Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz tundermacko #165084 üzenetére
Szaküzletekben érdemes venni, nem készletben, hanem a csavarhoz hozzávaló méretet. Azok biztosan nem gagyik és relatíve jobb is az ár.
-
macilaci78
nagyúr
+1 a szaküzletre és mellette a minőségi bitre. Ha jó a technikád, akkor sokáig kiszolgál és úgyse használnád a készlet minden egyes darabját.
Én még a tetőcsomagtartóhoz is vettem a gyári helyett rozsdamentes acél csavarokat és hozzá hosszú bitet. Évente 3-5 alkalommal rakom fel, de meguntam baszakodni az imbuszkulcsokkal. 1200 Ft volt a bit és a 8 db csavar, de haladósabb.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
gyapo11
őstag
Vettem hármat, de már 80 nap óta csak jön, várom Alitól a refundot. Na de a lényeg, hogy PZ bit kell, annak párhuzamosra vannak marva a hornyai, ezért nem keletkezik a csavarból kitoló erő, tehát nem darálja egymást a bit és a csavar, hanem lehatárol a csavarozó.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
őstag
válasz tundermacko #165698 üzenetére
5V x 2.4A szted. mire elég?
-
DJGABI
addikt
Link? De amúgy esélytelen... ilyen "Arctic box" nevű csodát vettem, melóba asztalra. Itt ültem nyáron tőle 5 centire kb semmit se ért. Jégkockával teli vízzel volt feltöltve.
Kocsicsere
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Degeczi
nagyúr
Még ha nem USB-s lenne, akkor sem érne semmit a fölforrósodott üvegkalitkában egy szivargyújtóról max. száz W körüli vacak - hát még USB-ről ennél is egy nagyságrenddel kisebb teljesítményű... pénzkidobás, semmit nem ér.
-
erdey_a
addikt
válasz tundermacko #171521 üzenetére
olyan változat nincs ezekből az elem-mentes kültéris, vezeték nélküli csengőkből, ahol a beltéri is elemes? nem szívesen hagynék egy ilyen kütyüt folyamatosan a 220-ban
Vérboci
-
nagysz
tag
válasz tundermacko #172682 üzenetére
Tudom, hogy van ip kamera fórum, de ott elzavarnak a kínaival.
A valóság ezzel szemben az, hogy az ajánlott kazalnyi kamerából az első 3 top brand MIND kínai (Hikvision, Dahua, Reolink). Van kafa összefoglaló, amiben ajánlott konkrét modellek vannak, kérdezned sem kell. A wifiset viszont nem ajánlom.
-
lappy
őstag
-
Ciccuka
veterán
Sricam SP023 ennél gyengébb specifikációjút ne végy!
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
fradi81
veterán
[kép]
Ez a fajta olcsó és jó már többet rendeltem belőle ismiknek. Most 10200ft 64es kártyával a 3mp változat.moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
válasz tundermacko #172702 üzenetére
Úgy rémlik gyengébb mint egy telefoné, szóval ha már annak is alacsony akkor necces a kamera.
moto g72, Ninebot d28e
-
Beni2360
félisten
válasz tundermacko #172726 üzenetére
Link-link vesszöcske, készen van a válaszka.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
oAcido
aktív tag
válasz tundermacko #173847 üzenetére
Asszony vett nekem itthoni webshopból szállítással együtt 3900-ért szivargyújtós kompresszort. 100W-os, 17Bar-os nyomása van. 3-4 adapter is van hozzá, kerékhez és matrachoz is jó.
Pontosan nem tudom honnan rendelte, de érdemes ezekkel a paraméterekkel rákeresni. Szerintem ennyi pénzt bőven megér, hogy ne kelljen a szállítás miatt szarakodni (nekem egyre több cuccom nem érkezik meg..).
-
oAcido
aktív tag
válasz tundermacko #173851 üzenetére
Próbáltam, egy defekt után 1,5Bar-ról 2,3Bar-ra simán felfújta a pótkereket.
-
band
csendes tag
válasz tundermacko #173847 üzenetére
nekem ez bevált, kb 2,5 -3 bárt tud, csomó adaptert kapsz hozzá, matrachoz is megfelelő, oda bőven elég ennyi nyomás:
[link]
egyébként létezik nagyobb "lukú" matracpumpa, szezonban tecskósanban is szok lenni - alin lehet matracoknál kell keresni kiegészítőnek, erről sajna linket nemtok.ien kis fingilingi pumpákra jellemző, hogy 10p-nél tovább nem illik őket torkoztatni, mert túlmelexenek és megmihálylanak.
-
Ra3
őstag
válasz tundermacko #173894 üzenetére
Csak amíg le nem frissíted az appot, onnantól a wallet eltűnik és vele a 16 napi coin is.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
dan1
tag
válasz tundermacko #181002 üzenetére
Akkor nem csak én jártam így.
Más: Ajánlott hasonló "erpocc/docc" szerű fülesek vannak most?
Talán két éve zsinóros Bluetooth Baseus vettem kettőt is ,a másodikat cserélnem le.Bár még jó, de az ördög nem alszik. Ajánlott még ez a márka? Ennek a hangzása nagyon bejött és 6 óra körül bírja még most is.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest