Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
válasz FingR86 #176799 üzenetére
Csak ezt találtam 13.99$-ert ezzel a kuponnal: BGCN5980
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
ztibor
senior tag
válasz anonymus89 #176802 üzenetére
Van itthon ilyenből vagy 6db, 2 külön rendelésből, ha pontos páratartalom kell akkor ne ilyet rendelj, van a szobában 4 olyan cucc ami páratartalmat mér, köztük egy Xiaomi légtisztító is, és mind kb ugyanazt méri, ehhez képest, kb 10%-ot téved tehát ha 60% a többi akkor ez kb 66-67%, az új rendelésű 64%.
-
Jahno
veterán
válasz anonymus89 #176782 üzenetére
Kalibrálásra lásd gyári leírások. Értelmesebb kütyüt gyártónál letámasztom 6-24 havonta és megoldják, odahaza meg marad az, hogy más pontos eszközzel kisiparilag összehasonítom különböző méréstartományokban és akkor tudom, hogy mindig +/-Xet tér el, vagy százalékosan.
-
zolikaDB
veterán
Adjon vki linket a 3$-os Xiaomi hőmérőreeee!
-
FingR86
őstag
válasz PainKiller13 #176808 üzenetére
igen, én is erre gondoltam.
3db volt kereken 10$ -
Met
nagyúr
válasz anonymus89 #176798 üzenetére
Betekered nedves törülközőbe néhány órára, kiszeded belőle és ha nem 100%-on áll akkor átállítod.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Arcképgyáros
Ali:
10/90 discount: AETECHA1090
5/50 discount: TECH5 -
FingR86
őstag
válasz anonymus89 #176814 üzenetére
Most 4$
US $4.00 42%OFF | Xiaomi Mijia Bluetooth Thermometer 2 Electric Humidity Smart Home Wireless Hygrometer LCD Digital Moisture Thermograph
https://a.aliexpress.com/_m0kDaDLnyomsz rá egy kis coupon palst és még az a kis posta is eltűnik
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
-
fa4hu
őstag
Ha 44 USD alatti a megrendelés, tehát elvileg nem kell megfizetni az ÁFÁ-t és a vámot rá, akkor a postai "Egyszeri vámkezelési megbízás" nyomtatványt elfogadják úgy, hogy nem ikszelem be egyik vámkezelési eljárást sem? Vagy be kell ikszelni a postait, csak nem fogják a 3500 Ft-ot kiszámlázni? Köszi előre is!
-
Met
nagyúr
válasz zoli03 #176822 üzenetére
Még mindig pontosabb eredmény mint itt sokan állítják a sajátjukról hogy az övék pontos.
Miért is? Elvitték laboratóriumi körülények közé tesztelni?
Vagy van egy hitelesített nem occószázforintosgagyikínai mérőjük amihez hasonlítgatják az eredményeket? Akkor minek vette a gagyit?
Vagy vegyen 3 fajtából 7 darabot és átlagoljon.A kolléga kalibrálásra kért javaslatot, ezzel a teszttel egy meglehetősen páradús környezetet lehet létrehozni, ha ott 100%-ot mutat nagy baj nem lehet.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
bul07
nagyúr
Amúgy elképzelni nem tudom hogy mihez kell nektek 100%-an pontos eszköz
Milyen hátrány ér bárkit is hogy mondjuk fél fokkal alá vagy felé mér, vagy mondjuk a pára tartalomnál csal 3-5%-ot
Nem teljesen mindegy hogy 21fokot mutat vagy 21.5-öt, vagy hogy 50% páratartalmat vagy 53%-ot, mi fog történni valaki meghal[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
spileraaa
senior tag
válasz spileraaa #176766 üzenetére
jelentem a lebath mégis teljesen más szűrő is van rajta és másabb habja is
viszont nem érzem sokkal jobbnak vagyis nem éri meg én kuponnal vettem 1$ -ért
viszont a rendes árát nem hiszem hogy megéri max ha ez tartósabb mint a többi kézi[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
bul07
nagyúr
válasz erdey_a #176827 üzenetére
Na de aki olyan zöldet termel nem 1000Ft-os vacak hőmérővel fog bajlódni
Mikkor dől a léééé( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
FingR86
őstag
Pár napja ment itt a diskurzus a szappan adagolókról.
Penny újság, csütörtöktől
A dettol cuccok jó áron lesznek:
Adagoló, utántöltő stb -
FingR86
őstag
-
w.miki
veterán
Holnap (vagy ma?) reggel 9 Aliexpress
kuponok:
TECH5 50$/5$
AETECHA1090 99$/10$
TECH15 120$/15$[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
ozono
csendes tag
Látott vki valahol ehhez hasonló billentyűzetet csak normál méretben?
-
Jahno
veterán
válasz ozono #176839 üzenetére
Tipikus olyan, hogy tuti van csak én nem találom. Nekem pld. minél kisebb méret kellene, touchpaddal vagy pöcökegér félével és vezetékes kivitelben. Vezeték néküli van max. 10 Euróért, vezetékes mini de pad nélkül szintén, csak ezek kombinációi nem. Hanyattegeres meg 100 Euró... Nem baj ha kicsit kényelmetlen, minimálisat kellene nyomkodni, vagy csak elindítani róla valami gépet és kész.
-
zolikaDB
veterán
Srácok!
Legolcsóbban e-inkes Mijia hőmérőt tudnátok linkelni nekem? -
grizlisandor
veterán
Hőfokszabályzós vízforralót keresek, a cél 80°C teázáshoz és legalább legyen 1 literes.
Nézegettem a kínálatot, itthon, alzánál lenne a legolcsóbb, de nem tetszik.
Néztem, hogy Xiaomi is megcsinálta a saját verzióit, itthon 12k+ HUF-ról indulnak.Esetleg nem látott valaki egy jó akciót rá, amit nem Kínából küldenének(jó lenne minél hamarabb használni) és jobb áron van, mint itthon?
Vagy az itthoni árazása se vészes? -
w.miki
veterán
válasz csadi0011 #176482 üzenetére
Megjött ez a derék levegőpisztoly.
Hogyan működik? Nekem semmit nem csinál.
220v - 12v adapterre dugtam, de semmi.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest