerát ki milyet ajánlana (5m-est vennék), eddig ezt néztem, hátha használható is lenne: [link] ?
Alapjában véve a ház körül használnám.Köszi a segítséget!
-
amargo
addikt
válasz Ciccuka #179425 üzenetére
Ettől tartok én is.
Dluinet: azon van kijelző is és azért drágább a kelletnél, hogy csak évente 1-2x használjam.
koxkids: Tök sötét helyen is látsz vele? Pl dugulást megnézi, a falban (gipszkarton) megnézni a vezetékeket, stb
-
-
amargo
addikt
válasz w.miki #179505 üzenetére
Vigyázzál ezzel az olcsó kábellel, mert én csak egy konnektort vettem: [link]
de tökre ment tőle a 100w-os kábelem és volt izgalom, mert azt hittem a monitor HUB-ja ment tönkre.. de szerencsére csak a kábel.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Tudom nem teljesen ide tartozik.Ha testvérem Angliából küld nekem egy csomagot, műszaki cikk lenne benne meg LEGO.
Akkor kell ÁFA-t VÁM-ot bármit fizetnem?
Köszönöm!“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
válasz Beni2360 #180065 üzenetére
Ott folytatom tovább, mert tényleg nem ide tartozik, le is írtam a gondolataimat ezzel kapcsolatban, mert még mindig nem világos.
-
amargo
addikt
Dreame porszívókhoz V10 vagy V11-hez van valahol kupon esetleg várhat?
Köszönöm a segítséget!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Politika
- Minden ami hőszivattyú
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Eladó Sirui Traveller T-1004X 4 szekciós alumínium fotós állvány.
- ASUS ROG STRIX 3080 10GB WHITE (ROG-STRIX-RTX3080-O10G-WHITE-V2)
- Iceriver KS0 Ultra 400GH/sec, 100W kaspa bányászgép eladó
- g236gf376gfd276to3874tx1op7ny47z32m984z3c85tvzl789478xn325ytr564r23bi742365gftnc346ctg8347tc9347x592
- Meta Quest 3 128GB (Fehér)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs