Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz yodamester10 #174097 üzenetére
Magyarosítás? Tesz bele egy kis kalocsai pirospaprikát, szilvaplinka és halászlé?🤦♂️
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Gyula84
veterán
válasz yodamester10 #174097 üzenetére
esetleg kérdezd őt [link]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
yodamester10
őstag
Esetleg őt ismeri valaki?
[link] -
Gabesz11
tag
A
[ Szerkesztve ]
-
Csabadi
tag
válasz Gabesz11 #174090 üzenetére
Nekem volt meyle is és most hepu van. Az első alu lapátos volt ez pedig műanyag. Hepu elvileg a legjobb, Gyári után. Viszont sokan tartanak a műanyag lapátostól, hogy megforog... Ilyen időben nem kell félni, hogy felforr a vized mert nagyon kevés ezeknek a hulladék hője...
-
blu79
addikt
Sziasztok, autóvásárlás előtt vagyunk (használt)... (elsősorban a mazda 6-ért voltunk oda de forumokon meg itt ott olvasva láttam hogy a dízelek problémásak... láncszakadás na meg még ott van a rozsda is (egyet meg is néztünk de az alján néhány csavar már komoly rozsdásodásban kezdett így 3 évesen....)) .... így hát úgy döntöttünk vw passatot b8 veszünk . , mindenképp kombi kell... és ezért kérdeznék tőletek itt , hogy van valami amit tudni kellene vásárlás előtt ... típushibára gondolok vagy ami komolyabb gondot okozna később ... vagy jelentős többlet költséget... Manuális váltósat szeretnénk mindenképp jó lenne a 2.0 diesel de az 1.6 is megfelel ...
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
Gabesz11
tag
Sziasztok mennyi az esely rá h egy uj vizpumpa rossz. Kivettem a termosztátot megnéztem es forog a lapát. Kinek melyik vizpumpa vált be?1.9 pdtdi passat
-
MunezXBK
nagyúr
válasz yodamester10 #174087 üzenetére
Féktől függ, amúgy váltóméret.
-
yodamester10
őstag
Kis infót szeretnék kérni,hogy 225/40/18-as alufelnit ki tudom váltani 205/55/16-os acélfelnivel 7-es golfon?
-
csiga8
senior tag
válasz Csabadi #174083 üzenetére
Köszi, majd rádugom a VCDS-t, csak legyen kis időm.
A gyári képeken néztem, hogy van egy csatlakozó hely a fűtőtest oldalán is, a két vastag kábel alatt. Hátha csak az nincs visszadugva...
Ami a fűtésboxot takarja borítás oldalt a jobb lábamnál, nem igazán jött ki, gondolom még jobban szét kéne bontanom ott mindent ahhoz. Akkor jobban rálátnék ott mindenre.
-
Csabadi
tag
válasz csiga8 #174075 üzenetére
Nekem is van a passatba ilyen kiegészítő fűtés. 10c° alatt már kapcsol, két relé vezérli, j359 és j360 de hőfoktól függ, hogy mindkettő megy vagy sem. Vcds motor 01 ott a 16 csatorna harmadik ablak, ott látni mikor megy a kis vagy nagy teljesítményen.Valamelyik passatnak a motortérben van három izzitógyertya a vizkörben.Ja és az enyém digitklímás...
-
bul07
nagyúr
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Mágus2 #174056 üzenetére
Amúgy ha úgy alakulna milyen márka jó szivattyúba?
MEYLE mondjuk
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz csiga8 #174075 üzenetére
Csak ez lehet. ;) Másnak oda nem kell ekkora kábel.
simonjoe: ezek mellett a feltételek mellett megy a legnagyobb teljesítményen. Nagy hidegben besegít amúgy is. Nekem volt egy kellemetlen tapasztalatom az ónos esővel egyszer. Akár hogy állítottam, lefagyott az ablak kívülről. 2-3km után kaparni kellett. Az út is csúszott, mint a szappanos hal, emiatt a hűtővíz is visszahűlt 70 fok alá. Így kellett mennem 70 kilométert. Ilyen körülményekkel azelőtt meg azóta sem találkoztam. Mindenki kaparta a szélvédőt, nem csak a cseh technika vallott kudarcot aznap.
[ Szerkesztve ]
-
csiga8
senior tag
válasz Mágus2 #174067 üzenetére
Ha rákeresek az Octavia2 kiegészítő fűtésre 2007-ig ezt adja ki [link]
Ha a gyári számára: 1K0963235E rákeresek, képekre ezt adja ki: [link]
A harmadik képre nagyítva a két kúpos végű csavar és a műanyag borítás körülötte nagyon hasonlóan néz ki ahhoz, ami nekem a fűtésboxból lóg ki:
Harmadik kép nagyítva:
Mi lehet még a fűtésboxban, aminek ilyen vastag kábel kell?
(A két vékonyabb a piros csíkkal az zene kábel. A villanyász ott kötötte be a zenét. )
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
Miért fontos a fékfolyadék cseréje - korrózió próba friss és vizes állapotban [link] - Szerintem ezért (is) nem áll be egy fék többek között.
Golf 4 DIY leírás van több is ezen a blogon, ha valakinek érdekes lehet. Pl. csomagtartó mikrokapcsoló csere (fb csoportokban azt mondták, nem lehet), ablaktörlők javítása...
Említett Wartburgnál voltak fék gondok nekünk is, fenti cikk beigazolta némileg a sejtésemet - ha rendesen lett volna cserélve a fékfolyadék, valószínű nem kellett volna karmantyúzás mellett rozsdát csiszolni
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz molnarpeter #174071 üzenetére
Wartburg az csuda egy szerkezet volt
Nekünk is volt többször, saját, céges, sőt még 2személyes platós is, mind kétütemű volt még platós isA platósat a munkahelyről vettük meg annak idején
Volt egy használható, meg volt egy törött, Szolnokra mentünk érte a töröttet szétbontottuk, fel a a másik platójára ami fért, majd hazavontattuk
Másikkal amit bontottunk azzal borultak, egy kanyarban lesodródott és hossz tengelye mentén perdült párat
Az anyós ülésen ülő srácnak még a kezében lévő sör se borult ki, persze a platón lévő nyerőgép az ripityára törtAz egyiken a féket mindig bütyköltem mert nem fogott elégé
-
bul07
nagyúr
válasz Mágus2 #174056 üzenetére
Én hiszek neked
És aknán vagy csápossal megemelve biztos így vanDe ahogy írtam én a földön a kocsit megemelve szereltem
Így én nem fértem hozzá ahogy te leírtad, így le kelet vennem a lökhárítót, ami amúgy ha tudja az ember a mentettét nem egy nagy dolog
És ha nap mint nap ezt csinálnám , vagy már legközelebb(de ne keljen), akkor én is gyorsabban végeznékAmúgy nem kell ehhez szerelő legalábbis a tömítés cseréhez amit én csináltam , és spóroltam vagy 5e Ft-ot,
Amúgy most kint vagyok dolgozni így munkaidőben csináltam, csak ez a 5-9fok nem igazán jött be, egyszer még hódara is eset vagy 10percig
És úgy néz ki hogy jó lesz nem enged(kopp, kopp, kopp)Amúgy összerakásnál na mi szívatott meg hát az utolsó csavar, egyszerűen nem találtam az utolsó csavar
Jó 20percet kerestem már azt hittem szétverek valamit
Na és hol volt , megoldás a képen, -->[kép]És ez volt a bűnös
[kép], [kép]Már csak egy elemet kell majd felrakjak csak ugye azon még szárad a ragasztó
Fránya youtube videón csak azt láttam hogy meghúzza előre lehet hogy mondta németül hogy van egy ilyen műanyag akasztó, na én meghúztam, 4-ből kettő lett oda
De a két komponensű ragasztó megoldja jó lesz[ Szerkesztve ]
-
csiga8
senior tag
válasz diablo1984 #174064 üzenetére
Ha a klímát bekapcsolom, 1-2 km után fúj némi langyi levegőt, de az szerintem a klíma.
-
1stVikman
senior tag
Volt egy kis beltér extrázás, hátsó lábtér világítást tettem a golfba.
Sötétben készült képem még nem nagyon van, de ha valakit érdekel lövök később.
Előkészített kábelezéssel vettem a szettet, plug and play, semmit nem kell varázsolni, csak a kábeleket szépen elhúzni, és az ülés szivacsából kivágni egy darabot.
Ehhez leszedtem a küszöb- és az alsó a-oszlop borítást, majd ott elrendezve a kábelt, a szőnyeg alatt az ülés alá behúzva, ott a már létező kábelekhez hozzáfogatva vezettem el.
A végeredmény:
itt még csak az egyik oldalon van bent a cucc -
Mágus2
Közösségépítő
válasz bul07 #174055 üzenetére
Ezért kell az ilyen munkákat szakemberre bízni. Kerek le, kerékjárati első-aksó burkolat le és maris látszik minden Nem kell semmi patentot levenni sehonnan. kihúzod a pumpát, annyit engednek a csövek és a kábel is. a kerékjárati ívből minden hozzáférhető. 5 perces mutatványból szereltél egy fél napot. Golfon előlről van a pumpa, passaton oldalról, ezek szerint a touranon a b6 passat tartálya van.
-
bul07
nagyúr
válasz Mágus2 #174054 üzenetére
Nem fértem hozzá rendesen muszáj volt leszedni, ugye én nem aknán szerelem
Ami ezen a képen látható kis[link] patentet esélyem se lett volna kibányászni lökős levétel nélkül, amúgy a lökhárító levétele nem lett volna nagy szám csak mind két oldalt van egy kicsi patent emiatt mindkét oldal le kellet vegyem a kerékjárati burkolatot
Meg ugye én még nem szereltem, és nem tudtam mi hogy van rögzítveMár nem nem cserélek szívagyút mert tőlem 25Km unix, és 13óráig voltak nyitva és öcsém is már eljött rég, de lefényképeztem és ha úgy alakul akkor majd megint szétszedem már tudom a mentét
Annak is örülök ha jó lesz a tömítés
Amúgy két kis rögzítő műanyagot sikerült letörnöm az most ragasztom két komponensű ragasztóval, azt majd reggel rakom majd vissza addig köt
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Még mindig áll a kérdés
Mert ha nem ilyen van a unix-ba akkor gumianoznom kell
Pár kép addig
[kép], [kép], [kép], [kép], [kép], [kép], [kép]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Nagyon gyors kérdés mert szét van bombázva a kocsi
Még a lökhárítót is le kellet vennem hogy hozzáférjek a ablakmosó tartályhozÚgy néz ki hogy a szívagyúnál a tömítésnél szivárog
Most megyek valahogy lefejtem a maradék 3-4 litert
Kérdés az hogy kiveszem majd gumiánnal körbekenve rakom vissza a szivattyút jó az úgy?
Gumian ez
Használhatom mértékkel a gumiant?Olyan 10-20perc míg leengedem a folyadékot így a válasz tanács fontos lenne
-
őstag
A 272LE 2.0 TFSI motorokról mik a tapasztalatok? 2019-es évjárat.
ezek láncosak vagy szijasok?
-
Gabesz11
tag
Valakinek fejér megyében nincs vcds programja h meg nézze a kocsimat mert sajnos nem tudok senkit
-
-
Lacess
tag
válasz bognar110 #174037 üzenetére
Csak félig beszéltem f@szságot, a hang maga a színes csatik egyikén megy ki. Viszont a DSP-t vezérelni kell, ez pedig a kérdéses csatin történik a gyári MFD által.
Ezt viszont nem hinném hogy aftermarket cucc tudni fogja.Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
bitpork
nagyúr
válasz bognar110 #174031 üzenetére
Engedd meg hogy elkeserítselek: sehogy nem fogod bekötni konkrétan azt a kábelt. Milyen felszereltségű az autód?
Ha megnézed azt a képet amit a válaszomba írtam ott van rajta a lábkiosztás. Azon a keskeny csatlakozón megy a CAN jel és azon keresztül kommunikál a műszerfalad kijelzőjével is. Az után gyártott fej ezt nem tudja jellemzően ( ha pontos akarok lenni akkor én még nem találkoztam ilyennel pedig mindig magamnak építettem be). Kérdezd meg a fej gyártóját hogy létezik-e nála CAN emulátor - ha nincs szerencséd és highline (a fa borításból tippelem) a kocsi a legnagyobb hifivel, akkor ott nem lesz őszinte a mosolyod.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Lacess
tag
válasz bognar110 #174031 üzenetére
Ebben az autóban elvileg egy elég ritka Nokia DSP van. Azon a csatin megy a jel a DSP-be. Szóval szerintem valami igen spéci adapterre lesz szükséged, aminek a másik vége az ISO hangcsatlakozó. Hasonló ahhoz a barnához ami van.
Amúgy ez a Nokia cucc igen ritka és drága extra volt, érdemes utánaolvasni.
szerk.: aztán lehet hogy hülyeséget beszélek... próbálok utána nézni de most kicsit belekavarodtam...
[ Szerkesztve ]
Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
kk831228
addikt
válasz Gabesz11 #174029 üzenetére
Ha mindkettő meleg és nincs nagyon nagy eltérés akkor fűtésbox... Azért a bemenőnek olyan melegnek kell lenie, hogy a kezed ne nagyon állja.. Az egyik radátpr csövön van egy légtelenítő lyuk, addig húzd vissza a csövet, hogy ott tudjon levegőzni, alapjáraton. Ha már csak fagyálló jön, akkor visszatol... Magát le kellene légtelenítenie, de ezt meg lehet próbálni... Ha nem levegős akkor folyt. köv fűtésbox /radiátor...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Gabesz11
tag
Sziasztok. Meg mindig fűtés bajom van. 2001 passat 1.9pdtdi. Új hűtő új termosztát új érzékelik új radiátor és hengerfej. csak hideget fúj meg mindig. Melegszik a víz is de ha el kezd jönni a meleg beall szépen 90re. Egyszer volt meleg aztán azóta se. Valami ötlet?
-
PeTeR_33
tag
válasz Kiskokó #72275 üzenetére
Sziasztok!
Lenne egy laikus kérdésem.
Adott egy 2017.októberi 150Le Passat.
65000km futás teljesítménnyel.Azt vettem észre hogy ugyanazon használat mellett gyakrabban regenerál az autó.
Úgy értem hogy 1 éve 30000km nél ugyanaton felhasználás mellett 470km enként regenerált míg most 65000 kmnél 300km nél.Igaz az,hogy attól mert figyelek a regenerálásra és látszólag le is fut de a szűrő nem ég tisztára mint normál felhasználás,pályázás mellett?
Elviittem az autó márkaszervízbe.Kértem hogy regenerálják géppel hadd égjen tisztára?
Egy bő fél órás regen után annyit tudtal kiolvasni hogy olaj hamu 12gram.
Ez mennyire számít jó értéknek?Igyekszem óvni az autómat de sajnos sok a rövid táv.10000lm ként olaj csere csak prémium nyál.Mit tehetek azért h a DPF minél tovább jól szolgáljon.?
Köszönöm a válaszokat tanácsokat előre is. :R
, GIGABYTE Z390 AORUS ELITE,I5 8600K,PALIT RTX 3070 GAMING PROBE QUIET STRAIGHT POWER 10 700,CORSAIR VEGENANCE LPX 3200 16GIGA,SAMSUNG EVO SSD 500G
-
gzbotii
nagyúr
Valaki tudja, az Outlanderbe (mk II) szerelt VAG 2.0 PD TDI ugyan azzal a problémával küzd, mint a saját márkás autókban? Tippre igen.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
csiga8
senior tag
2004.12-ik havi Skoda Octavia 2 Ambiente.
Az lenne a kérdésem, hogy van-e ebben kiegészítő elektromos fűtés [link]
A kormányoszlop alatt lebontottam a burkolatot, középen a boxnál van 2 vastagabb vezeték, 1 db világosbarna, 1 db fekete
az ott lévő kettő biztosíték tábláról is lőttem fotót
ill a motortéri bizt tábláról is
Az oldalán az egyik 80A-es ág nincs is bekötve
Az egyik (autó) szerelő szerint nincs még benne ilyen, a másikhoz ( ez már villanyász) elmentem, ( elvittem az autót, megnézte) ahol csak az alkalmazott volt, ő is csak pingvinezett, mondta menjek vissza jövő héten, akkor már lesz a főnök is.
Szerintem van benne, de nem tudom biztosan, és azt sem, hogy hogy esetleg melyik biztosíték lenne az övé, esetleg valamelyik üres helyen.
Működni nem működik, de ha van, jó lenne, ha menne.
-
S e t h
nagyúr
Srácok, van vkinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy milyen feltételei vannak az Android Auto wireless funkció használatának?
Gondolom benéztem vmit, mivel azt hittem elég csak hozzá App connect, de ezzel csak usb csatlakozáson keresztül ismeri el a telefont( telefon alkalmas lenne rá).
Kapásból azt sem tudom, hogy T roc A1 tip. járműben milyen fejegység van, de egyre inkább az a meggyőződésem, hogy a wireless funkcióhoz kellett volna car net és/vagy we connect.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
c00per
tag
válasz zsolt19900 #174015 üzenetére
sajnos ez ilyen.bele lehet futni eleg osszetettre sikerult ez a futomu.
kk831228: Nekem is sachs volt gyarilag az a6ban meg ebben az a4ben.az a4 b5 boge.Azert belegondolok, nem egyszer 20eves autobol meg en vettem ki a gyari cuccokkat nem kis teljesitmeny.Tiedbe is ha meg valoban gyari a hatso az se gyenge
-
zsolt19900
őstag
válasz MunezXBK #173999 üzenetére
és c00per
a meghúzás összerakás teljesen jó volt, terhelés alatt voltak lehúzva, aztán egyszer megint felengedve és meghintáztatva meghúzva ismét aknáról, szóval azzal nem volt gond
ezzel a szettel sajnos nem volt szerencsém.... az ezelőtti bírt 2 évet, ez 1et, hát ez van
km nem tudom, hogy mennyi mehetett bele sajnos, kb 30-40e mehetek egy évbenFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
trialboj
őstag
válasz Lacess #174010 üzenetére
Nem az én autóm, (én bringával járok szerencsémre) ezért nem is nagyon értek hozzá, családi vas, nyáron lett véve, eddig nem kellett, ma mentek vele hosszabb útra, gondoltam bekapcsolom nekik, de fura hogy nem talál ott állást, a többi ikon passzol, és van hozzá irodalom, de abban sem ír pontosabbat, mint hogy forgassam oda, arra sem tér ki hogy kell-e hátsó ablakfűtést kapcsolnom hogy aktiváljam v sem.
Az a megoldás nyilván nekem is eszembe jutott hogy így hagyom és kiderül, csak ha nem történik semmi, akkor jó lenne tudni, hogy én vagyok suta, vagy szar az üveg/elszakadt valami, és cserés.
Mindenesetre annyi érdekelt hogy kell-e ki be húzni a csavaráshoz, mint pl a ködlámpa kapcsolót."Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
kk831228
addikt
válasz c00per #174007 üzenetére
Sachs volt gyárilag, utána is az került bele... De igazából nem érzek különösebb változást... H@tsókat még nem cseréltem 450 van az órában, én 200-at mentem vele... Azon gondolkoztam hogy ki kellene cserélni de, érzésre az se rossz, nem tudom mennyi % - os lehet...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
dond
csendes tag
Válasz erre, hátha másnak is jól jön később,, ebben a topicban találtam a megoldást, 12V pin1+ és pin5- közé, így nyitott állapotba kerül, amíg a feszültség rajta van, próbáltam, működik.
Kérdés, ha esetleg valaki tudná, hogy a gyárilag kis (szűrős) szuszogónak mi a helyes működése? Nyitott és zárt állapotban is át tudok rajta préselni levegőt, de zárt állapotban picit nagyobb ellenállással.. /ez egy lecserélt szelep, nyilván okkal, de nem ismerem az előéletét/[ Szerkesztve ]
-
Lacess
tag
válasz trialboj #174009 üzenetére
Látványra fura a megoldás, mivel nem pont oda mutat a pont a gombon. De ha forgatva nincs más pozíció -a beállítási lehetőségeken kívül- akkor nagy eséllyel így megy a fűtés. Benyomni/kihúzni biztos nem kell.
De nagyon egyszerű a dolog: próbáld ki! Ha leszárad a tükröd reggel 2perc után, valamint meleg a tükörlap akkor ennyi, és működik.
Fedélzeti irodalom nincs az autóhoz?Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
trialboj
őstag
Hello,
Octavia II, a visszapillantó gomb fűtésállításáról kérdeznék (megint).
Nekem jelenleg ebben az állásban van. Nem tudom úgy tekerni hogy pont a fűtés ikonra legyen állítva. Ezek szerint most akkor nem aktiváltam a fűtést, valahogy be kell nyomni v ki kell húzni miközben tekerem? Nincs olyan állás hogy megakadjon az ikon felett ?!
KÖszi
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
kk831228
addikt
válasz c00per #174001 üzenetére
Szett lelke, ha nem használod az autót vagy folyamtosan pályázol... Nekem normálisan lett összerakva, gyári 15 - ös felnivel gurult mostanában és azzal nem ment el 20000 km - t se... Akkor a 17 - es aluval mit memt volna...🤔 Nem beszelve arról hogy a felső - első szilentje az első kanyar után kiforkdult a helyéről... Mondjuk azt korrekten cserélték gariba...
-
iceQ!
addikt
Sziasztok
Audi a3 8l 2000 ALH
Állítólag a pótféklámpa izzót lehet cserélni. Milyen izzó való bele? Tudja valaki? (fele ég, fele nem)
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
c00per
tag
válasz Zizmand #174000 üzenetére
a szett lelke a rogzito csavarok helyes meghuzasa(alaphelyzetben legyen a futomu),illetve a lengescsillapitok allapota es a kerek merete.nekem ami ki lett veve gyari szett ment 344ezer km-et 12ev alatt.ebbol magyar szabolcsi utakon jar 2016 ota.a gombfejek allapota meg mindig jonak mondhato.
Ezzel azt akarom mondani, hogy ha szarul lett osszerakva egy lemforder se fog birni sokat, de ha jol van osszerakva egy noname kinai is fogja birni eleg sokaig
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest