Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
puritan
csendes tag
Nekem mostanában jött meg két csomagom is. Az egyiket az e-bay-ról rendeltem, ez Economy SpeedPAK from Greater China elnevezésű szállítással jött. Németország volt rajta származási helyként, át volt cimkézve. A postán kaptam meg, nem kellett érte fizetni semmit. A nyomkövetésben nem volt vámolásra utaló bejegyzés.
A másik az Aliról származott, AliExpress Saver Shipping szállítással. Ezen nem láttam, hogy át lett volna cimkézve, de valahogy Belgium került rá feladó országként. Ennek ellenére a nyomkövetési infók között az szerepelt, hogy sikeresen átesett a vámvizsgálaton, a postán viszont ezért sem kellett fizetni semmit.
Zavaros ez az egész, jól jártam ugyan a szállítással, de a logikáját továbbra sem értem.
Mindkettő 2-3 napon belül elhagyta Kínát, aztán itt az unióban, és/vagy Magyarországon pihengetett egy hónapot.
-
titán
válasz puritan #180752 üzenetére
Ami EU-s országi azonosítóval és ottani feladással érkezik a Magyar Postához azokat értelemszerűen nem vámolásos ügyintézési díjjal kezelik. Mert EU-n belül nincs vám.
Mivel minden küldemény a vámosokon keresztül jön az országba ezeknél azt vizsgálják hogy nincs-e tiltott dolog benne (kábítószer, fegyver, robbanószer stb.) ezért láthatsz olyan bejegyzést, mert nincs rá másik kód, ami EU-n kívüli azokat meg vámolási szempontból is nézik és írva a vámolás. -
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
BB-s álló aksis porszívót tudnátok ajánlani, lehetőleg EU raktárból?
Néztem ezt a Dreamer T10-et, de nem írnak jókat és nem ismerem.Előre is köszi!
-
Ateszpapa
addikt
válasz atiska007 #180755 üzenetére
Igazad van azt nem írtam.
Parkettára, járólapra lenne inkább használva.
Van normál lux porszívó is, csak az körülményesebb beüzemelni, ezzel a hordozhatóval csak végigszalad az ember azt kész is.
Panel lakás, szerintem elég lesz az olcsóbb is, de egyiket sem ismerem.
Köszi a segítséget.
-
atiska007
senior tag
válasz Ateszpapa #180756 üzenetére
Tartalék porszívónak viszont én EZT vettem.
Elégedett vagyok, a kábel messzire elér, és ezzel is körbe lehet szaladni gyorsan és rohadt olcsó. Ellenben a szívóereje jóval nagyobb, mint egy aksisnak. ÉS olcsó Ali-ról bele a szűrő. Mostanában gyakrabban nyúlok ehhez, mint az aksishoz.Mittudomain!
-
Jarod1
addikt
válasz Ateszpapa #180754 üzenetére
én pár Hónapja a Blitzwolf Bw-hc3 porszivót vettem,
Motoros a fej és Ledvilágítás van ott ás látod mennyi por van a padlón, ezt ki is lehet kapcsolni,
állítható a sebesség, 2 különböző fejez adnak a sarkokhoz bútorokhoz kis kefével,
portartály 1 mozdulattal üríthető.
34 K volt eu raktárról. -
DJGABI
addikt
válasz atiska007 #180757 üzenetére
Köszi a tippet, én is gondolkoztam egy akksison, de az hogy maxon az ígért akkuidő töredékét tudják eltántorított. És hát igen, még úgy is jóval gyengébb, mint egy rendes porszívó. A nagy gépet viszont kényelmetlen állandóan az emeletre cipelni. Egy ilyen vezetékes álló lehet jó kompromisszum lesz nekünk is.
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
zsiz
őstag
válasz DJGABI #180759 üzenetére
Én vezetékeset nem vennék. Pont a lényege veszik el, hogy csak felkapod és viszed. Egyébként én sem gondoltam volna, de a motoros kefével kombinálva ezek az akksis gépek is meglepően hatékonyak. Nekem Roidmi F8 Lite van (decemberben vettem 45-ért, most 60). Szőnyegen használjuk és baromi jó. Főleg első alkalommal volt durva, amit összeszedett a szőnyegekből a hagyományos porszívó után. Szeretjük, mert könnyű, egyszerű és gyors vele a takarítás, minden nap használjuk. Igaz, hogy az erősebb fokozaton sokkal kevesebb ideig bírja, de igazából sosem volt még rá szükség.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Digitalpimp
senior tag
A múltkorában felhoztátok a powerballt, elkezdtem nézegetni, aztán csak felpiszkálta az agyamat, úgyhogy vettem egyet. Ma jött meg, hát nem megy egyből a rázás, rá kell érezni. (Nem röhög! ) Egyszer már sikerült felpörgetni pirosig (a fordulat szerint váltja a színeit) egy rövid időre, de már majd ki tépte a karomat. Nem gondoltam volna, hogy tényleg ennyire meg tud dolgoztatni. (Most 1 hétig elég lesz kiheverni. ) Köszi, hogy feldobtátok a témát!
