Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corsa02
őstag
válasz gippazoid #215151 üzenetére
Hali!
Alapvetően jó motor, 120e km-nél még simán rendben van, ha a megfelelő karbantartásokat megkapta. Amivel érintett lehet: Turbo wastegate zörgés, vizpumpára érdemes odafigyelni, bár 2018-ra minden hiba le lett dolgozva, egy-egy trafó és injektor hiba, de lehet már cserélték is mire hozzád kerülne.
The Truth Is Out There --->
-
Corsa02
őstag
-
-
Corsa02
őstag
válasz gippazoid #215614 üzenetére
Szia! Elégedett vagyok vele, 13.800km-t mentem vele augusztus óta, eddig hiba nélkül. Az 1.5 TSi ebben az autóban is kifejezetten kellemes, jól megy, keveset fogyaszt. (én 6-os manuálissal vettem) Multimédia is kifejezetten jó és stabil.
Egy zavaró dolog van, hogy egy kis nyekergés előjött rossz úton a bal hátsó ajtó környékéről, majd egyszer ránézek, vagy olajcsere alkalmával majd jelzem a szerviznek. (bár nálam az Audikból is mindig előjött valami zörgés, nyekergés 10k km felett )The Truth Is Out There --->
-
Corsa02
őstag
-
Pfiucska
aktív tag
válasz gippazoid #215725 üzenetére
Erről jut eszembe:
- ha nincs autohold és taposom a féket akkor üresben van?
- ha használom az autoholdot és nem taposok semmit, akkor üresben van?
Érzésre utóbbira igen a válasz, előbbit meg nem tudom mert nem használomiPhone 11, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
grizlisandor
veterán
-
Corsa02
őstag
válasz gippazoid #217133 üzenetére
Új autóban ajánlott a garancia időtartam alatt, de használattól függ, hogy lesz-e vele gond vagy sem. Az utóbbi időben sokat javultak, de a DSG-k közül magasan tartja az első helyet a kiesési statisztikák terén, főleg 100e km felett. (DQ200, száraz)
The Truth Is Out There --->
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest