Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Én német könyvecskét sem kaptam, úgyhogy Elzát kezdtem lapozgatni, de ő sem egyszerű eset, ha felhasználói élményre vágyik az ember

Bár azért aki az órabeállításra sem jön rá magától, az talán inkább a motort se indítsa be manual nélkül, még ha véletlenül rá is jön, hogy azt hogy kell, a következő lépéssel úgyis bajban lesz.

A képekről jut eszembe: Tényleg semmi apróságot nem lehet olcsón megúszni.
Vettem ilyen kis 10$-os EML327 bluetooth kütyüt, hogy majd ezzel pótolom a hiányzó olajhőfok mérőt (ami nekem nincs a műszerfalban), aztán órákon át nyomkodtam a Torque Pro-t, mire rájöttem, hogy a WV járművekhez ez nem jó, hanem egy másik hasonló kütyü kell, amiből nincs 10$-os klón, csak eredeti 68$-os.
-
-
AndrewTdi
addikt
-
-
-
Piwi
veterán
Üdv mindenkinek. Csatlakoznék egy Audi-val a társasághoz

-
-
Kiskokó
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
Hát őszintén szólva eddig lesz..tam XD
Az lesz a vége, hogy azt a pár hiányzó csatornát beállítom kézzel (mert ugy elvileg megtalálja)
Aztán ennyi.Figyi már neked 150Le- a verda?
Kicsit érdekes kérdés/kérés lesz.
Haveroméknak is van egy ilyen és elég szarul megy.
Tudnál mérni egy gyorsulást ?
Neki 0-100 10.5 sec ha leveszi a lábát mert csúszik a váltó ha végig padló akkor 11.5 secCsak már 3 hete rágja a fülem... mert kivan hogy alig megy a kocsi neki.
KÖszi -
-
latyak17
tag
12/db áron polír peremes teljes felni aranyra fújás és hibajavítás jó ár nemde?
Köszike

-
Ferdzsoo
addikt
Értem. És az Llumar-ról van tapasztalat? Nagyon profinak tűnik...

-
Kiskokó
veterán
Hátha valakit
AUDI Porlasztó, injektor 4.2TDI 057130277AK BOSCH 6DB
Eladó 6DB 057130277 AK típusú használt működőképes porlasztó.
AUDI 4.2 TDI !18.000ft/db
Egyben 80.000 Ft / szett.
-
narancsnn
senior tag
Apropó fóliázás.
Ha lefóliázom, jár valami papírmunkával. Gondolok itt arra, hogy valahova be kell jegyezni? -
Ferdzsoo
addikt
Autóüveg fóliázásnál a 3M fólia az rendben van?
Mindenki fel tudja rakni ezt kárpítbontás nélkül vagy hogy van ez? -
Zewa
senior tag
válasz
bitpork
üzenetére
Galéria utolsó pár képe.
Egyre gyakrabban találkozom a vasak hátsó ablakán ezzel a matrinyával:
1.VWAGÁNYOK VW Konszern Találkozó Orfű-Camping 2013.08.02.-04.Tudom nincs közel, de valaki esetleg tervezi a részvételt?

-
Buster17
addikt
Hali!
Nincs itt valakinek vagy hol tudnék találni háromajtós audi a3 hoz vákumos központizár motort? Sehol nem találok és csomó bontó is fel lett már hívva
-
latyak17
tag
válasz
freaghill
üzenetére
nekem jó, a lényeg: VII. Nemzetközi VW Konszern Találkozó
június 14., 11:00 - június 16., 10:00
Sziasztok!
A korábbi évek hagyományához hasonlóan, idén is megrendezésre kerül a soproni hosszú hétvégés VW konszern őrület, melynek a Lővér Camping (sopron) ad otthont.
A programok hasonlóak lesznek mint a korábbi években, mint ahogy a jó hangulat is.
Reméljük sokan ellátogattok idén is .
VWárunk mindenkit sok szeretettel.

-
latyak17
tag
-
-
TaaT
nagyúr
A ritka esetek egyike amikor a hátulja sokkal jobban tetszik mint az eleje

-
8th
addikt
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Értem.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Ja, oda BMV.
Busz, Metro, Villamos.

-
8th
addikt
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Honnan hová és mikor?
-
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
HÉV...
hdman-ra keress rá. Igaz a nyugati határon lakik de van transportere. -
MunezXBK
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
MÁV.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Kiskokó
veterán
-
janos666
nagyúr
Azért ez 32 évvel ezelőtt mekkora fícsör lehetett.
Nekem ma sem kéne.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lehet az is gond, hogy mi jól működik, azt én sem veszem észre, de van, mikor hallok fura dolgokat Budapesten gyalogosan közlekedve pár autóból. Ugyan hamar lezajlik az ügy, de addig mégis olyan a hangja, mint ami sohasem fog beindulni.Ami nekem kicsit hiányzik, az a keyless access (kilincsre nyílik az ajtó, ha közel a kulcs).
Mi a valószínűsége, hogy be van építve a vevő az A4-be, a kulcsom is tudja, és csak aktiválnom kéne a feature-t, ha lesz egy működő VCDS-em? (Vagy VAS-al, mikor viszem végre szervizelni. -> Nem is hittem el, hogy vidéken nem fog elhúzódni a kellékbeszerzés.
) -
8th
addikt
Jut eszembe, a start/stop rendszer is VW találmány. 1981-be a Volkswagen Passat Formel E volt a világ első alapáron start/stop rendszerrel felszerelt személyautója. Ez még kissé kezdetleges volt, csak üresben működött és az ablaktörlőkar végén található gomb megnyomásával lehetett manuálisan leállítani/beindítani a motort. Ha a start/stop funkció aktiválva volt magától beindult a motor ha a sofőr sebességbe rakta a váltót. Azért ez 32 évvel ezelőtt mekkora fícsör lehetett.

-
tomcsi23
veterán
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Már majdnem kértem képet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ - KIOXIA - 256GB M.2 SSD nagy mennyiségben (6db maradt)
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

40 db alatt szégyenedben irulhatsz-pirulhatsz...