Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Rendszeresen tönkreteszed az akkumulátort az állófűtéssel. 🤷 Viccen kívül. Megvonnám Tőled a garanciát.
(Aránylag sok VW részvényt birtoklok.)A képet illetően ugyanezt látom az alábbi különbségekkel:
- rövidebb a hatótávolság,
- hosszabb a sebességmérő,
- mutatja a váltóolaj hőmérsékletét,
- 6:08-kor még alszom.
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Azért mert reggel 6-kor zaklatod, még nem ébredtek meg az átlagfogyasztást kijelző pixelek
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Minden gyorsan és flottul fog menni, a konszernnél minden jóra fordult, nem kell tartani problémáktól
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Az 1.5TSi tudja 95-össel is, 100-assal akár 5-10Le-vel többet.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
2006-os volt a GT-m, már az sem tudta 95-össel a 170 lovat.
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Igen már az 1.4TSi is.
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Egyszerű??? A legkorszerűbb motorok egyike.
Persze, hogy van, eleve más "térkép" alapján működik a motor olyankor. Más befecskendezés más gyújtás, minden sokkal-sokkal optimálisabb. Sokkal kevesebb koksz, nagyobb teljesítmény stb. -
Szada85
aktív tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Valószínü pedig számottevö lehet a felhasználói szokások hatása is, pl. ott a kipu, a G7 GTI-nek közel sem volt "gyárilag" túlzottan vérmes hangja, a G8.5-nél már állítható a hang, korábbi képen is láttam, hogy "sport" állásban volt, az is "magával tudja rántani az embert" az embert, hogy jobban nyomja picit akár, hadd rotyogjon.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog
üzenetére
G7 + chio és kész.
-
rbalint88
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
De, szukseg eseten ketszer is
-
Fandango
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Ez csak a kasztni.
-
psg5
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
plugin napfenyteto fekete vagy fehet max?
-
Fandango
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
-
Gubu0101
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Ha latok megfelelot,akkor igen ha nem,akkor marad igy
Hatha az asszony nem rugja szet
Vissza tudom alakitani,ha esetleg egyszer majd vennek bele gyarit,megvan az eredeti vedo racs.
Azert is raktam igy kivulre,mert a gyarit szetszedtem,kiszedtem belole a magnest meg mindent ami a hangszorohoz van,kivagtam a muanyag tavtartokat.Igy uresen meg ment vissza tavtartonak+ a gyari csatlakozora forrasztottam a hangszoro vezetekeit igy nem kellett vennem azt se
-
szabonagyur
félisten
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nekunk 1 kulcs volt, direkt.
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nagyon sajnálom, többet nem fordul elő

-
szabonagyur
félisten
válasz
BigBlackDog
üzenetére
G8ban is volt (2022es), ugyanez volt a tapasztalat 18as felnin.
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Igen, a nagyobb hifik mindig hoznak pluszt, itt is, mind a négy ajtó plusz szigetelést kap, más első szélvédő és plusz szigetelés a subwoofer miatt hátul.
-
szabonagyur
félisten
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Meg azért jóval magasabb is, az sem segít sokat a szél zajon.
Előtte G8 kombi volt, nem tűnt halkabban, abban is 1.5 eTSI volt.
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Köszi! Sajnos Leon-t nem tudtam kipróbálni, csak Formentort, annál A oszloptól jön valamennyi szélzaj 140 körültől, de vállalható volt.
A Golfod milyennek érzed egyébként zajra?
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
-
Emunem
őstag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
ja, ´16 passat is tudja.
-
szabonagyur
félisten
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Tudom, de arra írtam, hogy alap esetben az sem engedi.
Főleg ha a végén a bamba belsőben menő meg kihúzza rád...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Zsííír. Ez szimpatikus fícsör.
Egy jó ideje idegesített sima manuális halogén refivel is, hogy a mostani táblák talán túl reflektívek, és nem egyszer kellett levenni hogy ne vakítson el éjszaka. Ugyanaz az autó 18 évig, ugyanaz a lámpa, nem emelt fényű izzó, tehát tuti nem ezek miatt, de a 18 év alatt érzésre mintha egyre több vakító táblát láttam volna mindenfelé. Sok esetben a felismerhetőség is nehezebb ezeknél. -
426os
őstag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Na, én meg Eagle F1-et (Asy 6) vettem, mert adatlap és review-k alapján csendes.
Most már méginkább kíváncsi vagyok milyen lesz az előző nyáriakhoz (Dunlop Sportmaxx RT2) és az új téliekhez (Dunlop Winter Sport 5) képest. -
tibbike01
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Arra kíváncsi lennék, hogy egy rendes (gyári alkatrészekkel, olajjal) olajcsere és váltó adaptáció (reset) segítene a helyzeten vagy sem.
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Pontosan, bár ugye itt is van már 5 év feletti példány, jobb lett azért, de na...
-
imyourfriend
őstag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nem elég hogy a sok kacat csivitel az autóban még el is tud romolni.. nem tervezek modernebb autót venni a közeljövőben, ha lesz akkor kb ez lesz az első dolog kikapcsolni amit ki lehet.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Az azért jobban hangzik. Sose próbáltam nyélgázon beállni semmivel, de akkor itt ígyisúgyis muszáj lesz tojáshéjazni.
-
TheMarci
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Köszi, akkor amíg megy használom aztán meg lesz ami lesz..
-
gippazoid
őstag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Az elmúlt 10 évben csak Hyundai konszernes új autóm volt, a 2005-ös Octavia2 nem tudta még.
Kezelési szerint csak a túl alacsony szintnél van figyelmeztetés. -
rbalint88
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
S4-en az egyetlen jovahagyott meret a 235/40R18, nem a gumi-felni miatt nem komfortos a magyar utakon… mondjuk a gyarilag piros lengescsillapito es a harom pottyos rugo (NKH, ide lojetek!) sejteti, hogy nem a varazsszonyegre kell szamitani. Tempoval egyebkent kisimul, csak szetverni se szeretnem…
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Tele a tank, lehet kiadja.
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Tegnap reggel adtam le, még nem jelezték, hogy készen lennének, de bevitték a műhelybe még reggel...
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Pedig teljesen nyugodt és korrekt voltam. Besétáltam a márkakereskedésbe ahonnan vettük az autót. Kértem a munkafelvevőt a szerviz részlegnél, hogy keresse ki nekem hányszor reklamáltam az akksit és adjon tanácsot, hogyan oldjam meg azt a problémát, hogy szerintük az akksi feltöltés után jó, szerintem meg a 3. napon leállítást követően már nem indul.
Kértem, hogy küldjenek valakit a címre, ahol autó áll, hogy beindítsa. Erre felhívatta velem a skodás assistance gépbulát, akivel bár jól elcsevegtünk, nem adott exakt választ, hogy mikor jönnek ki meddig leszek autó nélkül.
Erre kezdtem már kicsit felkapni a vizet, de még mindig kultúráltam kértem, javasoljon valamit, mert ez így gáz.
Dumálkgattunk, mesélte, hogy változott ak akkumlátorok garanciális cseréjének a feltétele valamikor tavaj november környékén és simán megtörténhet megint, hogy visszakapom az autót az akku feltöltése után, hogy egy így jó. Erre még megcsörrent a telefonom és bejelentkezett az autómentős srác, hogy lehet estefelé megáll nálam es bebikázza a kocsit, ha arra jár...

Egy darabig még diskuráltunk, és arra lettem figyelmes, hogy felemeltem a hangom, de csak annyira, hogy az épületen kívül is jól hallható volt, mert a kint várakozó ügyfelek féltek bejönni. Ma nincs időm ezzel foglalkozni, de talán jobban is járt mindenki így. Már várom a hétfőt, mert nem veszem át az autót a régi akkuval, ez fix.
Akik csak most kapcsolódtak be a történetbe, azoknak elárulom, az akku első napos korától ilyen, rögtön szóltam nekik átvetél után a 2. napon. Ez az állaot több mint 4 éve tart és annyira elegem van belőle, hogy jövőhéten pont kerül a végére, akármilyen mondatot is fejezzen be.
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Octavia hajónapló... nem indul a szekér... Az ügyfélszolgálatról nem tudok nyilatkozni a jó ízlés határain belül.
Hétfőn leadom a verdát, ha visszaadják a régi akksival, arrol majd a hírekben értesülni fogtok.
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Amikor jeleztem, hogy fogy a hűtőfolyadék - utántöltés óta jónak tűnik - nekem azt írták, hogy több napra, akár egy hétre ott kell hagyni. Nem gond, egy hétre elutazok, vigyázzanak rá. 🤷
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Jajj, olyan vagy...

