Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
tibbike01
üzenetére
És ha elengedem akkor a két pozíció között megáll?
Ez más márkáknál is így van? Vajon mi lehet az indok, miért nem elég csak megnyomni? Vagy annyira gyorsan beáll, hogy úgyis max 1-2 másodperc?
Végülis mindegy, csak szeretem tudni a hátterét
Nemsokára már nem lesz ennyi hülye kérdésem. Vagy még sokkal több lesz..
-
BlacKSouL
addikt
Ülésmemóriánál ha váltok az elmentett pozíciók közt, csak megnyomni kell a számgombot, vagy nyomvatartani? Manuál azt írja nyomvatartani, de az nekem olyan fura ha tényleg.
-
BlacKSouL
addikt
Bocs hogy nyelvtannácizok, de [kép]
A Molly az kicsit más, azt inkább a rave bulik felé szokták keresni -
BlacKSouL
addikt
válasz
426os
üzenetére
Az egy dolog, de miközben épp emberek fotózzák a Hold másik oldalát, és színes szagos fullhd kijelzők vannak a kocsikban, nem azt írják ám ki, hogy alacsony az akku feszültség, töltsd fel, vagy ellenőriztesd, és ha szükséges cseréld ki, hanem hogy 'hajtás hiba'. Azt a legkönnyebb.
A céges citrom c4 is azt írta ki mikor pályán a kamiont előztem, hogy hajtás nem menetkész, aztán a kútról már csak 30-al volt hajlandó mozogni, pedig csak a részecskeszűrő kényszerregeneráció, és a fap betöltés után nem tudták rendesen resetelni.
Az Octavia meg azt írta egy 130 km-es út után rükiben: hiba: előválasztó, és nem tette rükvercbe. Később is kiírta, látszólag nem is volt benne, de mégis ment hátrafelé...szerviz meg nem találta a hibakódot, és reprodukálni se tudta. Azóta se tudjuk miért írja ezt ki amikor. De csak hosszú út után. Akksi jó, előválasztó ház vagy minek a hőmérséklete megfelelő, de 130 km-es út után mindig kiírja és csak rükiben.
Vagy túl sokat várunk el: kigyullad a dzsinnlámpa aztán majd a szervíz olvasgatja ha lesz mit. Mint régen. -
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Mitől függ, hogy 3 feltüntetett lehetséges opcióból végül konkrétan melyik gumival szállít egy gyár?
Pl. Pirelli Cintu P7, GY EagleF1 Asy 6, BS Turanza 6 -
BlacKSouL
addikt
Az anyakönyvezett nevét nem tudom
amikor lassan veszem el a gázt, és kiteszi üresbe, kiírja hogy 'eco' (de a motor jár). Mint a wartburgnál, csak ott szabadonfutónak mondták. Mk4 Tdi Octavia csinálja.Az eco gázpedál meg az, hogy a pedál lenyomása nem lineáris, vagy inkább nagyobb ellenállást fejt ki, kelletlen érzetű, de persze letaposva megindul, csak egy nem eco pedálú drive by wire gázpedálnál kelletlenebb a normál lenyomásra a reakció. (És az az alap beállítás, nemtom sport mód lehet felülírja)
(Civic 1.8 8gen pl normál DbW, míg a céges Mk4 Octavia 2.0 Tdi meg ilyen eco izé pedál) Vagy 14-5 éve lett bevezetve sok autón asszem. -
BlacKSouL
addikt
Az "eco" gázpedál meg a szabadonfutás funkció minden mostani (új) Skodában standard?
-
BlacKSouL
addikt
Azt nem tudom milyen, de ilyen néven nem láttam. Csak szemetest lehet bele 2-féle színben(fekete meg bézs, utóbbi szerintem nem lett hozzáigazítva a 'cognac' belsőhöz)
Viszont bocs, most látom, a kartámasz alatti rekeszben (Jumbo-box) van egy 12V-os "szivargyújtó" csatlakozó, csak hát ugye akkor megint oda kell egy sziv.gy.töltő, meg onnan kihozni a kábelt, vagy lehet a telefont ott is tartani, de akkor minek elöl a dedikált "phone-box" és az ő usb-c aljzatai? Ráadásul nem tudom a könyöklő alól mennyire jó a rádiójel/gps kapcsolat, pláne fűtött szélvédővel.
Szóval az egészet egy zökkenőmentes sínre tenné, ha az usb-c aljzatok amúgy egész egyszerűen csak tudnák azt a teljesítményt amivel hirdetik.vlevi: köszi, ez jó hír. Nekem az A500 Pro plus+ volt ami kevesellte az 1,5-ös kábelen jövő áramot, még akkor is, ha a hátsó rc06-ot lehúztam. Én A810S+rc24-et terveznék bele, nem tudom az mit kér enni.
-
BlacKSouL
addikt
Köszi a válaszokat.
Igen, a most rendelhető MK4, B9, 3Y Superb kombiról van szóA középkonzolban a telefontároló rekeszben lévő 2 db, összesen max 45 Wattosnak mondott Usb-c aljzatokra, és a tükörház jobb oldalán lévő, 15 Wattosnak mondott Usb-c aljzatra gondoltam. Azért lényeges, mert az újabb autókban utastérben már nincs szivargyújtó aljzat, a csomagtartó legvégétől meg nem akarnék odahúzni egy tyúkbelet a telefonhoz. Ha egy 10 órás utazás alatt a folyamatosan dolgozó telefont nem tudja rendesen tölteni, vagy legalább csak szintentartani, akkor egyrészt dísznek vannak, másrészt a telefont egy powerbankre kell kötni, tehát muszáj a BT-Wifi kapcsolattal csatlakozni az AA-nak.
A 70mai tisztesebb kamerái már az 1,5 A-esnek mondott gyári kábellel sem hajlandók működni, (szivargyújtóból sem) csak a 2,4A-esnek mondottal. De ugye hiába egy erős kábel, ha az aljzat nem tud kipréselni magából minimum 10 Wattot, vagyis 2A-t, akkor az is csak dísznek van, mert pont csak a kamera nem működik róla, hiába annak lett odatéve. Ami szivargyújtó hiányában megintcsak bukta. Nem beszélve az esetleg pluszban rákötött hátsó kamera plusz energiaigényéről.
Vagyis igen, szerintem 2026-ban eléggé lényeges tud lenni, hogy az adott célra dedikált aljzatok hozzák-e a névleges körüli teljesítményt, ha már egyszer vannak. És a marketinganyagokvan szerepel. Ha csak díszek, akkor visszugrunk vagy 15 évet a csak szivargyújtós, kábelezős, elosztós szenvedéshez. Azt meg ennyi pénzért a 21.század egynegyedén túl nem szeretné az ember.
Persze értem, vegyek Qi képes telefont, nem lesz kábeligény, bár a kamerát még az sem oldja meg.A kesztyűtartó hűtésre pont nem jött válasz, gondolom akkor az van. A lámpa jó hogy akkor van benne, 1987-ben az ezerhármasban is már volt...

Az automata tükrök dimmelése azért lényeges, mert ha a középsőben lenne csak szenzor, és hátul fel van pakolva magas csomag, akkor még ha az a belsőből vakítást ki is takarja, de a külső se sötétülne, az meg akkor vakít. De akkor ez is pipa.
A jobb oldali esernyő is egy marginális kérdés, de ha videókon kettőt látok, a kérdés felmerül. Ezekszerint külön kiegészítő, valami tizenezer asszem. Hogy miért? Nem egy esetben szálltam már ki kocsiból szakadó esőben, és nem egyszer volt hogy nem egyedül utaztam. De nem gond, majd én double clever, teszek anyósnak is
A térképolvasó/ajtónyitás belső világítás érintéssel szabályozható. Mk4 Octaviában megérintve 100%-ra kapcsol, (újra megérintve kikapcsol), megérintve és tartva elkezdi halványítani, ahol elengedem ott marad. Érintésre lekapcsol, újabb érintésre megint maxra fel. Nekem legalábbis nem sikerült az, hogy halvány állapotból történő lekapcsolás után érintésre a halvány állásra kapcsoljon vissza. Éjszaka menet közben viszont hasznos lenne ha nem maxon indulna.
Kilépőfény alatt erre gondolok, ez a tükörházból világít, ennél hasznosabb lenne a homogén fény, vagy egy másik lámpa az ajtó legalján kinyitáskor, de persze értem ezt a dizájn utalást a hűtőrácsra meg a műszefalbetétre.
A változtatható magasságú csomagtérpadlót viszont így külön nem látom a választható opciók között, de rejtett rekesz a csomagtérpadló alatt az van opcióként. Lehet hogy ez ugyanazt takarja? Nem azt mondom hogy ez is maxifontos, de pl. a zakótartót, vagy minek hívjam azt a lelógó pluszt ahova a kis cuccokat lehet rakni a roló alatt, sőt a rolót is be lehet tenni pont a megemelt padlószint alá, hogy egybe legyen a csomagtér utastérrel, míg ha ezek fel vannak szerelve, a padló meg lejjebb, akkor meg lehet hogy jól jön a plusz 5 centi mélység.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Corsa02
üzenetére
Így már világos, köszi.
Még pár kérdés (ahol nem írom is: Superb L&K kombi 2.0tsi):
-Mért már valaki akár telefonos appal, akár más módon ténylegesen elérhető teljesítményt a phone box illetve a tükörház névleges max 45/15 Watt aljzatain?
-A kesztyűtartó hűtött, külön lámpa van benne? Azt gondolnám naná, de nem láttam erre vonatkozó leírást.
-Van különbség aközt, ha BT/Wifi kapcsolattal, vagy ha kábellel kapcsolódik a telefon, AndroidAutoval?
-L&K kombinál is csak a sofőroldalon van esernyő? Néhány videón anyós oldalon is van. Helye akkoris megvan, ha nincs benne alapból?
-A kombinál a változtatható magasságú csomagtérpadló mitől függ, hogy van vagy nincs? (2.0tsi L&K, canton hifi, acél szükségpót) És melyik állásban mérik a 690 litert? A 'Rejtett rekesz a csomagtérpadlóban' felszereltségopció mit takar, és az alu rendezőléc csak ehhez van?
-A Connect care mennyire megbízható? A G.Play értékelések alapján nem annyira, de azok valós problémák, vagy csak confirmation bias?
-A térképolvasó lámpa esetében meg lehet azt oldani, hogy eleve alacsony fényerővel kapcsoljon be? Vagyis ne a maxról kelljen lehúzni?
-A külső tükör és a belső tükör fényérzékelője ugyanott van, egyszerre dimmelnek?
-A talajvilágítás/kilépőfény a tükörben mindig ez a csíkos, homogén fény nincs? Illetve a tükrön kívül az ajtó aljában nincs külön talajfény? -
BlacKSouL
addikt
válasz
Corsa02
üzenetére
DNND-re a német wiki nem 204 hanem 207 PS-t ír, és 150 helyett 152 kW-ot. (DMSA-ra 204 ps és 150 kW van megadva)
Akkor a konfigurátorban 150 kW-al, 204 Le-vel hirdetett, de jelenleg gyártásban lévő autók melyik motorral érkezhetnek, és milyen teljesítménnyel?
Nem nagy különbség, de mégis..
(Superb) -
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Na...kezelési azt írja a Park pilotra:
[kép]
ugyanakkor meg:
[kép]
Tehát a funkció kikapcsolható, illetve ha jól értem előrementben ha nem aktiválom kézzel, akkor is bekapcsol akadályra 10 kmph alatt, csak nem fog vészfékezni.
És 10 illetve 15 kmph felett már nem a Park pilot, hanem a Front assist fog belenyúlni és satuzni. -
BlacKSouL
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Zsííír. Ez szimpatikus fícsör.
Egy jó ideje idegesített sima manuális halogén refivel is, hogy a mostani táblák talán túl reflektívek, és nem egyszer kellett levenni hogy ne vakítson el éjszaka. Ugyanaz az autó 18 évig, ugyanaz a lámpa, nem emelt fényű izzó, tehát tuti nem ezek miatt, de a 18 év alatt érzésre mintha egyre több vakító táblát láttam volna mindenfelé. Sok esetben a felismerhetőség is nehezebb ezeknél. -
BlacKSouL
addikt
Jól látom a tesztvideókon, hogy a matrix led a túl fényesen visszaverő közlektáblákról is leveszi a fényt? Vagy csak a videók fénye csal kissé?
-
BlacKSouL
addikt
Menetrögzítőnél (ugyan nem adatsebesség, hanem töltés) futottam bele, hogy az elméletileg a kamera hivatalos disztribútora által 2,1A-esnek mondott kábellel leállogatott és újraindulgatott a kamera. Majd a megfelelő minőségűre történő kábelcsere után már nem állt le. Ilyesmikbe nem szeretnék belefutni, se áramellátás, se adatkapcsolat terén.
De ha azt mondjátok, hogy a legolcsóbb alis lianglong meg hohoo "márkájú" madzag tökéletesen megfelelő és elegendő kamerához is, telefon-autó kapcsolathoz is, akkor talán elhiszem, noha eredetileg a kamerásoknak is elhittem hogy az a jó kábel amit küldtek, pedig mégsem.Amúgy úgy látom piaci rést találtam: mindkét oldalán 90 fokos, garantáltan jó minőségű, 30 centis c-c kábel. Mert ahol nézegettem még a thunderboltok közt se nagyon látok dupla 90 fokost. Pedig (az egyelőre tapasztalat nélküli) véleményem szerint mind a tüköházi aljzatnál, mind a telefon boxnál lévő területen praktikusabbnak látom a mindkét oldalán 90 fokos rövid kábelt. A telefont meg egyelőre nem akarom lecserélni azért hogy wireless tölthessem.
Tudom, 1st world problem, de ha úgyis várni kell a kocsira, szeretem addig összelegózni azokat a dolgokat amik felmerülhetnek.
-
BlacKSouL
addikt
Tudtok valami könnyebben beszerezhető olyan usb-c - usb-c kábelt, ami 25-30 centis, 90 fokos mindkét végén, és adat és töltés szempontjából is elfogadható? Telefonhoz is smartlinkhez, és fedélzeti kamerához is(ami elég akadékos ha nem kap elég áramot)
Ventionnak van a szürke, de az csak 2.0, és néhány vélemény szerint nem elég gyors. Viszont merev, nehéz szűk ívben meghajtani. -
BlacKSouL
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Az azért jobban hangzik. Sose próbáltam nyélgázon beállni semmivel, de akkor itt ígyisúgyis muszáj lesz tojáshéjazni.
-
BlacKSouL
addikt
Akkor 6m x 3m-nél szűkebb garázsba be se engedi magát állni? Mert szűk ugyan az ajtófélfa is, de ha ki akarok szállni, muszáj jobbra szűkre venni a falat, és ha rá akarom csukni a garázsajtót, orral elöl is szűken kell(ene) beállni. Ha ezt teljesen megakadályozza akkor az baj. Mármint jó hogy ütközést kerüli, de egy megoldhatatlan helyzetbe hoz.
-
BlacKSouL
addikt
Mennyire gyakori a legújabb szoftververziókkal az asszisztensrendszerek 'hülyesége', ami előfordul az mennyire tolerálható olyan sofőrnek aki nincs asszisztenses autóhoz szokva? Mik lehetnek ezek jellemzően, és melyik ami akár veszélyes is lehet rosszul lereagálva? (Superb 4, Assist.D.Premium)
Azt hogy lehet elkerülni, hogy pl. meredek rámpán leérve (mélygarázs, parkoló, stb) az első parkolási ütközéskerülő besatuzzon? Volt egy ilyen kellemetlen tapasztalatom céges kocsival, azt hittem leért az alja, vagy nekimentem valaminek. (Később jöttem rá, hogy a meredek szög miatt az első szenzor ütközést gondolt)
Valamint nagyon szűkös garázsba szorosan falhoz(tükörtávolságra), illetve első lökhárítóval faltól kb 5-8 centire hogy lehet beállni, hogy ne legyen ideges/ne fékezzen be? Autohold kikapcs hogy lassan kúsztathassam, de le lehet ideiglenesen tiltani mondjuk azt hogy ne satuzzon, de azért figyelje a távolságot, meg mutasson kameraképet? 5-8 centi távolságban gondolom a radar már úgyis csak pirosan sípol, de a kamera mutat még használható képet?Ha szűk garázsban zárt garázsajtónál el akarom kerülni, hogy a hátulja mögött szorosan elmenve felnyissa a csomagtérajtót, akkor inkább mindig kapcsoljam ki a virt.pedál funkciót? Illetve ha úgymarad és felnyílna, a felnyíló ajtót azonnal megfogva megáll egyből? Mekkora erő állítja meg?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
6030D
üzenetére
Honda L13A1 1.3 motorba 3,4 l a cseremennyiség, 3,9 a motorgenerálos. R18A2 1.8 motorba 3,6 l a csere, 4,1 a generál. Nagyobb h.űrtartalom különbség, kicsi olajeltérés.
Utóbbihoz képest az EA888 2.0 5,7 literes olajmennyisége (ha jól olvastam valahol) meglepett a nem sokkal nagyobb hengerűrtartalomra.
-
BlacKSouL
addikt
A 2.0Tsi 204 Le a DSG-vel mennyit forog kb 100-nál és 130-nál 7-ben?
Superb -
BlacKSouL
addikt
A 204-es 2.0 TSI a most gyártásban lévő Superbekben milyen kódon fut? Mert van ahol DMSA, van ahol DNNE van írva csontra ugyanazzal a specifikációval. Van ahol meg összevissza. Google nem segít nagyon.
