Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
papi77
üzenetére
Én tuti nem raknék AGM et forró motortérbe ( ugyan nem tudom a paszulyban hol az aksi) és hát csere után regisztrálni is kellene az akku cserét amiről ezer video van a neten hogy miképp megy. Minden esetre az autodoc gondossága nagyon meglepett, hogy dupla rétegű kartondobozban felmatricázva, körbe párnázva (alul felül) is hungarocellel lötyögés mentesen volt az aksi egy erősebb nejlon zacsiba belekötve "bombabiztosan". Vettem már magyar webshopból is aksit és ott egy öntapadós címke volt a csomagolás, meg a futárok lelkiismerete.......
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
tasiadam
üzenetére
én ezekt találtam erre a cikkszámra : szerintem teli ár lesz áfával. az olcsó nincs készleten.
Márka: A.Z. MEISTERTEILE ELECTROXUnixNr®: 10419717Találat: Cikkszám: A.Z. MEISTERTEILE AZMT-40-011-1012
71 901 Ft
Márka: VAG GROUP VIKAUnixNr®: 646986Találat: Referencia: A.Z. MEISTERTEILE AZMT-40-011-1012
69 457 Ft
Márka: MOBILETRONUnixNr®: 10387241Találat: Referencia: A.Z. MEISTERTEILE AZMT-40-011-1012
54 015 Ft
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Köszi, szinte kötél árában van
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
rbalint88
üzenetére
Köszi, nézegettem a Tayront de a belseje amit nap mint nap látnék nem tetszik. Ezért is kérdeztem hogy várható e hogy a "beledobott tablet" belső változik e a közeljövőben. Én már csak kényelmesen ki-be szállható haladósabb kocsiban gondolkodom és 15 éve elengedtük a használt kocsikat amikor már a 10.-ik "esküszünk hogy semmi baja" kocsiról derült ki hogy nagyon nem úgy van ahogy mondják. - meglátjuk igaz most csábítóak az ajánlatok, de nem kizárt hogy év végére jövő év elejére még jobban azok lesznek. Lehet hogy lesznek muszájból forgalomba helyezett nagyon akciós példányok is.
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
normális bikakábel minden kocsimban "tartozék" amivel az a gond hogy nem nagyon akar senki donor lenni mert félnek hogy bajt csinálsz neki. (A vontató kötél is szinte ugyanez.) Zsebbika is van elvileg működik frankón, remélhetőleg akkor is fog ha majd kell .)
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Nekem az lett volna a matekom hogy 55 körül kapok bele egy Varta efb-t amit ha berakok magam (nyilván ahogy kell mert van Caristám ha kell de eddig sosem kellett) az olcsóbb mint ha valami autósgélyt kellene hívni és attól még csak hazajutsz a szar aksiddal. Persze mi a garancia hogy a fél-egy éves aksi nem adja fel (mint ahogy a suzukimban ez meg is történt) ? A dilemma innen indult.
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
Jimmy66
üzenetére
Üzemanyagban annyi mint egy 200 lovas benyás Tiguan. Megvenni csak 1x kell ( ki hajóra ki nőre ki kocsira éli ki a kapuzárási pánikját) Viszont lehet hogy bankkártya limitet kell állítani már a kötelező szervizekhez is..... és nekem ezek a "semmire" kidobált pénzek szoktak fájni.
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
focvis
üzenetére
Köszönöm, meggyőztetek ! Marad ami van . - Ami még kérdés, hogy a Tuareg final belseje nekem tetszik, nem az a messziről beledobott nagy tablet. A 2+tonna tömeg és a V6 dízel már annyira nem pénztárca barát...... Lehet hogy észbe kap a VW és valami hasonló belső elképzelhető majd T-roc -Tiguan- Tayron, vagy Supra -Skoda nevek alatt futó hasonmásoknál ? Mert nem kizárt hogy kocsival együtt cserélem majd az aksit.
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
Corsa02
üzenetére
Ha már aksi.....- Mostanában lesz 6 éves a paripa és eredeti az aksi benne. Nem ment sokat évi 10 ezer az is hosszú utakon és telente nem is használjuk mert nyaralós kocsi. Szóval az a dilemmám hogy mit bírhat még ? Pöc-röff a gép telente szoktam töltögetni is 13,5 ig ha bemegy 12 alá a kapocsfesz. kb 6-8 hetente. Mondjuk egy zsebbikát idénre már vettem, de hezitálok az aksi cserén. Szerinted ? A "macskaszem" jónak mutatja, ez ér valamit vagy csak egérmozi ?
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
mi autónkkal angolul kell beszélgetni Magyarországon ? - na megjöttünk megint...... Azt azért megnézném hogyan mondod angolul hogy "Nová Lesná Vysoké Tatry" hogy meg is értse hová kell menni. Jöhet a link Istenemre lejátszom neki
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
bul07
üzenetére
nekem az a "kedvencem" amikor beparkolok a sarokba úgy hogy 4-5 szabad hely marad mellettem. Az tuti ha megyek vissza a boltból a kocsihoz valami rozsdaboglya ott áll mellette, úgy hogy az mellet ott a 3-4 üres hely.....- Kezdem tisztelni azokat akik középre veszik a csíkot két hely között........
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
imyourfriend
üzenetére
az "F" betű átka kísérti....
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
A T-roc vezetékes kapcsolaton hibátlanul megy ugyanazzal a telefonnal
Próbáltad külföldön a hangvezérlést ? sokszor itthon is hülyeségeket csinál...... -
lalibatyo
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igen, erről beszélek. Ráadásul az 1 másodperces üzenetek minibetűkkel addig tartanak idegen nyelven ameddig a csipogás. Ha olyan a forgalmi szitu mire ránézel elolvasni sem tudod mert eltűnt
- A központin nézegetheted az egérmozit lapozgathatsz, de ha beírnál egy címet a naviba azt nem lehet menet közben, még az utasnak sem...... állj meg hozzá
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Ha nem értettem félre, de szerintem nincs olyan engedélyezett emelési pont ahonnan 1 pontból felemelheted a kocsi egyik felét, ezért bak is kellene. Ráadásul meglehetősen veszélyes is lenne úgy szerelgetni alatta. ( Nem is oly rég halt meg egy idősebb szaki Dunakeszin aki alászorult. )
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
S e t h
üzenetére
Ha kell a nagyobb hely akkor Tiguan. Én mostanában nézegettem őket a kereskedő szólt ha járnék arra..... Ami feltűnt hogy a hátsó üléssor is mozgatható a Tiguanban, kényelmesebb és talán picit nagyobb a "lyuk" a hátsó ajtón a bejutásra, viszont a T-roc pofásabb külsőre nekem és kettőnknek bőven elég is. Komolyabb motor egyikhez sincs még állítólag. Aztán az a bazi nagy középre "odadobott" tablet, (mint egy kínai autóban) és mindenféle kikapcsolhatatlan csipogók, sőt állítólag "hekkelés" esetén csak szervízben törölhető hibakódokat generáló vezetési asszisztensek, eltűnt fizikai gombok azt mondatták velem, hogy egyenlőre marad a 2020 as 2.0 CR autónak a 25 ös Scross meg szaladgálós zirgő zörgő csipogónak.
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
- kb 10 kocsit vettem eddig, alapos (ár érték feladat célszerűség) mérlegelést és próbát követően és legalább még ennyivel van tartós vezetési tapasztalatom. Ez sajna zörgő zajos nyikorgó kacat lett 1 hónap alatt, amivel nem tudnak mit kezdeni, tartósan javítani. Igénytelen eszement megoldások jönnek elő, még melós kocsinak is problémás, mert szétidegeli az embert keresgélni hogy épp mi baja van. Tele van rakva parasztvakítással ami vagy akkor is csipog villog amikor nem kéne, vagy akkor sem amikor épp kellene -ennyi.
A spenótot sem fogom szeretni ha megutáltam hiába mondod hogy mások szeretik és finom
- és ez legyen ebben a topiban végszó rólam és a buzukiról - ha kérhetem. -
lalibatyo
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Már nézegetem a Dacia-kat ..... - de attól ez még ugyanolyan szar marad
legfeljebb más szív vele...... -
lalibatyo
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igen mert megvettem ezt a csörgő zörgő zajos feleslegesen sípoló csipogó igénytelen ipari hulladékot melós kocsinak.....
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
15 Km-et mentem 2 nap alatt Sx-el jeladók nélküli kerekekkel mire észrevette
- akkor meg minek ? -
lalibatyo
csendes tag
válasz
szabzoltan1
üzenetére
gps jeladó, nyestriasztó nincs benne ? az is megy állandóan és nekem 1 hét állás alatt lemerítette a suzukit. Igaz csak 40 es aksi van abban.
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
szabzoltan1
üzenetére
hátha segít : - Az enyém 5.5 éves gyári aksival nulla fok körüli garázsban áll nyitott gépháztetővel 2 hónapja. Nézegetem az aksi kapocsfeszt és úgy látom hogy 2naponta 0,05 volttal mértem kevesebbet 12,5 alatt. 12,0 nél dobom rá a töltőt de a 0,8 amperrel is (csepptöltés) pár óra alatt 13,5 re megy fel. Tehát kb havonta dobom rá a töltőt pár órára 0,8 amperrel. Viszont áram felvételt állásban nem mértem. Bontani nem akarom érzékeny lakatfogóm meg nincs.
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Úgy könnyű hogy se a kocsi, se a ló, se az abrak az övé, csak az ostor ......
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
adamssss
üzenetére
Akkor én még szerencsés voltam hogy "csak" a szélvédő lett pöttyös az scrosson a lakktól ami persze csak akkor látszik ha szembe süt a nap, de akkor nagyon.... Ráadásul brutál pénzt kértek érte felelősségi kár alapján. Te legalább vissza tudod vinni mert ez tagadhatatlanul szarul néz ki félhomályban is. - Barkácsszakkörökkel fényeztet itt már lassan mindegyik "szakszerviz".
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
MrSealRD
üzenetére
anno az Alcoa-ban volt az hogy aki gyorsan megy azt kitiltják. A vámos fiúk persze nem törődtek vele. Aztán eljött a pillanat amikor hiába kértek vámost helyszínre, csak egy rövid válasz ment hogy már nincs olyan ember a hivatalban aki ne lenne kitiltva ..... és elég sok vagonállást kellet fizetniük hogy a hatóság hatósága akartak lenni
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
simonjoe
üzenetére
Szintén ugyanezt kértem, jobb gázreakciót, fürgeséget és hogy ne fogyjon el az erő [kép] 3000felett. Mindezt a biztonságos kereteken belül, de inkább kevesebb legyen mint több . Panaszra semmi okom. -Megcsípem már dombnak fel V6 Amarok-ot is , pedig nagyon akarta hogy beszoruljak a kamion mögé.... . Most nem kérdez vissza a kocsi, ha azt akarom hogy haladjunk. Nagy átlag 5.6 liter, ha nagyon nyomom akkor 7 körül . [link] gps szerint a "hová rohanunk" kérdésig 212, de még ment volna. - Boldogság egyenlőre. B.Ú.É.K. a csapatnak !
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
bnorci71
üzenetére
Évek óta nem járok már Pestre semmi dolgom ott. De volt idő hogy napi 120 km-t mentem csak városhatáron belül a Barkassal . Az igazi kihívás a Kraz kuplung. Mikor azzal dolgoztam Dunakiliti zsilipnél kapaszkodni kellet a kormányban hogy a pedál menjen be ne én az ülésből ki
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
MunezXBK
üzenetére
Próbáltam anno nem lett szerelem. Jelenleg nincs olyan új auto amit megvennék (épp 1 hónapja futottunk egy kört, mert dobnám a suzukit ami sokat csipog, zireg zörög zajos és még 10 e sincs benne...... A Troc is 6 éves lesz lassan, de arra jutottam marad az is meg a manual T-roc is. VW nél pl kifejezetten nem tetszettek ezek az "beledobott" tabletek képernyőre rakva szinte minden pedig csábulnék egy komolyabban motorizált plug in re Tiguan vagy Tayron méretben de csak 1.5 van azokból is még ha a dsgvel barátságot is kötnék. - Marad ami van egyenlőre.
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
lehet külön lesz a matrica. - úgy nem hamis
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
biztonságosabb a Temu és gyorsabb is. Vagy ebay. Rendeltem már aliról muszájból ezt azt sosem voltam nyugodt és lassan is jött. Mondjuk ez nem nagy pénz... Fizetni meg paypal vagy virtuális kártya.
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
Winchester95
üzenetére
Majd ha túl jutottál pár tanácsot tapasztalatot szívesen olvasnék. Én is belefognék tavasszal mert 6 év az 6 év, mégy ha nincs is előírva G12 evo-ra idő korlát.
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Akkor add le javításra és máris van megoldás. Vagy kiszedik, vagy ha nem akkor szóltál
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
Emunem
üzenetére
egy kis üveg biztosíték van a + ágban csavaros tokban, az esetleg lehet hibaforrás. Én direktre kötöttem megy éjjel nappal ha gyújtáson van ha nem, mert az "acc" szálat nem is kötöm be azokon amiket én raktam kocsikba. ( ha ki akarja kapcsolni kiveszi a biztosítékot.) De lehet hallani is fiatal füllel amikor sípol szakaszosan. - Eddig senki nem panaszkodott hogy hatástalan lenne, sőt . De nem reklámnak szántam, nekem 2 kocsimon is rajta van, egyiken sincsenek mancs nyomok reggel mert megmászta a nyest, legfeljebb pár méterre tőle a "jelzés" hogy járt arra. Esetleg ha az "acc" szál is állandó + ra volt kötve véletlenül akkor biztosan nem működhetett.
-
lalibatyo
csendes tag
2020 T-Roc 2.0 CR DFFA - ha kell még kép
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Tudom, jókor voltam jó helyen.... - Csak a megrendeléstől az átadásig ( 6 hónap alatt) 3 millával lett drágább 2020 ban ugyanaz. Akkor durrant el az EUR árfolyam is, és hirtelen mindenki új autót akart venni a covid lecsengésével és rakétázott mindennek az ára. Pl nekem az első olajcsere 50 volt, a második 100 a harmadik fékolajjal150, - évente 10-15 ezernél szoktam.
-
lalibatyo
csendes tag
hasonló nyűgjeim voltak amikor próbáltam a jól de csak vezetékesen működő AA-t usb kütyüvel vezeték nélkülivé tenni 2020-as Troc-on. Nem jött össze. minden mindent látott mégsem ment. 2 kütyüt is kipróbáltam, órákat szarakodtam és arra jutottam hogy nem a kocsi a ludas hanem a kütyü. Tehát a telefonodat valamiért nem akarja a kocsi. Lehet valami klón készülék, lehet nem támogatott stb. Vegyél rendes telefont azzal nem lesz baj biztos vagyok benne. Galaxy xcoverrel (nem pro) megy drótosan és drót nélkül is az autóimon az AA.
-
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
Reggie0
üzenetére
az enyém 5 éves kocsi biztosan lesz benne trükk és hát eljön majd a pillanat csak eszembe jutott hogy ugyanolyant is vehetnék majd bele ......
Teljesen logikus amit boti fórumtárs írt. Elvileg tudja a caristám legfeljebb veszek rá havi licenszet ha cserés lesz majd hogy kódolhassam. -
lalibatyo
csendes tag
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
Corsa02
üzenetére
1 éves kép azóta nem jártam alatta, de az csak a "garis szakszervizes" motorolaj csere maradványa, nem ereszti az olajat semmi sehol, csak nem volt rongy biztosan vagy nem fért bele a 120 ezres számlába két éve hogy lepucolják ami mellé ment
- Amúgy más feliratot nem találtam rajta fényképeztem volna. Nincs a váltón sem szintjelző csavar sem betöltő nyílás, így kicsit trükkös a betöltés, de nem okozott gondot és én le is pucoltam ahogy kell. -
lalibatyo
csendes tag
válasz
bul07
üzenetére
új autómon a kéziváltó hátramenetet néha problémásan vette. 1 év után meguntam bevittem. Adtak egy papírt hogy tudják hogy ez ilyen de nincs rá visszahívás így szokjam meg..... Rá 1 évre egy másik szervízben garis nézegetés alkalmával ha gondolja lecseréljük benne az olajat 80 ezerért pár nap múlva mert nincs olajunk hozzá a raktárban, de szerintük inkább kuplungos ami szintén nem gari...... Aláfeküdtem lecseréltem az olajat kb 25 ezerből azóta semmi baja. De pl amikor 2 éves volt a kocsi felhívtak a PH-tól hogy eddig tartott a garancia és már csak korlátozott gari lesz még 2 évig amit a forgalmazó vállat vásárláskor. Persze tudom néha jó reklám lehet nekik 1-1 jól marketingelt méltányossági ügy..... Volt pár új kocsim addig vagy kedves vevő amíg fizetsz és bólogatsz. Amint reklamálsz ellenség lettél. pl lecseréli az olajat a hyundaiban a számlára 0-20 at ír a matricán meg 5-30 van a motortérben. A hordóban meg a legolcsóbb gazprom olaj
- de tudnám sorolni a többi kalandot is. Szóval lehet van a nagymellű mosolygós de határozott szőkéknek méltányosság de én gyanakvó őszes 60 as pocakos vagyok....
-
lalibatyo
csendes tag
Tudnátok G12evo fagyállóra valami jó beszerzési forrást ami nem drága és nem is hamis ?
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
5 ezer forintos aldis automata van [link] csónak aksikat töltök vele gyakran. ólmosat is meg lifepo4 -et is, és néha rádobom egyik másik kocsira is ha túl sokat állt használat nélkül. Tud 0,8A csepptöltést meg 5A rendeset ami meg is van ha lakatfogóval is megmérem az áramot.Mutatja az aksi kapocsfeszültséget töltés közben, meg az egérmozi grafikon a töltöttséget. Ha felnyomta az aksit átvált csepptöltésre. Viszont teljesen dög (nullára merült) aksival nem próbáltam, de azokat általában az automaták nem mozdítják meg csak a régi fapad trafós töltők. Annyi pénzért szerintem ajándék amikor lehet kapni.
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
szerintem műbalhé. Sokat kell várnod nem sokallod az árat, örülsz ha bejutsz..... És ha valami átutazó külföldi lepukkan a (garis) kocsijával akkor üljön vonatra ? - mondjuk amúgy is vannak nyűgök velük ahogy hallom......
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
Szada85
üzenetére
Próbáltam, de nem VW vel...., kapsz rá 30 like-ot meg 10 bunkó megjegyzést és 5 privát kérdést amire ha válaszolsz meg sem köszönik. Aztán jött az ötlet hogy beadom nepperhez (márkakereskedő) aki 4%+ fa jutalék fejében "levette volna a gondot a vállamról" ami esetemben 500K lett volna, ezért inkább bevállaltam magam. Persze az vitte el aki csak a hahu-n látta, se nyafogásról se más portálról nem jött senki komolyabb. Mondjuk én 2 hét után töröltem a hirdetést 1 hét pihenőre majd újra felraktam és a 2.körben megjöttek érte tisztességes pénzzel.
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
rostiron
üzenetére
az elosztófedél közepében az a fekete pöcök ami a rotor közepére vezeti át az energy-t. Csak egy "túlméretes" spirálrugó rögzíti. Jó irányba csavarva könnyedén kihúzható. - legalább is a 120 as Skodámon 30 éve még úgy volt. Ha pucera után repedés (ívhúzás nyoma) lenne látható a fedélen vagy a rotoron akkor cserélni kell.
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
gyulaszu
üzenetére
Jobban jársz ha 150 est veszel aztán megcsináltatod hozzáértő és korrekt helyen, hogy ugrósabb legyen. Amúgy sem tövig nyomva használod éjjel nappal de ha megnyomod neki nem mindegy hogy gondolkodik előtte vagy megy is. Állítólag a régebbi 190 es szereti az olajat.... De itt a fogyasztásom ha megmondod meddig volt 150 es küldök egy sört
https://www.spritmonitor.de/en/detail/1167828.html -
lalibatyo
csendes tag
válasz
vlevi
üzenetére
Nekem ez a márka van és tényleg jó a minősége a felvételeknek , viszont a max felbontás csak akkor műxik ha nincs csatlakoztatva hátsó kamera, valamint kit nélkül nem fog menni a parkolás közbeni video ami igazából 1 kép /sec video és csak az első kamera készíti. Tehát ha elől hátul is akarunk parkolási videót akkor nem kiegészítő kamerát hanem 2 kamerát kell venni 2 kittel. Hozzáteszem az enyém kb 2-3 éves és lehet hogy az újabbak már fejlettebbek.
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
Fandango
üzenetére
"Lélektani határ", cikkeztek róla többször autós portálok. 100 alatt ill 200 alatt .....
- Nem álltam neki nagyítgatni képeket az már elég volt hogy nem olvasható trükközés nélkül. Nem értem minek titkolni ha ki van vonva ideiglenesen. Csak hát ilyenkor jön az amit szoktam mondogatni hogy az az üzlet ami szarul indul az szarul is folytatódik. .... -
lalibatyo
csendes tag
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
azért azzal amiből lehet pénzt csinálni szoktak foglalkozni.....
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Ha akkora a sérelem tenni kell feljelentést, aztán majd megkeresik. Lehet jogosulatlan rendszámhasználat is akkor még jobban fog fájni. Pl az eset vasárnap történt de a dolgozó nem írta be a jelenlétibe magát stb. Lehet ezt ragozni ha akarod......
Új hozzászólás Aktív témák
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Samsung RL55VTEBG hűtőszekrény használt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Sandisk Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Itt egy noname fapad is annyi kb........