Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ha rossz napja van a hatóságnak a rugó színébe beleköt, de az autó kategóriáját nem sikerül eltalálni/ karbantartani
-
pit stop
addikt
Spanyolországban Seat Leon bérautóval nekem is satuzott: lidl parkolóbol kifordulva járda lejtett, az út meg domborúra volt csinálva - ahelyett hogy kihajtottam volna lendületből besatuzott állóra.
5en és a vásárolt csomagok a szélvédőn, mert hát rövid útra minek pakoljuk csomiba
Órákig magyarázhattam, hogy nem én szórakoztam
-
pit stop
addikt
válasz
f4lcon
üzenetére
Csomó autó épül ugyan arra a platformra ugyanazokkal az alkatrészekkel, valahogy diverzifikálni kell őket. Erre megoldás, ha Tiguanba csak elektromos bőrülést engednek tenni (gondolom azt lehet), mert a drágább/nagyobb presztízsű(?) autókra ez jellemző.
Csomó dolog alapelvárás lett, van amit nem lehet kihagyni, így ilyen dolgokkal kell egyik vagy másik márkához terelni embereket - szerintem.
Szövet ülés kell -> menj egy lentebb pozícionált márkához a konszernnél. -
pit stop
addikt
-
pit stop
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Márkakertől furcsa lenne
Focvis: köszi, hasonlót sejtek én is mögötte.
-
pit stop
addikt
Létezik, hogy alap ülésekben (Seat esetén pl) új autóban alapból be van építve az ülésfűtés - csak be kellene külön aktiválni?
Készletes autóban nincs, de azt mondják 100k körül raknak bele - dehát akkor ki kéne cserélni az ülést, az meg gondolom többe fájna. Vagy rosszul gondolom... -
pit stop
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Mondjuk erre a nem kikapcsolható figyelmeztetésre jött a Renault, és bemondta a klasszikust: na fogd meg a söröm
-
-
pit stop
addikt
válasz
Corsa02
üzenetére
Teljes gyári szervíztörténet is [csatolva van] , ott nem látszik semmi - de nekem is nagyon gyanús.
Alapvetően nem szerepel top3-ban az autó, parkolóban elfér - de mindegyik szögben készült képen elüt. Közben carcerticaltól szervizkönyvig minden feltöltve, már túldokumentált
-
-
-
pit stop
addikt
válasz
Corsa02
üzenetére
Jó, de a kínaiak sem hülyék, a normálisabbak (mind tanulmány, mind viselkedés oldaláról) Nyugat-Európába szeretne menni, ha már EU-ba jön. Aki meg hozzánk jön azok nem a legkésőbb kések, és nem túl szofisztikáltak.
Gyakorlati tapasztalatok ezek.
Tisztelet a kivételnek...?? -
pit stop
addikt
válasz
Corsa02
üzenetére
Szerintem ez mondjuk adódhat személyiségből, vagy a videós tartalomfogyasztók kedvéért is. Ha nem úgy adná elő, hogy a frankót mondja 100%, akkor sokan beleállnának, hogy nem is ért hozzá.
Sokaknak van fekete és fehér, ha nem frankón adja elő akkor biztos nem is ért hozzá.Közben meg az van amit te is mondani szoktál, hogy sok függ felhasználástól is.
-
pit stop
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hirdetéseket nézve volt egy full extrás, kevés kilométeres, olasz gyári garival piaci ár alatt.
Utánanézve olaszból milliókat olcsóbbért meg lehet venni használtan - nem tudom az okát. Ez is lehet egy ok.
Persze így se olcsó, de nem mindegy, hogy 7-8 vagy 10 (adminisztrációs költségek nélkül). -
pit stop
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nyilván túloztam, csak többször volt már vele apróság, ami vérmérséklettől függően bosszúság.
De tudom azt is, hogy máshol is lennének hasonló dolgok.
Első autóm egy egyszerű szívó japán(/német) volt, hozzá szoktatott hogy működik és kész
-
pit stop
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nézegettem Formentort következő autónak, de te időről-időre "lebeszélsz" róla
-
pit stop
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem jó a Formentor ülése?
Ez miben nyilvánul meg? Illetve van amit még nem szeretsz benne?
-
pit stop
addikt
Ha már akksi volt téma...
Golfban meghalt akkumulátor, bikázás tanulás, meg autó tologatás után lett bele másik.
Viszem szerelőhöz, hogy tanítsuk fel... Erre mondja nekem, hogy miért ezt vettem bele, mert előző nem ez a típus volt, meg nem ez a teljesítményű.
Direkt előző fotó alapján vettem - válaszoltam.
Nézzük... Jah, hát akkor előző tulaj nyaljon sót: előző nem volt feltanítva, úgy hogy efb helyett agm-et rakott bele, meg teljesítményre is mást, kocsi meg betanítás nélkül nyilván nem tudta
-
-
pit stop
addikt
-
pit stop
addikt
Ma reggel munkába jövet először mögöttem, aztán előttem ment egy vattaúj Passat kombi. LED helyzetjelzővel, de amikor indexelt akkor elől és hátul is halogén izzó villant fel.
Gondolom valami fapad verzió volt, de Passat szinten képesek abban a szép széthúzott lámpa dizájnba beleheggeszteni a halogén izzót, és nem alap a (futkosó) LED...
Fillérszexualizálás
-
pit stop
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Thaliaban is van távoli kommunikáció?
Csak a fogyasztók korrekt összehasonlítása miatt
-
pit stop
addikt
válasz
simonjoe
üzenetére
Valószínű látják, ahogy azt is látják, hogy az ottani munkásnak messze nincs annyi joga és javadalmazása mint itt. Eltúlzott extrém példaként, ha Csingcsüngöt elkapja a présgép nem baj, délután már Jingjang áll a helyén, megy minden tovább, és kinn áll az ajtóba még százezer másik aki várja hogy beugorjon
Érdemes megnézni onnan betelepült cégek kultúráját - valamennyire európaisodva is vállalhatatlan finoman fogalmazva.
-
pit stop
addikt
Kijelzők méretére nagy hatással vannak a telefonok szerintem. az is nevetséges volt régebben, hogy az autó közötti kijelzője akkora, vagy kisebb, mint a felcsapott telefon kijelzője... innentől növekedési kényszer volt. A beépített kijelző méretével (is) játszanak, ami elég szemfényvesztés és irreálisan drága az anyagköltséghez képest (mint az extrák többsége).
Amoled vagy a kijelző egy részének lekapcsolása lehetne hasznos, ha nem használja user. -
pit stop
addikt
válasz
nVIPER
üzenetére
Pug ugyan ilyen jó érzékkel szedte ki a 2.0-t, és rakta mindenhova az 1.5-öt akkor is, amikor az még messze nem volt kiforrott, a nagyobbik meg köszöni szépen elég jó megbízhatósággal ment (környezetvédelmi oldalról lehet reszelni kellett volna rajta, de megérte volna szvsz.).
-
pit stop
addikt
válasz
Winne
üzenetére
Márkajelzés kicserélésén, illetve a külső műanyag elemek kissé másképp hajlításán kívül nem fektettek abba energiákat, hogy megkülönböztessék - max még rendelhető extrákban.
Maximum VW presztízs mondatja illetővel, hogy többet kap pénzért, miközben ugyanaz. Mondom ezt úgy, hogy volt mind a kettő a családban. -
-
pit stop
addikt
válasz
yodamester10
üzenetére
Köszönöm a plusz infót, bár nem tudom miért kaptam
-
pit stop
addikt
válasz
adamssss
üzenetére
A konszernen belül a márkák többek között pont ezzel vannak megkülönböztetve - így minél inkább presztizs márka, annál inkább halkabb lesz - kérdés ez mennyit ér neked.
De Corollától bármelyik jobb lesz valószínű
(Csak zárójelben: corolla nem egy méret a felsoroltakkal - főleg prémium esetében, ott kettőt léptél fel hozzá képest) -
pit stop
addikt
válasz
focvis
üzenetére
Kiírja melyik igen, rám Miskolc mellett hozta a frászt.
Amúgy tanúsítás kell hozzá, így nem rajonganak érte kutak (pénzt meg gondolom megcsapolta nekik árstop, így még kevésbé fognak ilyenre költeni)Troll on korábbi autódra: persze, hogy tudod, hogy megvették, hisz te csaptál le rá tartaléknak
-
pit stop
addikt
Elektromos Crafternek van valami ismert problémája amiért esetleg nem ajánlott?
90es max sebesség mondjuk nem túl acélos. -
pit stop
addikt
Golf VII Rline interior lightnak az ajtó mellett az anyósülés előtti csíkban is kéne (fehéren) világítani?

Szerk.: ha kéne, akkor autószerelő vagy autó villamosságis fog kevésbé elküldeni?
-
pit stop
addikt
Golf VII, 2014 - nincs keyless, a kulcs mégis zabálja az elemeket..., ezzel mit lehet tenni?
Most direkt figyeltem , két és fél hetet bírt
Mindkét kulcs ilyen ráadásul. -
pit stop
addikt
Leon nekem is csinálta ezt egyszer, amikor magasabb padkáról jöttem le, az út pedig ilyen középen domború volt (Spanyolország). Az autó eleje se ért le, de a technika összefosta magát, hogy nekimegyünk valaminek.
Ennél jobb már csak a mellettem ülő 3 ember volt, aki az én fejem csapkodta, hogy mit csinálok, én meg semmit nem csináltam
-
pit stop
addikt
válasz
Winne
üzenetére
Németország melyik részéről - ezzel kapcsolatban alulról is érdemes megnézni, nehogy meglepetés legyen.
Nekem is pont ilyen lett - én olaj lehúzó gyűrűvel szívtam, mivel a módosítás előtti volt benne ami eltömődött ezért ette olajat (elvileg 2014 elején volt valahol váltás, Corsa lehet jobban tudja)
-
pit stop
addikt
válasz
hdanesz
üzenetére
"Flottás autó volt eddigi életében, egy hazai banknál. Feltételezem, hogy ha akkoriban sérült akkor azt javították volna normálisan. "
Ebben azért ne legyél teljesen biztos
Az egyik legnagyobb flottakezelőtől vannak autóink - mindegyik garis. Az egyik összetört, a másikkal műszaki gond van. Mindkét autót olyan putri helyre vitette flottakezelő javíttatni, hogy környékre se szívesen mentünk - márkaszervíztől nagyon messze álló helyek
Értem, hogy K-Európa, de ez sokkolt kicsit engem is. -
-
pit stop
addikt
válasz
tibbike01
üzenetére
Mondjuk azért ne kezeljük már úgy, mint ha fehér holló lenne ez a lehetőség - ahhoz csak itt elég sok negatív tapasztalat van, hogy mennyi kókler/nemtörődöm vagy munkát el nem végző márkaszervíz is van.
Én másik márkára láttam rá flottán keresztül, de ott is volt, hogy egy egyszerű olajcserét és folyadékfeltöltést nem csináltak meg, csak beírták...
Mondjuk ott flottamenedzser vitte vissza az autót, hogy ez az első és utolsó alkalom, vagy máshonnan is tudunk évente száz autót rendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple MacBook
- Horgász topik
- Apple Watch
- Parfüm topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest