Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
veterán
válasz
!Overdose!
üzenetére
Akkor?

Ha a gyári garnitúra kijön 12k-ból, akkor szó nélkül megyek a VW szalonba és veszem is meg! -
Piwi
veterán
válasz
!Overdose!
üzenetére
2 éve rendeltem tőlük az A3-ba,minőségre,méretre tökéletes volt,előbb is lett kész mint 2 hét és az ára is baráti volt,ezért mertem ajánlani

-
Na, itt van az a 3 hengeres lusta disznó 95-ös audi quattro. Megvan a 150 ló.
Morris: 90 euró körül van. Bemehetsz a márkakereskedésbe, hátha odaadják olcsóbban.
-
-
Morris
veterán
Méretpontos autó szőnyeg garnitúrát honnan érdemes rendelni? Van ajánlott cég/webshop?
-
válasz
Mágus2
üzenetére
Az íbéyen volt 40€ amire azt írta az eladó h brand new. Lehet font akart lenni?
Bocsi font volt
-
norrberth
addikt
válasz
Csaby25
üzenetére
Az aktív szűrő az a benzintank benzinpárájának a lecsapolására és onnan a motor égésterébe juttatására szolgál!
Takarítsd ki.
Az aktív szűrőt egy finom ecsettel megtisztíthatod! mind a kettő felfele kihúzható és egy finom fémháló van benne,azt kell,/lehet/ egy finom ecsettel megtisztítani, Így könnyebben lélegzik majd a szűrő!

-
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Meg tudna mondani, hogy pontosan milyen szelep ez, illetve mi a szerepe, es mire van hatassal ha nem mukodik. Mert nalam neha fura hangot ad ki (szikrazo hangot), Octavia I 1.8T.:
VACUUM EVAP PURGE VALVE
Koszi! -
molnarpeter
nagyúr
Ma rávettem magamat, és belebújtam a motortérbe, megnézni a nagy venti csatlakozóját. Széthúztam, akkuról közvetlen árammal nem ment egyik fokozat sem. Ellenállás a két fokozat között volt csak. Bekapcsolt klímával 14,02 Voltot mértem alapjáraton a venti vezetéke előtt, szóval venticsere. Közben jutott eszembe, hogy mennyire jól megy Neked a távdiagnózis, Mágus

Mappa: Olajsziget, partnerauto.hu akiket tudok ajánlani ár szempontjából. A nemrég említettek közül a fékmester kicsit drága kedvezménnyel is, a Kovács autó/alkatreszek.hu pedig nem mindig válaszolt a mailekre (persze mindig lehet egyéni eset, arukereso.hu vélemény részlege informatívabb). The-filtershop is korrekt hírében áll, velük nincs tapasztalatom.
-
-
Mappa
addikt
Levegőszűrők,pollensz. (is) ajánlották itt a filterabc-t ha jól emlékszem?
-
Criton
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
Ezt az iOBD kütyü után produkálja , ha resetet csinálok, akkor utána meg azt írja ki, hogy Service in 300 km...
Július elején volt a Porsche Budanal egy nem olcsó szervizen...iOBDvel azután próbálkoztam most, hogy minden megtett 300 km után mindig Service now felvillant.
-
-
whited
addikt
Sziasztok
Hol tudnék bontottan venni klíma vezérlő relét
Octavia 2001 1.6benzin
A mostani kódja pedig
1j0919506L -
The DJ
addikt
válasz
MunezXBK
üzenetére
Köszi, ez hasznos, le is mentettem.

Megnéztem a biztosítékokat, mindegyik jónak tűnik, úgyhogy ez kizárva. Menet közben viszont valahogyan megjavítottam a Xenon mosómat, úgyhogy az már sprickol rendesen. Olyannyira, hogy én is kaptam belőle és ez elég váratlanul ért

Ami továbbra sem működik:
- Első szélvédőmosó (nem hallom berregni a motort, nem sprickol)
- Hátsó szélvédőmosó (ugyanúgy semmi reakció)
- Hátsó ablaktörlő (nem indul meg)
- Xenon automata szintező (érzékelő hibár ír a vagcom)Attól tartok ezekhez én már kevés vagyok, rábízom őket a szerelőre a vezérléscserekor.
-
válasz
Kalandor
üzenetére
Ne, itt nem kell OFFolni, otthon vagy

Mágus2: nekem meg 3 momentum volt a kedvencem
1- amikor beülték a Domiba és nem tudtad kinyitni a kesztyűtartómat
2- amikor az ablaktörlő szervizállását nem találtad
3- amikor közölted h nem kormos a kipufogód, és én belenyúlva egy komplett teli DPF-t vettem ki belőle![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Kalandor
üzenetére
A betéteket kicserélték? Mert ott már nagyon a végét járták. Ha cserélték, akkor a folyadékot is le kell cserélni. Ha még a régi fék van, akkor egyszerre érdemes megejteni a cserét.
Az egyik kedvenc pillanatom a találkozóról, amikor bitpork megkérdezte, hogy milyen színű a skodád. Nem színt, hanem a számát mondtam(9202), pedig minden féle színt mondtak rá a lányok.

-
-
-
emilio3
csendes tag
Sziasztok! Ide is beírom, hàtha van ötlete valakinek.
Tegnap óta, csak kulcsról működik a csomagtartó ajtó. Manuàlisan semmi lehetősèg az ajtónyitàsra, nem reagàl semmire a gomb, a twindoor gombjàra nincs làmpa visszajelzès sem. Autó superb II, 2009-es. -
Valakinek van G4-en sportkipufogó?
Esetleg tudtok ajánlani valamilyent?
Ha jó áron látok lehet berendelek egyet a golfie alá.

-
The DJ
addikt
No, reseteltem a kódokat, szerencsére a nagyja el is tűnt. Ami maradt az a Xenon lámpával kapcsolatos:
Address 55: Xenon Range
Controller: 4B0 907 357
Component: LEUCHTWEITEREGLER D003
Coding: 00006
Shop #: WSC 02325
2 Faults Found:
01539 - Headlights Not Adjusted
35-00 - -
00776 - Level Control System Sensor: Left Front (G78)
31-00 - Open or Short to GroundA tünet: Nem szintez magától, bár ezt a vagcom diagnosztika előtt is tudtam. Elvileg a G78-as szenzor a ludas, ezt meg is lestem, szét is húztam a csatlakozót, meg is mozgattam, de semmi változás. Utána még nyomkodtam a vagcomot és sikerült gépen keresztül fel/le mozgatni a motorokat a tesztek segítségével, tehát azok biztosan működnek és jól is tették a dolgukat. Ami még fura volt, hogy ilyen 0.5V-os feszültséget írt az első szenzorokra, ez pedig szerintem nem okés. A hátsók értéke valamivel több volt emlékeim szerint, de nekem az is fura volt.
Más probléma: Nem megy az ablakmosó folyadék spriccelés sem elől, sem hátul. Ablaktörlőzni tudok, de ha magam felé húzom a kart, akkor nem jön a lötyi és a motor búgását sem hallom. Ezen kívül nem megy a Xenon mosó sem, nem ugranak ki a kis bizgerék a lökhárítóból. Arra gondoltam, hogy ezek talán egy relén vagy biztosítékon vannak és talán ez lehet a gond. Ja, és a hátsó ablaktörlő motor sem megy a kar hátra lökésével. Tehát itt valami globálisan el van cseszve, de nem tudom merre induljak. Melyik relét vagy biztit nézzem meg? Hol érdemes kezdeni a probléma felgöngyölítését?
-
-
knuckle
aktív tag
van egy skoda fábia kombim 2005-ös.
a belső keringetés nem akar múkodni...
megnyomom a gombot, fevillan, majd 2-3 mp után elalszik.
mi a túró lehet vele?
a szerelőm rátette gépre és valami hibát ír ugyan, de azt mondja ki kell mérni meg fatyomfütty meg mittom.
valahol valaki írta, hogy ilyen esetben egy alapállapotra állítás segíthet a dolgon.
de ő nem ért ehez a részéhez, és az elektronikai embere meg szabin volt.mikor megvettem egyszer le volt véve az akku saru, és arra gondolok, hogy nem zárt állapotban volt, amikor újra kapott kraftot, és így nem zár le.
ha viszont nem ez a para, akkor talán a fogaskerék egyenesedett ki, mint ahogy ezeknél szokott...hogy lehetne ezt kideríteni, hogy mi a gyíkja?
szerettem volna vele bekapcsoltatni a lopásgátló funkciót is, de azt sem találta meg, pedig a szgép már tudja elméletileg.
-
-
norrberth
addikt
válasz
tomcsi23
üzenetére
A bal oldali fék nekem is jobban kopik mint a jobb, azért van az érzékelő is gondolom bal oldalon. Nekem a bal oldalt vason fogott, akkor a jobb oldalt volt még 4mm. mikor kivillant 80.000km köröl a fékbetétkopás jelző, kikötöttem aztán el is felejtkeztem róla, majd akkor figyeltem fel rá legközelebb mikor szarrá volt marva a bal első tárcsa
és érdekes visító hangot adott.

-
-
Ck.
addikt
válasz
Mágus2
üzenetére
Még annak is rossz. Csak azt nem tudom, hogy műhelybe hogyan került be vajon.

Na mindegy, beszéltem a rendes szerelőmmel, pénteken legkésőbb neki tud látni az ótónak, elküldöm neki a VCDS-es módszert is akkor és akkor szakszerűen, a pumpát is megjáratva mennie kell a dolognak.
Egyébként én úgy tudtam laikusként, hogy a légtelenítést mindig hátulról előre felé haladva kell csinálni. A pék meg elől kezdte...pontosabban akarta kezdeni. -
válasz
molnarpeter
üzenetére
Nem lehet megfeszíteni a hosszabbat, olyat vegyél, ami rá való.

-
Ha már évek óta ki volt bontva, és belehullott a por, akkor lehet hogy tönkre is ment. Voltak rajta csövek, mikor vetted? A csöveket meg kell engedni, előbb a fékhengernél, ha ott megjelenik a folyadék akkor az ABS előtt a kockán, ha ott is van pumpálás után, akkor elzárni és megnyitni a kocka után, ha ott is megjelenik, nincs eldugulva, csak nem pékekkel kellene szereltetned.
-
Rick4
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
Nem arra gondolok, hogy századmilliméterre egyforma legyen, hanem hogy jelentős eltérés lesz, pl amíg az egyik 8mm, a másik csontra kopott. Sosem lesz tökéletesen egyforma, de ha az egyik oldalon lényegesen jobban kopik, és az pont a munkahengerrel szemben lévő oldal, akkor bizony az csúszka. A munkahenger visszahúzódik, ha elengeded a fékpedált, de a csúszka nem ereszt vissza eleget, és a betét hozzáér a tárcsához, ettől meg kopni fog.
-
-
Kiskokó
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
Nem, annyival maradtál le HSZ-ben

TaaT : Hát én ránéztem kívülről.. kb van vagy 6mm vastag még de ez csak a külső fele..az előzőek is meg az
A4-en is befelé volt kopva... kiszerelve a belső felén már volt amelyiken fém volt..
Szal így passz.De majd megnézem géppel is mit ír pontosan. -
TaaT
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
A feszítőn múlik, ha van neki hely akkor fel lehet rakni.
-
válasz
molnarpeter
üzenetére
Ezt biztos itt akartad megkérdezni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
molnarpeter
nagyúr
Hosszbordás szíjnál plusz-mínusz eltérés meddig tűrhető? 6PK737 volt fenn, most derült ki, hogy 730 lenne a gyári, de 738 feleannyiba sem kerül. Citroen Jumper

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hobby rádiós topik
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Ausom DT2 Pro elektromos roller
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mostanában sokat dolgozom, ezért jobbára read-only vagyok.