Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
üdv
VW 1.4 16v 75 lovas motornak van valami nyűgje, esetleg amire oda kell figyelni vele, vagy valami mod, a hot air flap-en kívül?
És mennyi gáz neki a 360e km? Sok?Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
tasiadam
veterán
válasz rasotamas #218355 üzenetére
Most en nemtom a motorkod alapjan, de a BMW-mbol indulok ki, ami dizel.
A CR dizel ugy indit (kozvetlen befecskendezes), hogy megnezi az egyes hengert, hol van, es ha jo a pozicio, akkor beporlaszt es voala, beindul. Na ha a veztengely es a fotengely pozicioja elter, akkor nem fogja talalni, rossz helyen portlaszt, vagy be sem indul, csak porgeti az onindito.
A 2 egyuttes jele adja a hibat, de en a vez.tengellyel kezdenem. BMW (M57)-be nem draga, 15k egy jobb. Itt sem hiszem, hogy gatyad ramenne[ Szerkesztve ]
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
tasiadam
veterán
válasz CharlieDrop #218363 üzenetére
nem, 16v, a 100 lovas ugyan ez, csak a henegrfej más és az ECU.
-
tasiadam
veterán
válasz F_Zolee #218362 üzenetére
Minden szenzort és trafót kicserélek dephire, megelőzöm a problémát, vagy mindenből rendelek tartalékot és berakom a csomagtartóba. Az E39-el is úgy járok, hogy ami be tud szarni, abból van 2p távolságra 1
-
tasiadam
veterán
Bekoszonok mar vele
Nem mai, de a celnak megfelel, 1.4 16v 75hp automataKezdem szepitgetni, uj emblemak, stb
[ Szerkesztve ]
-
tasiadam
veterán
válasz F_Zolee #218489 üzenetére
Most nézek videókat, elég egyszerű a váltóban is az olajcsere, a solenoid csere dettó. Szerintem ma megpróbálok csekkolni az olajat benne, ha tiszta, tojok rá, ha nem, akkor azt is cserélek.
Egyébként létezik báthol értelmes leírás a váltókról? BMW esetében a ZF és korábban a GM váltókhoz is volt tök jó leírás, ehhez abszolúte semmi.Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
tasiadam
veterán
Sziasztok
Van valakinek elfekvőben otthon, akár szemétben, a keskeny, 4 sebességes automatákhoz való ilyen takaró "redőny", akár szakadtan, akár épen, amin van mágnes? A baj az, hogy alin csak mágnes nélküli van, ami ugye nem kapcsol ledet, ha vált az ember. Esteviszont elég hasznos, ha látom, miben vagyok épp. Vagy cikkszámot, nevet magyarul tudjátok?
[ Szerkesztve ]
-
tasiadam
veterán
válasz imyourfriend #218694 üzenetére
Koszi, megkerdezem ot is.
-
tasiadam
veterán
Udv
6Y fabiaban az automatikus kozponti zarat kilehet loni gep nelkul, vagy ez csak VAGcom-os moka? Kiveszi az ember a kulcsot, es nem nyit, hanem neha lezar. Nyitva az ajto, lezar. Nem ulok be 5mp alatt, lezar.
-
tasiadam
veterán
Ez uzemmeleg motorrol leveve. Gondolom, ez nem mukodott. (Lezartam fixen hidegre)
-
tasiadam
veterán
válasz F_Zolee #218816 üzenetére
Hat a masik szurohazas autokon aa hideg nyilasba bemegy egy cso es joccajat, ebben meg ugye kis termosz. De melegben erezhetoen szar volt. Konkretan hegyre felfele menet nem hittem el, hogy 2 emberrel kuszkodik. Meg a vegen levo nyilasba akarnek 3d nyomtatoval csinaltatni egy tolcsert, ami kifele nez a legbeomlo fele, igy mindig kap a menetszelbol es a hidegbol
-
-
-
tasiadam
veterán
Nekem senki ne mondja meg, hol jöjjön a levegő és mennyi Körbe kentem hőálló szilikonnal, kivettem azt a kis, szerintem, szívóhang redukáló kis cuccot. A szűrő szép tiszta volt, de már 100%, hogy csak a termosz apró nyjlásán jön majd a meleg, ami azért kell is, hogy télen ne a kinti minuszt szívja. [kép] [kép] [kép]
-
tasiadam
veterán
Na, eddig jol sikerult az, hogy a motor ne szivjon konstans meleg levegot. Marcsak az kene, hogy a nyilasra tenni egy csovet, amit kiraknek a kocsi elejebe, vagy legalabb egy konyokot, ami elorefele fordulna
-
tasiadam
veterán
válasz molnarpeter #218889 üzenetére
szép és jó a kis motor a nagy bódéban, csak tetü gyenge bele Egy 1.9 tdi megzavarodik, ha tartósan húzva pályázol vele pl a németeknél, a 2.7 és 3.0 tdi meg röhögve tudja, bármikor.
Egyik dízeles csoportban magyarázzák ezeknek mindig, hogy egy M57 chipel megbízhatóbb, vagy akár gyárilag is, mint 1 rommá húzott TDi, miközben a ló ugyan az.[ Szerkesztve ]
-
tasiadam
veterán
válasz astrojoe12 #219023 üzenetére
Udv
Dugozd le a fenebe.
-
tasiadam
veterán
válasz astrojoe12 #219046 üzenetére
Ha muxik, de nem kap gazt, ahogy nalad a korom miatt sem, nem kap hibat
-
tasiadam
veterán
Kis meme
-
tasiadam
veterán
Amigy latott mar ember fia olyat, hogy olyan onpusztitast vegzett magan egy motor, ami soha nem volt/lett javithato?
Pl en meg normal hasznalattal kikonyokolt tdi-t sosem lattam, sem mas motort. A par hiresen szart meg ismerik az emberek. De meg a beharangozott 3 hengeresek sem robbantak fel 150e km utan, mint vartak.Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
tasiadam
veterán
Regi automata: szerintetek van lehetoseg a rolos valtoknal elovarazsolni azt, hogy ne csak az oracsoporton lassan, hogy milyen allasban van a valtokar, hanem a BMW-hez hasonloan vilagitson is az adott allas? Most epp rolot csereltem, es konkretan semmi sincs bekotve
-
tasiadam
veterán
válasz molnarpeter #219195 üzenetére
Most irodaban vagyok, elvonultam egy kulon szobaba ehhez
-
tasiadam
veterán
Kis happybox a fabiahoz. Lassan meg full gyari allapotba kerul
-
tasiadam
veterán
Ez a VCDS ilyen alis megoldasban is beszerezheto, vagy csak jo dragan?
-
tasiadam
veterán
válasz imyourfriend #219217 üzenetére
Akkor inkabb fizetek erte. Csak az automatikus lezarast akarom kiirni/sok percre allitani, es az EGR-t minimumra, vagy nullar huzni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Anbernic RG556 kézikonzol teszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 6