Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
Na sajnos kaptunk kölcsön autót, így nem siettük el... Pénteken újra elindult az SDI. Előző nap karter le, hengerfejes ismerős meghegesztette, mert kicsi volt a lyuk, aztán ment vissza, éjjel paszta köthetett nyugodtan, aztán kapta csak az olajat. Igazából bontott gyárit akartunk feltenni helyette, de sajnos repedt volt, amit kaptunk, így legalább most nem volt túl drága ez a kör. Ha nincs kölcsön kocsi, biztos hamarabb meglett volna
(#hajónapló) -
Az enyémben az már nem volt benne, nem tudtam mire szolgál a lyuk ott...
Minden esetre beadom a derekam mind a motor optimalizálásnak mind pedig a 19"-os felni szettnek. Igaz ez helyből dob az autó vételi árára kB 6 kilót, de a felni el adható lesz, ha mégsem jönne be. Bár mivel ez A Superb3 gyárija ez az Acamar nem hiszem bármi gond lenne ahogy a gumik is elég prémiumok rajta és keveset futottak.
-
chopin42
addikt
Üdv! Megjöttek az alkatrészek a kauffertől, ez a vezérműszíj szett lett rendelve: CONTINENTAL CTAM CT957K1
A szíjak elvileg német Continental gyártásúak, a feszítők és a vezetők viszont INA gyártmányok, mind német. Az én kocsimba annó az SKF készletben is volt INA vezető.
Ez mennyire általános, hogy mindenféle gyártó mindenféle alkatrésze van egy készletben?
Nem fogom visszaküldeni, nem kínai szarok jöttek, csak fura. -
gycs02
aktív tag
válasz
boti19871125
üzenetére
Szia!
Volt időm egy kicsit böngészni a catcar-n, lehet én vagyok bna, de DGTE motorkódot nem találok. Esetleg más elérhetőség az adatokkal kapcsolatban.
K gycs
-
=WiNTeR=
senior tag
Ha már VIN, VW userguide oldalán január óta ezt a hibát dobja ez a fos, pedig korábban rendben működött. Valakinek van ötlete ezt most miért?
-
426os
őstag
válasz
Pfiucska
üzenetére
Bah én meg múltkor összeszorított farpofával nyitottam meg a motorvezérlőt, hogy miért jelzi pirosnak az OBD11. Aztán szerencsére csak egy Can kommunikációs hiba volt akkorról, amikor fw-t frissítettem az entertainment egységen.
Eddig olasz autóm volt, nem vagyok hozzászokva, hogy hibakódjaim legyenek
-
Pfiucska
senior tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Ja’ a szelvedos is azt mondta h vw csoportnal most ez full normalis
-
Pfiucska
senior tag
5e km-nél kaptam egy kavicsot, repedt a szélvédő, ma cserélték is.
Olvastak hibakódot (nem tudom miért) csak 3-t találtak, ebből egy az abs-re (passz), egy meg az adaptiv tempomat radarja (szintén passz, foleg h paraszt tempomatos).
De legalabb a fofelhasznalova valas ugy nez ki, h tenyleg segitett a kliman. -
-
tibbike01
addikt
válasz
Bandit21
üzenetére
Persze vannak nekik nagyon szépen hangzó pénzkérő tételeik a számlán mint pl mobilitás garancia, közvetítői díj, anyag és hulladék kezelés, raktározás...stb, amikről soha az életben nem tudod, hogy mik. Én annó kb 6 szerviznek írtam egy mezei olajcserére, és 5 különböző árat/tétel listát kaptam. Aztán rájöttem, hogy én is diktálhatok és lehúzattam árajánlatról azokat, amik nem érdekesek.....
-
válasz
tibbike01
üzenetére
Köszi annyi csak hogy ha évi 5 ezret megyek vele 2 évente akkor is vinni kell. Én úgy tudom és a pohu is ezt írta hogy a 30k/2 év közül amelyik hamarabb jön akkor.
Amúgy megnéztem a yt videót kb három kattintás de nem szeretnem ha valami baja lenne később hogy az importőr nem adja a derekát mert egyszer ki lett utve egy szerviz. Azért új autó hogy rendbe legyen, legalábbis ezért vettem, hordom hozzájuk csak tartsák rendben.
Amúgy Igen ha ajánlatot kérek és rá írjak hogy woodoo szellemuzes 10.000 euró akkor benne van hogy "kérek olyat is" és akkor az én hibám hogy pénzt adok hülyeségre is.
De most "3 éves szerviz olajcserevel" volt rajta és semmivel sem különbözött a részletezes alapján a 70 km el odébb lévő vw szalon ajánlattol kivéve hogy ez a tétel maga +50 K volt.
50 ezer Ft meg már az a tétel amire rákérdez az ember hogy mégis ez mi. -
tibbike01
addikt
válasz
Bandit21
üzenetére
Én pont ezt szeretem benne, hogy az olaj csere tud különálló életet élni és tarhatsz 10k vagy 15k ciklusokat, külön látod az olajra vonatkozó intervallumot, nem kell számolgatni.
Minden más levegő, pollen, gyertyák...stb (ellenőrző szerviz) pedig az ellenőrző szerviz idejével tudod számon tartani. Nyilván érdemes észerűen kalkulálni/használni.pl 10k olajcsere és minden 3-ik olajcserénél kéred az ellenőrző szervizet.
vagy
pl 15k olajcsere és minden 2-ik olajcserénél kéred az ellenőrző szervizet. -
Világos, az olaj az ilyen a Kodiba is, de mellette külön életet él az ell szerviz.
Alap esetben 2 féle nap és 2 féle km adatot látok. Kivétel amikor a két szerviz egyszerre jön.
Bármilyen jót is tesz az autóval már bánom ebből a szempontból hogy lett köztes olaj mert azota jelzi összevissza.Jóllehet az átvétel napján ell szervízre asszem 999 napot írt és akkor mondták is hogy eszembe ne jusson arra figyelni, legkésőbb 2 évesen -1 nap legyek ott.
A km az 30k rol indult vissza, mondták az jó, de a nap számláló az nem.
De csak az ell szerviz esetében az olaj az jó.
Mármint a nap, mert a km az viszont nem futás függő.Imádnivaló amikor egy autó képes 4 féle módon 2 féle koordinátarendszerben (km és nap) jelezni hogy mikor mit kér.
-
tibbike01
addikt
válasz
Bandit21
üzenetére
Már egyszer volt téma. A márkaszerviz bármit ráírhat bármikor az árajánlatra, cserélhetnek bármit bármikor vagy sem. Az ajánlatot készítő kollégán múlik igazából az egész. A flottások világában és a naponta közel 10 autó szervizelése közben senki nem fog rád odafigyelni, persze mindig a magasabb profit felé fog terelődni a dolog részükről.
Szervizt illetően nagyon évekről beszélsz, holott km-ről kellene, tehát nincs olyan, hogy 2éves vagy 3éves szerviz. Km van, de ha keveset mész, kevesebbet mint 15ezer/év, akkor jöhet hamarabb egy-egy szerviz, de akkor sem úgy hívjuk, hogy 2éves szerviz.
Én a helyedbe bevinném egy márkaszervizbe megmutatnám nekik a kijelzőket és tisztáznám, hogy most akkor mi a túró van. Nekem annó azt mondták, akkor kell vinni az autót szervizre, amikor a fedélzeti írja...de hogy melyik fedélzeti az nem mondták. _D
Illetve, ahogy CharlieDrop írja, maradhat gyári 30k/2év intervallumon a számláló, attól még te viheted hamarabb, kinullázzák akkor is és újraindul a 30k/2év.
-
-
válasz
tibbike01
üzenetére
Velük kell tisztáznom. Valószínűleg tavaly ők ütötték át 1 évre.
Mint írtam nem tiszta a dolog amúgy mert a menüben 220 napot és 23.000 km -t ír a kis kijelzőn meg 20 napot.
Ebből annyi stimmel hogy tavaly május 5 óta amikor 2 éves volt a kocsi 6 -7 ezret ment tehát az rendben hogy 23 ezer múlva lesz meg a 30k
A kis kijelző a tavalyi szerviz 1 éves fordulójára számol vissza amit nem értek.
A menü pedig a 23k km mellett 220 napot ír amit meg végképp nem értek mert az kb 6 és fél hónap múlva 24 november elején lesz kb.
Hogy annak mi köze ahhoz 25 májusban lesz 4 éves az autó nem világos.
Hogy érhető legyen a két hét múlva 3 éves autó a fordulatszám mérő és a sebességmérő közt azt írja hogy 20 nap múlva szerviz.
A központi kijelzőn a szerviz menübe meg hogy 220 nap múlva.
Ott azt is írja hogy 23k km múlva.3 adatot mutat tehát amiből egyedul a km helyes.
Nem tudom tavaly mit és hogy nullaztak és milyen intervallumot állítottak de nem lett jó az biztos.
-
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Én is viszem egyik évben olajcsere miatt következő évben meg olaj és ellenőrző szerviz miatt.
Beszéltük már régebben, nem az a baj ha akar évi 300 ezer a szerviz. Hanem hogy az egyik szalon oda írja az ajánlatra hogy 3 éves szerviz és kér érte 50 et, míg a másik szintén VW szalon (és az importőr is ) azt mondja hogy nincs is ilyen.
Ha leirna hogy 50 ért megnézi a szűrőket futóművet megy vele egy teszt kört azt mondom ok.
De számomra az derült ki hogy az égvilágon semmit nem csinál vele 50 ért azon túl hogy kiüti az előző évben beállított intervallumot.
Egy 3 éves autóról beszélünk ami volt 1 évesen köztes olaj cserén 2 évesen ellenőrző szervizen és 3 évesen kb egy hónapja is köztes cserén. Plusz minden évszakban úgy megy fel rá a gumi hogy a gumis megnézi a fékeket és a kopasbol figyeli a futóművet (nem volt még baj ezzel a kocsival sose)
Nem spórolni akarok csak nem szeretem ha madárnak néznek. -
tibbike01
addikt
válasz
Bandit21
üzenetére
Mi az, hogy a szerelő csak 1 évet tud beütni?
Az ellenőrző szervizt a szerviz alkalmával 0-ázni kell (majd újraindul a 2év/30k), amit akár te saját magad is meg tudsz tenni (youtube segít), de ezt bármelyik szerelő is meg tudja tenni.
Ha arra gondolsz, hogy át akarják írni a gyári intervallumot 1év/15k időre, az más tészta, de miért akarnád átiratni?
Szóval tisztázd kérlek.

-
A kocsiban az ell szerviz és az olajcsere külön jelenik meg. Az olaj az 2 év/30k vagy magától szól a hideg indítások számát meg a joeg tudja mit figyelve.
Az olaj esetében értem a rugalmast emiatt.De az ell szerviz az hogy tud rugalmas lenni? Az 2 év vagy 30k bármi is történik nem?
-
válasz
bitpork
üzenetére
+ Qru
Gondolom az a fajta, (szegedi pohu) aki aztán egy évvel később, 3 évesen akar csináltatni egy "3 éves szerviz"-t 50 ezerért. Miközben a pohu központ leírta nekem, hogy nincs is olyan.
Ez sajnos az 50 ezres enter gomb kb. Kiüti visszakapom az autót lemosva és várnak egy évvel később a valódi 4 évesre. 50 ért szerintem megéri nekik.
Nekem viszont nem.
Amúgy Soltvadkert ahol a köztes olajat kapta végül egy hónapja, mondta hogy sajna csak 1 évet tudnak beállítani az ell szervízre de ezt én kizártnak tartom. Milyen már az hogy a kocsi az importőr szerint is 2 éves ciklussal megy erre azt nem lehet beállítani rajta?
-
Szevam
senior tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Azt tegyük hozzá azért, hogy:
- A heti 1 az max 7-10 perc (törölgetés+porszívózás elöl): Nagyobb takarítás jóval ritkábban van, ugyanis nem kell, mert:
* Akármilyen cipővel nem lehet beülni, ha mégis le kell koccolni a koszt.
* Nem lehet enni.
* Ha véletlenül koszosabb lesz a cipő talpa, nap végén azonnali lábtörlő takarítás.
* Szőröző ruhában nem szabad beülni.
* Kézkrém használata út előtt tilos.
* Nem lehet az ablaknak dőlni. (Mondjuk ez saját magam miatt is, mert a belső oldalt én takarítom
) -
-
Faby
senior tag
Úgy irigyellek benneteket.
Komolyan, nem beszólásképpen mondom.
Olvastam valakitől a múltkor, hogy csak a külső mosás 3,5 óra volt, mások hetente porszívózzák.
Le a kalappal előttetek, hogy van erre időtök, energiátok.
Én örülök, ha havonta egyszer eljutok egy önkiszolgáló mosóba, és két-három havonta egy rendes kézi mosóba.
Nyilván nincs is ilyen patika állapotban a kocsim, mint az itt látott képeken, sajnos. -
birozoli7800
senior tag
Sziasztok!
Munkába járós Golf plus 1.6 BSE motorkódú 2005-ös évjáratú autóm lassan porrá rohad, rákényszerültem a cserére.
Napi 20 km-re használnám az újabb autót, lehető legkisebb anyagi ráfordítással. Skoda Fabia - Seat Ibiza autókat nézegettem 2012-2014 körüli évjáratokban. Mennyire tartós a karosszériájuk, ezek is hajlamosak a korrózióra mint a golfom?
Milyen motorral érdemes őket megvásárolni?
Nem élményautót szeretnénk, hanem a lehető legköltséghatékonyabban munkába járjak, és heti 1-2 nagy bevásárlást eszközöljem vele. Az 1.2-es háromhengeres motorokkal szerelték nagyrészt azt látom a hahun. Ezeknek milyen gyermekbetegségeik vannak? Láncproblémák itt is adottak mint a korai tsi motoroknál? Olajfogyasztás előfordul?
1.4-es 4 hengeres gondolom jobb választás lenne, de ritka mint a fehér holló.. -
Korábban kérdeztem de próbálom újra.
Azok, akiknek 2 éves az ell. szerviz ciklusa de a szalonban a szerelő csak 1 évet tud beütni és ezért a köztes évben -amikor amúgy nem kellene vinni az autót - is kéri a kocsi a szervízt, mit tesznek Ilyenkor? Gari időn belül.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
yodamester10
üzenetére
Nekem gumi van Bubi-ban, a gyárit szövetet elraktam, majd ha megtanulok vigyázni a kocsira előveszem.
. -
426os
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
Szép, én ezt látom és elismerem, de nem praktikus. Nekem a takarítás utáni első beszállás után koszos lenne, mert a parkolóban szórt kavics van a rácsos térkő között, ami azonnal hagy egy kis por nyomot a szőnyegen. És akkor még nem is esett az eső, mert azon a 20 méteren, amíg odasétálok a kocsihoz, biztosan nedves lesz a talpam. Plusz az utasok.
De amúgy őszintén, én ezeket a szépségeket max akkor látom, ha a fotózott szögből nézegetem az autót
Normál használat során sem utasként, sem sofőrként nem a szőnyeget bámulom, mikor az autóban ülök, ennél fogva minimális szempont, hogy jól nézzen ki a lábam alatt lévő dolog. Annyi igényem van, hogy ne legyen koszos, amihez viszont nagyon nagyban hozzájárul a könnyű takaríthatóság.
Ettől függetlenül elfogadom/elismerem, hogy jól néz ki egy szép szőnyeg és le a kalappal az ezzel jár plusz gondoskásért, de nekem sajnos valahol húznom kell egy határt
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
yodamester10
üzenetére
Ez olyan patika, hogy bele se mernék ülni, nehogy összekoszoljam. Látnád az enyémet...

-
Szevam
senior tag
Bocs, muszáj volt...
-
zsoltip
őstag
Skoda Octavia Combi 4, 2021 évi.
Használati utasítást keresek, lehetőleg magyar nyelven.
Tudnátok linkelni pls? -
válasz
BigBlackDog
üzenetére
A gyári nem nyikorog és nem büdös :D
-
-
zsole84
senior tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nekem ilyen van, vékony, nem csúszkál mivel simán be lehet pattintani a gyári helyre, semmi szaga, soha nem lenne nálam gyári plüss szőnyeg
-
426os
őstag
válasz
MunezXBK
üzenetére
Nem mondom, hogy nem tudok elképzelni olyan élethelyzetet, amikor sosem lesz koszos a cipőd talpa, de részemről annyi effortot igényelne ennek a fenntartása, hogy inkább gumiszőnyeget használok. Egyébként nem igazán értem miért ódzkodnak tőle az emberek. Ha nem mezítláb ülsz az autóban, akkor semmilyen különbség nincs a szövethez képest. Győzz meg az ellenkezőjéről
-
426os
őstag
válasz
szabzoltan1
üzenetére
Amazonról jött.
-
426os
őstag
Nekem is megjottek a gumiszőnyegek, mondjuk ez drága volt :/
Bejelentkeztem egy jövő heti olajcserére is, mert nem nagyon fér bele most logisztikailag a szereldmagad megoldás (pedig jóval olcsóbb lenne...).
Éreztem én, hogy résen kell lennem az olajjal, mert 2x visszakérdeztek, hogy biztos vagyok-e a 0w20-ban (igen, 1.5tsi Dpca, opf, my2020), mert ők a rendszer alapján golf7-be 5w30at tennének (nem márkaszerviz, de jónevű "mindenes"). Gyári VW 508at fog kapni. -
gippazoid
őstag
OFF de hátha tudtok segíteni:
KIA/Hyundai 1.25 CVVT 63 kW motor (G4LA motorkód). A kezelési szerint API SM és ACEA A3 vagy afeletti olaj kell bele. Az olajgyártók weboldalain a keresőben erre a motorra keresve mindenütt ACEA C3 olajakat ad eredményül, amely elvileg dízelhet lett kitalálva és nem feltétlenül jó benzines motorba tölteni.
Így jártam a Fuchs, Castrol, Shell, Total oldalain is.Van olyan C3 olaj amelynél a VW505 minősítés szerepel, ez számomra igazolta, hogy dízelbe való. De már olyat is találtam, amely C3 de ugyanakkor VW 504.00 és 507.00 is!
Arról nem is beszélve, hogy az ajánlott olajok 0W-20, 0W-30, 5W-30, 5W-20 között váltakoznak.
Tiszta káosz.
Eddig 5W-30 volt benne, valami Castrol, de nem tudom pontosan, melyik.Hol a túróban keressek már?
Ez egy sima szívó benzinmotor 16 szeleppel és változó szelepvezérléssel. -
Simi37
őstag
válasz
bul07
üzenetére
Valóban nem csináltam, ilyen a doboza. Szóval a doboz stimmel. Mindenképpen írok nekik.
-
bul07
nagyúr
válasz
Simi37
üzenetére
A dobozról nem csináltál képet elméletileg MotoRad-nak van saját MotoRad doboza, valami ilyen [kép]
Írj a kauffernek emailt, képekkel dobozról is
Lehet visszaküldött cuccot kaptál és nem az van benne aminek kellene
Nekem régen(2020-ban) már szűrőt(HENGST) cseréltek, igaz anyaghiba miatt kétszer is egymás után, harmadjára más márkát kértem, így van esély a megnyugtató megoldásra -
Simi37
őstag
válasz
Simi37
üzenetére
Az előbb jobban szemügyre vettem a doboz tartalmát, mert máshova is pont vettem tömítést azok szép tiszták, de ami ebben van azon végig valami fehér lerakódás van, plusz valami a termosztáton is, az persze lehet a gyári tesztelés nyoma is. Viszont azzal együtt, hogy a biztonsági címke át volt vágva elég gyanús. Ha körömmel megkaparom lejön. Felraktam a képeket ide. Ez normális?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
zsoltip
üzenetére
Esernyőből szerintem csak egy járt hozzá gyárilag, legalábbis konfigurátorban is mintha csak egy szerepelt volna.
Vállfából Golfhoz én ezt rendeltem, de kell hozzá adapter is. Elvileg (többke között) Octaviához is jó.
Gumiszőnyeget szintén Kopaceken néznék (gyárit, ha nem túl drága), vagy Carcarpitot láttam még többször ajánlva. Arra figyelj, hogy milyen motorral szerelt autóhoz választod, mert, ahogy látom, hibridnél és e-Tecnél is eltérő a forma a többihez képest.
-
zsoltip
őstag
Skoda Octavia Combi 4, 2021 évi.
Keresek:
1. Gumiszőnyeg szettet az utastérbe, utángyártott.
2. Esernyő 1 vagy 2 db az ajtóba, mert az egyik nincs meg, utángyártott.
3 Vállfa, az első ülésekre rögzíthető, kérnék árat.Hol és milyet ajánlotok?
-
Simi37
őstag
Sziasztok!
Vettem kaufferről gates termosztátot Polo 9n-be, mert csereérett viszont Motorad termosztát van a dobozban, rákerestem a neten és nem példa nélküli az eset. Se itt, se az autós topikba nem találtam infót a Motoradról. Valaki épített már be ilyet, mi a tapasztalat?
-
kelly7
aktív tag
Sziasztok
Gyári VW alkatrész forgalmazással foglalkozik itt valaki?
Köszi -
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Jogos!

-
TrollBalint
addikt
Hát most némileg bús panda lettem...
Sebaj, úgy is a waze + spoti van leginkább használva, a többihez meg max kotorászok a menüben
-
válasz
TrollBalint
üzenetére
Szia,
nem lehet rögzíteni appokat, mindig a legutóbb használt hármat mutatja.
-
TrollBalint
addikt
Sziasztok,
van ez a Carplay dolog, szépen működik, viszont a térkép mellett csak 3 ikon látható, kb. a 3 leggyakrabban használt (amiből kettő a waze meg a spotify kapásból) Lehet ide rögzíteni fixen ikonokat, akár többet is, mint 3? Még kettő kellene
-
Winne
nagyúr
válasz
Corsa02
üzenetére
Nem, csak úgy érzem erősebb volt mikor elhoztam. Ebben nyilván benne lehet, hogy megszoktam, meg gondolom nem tesz neki jót, hogy egy nyaralást leszámítva városozunk vele kis fordulaton általában,erről jutott eszembe.
@ #215986 Motion_Blur : évi 5k sem megy bele, de évente kapja az olajat.

@ #215987 Corsa02 : köszi neked is, akkor egy ilyen endoszkópos vizsgálatot keresek helyben.
-
Reggie0
félisten
válasz
yodamester10
üzenetére
En 19-el, az sem veszes.
-
válasz
johnny82
üzenetére
Neked kell ezt eldönteni. 🤗
Ellene szól, hogy mit kezdesz a 17-es nyári gumival? (Ha a 18-as mellett döntesz, egyből cseréld le a kerekeket, hogy kvázi újként tudd árulni a gyári 17-eseket.)
Jófogáson van fent egy szép állapotú 17-es G8 GTI garnitúra, kopott gumikkal. -
válasz
yodamester10
üzenetére
Azért bassza a csőröm, mert azért nekem is jobban tetszik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Tőzsde és gazdaság
- Fejhallgatós találkozó
- Xbox tulajok OFF topicja
- Horgász topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Ajkai ólomkristály
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(#hajónapló)
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sebaj, úgy is a waze + spoti van leginkább használva, a többihez meg max kotorászok a menüben