-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nem volt OTA-ként jelölve, szerintem ez Odis-os lesz.
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Na, amit találtam, december 08-án lett közzétéve egy: Összevont szoftverfrissítés PV4-KD - Golf néven. Elvileg ez tartalmazza.
-
tasiadam
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Probalni nem probaltam, latni lattam, ulni ultem benne. Mert nagyobb a labter es minden a scalaban?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Szuk a garazs, sokszor ugytolatok ra a falra, hogy kinyitom az ajtot es ugy nezem mennyi hely van. Na Skoda olyankor rendre behuzza a kezit.
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Oké, de nálad nem jár a motor.
-
tibbike01
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nem járok rossz úton. A vezetési stílusom olyan, hogy megyek össze vissza az úton, húzom tekerem a kormányt sportosan, sosem megyek tökéletesen az út közepén...stb

-
tibbike01
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Első dolgom volt a Lane assist memoryt bekapcsolni!
El is felejtettem, hogy nekem is van, holnap ki is próbálom, hogy működik-e még.
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Jajj, semmiképpen!
Egy oldószer, nem ken, tömítéseket szétcseszi, visszamaradó anyag károsítja a betöltött olajat, feloldhat lerakódásokat amik eltömítenek kis olajfuratokat stb.
Ez egy ezer éves garázslegenda, akkor is baromság volt. Modern autóban meg semmi esetre sem. -
norrberth
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Ez az..
Senki nem látta, mégis létezik.
Mostanában nagyon bekékültem. 😹

-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Ennyi, taposni kell, kiméletlenül

-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Igen, ott jobban el van maszkolva, a padlógáz egy pontosabb érték: 100%, lehet vele számolni

Mélyebben sajnos nem fogom tudni megválaszolni Neked, ahhoz már egy DSG applikateur kellene
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
De él, csak amikor ott a váltás miatt hirtelen megszakad egy pillanatra a terhelés, majd hirtelen vissza is jön, akkor a ZMS "beleng" egyet és annak van egy csattanó hangja, nem jó, de nem tragikus.
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Van nyomatékkorlátozás, jól emlékszel. Amit leírsz az a kettős tömegűnek egy tehetetlenségi viselkedése, amit nem mindig tud a DSG sem elsimítani, mert nagy nyomaték igény után túl gyorsan vált terhelés a hajtás. Manuálissal, ha akarom mindig elő tudnám idézni a csattanást, kb 70-80%-os gázállásnál.
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Amikor ez már nem segít, nem elég, akkor lehet ésszel szilikonnal megfújni. Gyorsan megszárad, nem keni össze a ruhát, s.k. próbáltam a Mazda övén is, az különösen érintett, mert gyűjti a port (nincs teteje).
-
szabonagyur
félisten
válasz
BigBlackDog
üzenetére
+1, Formentor sima volt, de a SS néha akkorát lökött induláskor..

Scross sokkal finomabban indult.
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Mármint a start stop is jobban használható? Az biztos az RSG sokkal finomabban indít.
-
Emunem
őstag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
+1 dórira. (Amúgy rádiós volt a néni)
bakker, nem is figyeltem, mikor lett írva...
törölhetö. -
LógaGéza
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Anno kerestem erre, hogy PHEV-ben hőszivattyús-e a fűtés/hűtés, de nem találtam semmit... Erről esetleg van infód, hogy az lehet-e?
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Egyszer csak megjelent a +8 év ingyenes hosszabbítási opció, kb. 1 éves korában.
Most nézem, mutatja a Connect plus hosszabbítás árát:
- havonta 1 990 vagy
- 2 évre 53 500 Ft. [kép]
(Ennyit nekem nem ér.)A matek is furcsa: 24x1990 = 47 760. Magyarán ha egyben fizeted, úgy drágább.
-
TheProb
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Ez pontosan így van.
-
TheProb
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Most ezt hogy kell érteni? gondolom ugyan az a klíma van a PHEV-ben is, mint a belsőégésű/mHEV-ben, nem? Vagy PHEV tovább bírja?
Valaki esetleg tapasztalatból tudna nyilatkozni az eredeti kérdés(ek)re?
-
pit stop
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Márkakertől furcsa lenne
Focvis: köszi, hasonlót sejtek én is mögötte.
-
tasiadam
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Ideiglenes: uleshuzat ala berakni egy szivargyujtos futest, aztan tavasszal ki.
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Részvétem a malacmobil miatt... Bár ennek nincs köze a hóhelyzethez, de január eleje óta, valahogy nagyon nem megy ez az embereknek...ez az autózás dolog... és most a bálásra gondolok. ----
btw tök más téma, de a szupermarketeknek is f. a fülükbe... Hát hogyan takarítják a parkolóikat?! Hát sehogy... rá van tolva előre a hó az elválasztó sövényre...aztán álljbe úgy, hogy 40 cm-t kilóg a segge vagy az eleje... Következésképp a másik oldalon is ez van. Szóval amikor próbáltam kiállni akkor azért visított rendesen a radar, és minden centiért meg kellett harcolni, hogy ki tudjam szedni az autót, miután mindenki belógott az útra... De a legjobb, hogy ezután megérkezett a jóembör... egy utánfutóval, és az előttem lévő Mercedes SUV meg ott balettozott, hogy kimenne...de az utánfutó belógott a kanyaradás miatt. Hiába álltam félre, az utánfutósnak nem volt elég az sem... mert csak nézett kifelé bambán... Aztán összeültünk egy gyors konzultációra az ablakánál és meglett a mesterterv ... De jaj... mintha a hóval együtt az gondolkodás is leesett volna a padlóla...
Most először nagyon jól jött a kamera + radar kombó.
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Upsz!
Olyan nagy baj szerencsére nem történhetett.
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Esküszöm nem találom...belinkelnéd?Ja, hogy Bitpork-kal történt az eset, Mágus neve alatt kerestem.... -
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Pl. a start-stopot, már aki ki tudja kapcsolni...

#236789 simonjoe: Nem olyan tragikus, gyorsan megszokja az ember. A várost elhagyva kilövöm még a sebességfigyelmeztetést és a sávtartót.
Jut eszembe, tegnap a garázsban a fal mellé helyezkedés során akkorát satuzott, hogy inkább megnéztem az autó sarkét, tutira nem a fal állított-e meg.

-
ParmaBoy
aktív tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Pedig amúgy idegesítő, de azon kívül én sem bántok mást az új konszernesek esetén.
-
imyourfriend
őstag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Hasznos dolognak tartom én is, Karoqba be van építve gyárilag az elektromos kézifék mellé. Legjobb amikor meredek emelkedőn áll meg az ember, picit csúszik az út és akkor is gond nélkül megfogja az autót a 4*4 miatt meg könnyen tovább lehet haladni.

-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Én is 1-1,5 liter pluszt tippelek 1.5 VS GTI összevetésben. Városban nyílik az olló, autópályán zárul.
átlagaim, kb. azonos* felhasználással:
Előző G7 kézi: 8,75
Mostani G8 DSG: 9,48
Korábbi G7 DSG: 9,32*Úgy értem, hogy nálam azonos a felhasználás, azaz főleg városon belüli munkába járás + 2. hétvégente M7 oda-vissza.
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Úgy könnyű hogy se a kocsi, se a ló, se az abrak az övé, csak az ostor ......
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Hááát nem sajnos, én a 300Le S3-al ugyan ezen a szakaszon ahol most járok, nem tudtam 7,5 alá bemenni, a hidegekben meg 8 alá. Nekem 5,9L az 1.5TSi átlaga.
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Miért mennyi a Golf átlaga? Persze ez nagyon felhasználás függő, de csodák nincsenek.Ja félreértettem, erősebbre vágysz
Nekem is néha van ilyen fétisem aztán elmúlik, mert 8-10L-es fogysztást meg nem akarok. Aztán így is egész jól megy a Scalaban az 1.5TSi, győzöm nézni a waze-t 
-
Szada85
aktív tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
"Meg aztán az ülése sem túl kényelmes"
Látod, még ez is "segít", jobban nyomnád neki, hogy hamarabb odaért, és kevesebbet kelljen ülnöd az ülésben! Mindenre gondoltak a Cupránál!
-
szabonagyur
félisten
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Ülés nekünk szerintem alkat miatt nem volt jó.
Haverom próbálta, magasabb meg nagyobb darab is, mint mi neki jó, ő imádj a VW csoportos üléseket is.
Amúgy meg a nagyobb átlag fogyi volt eddig a kérés
-
szabonagyur
félisten
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Formentorral simán felmenne az átlagod és nem kell nagyobb motor sem
-
Dyno
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Hát korábban lehetett jég rajta, erre nem is gondoltam. De volt most ezekbe a nagy havakba rajta, de akkor konkrét írta, hogy nem lát a szenzor.....előtte meg a hibaüzenet az volt, hogy nem érhető el a front assist.
#236526focvis és #236530MrSealRD : Én is erre gondoltam, mert azt még el is felejtettem, hogy a set menube eddig 2x-er vettem észre nem volt ott a guminyomás menu.... és pont 2 napja szólt hogy kevés lehet a nyomás, nem volt az utána újra kalibráltam és azóta jó....illetve voltam már vele szervízbe egy már nem élő légzsák hibával ami mint kiderült 2 hátsó övcsattra hisztizett akkor nem találtak semmit.
#236527kcsa: Elég sokan írjátok lehet akkor az normális, nyílván amit ma csinált nem feltétlen.
#236528bandi0000: Bíztató, azt hittem azokkal már nincsenek ilyen nyűgök, bár elméletileg máár a 2022-essel se kéne hogy legyen, főleg, hogy ez egy fapad Ambition.
Más: Infotainmentet mikor frissíti magának? Én rámegyek hogy frissítés, de sohase talál semmit. Vagy ezt csak márkaszervíz tudja?
Most néztem milyen verzió lehet rajta, de lehet nem jót néztem, változatszám 1765? Talán?
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nem rozsdásodott a fej??
Én csupán csak attól tartok.#236482Czimby:
Egyszer ózonoztattam, nekem nagyon büdös, kellemetlen szag maradt utána, hiába volt szellőztetve a kocsi. Egyébként én amióta az antibakteriális pollenszűrőket használom a kocsikba, azóta elmaradt a kellemetlen "klíma-dohos" szag. A Passat-tal könnyű dolgom volt mert eleinte olyan szűrőt csak a MANN gyártott, de később már a Mahle, a Bosch is, és azóta valszeg már még többen. A Suzuki Splash-be is találtam ilyet, így abban is ilyen felületű van. -
bandi0000
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Én arra gondoltamm, hogy műanyag és műanyag találkozásánál is lehet fura hang és ha van rajra borítás akkor ezek megszűnnek, de lehet naív vagyok

-
bandi0000
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Okés, majd meglátjuk, csa kkíváncsiskodtam
Más: Patkány/Rágcsáló ellen van valami biztos megoldás? Fene enné meg az ízlését, az opel 14 éve áll ugyanott, sose volt ilyen gond, most meg a Vw-nél tele volt csinálva a motortér burkulat és a kocsi alatt is motortérnél
Szóval most kellene valami megoldás amivel kihúzom a telet, mert utána csinálok valami atombiztos garázst. Kutya van, jelenleg 1 de mivel szeret felugrálni az autóra, így már ki lett zárva a garázstérből.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
2. jogos
Első passz, nyilván ha irányjelző nélkül szeretnék átmenni, akkor ellenkormányoz, de nem akarok szórakozni vele, hogy irányjelzőzök aztán a másik sofőr azt hiszi, hogy majd ráhúzom
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Köszi az infót!
Gergőke88 szintén
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Az kiderült már, hogy mi a dátum?
-
hodostamas
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Valos. Mentem meg vele. Most kb 75 es 110 kozott ugral.
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nekem a t-crosson 3 nekifutásra nem sikerült a fényszóró hiba visszajelzést megoldani (hibát nem látok én, újraindításra elmúlik, már vizsgálták nem láttak semmit, aztán kábel csere, aztán fényszóró csere, helyezt változatlan, 1-2 havonta kijön...), ami szintén elég ciki 1 éves autón, már kb 1 munkahetem elment ezzel részletekben...
-
bandi0000
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
B8-nál még rosszabb ez az ütköző
Magától kicsavarodik -
Fandango
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Kezed krémezd rendszeresen.
Csak egy jó tanács, nem bántásból.
-
Lacess
tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nem tudom, azokat sosem néztem, d nem hinném hogy lenne. De ha abból indulunk ki, hogy hány lespórolt gomb szokott idővel visszakerülni, akkor nem túl jók a kilátások...
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Még nem észleltem ezeket, majd jobban figyelek. Jöttem ma Zegre, időnként nyomogattam útközben a menüt, nem találtam benne semmi érdekfeszítőt, asszem nem vásárolom meg. 🤷♂️
(Az új szélvédő tart, nem ázott be, nincs szélhangja.)
troll81: Gratulálok!
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Erre volt eszük, pillanatnyi fogyasztás meg nincs...
-
stuka20
senior tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
BigBlackDog, Corsa02
Érdekesen hangzik. Sajnos Toyotánál csak a camry meg a rav4 kapott. Lexus meg nem játszik, lbx áron lehet kapni rav4-et (extrázott).
Mit jelent a gyakori olajcsere? Nem évente 1, hanem több?
VW t-roc a kiszemelt (full hibrid majd) -
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Vajon feltöltötték az akksit?
Szuper udvarias munkafelvevő, mesélt a kalibrálásról:
- G8.5 hibrid rendszer, ezt most műhelyben, tábla előtt csinálták, de lehet ODIS+vezetés közben is,
- Passat 9 már magától megcsinálja 10-15 perces út alatt.Most legfeljebb a Porsche Biztosítót vette le a Porsche Buda, nekem fix önrészem volt.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nekem kinullázták az olajcserét...15€-ért.

-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Így van, az 1.0TSi ki fog futni teljesen lassan és az 1.5TSi váltja 115-116Le-vel.
-
Gombinyó
őstag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Köszi, 1.5 tsi, manuális 6os váltó. Keveset használom városban, inkább országút/pálya lesz a terepe és ár-érték arányban így adta a matek. Gyak. Suzuki Scross ár alatt kaptam meg.
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Eddig én korrekt voltam velük, pedig azért eddig minden alkalommal megpróbáltak átvágni... de véges a türelmem. Miért kell mindenkiből előhozni a tömeggyilkost?

A teljesség igénye nélkül egy pár példa:
Első szerviz alkalmával kiszámlázták az Adblue feltöltését, de nem töltötték fel.
Második alkalommal jeleztem, hogy jobb első gátlóból folyik az olaj, szerintük ez nem hiba, hanem tulajdonság
Harmadik alkalommal mutattam, hogy darálja a két első gumi belsejét: Az volt a válasz, hogy nem tudunk vezetni, mert ez bizonyos felhasználási feltételek mellet ilyen csak...mindegyik octavia 4 és új superb vagy B8 passat érintett egyébként.
Az akkuval mindig leráznak, legutóbb hivtam az assistance szolgáltatásukat, hogy bikázni kell, válasz, majd valamikor délután vagy este, most nem tudnak jönni.
És ugye kiszámláztak 1 liter fagyállót, mert rá kellett tölteni.
Nem kellett, mivel hétvégentre töltenem kell az akksit, látom hogy a maximum felett van a a szint.Lámpa csere után kézzel lemosták az autót és telibe karcolták, az új lámpát is. Mikor szembesítettem őket, csak néztek. A nívónak mindkét biztosító fülét letörték. Az akkuról már mindkét pólus takaró hiányzik, a szénné tesztelés alkalmával nyomuk veszett.
Tisztán viszem be, sárosan kapom vissza. Műszerfal csere után csálén állt a kormány, inkább elvittem máshová futómű beállításra, nem akartam tippelgetni, hogy hová került vissza a kormány. Üzemanyagszűrő csere után addig indítóztak, míg az autó maga hívott segítséget. Hívott az assistance szolgáltatlás hogy gond van-e a kocsival, mert hibát jelzett nekik és segytséget kért... az autó.
Hívott nekem a központból az ember, hogy világít az EPC... mondom majdnem, de az biztos nem lehet, mert dízel. ja nem akkor a check engine. Mondom az lehet de nálatok van a verda, remélem nem keféltetek el rajta valamit. Otthon azért megnéztem, csak az alacson rail nyomásra panaszkodott. Indítóztak, míg fel nem épült a nomás. Légtelenítésre nincs idő.
Ha lenne fegyverem, már nem lenne.

-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Pff, óriási

-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Igen erre gondoltam...
Tibbike?!

-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Pontosan, mára ezek már jól működnek, az utóbbi években én nem találkoztam kapcsolóhibákkal.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Biztosito kuldi, neha bratyizas megy de nagyon nem lehet reszrehajlo mert akkor megy a levesbe.
-
daniel2121
őstag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Akkor jól jártál +15%-ot lehet elszámolni a fényező anyagnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Aránylag sok VW részvényt birtoklok.)

Hatha az asszony nem rugja szet
Vissza tudom alakitani,ha esetleg egyszer majd vennek bele gyarit,megvan az eredeti vedo racs.
Fém nem volt a felületen.