Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
molnarpeter
üzenetére
Nélam a Cupra is sokat próbálkozik 1500-as fordulaton tartani magát, egyre többet van "S"-ben a váltó, főleg lakott területen és dimbes-dombos részen.
-
Sziasztok!
Itthon a Cupra-s hosszú útról. A tervezett 3500km helyett 2500 lett. Elég gatya idő volt. Szerdán még viharos szél, szakadó eső, a pályán max 80km/h limit, majd le is tereltek róla. Karlovác után volt nagyon gáz, még nagy hó a pálya mentén, a pihenőkben, 3-4°C, ...nyáriguma. Hazafelé Plitvice és Otocsán közötti összekötőn több helyen másfél méteres hófalak.
Az autó nem okozott csalódást, szuper volt vele ekkora távot autózni, és egyáltalán nem fárasztó. Az átlagfogyi 6,6 lett az össztávra. Volt egy max speed teszt, 242 lett a vége, egy kicsit meg is lepődtem, katalógus adat ennél sokkal kevesebb. -
Más dimenzió a napfénytetős autó. Nekem a CC-ben volt először, kezdetleges, csak billenthető. Nagyon tágítja a teret, bár aki elöl ül, sokat nem élvez ebből. De, ha csak az árnyékolót kihúzod, már szabadabb érzésed van. Elképzelhető, hogy zajosabb a fix tetősnél, de nem vezettem még két egyforma tetős és nélküli autót, így nem tudok erről nyilatkozni. Ráadásul az itthoni szar utakon ugyan mindegy. A Cupra-ban viszonylag nagy, nyitható-billenthető kivitel, rendkívől csendes az autó, én egyszerűen imádom, sosem lesz olyan autóm amben nincs napfénytető.
#239386bitpork:
Várgyámá!!! Türelmetlen vagy mint tini a kuplerájban.
Egyébként lassan gyűlik, a motortérről már van néhány.
-
Jóóó reggelt Mindenkinek!!
Bő egy hónap használat után sikerült megfejtenem a "láblengetős" csomagtérnyitó lelkivilágát. Szóval csak be kell lóbálnom középen és merőlegesen a lábam, majd egy kicsit hátra is kell lépnem, mert egyébként ha közvetlen mögötte vagyok nem nyílik. Ami még tetszik, bezárni is be lehet ezzel a módszerrel, és közben még zenél is, parádés!!
Ma indulunk az első nagy útra vele (Horvátország), izgalmas lesz a Plitvicei-tavaknál jelenleg hóesés van.
A fogyiról és a tapasztalatokról ha hazaértünk.
-
-
válasz
Corsa02
üzenetére
Szerintem zseniális a DCC. Ha nem itt élnénk, nem biztos, hogy kellene. Teljesen kivasalja a szar utakat. Én azt vettem észre, és ez lehet, csak beképzelem, de mintha az is tanulna. Kevésbé jó utakon egy kicsit "elejti" az autót, jobb minőségűn viszont feszíti. Nálam kicsit nagyobb a bódé, de nem tapasztaltam semmi kilengést, kígyózást. Szeretem!
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
-
Nagy élmény, imádom!

#238988F_Zolee:
Bánja a tök....&m! Még nincs itt az ideje a papás vezetési stílusnak. Tudomásul veszem a közlekedők vezetésbeli heterogén összetételét, nem nyomja a homloklebenyem az ideg ha valaki cammog előttem, de ha van lehetőségem lépni tőle, megteszem. Igyekszem ezt úgy abszolválni, hogy sem magam sem mások testi épségét vagy vagyonát ne veszélyeztessem. Ebben viszont nem faktor a fogyasztás.
#238989szabonagyur:
Húsvét után erről is tudok nyilatkozni, elsején Horvátország. -
Ma egy kicsit bátrabban vezettem a Cupra-t. (Szlovákia, jó utak, lehet tolni neki.) Az a helyzet, hogy nem gondoltam volna, de NAGYON megy!!
Rohadt jól reagál, merészen lehet vele előzni, tol az ülésbe. Ja, és ez még mindig csak a comfort mód, a performance még nem lett kipróbálva.
Szóval nagyon bejön, nem gondoltam volna, hogy erre képes egy benzines aggregát. A CC sem volt rossz, de ez így egészen más élmény. A fogyasztás is alakul 10,6 lett a 210 km átlaga.
-
válasz
MunezXBK
üzenetére
Gyorsabban??
Profi volt a sofőr mert irányított volt a mozgása az Audi-nak. Csak a színe nem tetszett, olyan IFA szürke volt, fekete oldalbetétekkel.#238939focvis:
Én is csodálkoztam ezen, ezért is mutattam meg nektek, de szerintem ez mint érdekesség és nem mint életszerű adat. Egyébként a 6-7 körülit hozott átlagban. -
Biztos nem fog!
#238926MunezXBK:
Isten ments!! Jutottál ma eszembe, Etyek-Botpuszta körforgalom. Egy R8-as olyan nagy sebességgel ment be a körforgalomba, hogy nem kihajtott, kisodródott. Rohadt ügyes volt a faszi. Láttam jön ezerrel, biztos voltam benne, valami gáz lesz, hát nem! Szóval ezt a stílust meghagyom Neked!
-
-
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Oda úton nem lehetett, pontosabban nem volt értelme. Vissza úton alkalmankét.
-
-
Kivették a pókfészket Kecskeméten. Az elkövető nem lett meg.
Nem számlázták ki.
Itt egy kis fogyi az oda vezető útról:
-
válasz
szőröscica
üzenetére
...oszt az mé 23 éves guma??
2603 nem azt jelenti, hogy 2026 évi harmadik heti?! Na, majd megnézem ma pontosan mi van rajta.
-
válasz
bnorci71
üzenetére
Nincs semmi villany benne.
#238798BigBlackDog: 245-ös a guma. (245/40 R19)
#238799Qru: Még nagyon lábujjhegyen közlekedünk vele, és ezzel nem is lesz gond, de az tuti a következő nem ez a típus lesz. Egyébként nagyon "friss" gumit kaptunk. Január 29.-én lett kész a kocsi, az abroncsok DOT száma pedig 2603!
-
10 nap 2400km. Váltás kisimult, a fogyasztás is kezd alakulni. Vasárnap Besztercebánya oda-vissza, vegyes közlekedés, bundes és pálya. Már bátorkodtam 140-el is "repeszteni" a pályán.
Elég hangos a Hankúúk guma, azzal nem igazán vagyok kibékülve. Átlagfogyi BC szerint 6,1 lett. Egyenlőre nagyon bejön a gép, bár 10 nap használat után még nem igazán tudok érdemben nyilatkozni. Az viszont nagyon tetszik, hogy tele van apró részletekkel amiken mosolygok és egyben csodálkozom is. Ma volt az első esős napom, az ablakmosó spricni nem sugárban nyomja, lepermetezi a szélvédőt. Zseniális!! A fólia szintén jó döntés volt, nem látszik rajta semmi az esős út után. Mosás végén a lomfúvó úgy letolja a vizet róla, nem kell törölgetnem csak a falcokban. -
válasz
szabonagyur
üzenetére
Csak ha a városba be akarsz menni, vagy egész Lengyelország területére kell?
-
Soha nem volt még ilyen jó autóm. Egyszerűen imádom, vannak apró szeszélyei de elnézem neki, talán majd egyszer helyre áll a rend. A LED mátrix szerintem az évszázad találmánya volt, az több mint parádés. A vezetéstámogató rendszere nem tolakodó, finoman terelget. Kényelmes, nagyon hajtani még nem igazán merem, bár sosem vezettem úgy mint egy őrült. Érzem azért a teljesítményt alatta, meglepő időnként egy-egy "kirohanása". Még nem pályáztam vele, talán max 7km volt amit ott vezettem. Olyan kétezer km felett már egy kicsit kiviszem, hisz egyébként is az lesz neki a fő közlekedési területe. Most éppen a menetrögzítő kamerarendszert telepítik. Sokan megfordulnak utána, és dicsérték a színét is(a selyemfólia tónusa tényleg egyedivé tette). 4 emberből 3 nem ismeri a márkát, de még hallani sem hallott róla. Esztergomban a parkolóban egy idős bácsinak is nagyon tetszett, majd azzal zárta a mondandóját, hogy a kínaiak kitesznek magukért! Mondom neki, ez annyira kínai, hogy itt készült Győrben, szerintem nem hitt nekem.
Lassan készítem a 40 HD képet róla.
Egyenlőre ennyi. -
válasz
szabonagyur
üzenetére
...ha a kocsi segge alatt hadonásztam a lábammal, akkor kinyílt a csomagtér ajtó. Persze akkor, ha a zsebemben volt a kulcs, most ez nem működik. Lehet, hogy ezzel a keyless rendszerrel van összefüggésben amit most deaktiváltam?
Nekem kezelési könyvem mint olyan nem létezik, kaptam egy vékony pár oldalas kis füzetet, használhatatlan. A pöttyöket valszeg nem vettem észre.
-
válasz
focvis
üzenetére
Nálam úgy műxik a távfény, hogy a refi kapcsolót a kúrmány bal oldalára szokták telepíteni
. Előre tolom, akkor bekapcsol a refi, kék piktogram jelzi a műszerfalon. Ismét tolsz egyet előre, a kék piktogram belsejében egy aprócska A betű jelzi, aktív az automata távfény. Ha lakott területre érek, akkor ez a kék szín fehérre vált. (nem tudom ilyenkor mi történik) Ha ismét előre tolod, offolod a távfényt. Értelemszerűen ha magad felé húzod, akkor féynkürt. Nálam ennyi. Csak a projektoros kivetítés az aszfaltra nem működik. 
[link]#238482BigBlackDog:
Nagyon köszönöm!!
Nem járok Keszi és Páty között autóval, minősíthetetlen, Perbál felé járok, arra csak kicsit sz@r.#238484Jimmy66:
Egyenlőre szerethető de ezt még 760 megtett km után felelőtlenség kijelenteni.#238486szabonagyur: IstenCsászár vagy!!
Mindenre, de erre nem gondoltam, semmi piktogram, nyíl, vagy némi utalás arra, hogy ez hogy működik.
Sikerült kivennem, beállítani a távirányítós nyitás-zárást, azt is úgy, hogy csak a vezető ajtó nyíljon. Most a "láblengetős" csomagtérajtó nyitás nem megy, de ez annyira nem gáz, majd átnézem azt is.#238488Tom1939: nekem a szerelőm mondta, a sárga színű jelzés nem hiba, csak a pirosaknál pánikoljak.
-
válasz
focvis
üzenetére
Mindent lehet offolni, a sebességhatár figyelmeztetés sem idegesítő, nagyon diszkréten jelez, így az marad. Talán majd Ausztriában megvédi a seggem. Megizzadtam mire az automata távfényt aktiválni tudtam. Jelenleg a keyless entry megy az agyamra, és sehol sem tudom kilőni, egyszerűesn nem találom hol kell.
#238474Qru:
Ma voltam Budakeszin tankolni, nulláztam, mire hazaértem 6,4 lett. Igaz egy kicsit visszafogom magam még vele, de nem tötyörgök.#238479F_Zolee:
Ha így orvosolható, és nem lesz más komolyabb bogara, kibékülnék ezzel. Az sokkal jobban idegesít, hogy az irányjelző kapcsolókomplexum vége annyira sorjás. Vagy bekapcsolt funkció nem akar működni, majd gondol egyet és működik, majd ismét nem. -
Jó reggelt, sziasztok!
Tegnap elhoztam a fóliástól a Cupra-t, és toltam is bele egy laza 500-as karikát. Meg volt az első hiba is.
"Parkolófék hiba, keresse fel a szervizt", újraindítás után ez elmúlt. Nagyon jó a kezelhetősége, minden a helyén van. A vezetéstámogató és biztonsági rendszere idáig óvatos volt, nem tapasztaltam vele problémát. A mátrix fényszóró, na az beszarás, rohadt jó. Egyenlőre teszt fázis, a bővebb tapasztalati publikálás kicsit később.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nincs téli gumi!
Csak a felniket vettem meg a téli szetthez, majd ősszel veszem meg, hogy "frissek" legyenek.
Nyárival kaptuk, és talán még szerencsés időben is, lassan állnak át a Zemberek a nyári papucsokra. #238389Emunem:
Köszönöm!!, de sajnos még nem tulajdonlom.
Tényleg nagyon rendes kereskedés, mondjuk az átadás nagyon laza volt. Kaptam két kulcsot, azzal a mondattal, hogy te tudsz mindent. Amit meg nem, nyomd meg az "I" betűt!
-
válasz
Emunem
üzenetére
Nem tudom mire gondolsz? Van a színek között ilyen árnyalatú bronz, az tetszett meg először, és talán ha nem abban a színben látom el is megyek mellette. Lebeszéltek róla, mert nagyon gáz javítani azt a színt, így elengedtem. A szalon ezzel a sráccal, cégével van szerződésben, úgy is átvehettem volna a kocsit, hogy ők vonatják be, de az plusz 200e HUF, az amúgy sem olcsó művelet. Rendes volt a kereskedő, mert ő ajánlotta, vigyük el mi, és adta meg a srác elérhetőségét.
-
Készül a gép, fóliázás előtt és közben:

-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Volt még csúnya szövet, a bőrön nagyon sokat gondolkodtam, bár volt itt aki észérvekkel lebeszélt róla. Ennek ellenére ha nem burgundy lett volna, hanem fekete, akkor az lett volna.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Szép és nagyon kényelmes.
Nem tudom mire gondolsz, a huzatra, vagy a kialakítására? Inetgrált fejtámlás, bőr(szerintem mű, vagy bio) keret és mintás alcantara huzat. -
válasz
focvis
üzenetére
Legyen úgy!
Majd az etyeki talin megdumáljuk a tapasztalatokat. Egyenlőre még az is zavar, hogy nincs egy értékelhető magyar nyelvű handbúk hozzá, amit adtak macskanyelvet az inkább csak elszomorított mint segített. Most inkább a kulcshoz keresek valami jó és szép "kabátot". -
válasz
szabonagyur
üzenetére
-
Jelentem, a Cupra-t pénteken átvettük a szalonban. Átszállításra került a fóliázó műhelybe. Átvétel onnan következő hét péntek-szombat. Majd utána készül a 40HD kép.
Első benyomás a vezetés terén nagyon para volt, kevés, 20km-t kellett csak vezetnem a fóliásig, de annyi infó vett körül, hogy a beszarás kerülgetett menet közben.
Megtankoltam, meglepődve rögtön 1070km hatótávot írt, szerintem szegény még nem igazán lát tisztán.
Negyven év manuális váltó használata azért hagyott nyomot. Tankolás után indítás, majd nyomom a gázt, de nem indul!! Mégegyszer, akkor sem indul, basszus!! Majd leesett, ha nem teszed D-be, nem fog mozdulni.
Bővebb beszámolók, tapasztalatok ezután.
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Malac már kérdezné: " mi ez, tengeralattjáró"?
-
válasz
gyulaszu
üzenetére
Évek óta horgon szállítok, de akkor kivételesen a seggem alatt!
Soha többet! Szép volt, de annyira szar kaptatós, hogy sokszor attól féltem rámegyek a nyelvemre az első kerékkel.
Lefele meg majd be sz@...rtam. De, ez még megboldogult fiatal koromban, vagy 20 évvel ezelőtt, ma már képtelen lennék rá. -
válasz
szabonagyur
üzenetére
Egy kicsit tartok azért tőle, a VAG sosem csinált csont nélküli autókat valjuk be őszintén. Igez e felől erős bíztatást kaptam, hogy itt ezzel nem lesz gond. A másik az automata váltó, maga az egész rendszer ismeretlen számomra, negyven év kézi után, hát nem tudom.
Az is feszélyez ebben, hogy valai "öntanuló rendszerrel" bír. Na, most a mi vezetési stílusunk az enyém és a Zasszonyé ég és föld. Lesz mit tanulnia.
Tapasztalatokról természetesen írok, és nem szoktam elkendőzni a sz@...rt!
Április közepén már amikor visszatértünk az első hosszabb etapról, kezdem a tájékoztatást a népes publikum felé.
#237881F_Zolee:
A szélvédőfűtést páramentesítésre használtam az előző autómban, parádés volt erre a célra, az ülésfűtést meg a kutyám imádta.
Vitathatatlan, sokat dobott volna az álló ezen is.
Nem volt kifizethetetetlen az ára, de tényleg azt gondoltam annyira nem létkérdés. Meg azért az sem egy örök darab, lehet később csak a gond lett volna vele. 10+ éves autóknál nem nagyon láttam még gyári állótfűtést működőképes állapotban, én ezzel az autóval ennyi időre tervezek. -
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem ez volt a fő szempont.
Ellenben tudod hol van szarásig CC? Romániában. Meglepődve tapasztaltam, úton-útfélen találkoztunk vele.#237864F_Zolee:
Nem akartam túlbonyolítani. Akkut is használ, így az indíthatóságot befolyásoló tényezőként vettem.Itthon fűtött garázs, ha télen ritkán használjuk, csak egy-egy alkalommal, olyankor olyan szállodákban szállunk meg ahol van garázs. Azt viszont nagyon sajnálom, hogy sem szélvédőfűtés, sem hátsó ülésfűtés nem szerepel az opciók között, ezeket hiányolom. -
válasz
szabonagyur
üzenetére
A lila nem tetszett a Zasszonynak. Igen, AWD, fontos szempont volt. Az állófűtés és a bőr kivételével mindent belerakattunk amit a listában találtunk.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
-
válasz
pit stop
üzenetére
Köszönöm mindenkinek!!
Szegény még így most igen viharvert, ha megyünk átvenni, gondolom ki lesz f@...százva, majd akkor(is) csinálok képeket róla.
Itthon nem sokat fog közlekedni, max addig míg ki nem érünk az országból. A CC utódja, túragép lesz. Bevásárolni meg főleg nem fogjuk használni, arra ott a Splash. Igen kecskeméti kereskedésből vásároltuk, az okokat már írtam párszor. A fóliázást szintén egy kecskeméti cég csinálja, aki már "felöltöztetett" ilyen autót. Kap egy szatén kőfelverődés elleni öngyógyuló fóliát. A teljes autó be lesz fóliázva, a szélvédő kivételével. Casco is lesz, kaptunk hozzá ajiba, egy évre Porsche Casco-t. Nagyon remélem és bizakodom a jövő heti átvételben. Majd a szalonból rögtön a fóliáshoz, ott is parkol egy pár napig. Március 12-én első-hátsó kamera beszerelés (BlackVue Elite 10) Egy rövid 2-3k km-es bejáratás, majd április másodikától már viszem a seggét egy 5-6k km-es útra.
-
válasz
Mágus2
üzenetére
kicsit féltem a "bronzos" felnitől, nem tudom megmagyarázni az okát.
Nekem igazán egyik sem jött be, nem szépek az opcióban lévő felnik. Ez 19"-es, de kint Tőletek vettem egy gyönyörű 18-as téli új, dobozos szettet.
A várakozás valóban szörnyű, és még átvétel után egy pár napot a fóliásnál is pihen. Na, de majd utána!!!!
Szerintem ebben az évben 30-40k km belemegy. -

Már a kereskedésben, pár nap és itthon!
-
válasz
JHONNY 79
üzenetére
Sógorom új Grandland-ja a szalon után 5km-re megállt mint a szög. Utánuk ment 3 "szaki" csak a fejüket vakargatták és lázasan telefonáltak. Nem tudták mia a baj. Majd jó 20perc múlva meggondolta magát és elindult. Szar az érintőkijelzője, de az még csak-csak, dem hogy a fizikai gombokra sem mindig vagy nyomni kell, hogy eltörik az ujjad! (A beltere meg hányadék, de ez ugye szubjektív. )
-
válasz
Corsa02
üzenetére
Én nem nagyon értem ezt, mint megannyi mást sem. Mondjuk az 50%-elég húsos!
A sajátomból kiindulva pl. azt sem értem, országonként miért tér el a garanciális feltétel. A japánoknál 5 év gar, 5 év mobilitásgarancia és 3év ingyenes szerviz. Biztos rá vannak szorulva. Továbbá azt sem értem, hogy itt készült autó, magyar mérnökökkel, munkásokkal és nincs benne a lokális hangvezérlés. Tudom nem vagyunk nagy piac, de gesztusnak szép lett volna!#237773zoo8800:
A 15% ügyvéd-őstermelő-orvos kedvezmény elég vérlázító!#237775focvis:
Nagyon elégedett vagyok velük, (Kecskemét, Brill Kft.) nem pusztán az ár miatt, mondjuk az volt a lényeg!
De, az egész hozzáállásuk, a humán oldal is nagyon toppon van náluk. -
válasz
nosedive
üzenetére
Szia! Mi tavaly decemberben rendeltünk egy Cupra-t, szinte az összes kereskedést megpingeltük a legjobb ajánlatot Kecskemétről a Brill Kft.-től kaptuk. 18.8 méter lett a konfig vége plusz a forgalombahelyzés, regadó etc. Egy csupasz 18-as ajánlattal vettük meg, úgy, hogy ebben már minden benne van. A legpimaszabb ajánlatot a Duna adta, közel 300e HUF-al. Érdemes körbe kérdezni. Köszönettel tartozom "Corsa02" fórumtársunknak, Ő javasolta, ne egy kereskedést kérdezzünk meg. Állítólag van mozgásterük az ár tekintetében, és ez be is igazolódott.
-
válasz
426os
üzenetére
Úgy tesztek mintha nem találkoztatok volna már kő gazdag igénytelen fillérb@..szó emberekkel. Egy barátom dolgozott egy ideig kézi autómosóban, hát mesélt, küldött képeket az emberi igénytelenségről, és nem szakadt Suzuki-kban tapasztalta.
Ettől viszint leesett az állam, ez példaértékű!
[link] -
válasz
426os
üzenetére
Én már fel is íratkoztam a csatornájára, jobb mint egy vígjátéksorozat
. Asztalos az alap szakmája. Sok dologban látszik mennyire aknamező neki ez az autószerelés. De, látjátok van igény erre is ott kint. Nekem ebben az a visszataszító, hogy mennyire igénytelenek a finnek, egytől-egyig hányadék minden autó ami megfordul nála. Igénytelenség a tetőfokon. Mi az, hogy lengéscsillapítót. vagy spirálrugót csak egyik oldalon cseréljük??!!!
Egyébként ebben a Skoda-ban is ott a töltőpont az orra előtt, de az akkut nyaggatja a töltővel, biztos szereti a BMS! Szóval Ő sem törekszik a tökéletességre. Itthon is vannak ilyen youtube-ról tanult "szakember", én magam is ismerek a szomszéd településről, és van munkája szarásig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten asztallap
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagy meccs volt!! Nem maradtál le semmiről, Te személyesen fogod látni!!!
Valszeg majd Te is kapsz egy impulzust és meglesz az utód. Nálam eladni volt pofon egyszerű, az "pótlást" több mint két évig kerestük, de csak türelem!
Egyébként lassan gyűlik, a motortérről már van néhány.
A fogyiról és a tapasztalatokról ha hazaértünk.
Azt viszont látom, a víz nagyon hamar eléri a 90°C-t, viszont a váltó és motorolojanak kell kb. 20 perc mire eléri a 80-90-et.
Valami terrorista bogár befészkelte magát a kamerasziget bal alsó sarkába, így nem szalonképes, ezért késnek a képek.