Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Sőt...én pont abba szaladtam bele, hogy a nem volt elég a kcsa által listázott szabványok, hanem konkrétan az a xx A és yy V kombót kellett, hogy tudja, különben nem ment... Ez konkrétan úgy derült ki, hogy megvettem a töltőt és bedugtam és nem vitte a 45W-os gyors töltést...miközben amúgy 100W-os is tud a töltő...és mikor utánajártam kiderült, hogy ismerni kell azt adott "profilt" is a töltőnek...
-
kcsa
veterán
-
vlevi
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nekem éppen ilyen konfigom van, Octavia Mk4, és egy 70mai [link] első + hátsó kamera.
Ezt hibátlanul meg tudja hajtani az előbb említett alis kárytaolvasó az első középkonzolon lévő USB-C csatlakozóról.
Nem tudom, hogy ennél van-e későbbi kamera típus, ami több áramot igényel, de nekem ezzel meg.
Nem mernék megesküdni rá, de talán volt már rá szükségem, hogy a másik Type-C csatlkoazóra pedig rá kellett tenni tölteni a telefont. -
válasz
BlacKSouL
üzenetére
-Mért már valaki akár telefonos appal, akár más módon ténylegesen elérhető teljesítményt a phone box illetve a tükörház névleges max 45/15 Watt aljzatain?
Hogy, hol? Ha direktben az autó USB-re kötöd a telefont az nagyon lassan tölt. Nem tudom mennyivel, de még a fast charge-ot sem dobja fel. S24 Ultraval használom. Én vettem egy szivargyűjtós töltőt ami biztosan tudja a Samu töltését...így van fast charge 2.0. De nem minden töltő ismeri ezt, mert hiába van PD, meg PPS... az nem garancia.-A kesztyűtartó hűtött, külön lámpa van benne? Azt gondolnám naná, de nem láttam erre vonatkozó leírást.
Én úgy emlékszem van benne lámpa... de direktben nem figyeltem.-Van különbség aközt, ha BT/Wifi kapcsolattal, vagy ha kábellel kapcsolódik a telefon, AndroidAutoval?
Részben. Vettem aliról egy ilyen Wifis Android auto sticket... Tök jó amúgy. Az autó csatlakozáskor Google Pixel3 XL-nek ismeri fel ami fura, de szerintem nincs jelentősége. A waze tükrözéskor nem viszi át a grafikus beállításokat. Tehát ha batmobillal vagy telefonon, akkor is egy sima nyíl leszel az autó képernyőjén.
Más eddig nem esett ki.-L&K kombinál is csak a sofőroldalon van esernyő? Néhány videón anyós oldalon is van. Helye akkoris megvan, ha nincs benne alapból?
Érdekes kérdéseid vannak. Sofőr oldalon néztem meg. Eddig egyszer vettem elő. Megnézni. -A kombinál a változtatható magasságú csomagtérpadló mitől függ, hogy van vagy nincs? (2.0tsi L&K, canton hifi, acél szükségpót) És melyik állásban mérik a 690 litert? A 'Rejtett rekesz a csomagtérpadlóban' felszereltségopció mit takar, és az alu rendezőléc csak ehhez van?
- Ezt meghagyom Corsa02-nek.
-A Connect care mennyire megbízható? A G.Play értékelések alapján nem annyira, de azok valós problémák, vagy csak confirmation bias?
Általában jó... De előfordult, hogy frissítés után nem kapcsolódott az autóhoz, vagy nem volt hajlandó elindítani az állófűtést. Nekem általában az tette helyre, ha rácsatlakoztam az autóra és mentem vele egy nagyobb kört... de lehet csak placebo.
Mostanában nem volt vele gondom.-A térképolvasó lámpa esetében meg lehet azt oldani, hogy eleve alacsony fényerővel kapcsoljon be? Vagyis ne a maxról kelljen lehúzni?
Ha a fenti kis LED-re gondolsz, ami ajtónyitásra is kapcsol, akkor én annak a fényerő szabályozását még az életben nem láttam. PEdig már párszor oda-vissza megnéztem a menüt. De lehet félreértettem valamit.-A külső tükör és a belső tükör fényérzékelője ugyanott van, egyszerre dimmelnek?
Azt tudom megerősíteni, hogy dimmelnek. Ez amúgy milyen valós use case esetén számít?-A talajvilágítás/kilépőfény a tükörben mindig ez a csíkos, homogén fény nincs? Illetve a tükrön kívül az ajtó aljában nincs külön talajfény?
Én úgy láttam, hogy az ajtóból jön a SKODA feliratú fény. -
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Na...kezelési azt írja a Park pilotra:
[kép]
ugyanakkor meg:
[kép]
Tehát a funkció kikapcsolható, illetve ha jól értem előrementben ha nem aktiválom kézzel, akkor is bekapcsol akadályra 10 kmph alatt, csak nem fog vészfékezni.
És 10 illetve 15 kmph felett már nem a Park pilot, hanem a Front assist fog belenyúlni és satuzni. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ritka szerencsére. Néha azért tud bakizni. Tipik helyzet: előtted menő jelzi, hogy lekanyarodik és ha nem tartasz elég távolságot akkor simán besatuzik. Nem tudja, hogy lekanyarodik és eltűnik előled. Amúgy nekem más rossz tapasztalatom nincs vele.
Van gyors gomb, ki lehető lőni az állandó csipogások nagy részét.
Rámpán nekem még nem satuzott be, pedig a cégnél elég meredek a rámpa (ezek szerint nem eléggé).
Szűkhelyre, falra tolatásnál sehogy. Ez a ütközés megelőző mindig akítv ha csak nem vakult meg a radar (pl sűrű hóesés, sűrű köd) és nem tudod kikapcsolni menüből.
Ha a kinyíló csomit megfogod akkor megáll, nem kell hozzá különösebb erő.
-
Lacess
tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Megállíthatod bárhol a külső gombbal.
Tanítható köztes állásra is. Beállítod kézzel ahova szeretnéd, majd hosszan nyomod a belső gombot. Egy szokatlan csipogást/dallamot fogsz hallani amikor megtanulta a pozíciót. Ettől fogva csak a feltanított állásig fog kinyílni. -
-
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hát az MHEV az pont arra jó, hogy igazából nagyon semmire nem jó. Nem takarékosabb(max 1-2dl), nem dinamikusabb mint a "sima" 1.5 TSi, cserébe vitorlázik, meg többet start-stoppol. Ja és van egy plusz akku, meg egy valag nagyfeszültségű kábel stb.
Jól megy az 1.5TSi, de magamnak már nem választanám egy közel 2T-ás autóba. -
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem ugyanaz a motor, már kitargyaltuk itt is, az erősebb az nagyobb turbo, más cooler, más csapágyhézag stb.
Ha itt is rákeresel akkor találsz a szoftveres dolgokról problemákat, ez nem a multimediát érinti, hanem random hibajelzések, vészfekezesek stb. De mint írtam már azért javult a helyzet.
Német fórumokat érdemes bújni. Én már venném, ha ilyet szeretnék, csak ezeket érdemes a helyén kezelni.
2.0TSi-ből a gyengébbik és az erősebbik is jó. -
válasz
BlacKSouL
üzenetére
A széria elején sok volt a szoftveres gond, mára több javítócsomag is jött, jobb lett.
Ajánlott a 2.0TSi és az 1.5TSi is, jó motorok, a 204Le az összkerékkel kifejezetten kellemes.
Van még benne alku általában, főleg ha jobban felszereltet veszel.
Szélvédőfűtés rendesen, fűtőszálas. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Érdekes kérdéseid vannak. Sofőr oldalon néztem meg. Eddig egyszer vettem elő. Megnézni.