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
spileraaa
senior tag
válasz Digitalpimp #180762 üzenetére
honnan rendelted hogy ilyen hamar megjött?
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
csibe1
addikt
válasz Sanyesz. #180748 üzenetére
Az lehet, viszont az alza 10 év garit ad rá. Itthoni garit.
Nem külföldre kell küldözgetni, meg eltenni a feladóvevényt (ha kell még, mint régen), és nem heteket kell várni a gariztatásra.
Ahogy számolgattam 3430 Ft-ot spóroltál. Kerekítve talán 10 euro is megvan, és külföldi garancia, a posta meg a te sarad ha gond van.
Ennyire olcsó külföldre postázni, hogy még így is megéri kintről rendelni?Warranty
"A flash memóriára élettartam garanciát vállalunk. Más termékekre is vonatkozik a gyártói hibákra vonatkozó garancia. Ha leáll, forduljon a helyi gyártó karbantartó központjához javítás céljából. Vagy dönthet úgy, hogy visszaküldi nekünk a terméket javításra; a lehető leghamarabb küldünk Önnek egy cserét."Ezt ne vedd ellened irányuló dolognak, most épp ezen a hsz-en akadt meg a szemem, mert szerintem nem éri meg.
Mindenkinek mások a szempontjai rendelésnél.Értem én, hogy nagy úr a megszokás, de körül kellene nézni egy kicsit, mert már nagyon sok dolog nem éri meg kintről rendelve; de még jópáran leragadtak pár évvel ezelőtti szokásoknál.
Ez csak úgy eszembe jutott, mindenki azt meg onnan vesz ahonnan akar.
Nekem van ami jó itthonról is, nem csak a csájna kereskedőket támogatom.
Mostanában csak a nagyon akciós, és itthon nem kapható cucc az amit kintről rendelek, magamnak vagy ismerősnek." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
N_A_S
veterán
Nem találtam megfelelő topikot... a képet eBay-en találtam, esetleg itthon nem lehetne ilyet kapni? Vagy ha nem akkor mennyi idő és pénzbe lenne mire ez megjönne? Illetve van-e valaki aki tud ebben segíteni?
https://tinyurl.com/phnas
-
Sanyesz.
őstag
válasz csibe1 #180765 üzenetére
Szia! Nem különösen érdekel a 10 év gari. Nem gondolnám, hogy én ezt a kártyát 10 évig fogom használni. Vagy máshogyan fogalmazva: hogy 10 év múlva is ezt fogom használni Itt amúgy élettartam garanciát írnak, de nyilván ez is illúzió. Ki fog reklamálni mondjuk 15 év múlva, hogy "hoppá, tönkrement az SD kártyám, kérem a cserét"?
Hidd el, körülnéztem az itthoni beszerzési forrásokat (szlovákot is), de maradtam a korábbi forrásnál. Több tucatnyi kártyát, pendrive-ot, pár kártyaolvasót vettem már ott magamnak és az ismerősöknek. Számomra mind az eladó, mind az áru megbízható volt és maradt. Garanciális ügyem nem volt, meghibásodott termékről nem tudok."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
csibe1
addikt
válasz Sanyesz. #180768 üzenetére
"Nem különösen érdekel a 10 év gari."
Valakit meg igen, mert ha már adja a gyártó.
Szerinted meg nem, de nem vagyunk egyformák.
Ha ez a klónok bolygója, csak én nem vettem észre; akkor légyszíves szólj.
Köszi"Garanciális ügyem nem volt, meghibásodott termékről nem tudok."
Neked, a többieknek sem vagy csak nem szóltak?
Nekem meg ismerősöknek is volt, többször is.
/Mielőtt még kérdés lenne: Samsung, Lexar, Sandisk, Crucial, EVGA, Team Group, ezekkel volt gond kinti rendelésnél/Szóval mégsem örökéletű a kintről rendelt cucc.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Sanyesz.
őstag
válasz csibe1 #180769 üzenetére
Szerintem kicsit (?) túlhúzod ezt a dolgot. Nem, ez nem a "klónok bolygója".
Számomra mindenesetre furcsa, hogy valaki egy memóriakártya esetében 10 évben gondolkodik. Én nem. Azért ez a technológia 10 éves távlatban elég nagyokat ugrik előre. Elég visszaemlékezni, milyen adathordozók léteztek 10 éve, milyen kapacitással és milyen sebességgel - a maiakhoz képest.Továbbá nem is állítottam, hogy a kintről rendelt cucc örökéletű lenne, csak azt, hogy az általam beszerzett termékek (memóriakártyák, pendrive-ok) rendeltetésszerűen működtek és nem adtak okot garanciális ügyintézésre.
Ha gondolod, folytathatjuk privátban, mert nem tudom, a többieket mennyire érdekli ez a polémia...
[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Beni2360
félisten
válasz Sanyesz. #180772 üzenetére
Szerintem meg a 10 év a megbízhatóságrol szól, hogy nyugodtan vedd meg sokáig jó lesz mint ha csak 2 évet adnának.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Degeczi
nagyúr
válasz Beni2360 #180773 üzenetére
És pláne memkártyánál fontos ez, mert nagyon erősen limitált az élettartamuk... mondjuk ha fényképezésre használja vki, kis eséllyel fut bele, de sok eszköz adattárolásra is kártyát használ, vagy pláne pl. autós dashcam-ek is. Ott nagyon lényeges, h hosszú élettartamú kártya legyen, különben pár havonta lehet kidobni.
-
Sanyesz.
őstag
válasz Beni2360 #180773 üzenetére
A 10 év a fórumtárs által említett "Alza" garancia. A kínai webshop amúgy élettartam garit említ. De ez nem túl életszerű. Abban egyetértek, hogy az (ön)bizalom növelésére alkalmas
De őszintén: emelje fel a kezét (virtuálisan), aki 10 éves memóriakártyát használ. Nekem a legrégebbi, ami még üzemben van, kb. 6-7 éve van benn a kocsiban, TomTom navi fut rajta, mert a gyári kártyát kb. a második frissítéssel kinőtte."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
-
spileraaa
senior tag
Oclean X Pro mar nem lehet eu raktarbol rendelni pl lengyel? update most latom modositva lettek a dolgok meg kell nyitni es ugy jelenik meg kulon a regi verzio jobb volt
meg mintha regebben tobben arultak volna
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Tudja valaki, hogy meddig unnepelnek kinaban? Mar jo ideje nem postaznak 2 megrendelesemet.
-
Beni2360
félisten
válasz nababika #180781 üzenetére
Aliexpress topik ösz-ben minden le van írva, de a héten még buli van.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Digitalpimp
senior tag
válasz spileraaa #180763 üzenetére
Ali, EO hozta házhoz. Innen: [link] Annyi, hogy én az 5 színű világítósat 14-ért vettem.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
spileraaa
senior tag
válasz Beni2360 #180782 üzenetére
en is megfeledkeztem rola azt ra kerdeztem miert nincs feladva
ez jott valaszba gondolom valami copy paste szoveg
vagy automatan kuldtek vagy valakit oda raktak hogy valaszoljon gyorsba mindenkinekHi dear friend Good day. Thanks for your purchasing from us. As we have holidays from 2022-01-25 to 2012-02-9 due to Chinese Spring Festival, we are sorry to inform you that we can not send your item now could you pls kindly wait it for some time ? pls no worry, we will ship it out at the first time after we come back to work . thanks a lot if you do not want to wait,you could cancel the order we also respect your request. if any further problems,pls feel free to contact me again. Hope you and your family Happy Every Day in 2022. best wishe
Digitalpimp
én innen rendeltem meg de meg kianaban van gondolom az unnep utan indul utnak hiaba van feladva egy helyben alluj fiokal 6$ olcsobb volt vagyis 12,51$
amugy egy idő után nem tilt az ali ha ezt gyakran eljátszom?
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Jarod1 #180789 üzenetére
Mert régen minden jobb volt! Azért anno azok elég aranyárasok voltak. Van nekem is egy 15 éves 1GB-os Kingston.
-
Degeczi
nagyúr
válasz Digitalpimp #180790 üzenetére
Mondjuk ebben a témában nem kell a smiley, valóban sokkal tartósabbak voltak a régi flash memóriák - de persze jóval kisebb kapacitásúak és drágábbak is.
-
_q
addikt
Kaptam egy kínai csomagot, amit utólag kell vámolni. Ezzel számoltam is. Azonban az aliexpress fizetésnél ott volt hogy "VAT included", erre most a posta nem csak a saját 399 Ft-ját akarja behajtani, hanem még 164 Ft áfát is. Itt most nem a 164 Ft-al van a gondom, mert alapból ez nem lenne tétel, hanem az elvi kérdés a problémám. Ha már egyszer az alinál kifizettem az áfát, akkor miért kellene megint a postának is?
-
Benhill
senior tag
Ilyennel találkozott valami, amihez van távirányító vagy vezérelhető bluetooth-ról és jó is?
coax bemenet fontos, valamint 2 toslink+1 coax; vagy 3 toslink kimenet.https://www.aliexpress.com/item/1005001463130167.html
Ez remekül működik, kimenetire van dugva soundbar; kettő front; valamint a harmadikra egy 5.1.
Hangerő szabályzás miatt kellene távirányítós splitter, mert ha filmezek és némítani akarok, akkor 3 táviránytót is meg kell fognom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest