Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t1
veterán
válasz
tomcsi23
üzenetére
Jaja, a mai helyi napilapban volt a GTi-ről meg a tesztről cikk, regeltem és 20 perc múlva hívtak, hogy lehet menni, nagyjából olyan 10km/kocsi távot vezettem, bele nem szóltak. Hát jah a Sport gomb nálam kimaradt, de azért a 68 paci után ez is ment, de olyan semmilyen egyszerűen steril belekötni nem lehet de nem fogott meg.
-
t1
veterán
válasz
rob210
üzenetére
Dehogy vagyok
21 éves suhanc vagyok 
Telefonon hívtam őket csak a GTi miatt, aztán akivel mentem mondtam neki, hogy lehet e még azt mondta, ha ott vannak akkor igen aztán így kitudtam próbálni, többit is kiakartam de a gyerek eléggé ilyen csöndes meg sznob volt mondom nem idegelem fel jobban
-
t1
veterán
Nah voltam ma VW teszt vezetésen: Innovaturné
3 gépet vezettem:
Golf VI GTi 210PS DSG
Életemben nem vezettem még DSG-s kocsit de hamar meglehetett szokni, sajnos a sport ülés kicsi volt rá nyomott de azért kárpótolt érte maga a motor erő ami elég fasza volt, nagyon jól húzott meg is lepődtem de jó volt szórakozni vele.
Sharan CR TDi 170 PS DSG
Pofátlanul nagy hely kínálat rohadt nagy kényelem, nem valami virgonc simán kell alá ez a motor de rohadt jó családi autó, igaziból csak a motor meg a mérete miatt próbáltam ki.
Polo 1.2 TSI DSG
Hát ez kicsit csalódás volt, sokkal kisebb helykínálat mint a 4 éves Fabiankban, 7 sebességes DSG szerintem kurva felesleges alá, magasan ültem, meg 182cm vagyok de szinte a B oszlop mögül vezettem olyan kicsike, hátul a Swiftemben is kényelmesebben ellehet férni, ez egy igazi női autó egész szépen haladt.Összességében az az igazság semelyik nem váltott ki birtoklási vágyat bennem, még a GTi sem, ezek a DSG-k köszi nem kell ( főleg az nem tetszett, hogy mentem 120-al leszálok a gázról 2sec-re erre a DSG már vissza is rakja 6ba utána meg szépen várni kell mire visszagangol gyorsításkor
), szerintem sokkal jobb a manuális mindegyik olyan steril volt, mintha nem is én irányítanám őket hanem csak mennének, nem jöttek át. Marad a Swift 
-
chicken
senior tag
válasz
üzenetére
köszi, de én nem ilyen noname "univerzálisat" akarok, hanem abszolút eredeti gyárit...
de már beszélgettem ezzel a szöllősy zsolttal, aki a tempomatszereles.hu tulaja, és nagyon korrekt a hozzállása, úgyhogy asszem ez lesz.
tudja valaki, hogy a gyári navinál hogy történik a térképfrissítés? fizetős, vagy hogy van?
-
t1
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Hallani meg tapasztalni egész más, én a mostani kocsimat kereskedésben vettem, és azóta mentem 20.000km-t semmi dolgot nem kellet költenem rá csak a kopó alkatrész(amit már vételkor tudtam) illetve 2x cseréltem az olajat meg a szűrőket. Tőlük vettem csak ajánlani tudom őket: Mustang Kft, Gyál Lukoil kúttal szemben
-
AMD Power
titán
Ez csak nekem tűnik túl jó vételnek?

-
rob210
nagyúr
válasz
üzenetére
Hát én opelt sosem vennék.
A környezetemben az összes opelnek volt már valami komoly baja.
Hengerfej, adagoló(szívó diesel astra) karosszéria, futómű (omegánál)
komplett padlólemez csere (kadett) 3-as corsa tankbetöltő majd fényezés+ benzinpumpa+computer+klíma.Szóval engem riaogattak a francia autóval azt vettem el ne kiabáljam semmi bajom vele.
De az Opelekkel csak a baj van ahogy nézem a környékemen.
4 ismerősömnek van más típus más évjárat és még is mindegyik köpköd rá.
Bár hozzáteszem mindegyikből van jó és szar ezt tudjuk.... -
törölt tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Rengeteg ilyen autót hoztam be imádtam öket.14-16v vagy az SI azok nagyon jók voltak..
ilyen
isuzu diesel garantált 4literes fogyi és akár gondtalan 300.000km megtétele.
én imádtam
nagyon egyben van ,megkimélt
vagy még őt -
törölt tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Hy!
Citroenek is sokan szidják mert Franciák.
2.0hdi picasso. 5megtermett szobafestő+létra hegyek a tetőn+utánfutó amin 4-5 vödör 25kilos diszpo+1+3zsák gipsz és a többi szerszám..
675.000km adta le a haverom igaz már csak 3henger ment de ment és minden elekromos cucc müködött rajta... -
tomcsi23
veterán
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Jah, értem. Kéne Neked bele egy KITT.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#16062) Rolli: nem tudom, hogy utólagosan lehet-e, de szerintem előfeltétel az ASR, meg ABS minimum - az érzékelők miatt is.
-
-
AMD Power
titán
-
Rolli
aktív tag
Sziasztok.
Tudja valaki,hogy egy 2002-es 1.6 16v (AZD) Leonba utólag lehet e szerelni esp-t?
Mi lehet az esp vezérlő neve?
Találtam egy esp vezérlőt,csak nem tudom,hogy jó lehet -e az enyimbe.Elvileg ezt csak aktiválni kell az ecuban,meg rákötni,és megy?
Más nem kell hozzá?Köszönöm.
Üdv:Laci -
AMD Power
titán
válasz
DeadMeat
üzenetére
El is hiszem. Tesóm régi Toledo I-e. 1.9 TD. Volt benne vagy 500e km és semmi baja nem volt.

Elolvastam vagy 20-25 Népítéletet erről az 1.4 60 lovas mociról. Magasztalják.... sőt sok helyen még a fogyasztást is kiemelik ,hogy milyen "jó" volt. 7l városban. Egy ismerősömnek ugyan ilyene volt egy Seat Cordobaban. Ő róla tudjuk ,hogy tolja neki állandóan. Még az Öcsi alatt is 7.5l evett.

-
tomcsi23
veterán
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
A kérdéseidből arra következtetek, hogy vagy bekrepált, vagy a határait feszegetnéd. Különben minek kellene? Bocs, ha nem így van.
AMD Power: már túl van a bejáratós időszakon.

spáros étolajjal nagyon szarul ment ellenben a teszkóssal

-
AMD Power
titán
A gyerek tolt bele egy pár km-t!

-
tomcsi23
veterán
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Reméljük.
Amúgy mi történt, vagy kevés volt a delej? Jött valami csipszes X6 vagy mi?
-
AMD Power
titán
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Ti melyiket vennétek inkább? Egy 96-98 2 lufis Golf III vagy egy ehhez hasonló Polo/Polo Classicot?
-
Kickass
őstag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
minden hirdetseuk ugy kezdodik gyonyoru/szep allapot

viszont van naluk egy 64-es big block 7300ccm Thunderbird ehhh

-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Anno amikor nézegettem a tütüket én Veszprémből mentem fel ezekhez.
Előre 2-3 telefon 20X rákérdeztem az adott kocsira.
Nyomatták, hogy minden ok, gyönyörű a kocsi, törés, sérülés, KARC! mentes.
mondom ok, akkor felmegyek meglesem, mert szépnek tűnik a képek alapján.
felkocsikáztunk... nos a karc mentes kocsijukon a küszöb alul mindké4 oldalon anyagig felszántva 4-5 csíkban. a hátsó spoilerből egy dara kitörve. a lökős nem volt a helyén, csórikám ott előttem akarta térddel visszatenni, erre letörte egy bolháját... az egyik ajtóban húzás+be is volt horpadva, a motorteret szinte fel kellett feszíteni, mert el volt nyomva...még sorolhatnám... ez volt nekik a karcmentes kocsi...

-
AMD Power
titán
Nekem pl ez is tetszik, csak sajnos kereskedéses.

-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Ebben a listában
Ibiza Sport TDi - 130HP 1.9L D ASZ 02- BV39 54399880012/23E 038253016S/14C A
Ibiza Sport TDi - 130HP 1.9L D ASZ 02- GT1749V 720855-0001E 038253016S A2 fajta turbót is írnak.
BV39 és GT1749V ezekben is lehet különbség, hogy melyik mit bír?

-
FoBCRaistlin
őstag
Uraim... motorral+turbóval kapcsolatban remélem valaki otthon van.
1: ASZ motorkódos 1,9Pd motorokat milyen turbóval szerelték? (elvileg GT1749V)
2: Milyen töltőnyomást visel el az a moci?
3: A GT1749V turbó chippelés nélkül milyen nyomás tol? illetve mi az amit még max elvisel?

-
tomcsi23
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Üres tömeget írnak az oldalon. Az enyémre 1264 kg van írva (forgalmiban 1308 kg szerepel - ez lehet valamennyi benzinnel), viszont a max tömeg az mindkét helyen megegyezik (1809 kg).

mod: Egyszer leméretem már, ha találok egy helyet.
Kickass, pont hogy könnyebb, nem?
-
tomcsi23
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Lassan már valami nyereményt is felajánlhatsz a helyes megfejtőnek.

Eztetet tanátam:
Polo Sedan 970 kg
3 ajtós 885 kg
5 ajtós 910 kg
kombi 1005 kg -
tomcsi23
veterán
-
AMD Power
titán
Ezek az adatok valósak?
Volkswagen Golf 1.4 III 1075kg
Volkswagen Polo 60 1.4 945kg
Volkswagen Polo Classic 60 1.4 985kg -
zoo8800
veterán
-
AMD Power
titán
Ez a Polo!

-
rob210
nagyúr
-
rob210
nagyúr
-
-
k.
őstag
válasz
rob210
üzenetére
Nem tudom, nézegettem, van pár Sony ami jónak tűnik. Jó, persze Sony fan vagyok, evidens hogy azt nézek, de azért más is szóbajön. Jó, LG nem, elöbb táncolok meztelenül az Andrássy(vagy már azt is átnevezték?) út közepén, minthogy olyat veszek. Elég sok változáson ment kersztül a Sony az utóbbi években-leginkább spórolásra értve, hiszen csak így maradhattak fenn...- de azért nem tartom minden cuccukat szarnak. Az érdekes az, hogy 2013 elején a mostani főnök 100%ra távozik, és tutira japán kerül az élre, szóval várhatók még változások jelentőssen. Szerintem akkor a minőség nagyban meg fog emelkedni.
-
Kickass
őstag
válasz
Balupapa
üzenetére
ha nagyon erőlködik a motor akkor simán lehet hogy rosszabb a hatásfoka és emiatt többet eszik, nálam pl 1500 alá nem érdemes ejteni a fordulatot, de igazából 1500-2000se nagyon szereti érdemes inkább 2000körül tartani
de pl az 1,2 6V Fabiank se szereti 50nél az 5-etfejegységhez: most próbálgattam kicsit, be lehet azért úgy lőni, h normálisan szóljon, persze kinek mi a normális, de simán hallgatható, nekem nincs gondom vele egyelőre, a cd se ugrál benne rossz úton, rob nem tudom ti melyik tipust próbáltátok de pl az enyémnek a minőségével sincs gond, a cd mechanika is meggyőzőnek tűnik, nem lötyög az előlap, jó a gombok kicsit keményen kattannak de hát ez nem egy prémium cucc
egyébként én pl pont forditott véleményen vagyok az LG és Panasonic borzalmas, Alpine Pioneer az természetesen ok, JVC-nek pedig a régebbi tipusai nagyon jók (nem hiába, volt köztük Eisa dijas is), Kenwoodot Clariont annyira nem ismerem, az ilyen MNC Roadstar meg hasonlók meg no comment kategória
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Autós kamera eladó
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ráadásul 3 ajtós.