A kombié és a sedané különbözhet? -
BlacKSouL
addikt
Az elektromos csomagtérajtó nyitás csak végponttól végpontig működik, vagy megállítható közben? Mondjuk pl. ha garázsplafon alacsony. (Superb iv)
-
BlacKSouL
addikt
Még egy kérdés: GreenTec csomag: Fékenergia visszanyerési technológia. Ez itt nem hibridnél konkrét esetben mit takar? Egyszerűen csak jobban gerjeszti a generátort, és az indítóakksit tölti intenzívebben? Tudom vezetéstechnikával szabályozni, érezni? Sima motorféknél, vagy enyhe féknyomásnál működik?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Corsa02
üzenetére
Értem. Mivel amúgy a superbnél 1.5-ben csak mhev van, így azt nem a "sima" 1.5 tsi-hez, hanem a 2.0-hoz muszáj hasonlítani. Akkor tehát az 1.5 tsi mhev verzió előnye a 2.0 tsi-hez se túl sok, konfigban 7-800k mindössze, adóban évi 15k plusz fizetendő a nagyobbra, fogyasztás legyen mondjuk 2 literrel több a 2.0-nak (több nemigen?), vagyis évi max 10k km esetén 130-140k az évi költségtöbblet, cserébe a dinamikai tartalékért.
A láblengetős csomagtér nyitás mennyire megbízható? Mert a tesztelők mindig ökörködnek vele, de nem hinném hogy ha megvan a technika, ne lehetne normálisan használni.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Corsa02
üzenetére
Az 1.5 mhev hibridsége miben mutatkozik meg, úgy értem milyen elvet használ, azt hogyan venni észre vezetésnél, és mennyivel tud takarékosabb/dinamikusabb lenni mint ha csak sima 1.5 tsi lenne? Nem tűnik alulmotorizáltnak vele az 1800 kilós autó, mondjuk a 204 lovas tsi-hez képest?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Corsa02
üzenetére
A 204 Le TSI nem összkerékkel van, csak a 265 Le, legalábbis a konfigurátor szerint. Nem tudom jól tippelem-e, hogy tökugyanaz a 2.0 motor, csak szoftveresen van 'visszafogva' a kisebb?
Nézem a videókat, teszteket, az autóról, de jellemzően mindenhol csak dicsérik, és nem nagyon hangzik el negatívum, vagy azért mert túl rövid ideig tesztelik, vagy nem jött elő ha van is hiba. Egyszer olvastam valakitől hogy szerinte zajos nagyobb tempónál, de mihez képest. Meg egy átmeneti szoftveres kijelző fagyás volt talán. De ennyi lenne?
-
BlacKSouL
addikt
Üdv,
Van valamilyen közismert jellegzetes, vagy konkrét típushibája a jelenleg rendelhető L&K kombinak?
Megér +3M-t a +61 Le és a 4x4?(TSI) Ezeknek a jelenleg aktuális benzines motoroknak van ismert hibája, gyengesége, illetve azokra javasolt felhasználói aktivitás, ami azokat kiküszöböli? (Az összefoglalóban lévőn túl)
A 204 Tsi és a 150 mhev között van jelentős különbség dinamikában?
A választható extrák közt szereplő 1,6M árkedvezményen felül jellemzően van még vajon tér némi alkura?
Mennyi a jellemző átlagos garis kötelező szervizköltség?
A szélvédőfűtés a szó szerinti, beépített, olyasmi mint a Fordoknál?(És nem csak annyi, hogy előbb fúj oda meleget elektromos rásegítéssel?)
Az állóhelyzeti fűtés távirányítása az csak rádiójeles megoldás, vagy ha van connect és sim a kocsiban, akkor mobilappról online is kapcsolható?
Thx -
BlacKSouL
addikt
Van itt valaki K-Jetronic ismeretekkel?
-
BlacKSouL
addikt
Hát köszönöm, eddig jutottam, de sajnos ezt nem tudom bepozícionálni magában az autóban, és főleg nem értem honnan szív belső levegőt. De ha számotokra világos, ne habozzatok tippelni

-
BlacKSouL
addikt
Aki a tudás birtokában van azt illetően, hogy a jelenlegi legutolsó VW Caravelle/Transporter (nem a most bemutatott, hanem a futó) esetében hol van a belső keringetés beszívó nyílása, az közölje már velem. Magyarul klímatisztításnál hogy lehet a legrövidebb úton a hőcserélőhöz eljutni?
Személyautóknál jellemzően az anyósülés lábterében van, vagy akörül, de itt ez teljesen burkoltnak tűnik.
Csomagtérben a jobb hátsó kerékdob környékén van rács, de szerintem az inkább lábtérbe kifúvó nyílás.
Köszöntem előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Horgász topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Warhammer 40.000
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- WELOCK ToucA51 Pro
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- Apple Watch Series 7 GPS+Cellular, 45mm (MKJP3HC/A) Éjfekete aluminium tok, éjfekete sport szíj
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest