Hirdetés
- Mára elég volt a reklámokból
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Mára elég volt az LSD-ből
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
-
amargo
addikt
Ma megjött a BlitzWolf BW-LT1 lámpa. Elég minőségi érzete van, nagyon jó.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
-
amargo
addikt
dupla
[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
válasz tonyrulez #41975 üzenetére
en meg $34 korul vettem meg elovasarlokent es kedvezmennyel.
szerintem baromi jo lampa, a modokon kulon megjegyzi, milyen fenyerot lett beallitva. ott a plusz usb aljzat is. forgathato minden fele es a talpa eleg nehez viszont az alja parnazott, hogy ne karcoljon.
-
amargo
addikt
válasz dugesz77 #41980 üzenetére
aztan nehogy miattunk kapj otthon
igaz parom egyedul erre a lampara mondta, hogy ertelme is van. meg a becsomagolasa is minosegi.csinaltam rola egy unboxing videot is: https://youtu.be/FJbHpYkIJ-E
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Endoszkóp kamerát ki milyet ajánlana (5m-est vennék), eddig ezt néztem, hátha használható is lenne: [link] ?
Alapjában véve a ház körül használnám.Köszi a segítséget!
-
amargo
addikt
válasz Ciccuka #179425 üzenetére
Ettől tartok én is.
Dluinet: azon van kijelző is és azért drágább a kelletnél, hogy csak évente 1-2x használjam.
koxkids: Tök sötét helyen is látsz vele? Pl dugulást megnézi, a falban (gipszkarton) megnézni a vezetékeket, stb
-
-
amargo
addikt
válasz w.miki #179505 üzenetére
Vigyázzál ezzel az olcsó kábellel, mert én csak egy konnektort vettem: [link]
de tökre ment tőle a 100w-os kábelem és volt izgalom, mert azt hittem a monitor HUB-ja ment tönkre.. de szerencsére csak a kábel.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Tudom nem teljesen ide tartozik.Ha testvérem Angliából küld nekem egy csomagot, műszaki cikk lenne benne meg LEGO.
Akkor kell ÁFA-t VÁM-ot bármit fizetnem?
Köszönöm!“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
válasz Beni2360 #180065 üzenetére
Ott folytatom tovább, mert tényleg nem ide tartozik, le is írtam a gondolataimat ezzel kapcsolatban, mert még mindig nem világos.
-
amargo
addikt
Dreame porszívókhoz V10 vagy V11-hez van valahol kupon esetleg várhat?
Köszönöm a segítséget!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest