Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz Jahno #177112 üzenetére
Abból is csak gateway-en keresztül kommunikálót látok. Inkbird-ből találtam olyan hőmérőt, ami ugyan csak bt-n kapcsolódik, de visszamenőleg meg lehet nézni az adatokat. Talán ez is jó lenne. Van nekik önálló wifis is, de ha 90 dollárnál kezdődik.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
eron009
tag
válasz Jahno #177175 üzenetére
Esetleg ez jó lehet, vagy ez még a gyenge, könnyen eldőlős minőség?
-
válasz Jahno #177219 üzenetére
Nem kötelesek, mivel a weboldalak, fórumok is magánterületnek számítanak (ha nem állami), így még indoklás sem kell a kitiltáshoz, ugyanúgy, mint ahogy te is kitilthatsz bárkit a saját magánterületedről.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
törölt tag
válasz Jahno #177247 üzenetére
Ez az, hogy ezt nem mutatja az iphone kijelzőknél amiket néztem.
Silent77 Az a baj, hogy spanyol raktárra, ha találok is 16-27 b.day-t ír.
-
gyapo11
őstag
válasz Jahno #177409 üzenetére
A külföldről vásárló emberkék igen nagy része tudja használni a számítógépet, böngészőt, ki tud tölteni egy formot. Vagyis egy pár programozót kell felvenni, megíratni velük a megfelelő weboldalt, és a munka nagy részét elvégezzük mi, akik beírjuk a megfelelő adatokat. Ha felveszünk 1000 alulképzett munkanélkülit hogy adatokkal dolgozzanak, abban rengeteg hiba lesz, iszonyat lassú lesz és rengeteg pénzbe kerül.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
DJGABI
addikt
válasz Jahno #177475 üzenetére
Másodikat néztem, de baromi pici, nem hinném hogy nagy hangereje van.
Amikor rendeltem olcsóbb volt, kb az első linken lévővel egálba.
(#177477) macilaci78 Jabra ismerős márka volt, [link] 12k-ért már kapni, itthoni árakhoz képest végülis nem rossz, de én ennyit most nem akartam érte kiadni. Úgy voltam vele majd vesz magának komolyabbat ha akar
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
vince
őstag
válasz Jahno #177527 üzenetére
A csak azt miképpen találtad ki? kérdésre, feltételezve, hogy az azt arra vonatkozik, hogy mekkora a valós kapacitása egy ismeretlen pendrive-nak.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
veterán
válasz Jahno #177527 üzenetére
A fake pendrive-okat valamilyen kisebb méretű memóriagységet tartalmazó pendrive-ok meghamisításával állítják elő. Ha ilyen pendrive-ba botlasz, akkor a H2testw program pl. a következő ellenőrzési eredményt dobja ki:
Ez azt mutatja, hogy a 32 GB-osan eladott pendrive bizony csak 7,4 GB-os a valóságban, viszont ez a 7,4 GB problémamentesen használható. Ha ügyesek vagyunk, akkor egy particionáló programmal a pendrive-on átírhatjuk a partícióméretet (pl jelen esetben 7 GB-ra) és amíg a partícióméretet át nem írják másra, addig minden oprendszer 7 GB-os méretűnek fogja látni a pendrive-ot és probléma nélkül használható lesz
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
válasz Jahno #177538 üzenetére
Na, pont ezért nem szabad engedni, hogy X giga fölé menjen a ráírt adatmennyiség!
Ezt pedig úgy éred el, hogy kártya a particióméretét X-0,5 GB méretűre állítod be. Így eléred, hogy ne is próbáljon X-0,5 gigánál több adatot ráírni, vagyis a kártya használható lesz
-
veterán
válasz Jahno #177541 üzenetére
Ennek mi értelme, hogy rendelek mondjk egy 8-64 gigás kártyát, bízva abban, hogy 64es, majd ki sem próbálom, csinálok rá egy 0.5 gigás partíciót és örülök magamnak?
Ennek semmi.
De nem is ez volt a diskurzus alapja
-
vince
őstag
válasz Jahno #177544 üzenetére
No de az mennyi,
Ezt tudod kideríteni a H2testw nevű kis alkalmazással.
és milyen kártyánál?
Egyedileg kell kinyomozni minden egyes gyanús kártya esetén. Ha veszel tíz darab 512 exabájtosnak hirdetett sd kártyát vagy pendrive-ot, akkor mind a tízet ellenőrizned kell, nincs garancia rá, hogy a tényleges tárterület azonos mindnél. Így még lehet tíz működő, 8-16 GB-os (csak hasra ütve írtam valamit) eszközöd."Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
gyapo11
őstag
válasz Jahno #177544 üzenetére
Volt egyszer gyanúsan olcsón 64 GB-os pendrive, vettem kettőt, 32 GB-osak, meg is kaptam a refundot, volt aki 8-ast kapott abból az eresztésből. Akkor keresgéltem megoldást, és bevált a chipgenius. Először h2testw-t kell ráengedni, ez mutatja az utolsó még használható blokk/cluster számát, ezt kell a chipgeniusba írni, az létrehozza a partíciót, pont akkorát ami még jól működik, és onnantól sima pendrive.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
tonyrulez
őstag
válasz Jahno #177582 üzenetére
"Többféle értesítő van, de az régebben sem működhetett, hogy a postás kihozta a csomagot, nem voltál odahaza, bedobta a papírt és rögtön átvehetted a postán. Azt csak a nap vége felé vitte vissza."
Ami nem fér be a postaládába (és néha az is ami befér) azt meg sem próbálják kihozni, helyette csak értesítőt hoznak. De még így is ráírják - legalábbis nálunk - hogy aznap nem vehető át. Illetve néha beújítanak annyit hogy 1 napot várnak az értesítővel, és így nem kell ráírni az aznapi nem-átvehetőséget. Ezzel sokszor azt érik el hogy a 17track/posta app jelez, ott a postán a csomagom, én átveszem értesítő nélkül, majd másnap kapok egy értesítőt, és ha épp sok rendelést várok, nem tudhatom biztosra hogy ez a már átvetté-e vagy egy új csomag, és megint mehetek a postára...
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
Beni2360
félisten
válasz Jahno #177763 üzenetére
Már bocs de ez felhasználói hiba,nem odafigyelés. Az asztalon a tartó és és abba oldalra fekszik a mobil, mi tud megtörni? A tábor meg úgy teszem le, hogy szabadon legyen a fej. Arról nem is beszélve, hogy egyből hanggal jelzi ha megszakad a töltés.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Degeczi
nagyúr
válasz Jahno #177837 üzenetére
Így van. Nekem is van tizenpár dolláros telefontok úton, ha esetleg átcsúszik júliusra, az kb. egy ezres áfa, +499 Ft vámkezelés, ez még teljesen vállalható.
Ha az áfára még tovább 2-3e Ft posta vámintézés jött volna rá, akkor inkább veszni hagytam volna, annyit, dupla árat már nem ért volna.
-
Skillet
addikt
válasz Jahno #177853 üzenetére
Nekem az sem tiszta, hogy mindenki 400 forinttal számol, ami ugye akkor jön szóba, ha az áfát vásárláskor fizeted meg. Én most néztem pár random eladót Alin, egyiknél sem jelzi, hogy vásárlásnál megfizetném az áfát.
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
MittuDomain_
őstag
válasz Jahno #177950 üzenetére
Ez a követése.
Csak az látszik, hogy 18án befutott a kicserélőbe, de hogy előtte merre járt, arról nincs infó sehol.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz Jahno #177953 üzenetére
Az önmagában nem lenne annyira vészes, mint sokan hiszik. Szépen kiegyenlítődnek és még a kiegyenlítőáram is csak korlátozott mértékű, általában. Utána meg már együtt futnak.
Itt más gond van, a feszültségszintek nem egyeznek, múltkor utána is számoltam pontosabban, de a kérdés feltevőjét mintha nem nagyon érdekelné, másik topikban is ugyanott tart. Ezért nem láttam érdemesnek offolni, ebben a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest