Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Xmodule
őstag
Hali. Két kérdésem is lenne. Eddig ugy volt, hogy kinyitottam a kocsit beultem gyujtast adtam rá és 5db csipogo hang jött. Azt mindig megvártam utanna inditoztam. Mostanaban viszont nincs ez a hang egyáltalán. Mi ez miért nincs? Ha van akkor meg miért van? Másik meg, hogy még valamiért mindig nyikorgo hang jön az bal elsö kerékböl de csak akkor amikor balra kanyarodok. Mi lehet vajon ez? Azutan jelentkezett, hogy levettem a nyári kerekeket és feltettem a télieket. Eddig nem csinálta sosem sem a nyárival sem a télivel. köszi. a gép meg egy 2003 as skoda octavia vRS mk1 1.8T 20v.
-
Morris
veterán
[link]
Az új amerikai VW. Nekem nagyon bejön, de sajna itthon nem hinném, hogy látni fogom... -
RohamDroid
aktív tag
Na ki derült hogy ki a ludas az ügyben. Tegnap tele töltöttem (max szintig) a tartályt. Ma megtettem vele 140 km-t és mikor haza értem mondom megnézem mennyi fagyi maradt a tartályban. Na épphogy látszott még hogy van benne. Egyből mérges lettem
Letéptem az aknadeszkákat a helyéről és alánéztem. (fotók a hsz végén, látszik benne pár induló elmebaj is rozsda fedéssel)
Szóval mindent végignézve nem találtam semmit. Ezután fogtam magam kiálltam a hóba melegítettem a kocsit amikor üzem meleg lett akkor 20 másodpercig 2500on pörgettem beálltam vissza a garázsba. A hóban semmi.
Hát mondom ebből tényleg hengerfej lesz =( . Ekkor észrevettem hogy az egyik Fém vízcsövön amit az okosok össze vissza elvezetnek a blokk alatt
Folyás nyom van.
Lekövettem és az egyik bilincs volt a rohadék meg pumpát és a fémcsövet összekötő gumicső.Aki a pumpára tippelt annak majdnem igaza volt mert annak a csövén volt a hiba másrészről TIPUSHIBAT kereső tag is megnyugodhat.
Másrészt már nem tudom ki mondta hogy a BMWben volt valami cső elhasználódás és az okozta mert ersztett a cső. Na ő nyert pirospont neki a tippért
Köszi hogy elolvastátok eme sztorit
Jöhet a flémelés

Ja és Mágus2 köszi a tippet de egyenlőre nem szedem szét

-
-
ESP
őstag
-
-
rob210
nagyúr
Én ezt csak azért szeretem, mert szólásszabadság van, tele a youtube a bunkó MAGYARozó mélyen tisztelt sötétebb bőrszínű becsületes állampolgárral, de én azt se mondhatom, hogy büd.s mocs.k, mert rögtön kitiltás, meg ejnye bejnye lesz.
Nagyon elegem van ebből az országból.
Ha ezért kitiltanak az nem engem minősít.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Igazából nem figyeltem fel semmi gyengeséget vele.
Aztán lehet csak én megyek nagyon finoman amikor felkerül a téli.
Azt tudom, hogy hóban imádom.
Most is elmentem tankolni. Na mondom kíváncsi vagyok hogyan muzsikál. (komoly állapotok vannak nálunk) Ugye a kocsi is ültetve van, hasa simán leér.
Nos ismétIndít, eggyes... tak-tak, kint is voltam.
Ennyi. -
ESP
őstag
Mielőtt kidobják a fél topikot rasszizmusért idéznék valahonnan.
Tiltunk minden olyan hozzászólást, amely faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért. -
Pancsermeste
őstag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Én is ilyen gummát vettem, mondván a gagyi de új gumi csak jobb lesz az öreg (bár nem kopott) márkásnál.
Én hatalmasat csalódtam benne vizes/nedves úton, kegyetlenül csúszik, ill. sokkal óvatosabban kell indulnom vele mint az öreg gumival vagy akár a nyárival, hogy ne pörögjön ki...
Most hogy hó is esett, komolyan aggódtam útnak indulni vele, de meglepődve tapasztaltam, hogy hóban egész jól tapad!
-
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Ha Te is Homo sapiens sapiens vagy mint EMBER, akkor az azért megvan hogy sokadrészt feka vagy mint mindenk?

-
8th
addikt
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Sukár várnyú márja ki a szemidet té rásszistá tee...

-
#TOTTI
őstag
Sziasztok! Eladom a Polom, ha valakit érdekelne, továbbiakban a bajtársam egy Skoda Roomster lesz.
Itt látható a hirdetés, ha valakit érdekel, Ebben az árban benn van az átírás is. ami olyan 54e Ft körül van.
-
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Nincs mit szégyelleni rajta, 20mp 0-100-ra szép eredmény.

-
8th
addikt
válasz
tomcsi23
üzenetére
Igen. Hóban nagyon jó móka főleg bekapcsolt hátsó diffizárral. Ott nincs esp nincs asr, hogy belefékezgessen ha keresztbe óhajtasz befordulni a sarkon. A mai autókhoz képest egy teljesen más dimenzió. Nagyon szeretem. Ha sok pénzem lesz összekalapáltatok egyet szigorúan 1.9pd motorral típusjelzések nélkül.

mod: meg egy ilyen mercit. Lennék akkora troll, hogy felbasznék egy 200D típusjelzést a seggére... combos rwd nyáron ügyes kis quattro télen, és az élet szép. És most mehetek kezet mosni, megint belelógott a bilibe.
-
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Na de most komolyan: arany-cinóber vörös némi zebrás beütéssel, hogy ennyire rejtegeted?!
-
Balupapa
senior tag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
ohh, üdv a rajongó táborban
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a csajok miatt muszáj
Hát, legalább mostmár egyről tudok én is

Mágus2: Facebookról beszél....

-
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Viccet félre téve: természetesen nem kötelező, ha nem akarsz képet az első hsz-ben, a te döntésed.
#36066 FoBCRaistlin

-
Balupapa
senior tag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
ezt valahol mindig is sejtettük, de végre bebizonyosodott

A beismerés az elsőő lépés a gyógyulás felé. -
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
A kezdeményezés arra irányult, h a fél topik ne arról szóljon, h mindig valaki megkérdezi a másikat, h milyen autója van. Sokan kérdeznek, de vagy nem emlékszem mit hajt, vagy eleve meg sem írta soha(nem beszélve azokról akik csak benéznek, vagy újak). Egy kép nem a világ.

Valdd be, mindegyik kép luigiről tetszik és nem tudsz választani a képek közül.
-
-
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Ez a fajta összetartás mindig is példás volt a magyar történelemben.

-
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
A tiédről nem lesz kép? Tudom, h csúnya meg csak 1.2-es, nem fogunk kinevetni.
Balupapa, ez a kérdés rád is vonatkozik.
-
8th
addikt
Az valóban. Főleg azoknál az autóknál ahol nem lehet azt kikapcsolni. Na azokkal sem nagyon kell havas/jeges úton meredekebb emelkedőn felmenni.

más: addig addig faragják ezt a butácska haldex awd rendszert míg a végén jó lesz.

-
Balupapa
senior tag
Heh, mi ez a sok kép az 1.hszben?
Aszittemá' rossz helyen járok 
-
válasz
RohamDroid
üzenetére
Elring, victor reinz tömítés elég jó, vagy eredeti cseh( száma 047103383D). Ne legyen lengyel utángyártott, meg kínai se.
Ha lent lesz a hengerfej, meg kell nézni nincs e elsüllyedve valamelyik henger(egymáshoz képest nincs- e valamelyik lejjebb.). Ha meg van süllyedve, akkor össze se rakd, ki kell hézagolni alul rézgyűrűvel, elég pepecs meló, de többet nem lesz vele gond.
-
-
-
ESP
őstag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Itt egy elég meredek feljáró van, nuku takarítással.
Neked milyen gumid van?
-
FoBCRaistlin
őstag
Most ebben semmi túlzás nem lesz.
A ház előtt soha nem takarítják a havat.
Megvettem a kocsit, ráment a téli gumi, leesett a hó.
Orrba szájba nem tudtak elindulni a ház elől. Na mondom én is szívni fogok.
Beültem, semmi takarítás magam előtt.
Beraktam 1-be, finom kuplung (holott kevláros) Ibike takk-takk-takk, mindenféle pörgés csúszás mászás nélkül kijött.
Sehol nem volt gondom se a be se a kiállással. Szóval az elektronikája+gumi nálam nagyon pöpec.
-
-
tomcsi23
veterán
válasz
RohamDroid
üzenetére
Azért legyen langyos, hogy ne égesse a kezed, valamint normális rugalmassága legyen a csőnek is. Ne a -10-ben kezdd el átnyomkodni.

ESP: pedig jó az ESP is (ilyen nicket választani vazze..
), egyszer már visszarakott az ívre, amikor a gumis magától fújta fel a gumit. Akkor örültem neki, hogy van benne, pedig már láttam a korlát nyomát az oldalán. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
RohamDroid
üzenetére
Nemnem, anno nekem is ott szökött meg a víz.
-
ESP
őstag
Hihetetlen milyen jó cucc ez az
ESPASR vagy kipörgésgátló mifene.Ott ahol én csak kaparásztam kolléga simán feljött

-
RohamDroid
aktív tag
válasz
Mágus2
üzenetére
Igen valahol el kell tűnnie. Szerintem zár. Próbáltam tegnap fél meleg motornál kinyitni sziszegett rendesen. Fülemet közel téve hozzá nem szuszog amikor zárva van. De az is benne lehet a problémában. Van otthon szerelő akna így rendesen alá tudtam nézni a dolognak, vízpumpa nem ereszt a csövek sem eresztenek, a radiátornál se eresztenek a csövek. Marad a tömítés gyorsan rendelek is egyet. Valami márkát esetleg ajánlotok ?
nehogy megint szart vegyek. Mert ahonnan rendelem ott csak VIKA van.Ma barangolás közben Mintha láttam volna egy Skoda boltot a Tatai úton. Nem tudja valaki hogy nekik van webshopjuk ?
Amúgy a Radiustól szoktam hozatni a cuccokat.
Nem tudom hogy szabad e reklámozni ha nem akkor törlöm a hsz-t
tomcsi23 Na ezt majd megnézem. Az a baj hogy itt minden cső meleg vagyis csak langyos mert a termosztát nem zár el... A hét végén jön meg az új termosztát.
-
válasz
RohamDroid
üzenetére
Lehetséges. Bár elég sok az a fél tartály 4-5 nap alatt. Ennyit illene észrevenni, ha valahol ereszt a rendszer.
A kiegyenlítő tartály fedele zár rendesen? Nyomás alatt tartja a rendszert, melegedés gondolom nem tapasztalható -5 alatt. Az olajban nincs emulzió, és a víz sem olajos akkor vagy kifolyik, vagy elégeti -kinyomja a kipufogón. Máshová nem léphet le a víz.

-
tomcsi23
veterán
válasz
Mágus2
üzenetére
Utólag belegondolva, a sima 16V is jobban ment az MPI-hez képest. Olyan, mint a kicsit ellustult, meg egy rendesen kikormolt verzió közti különbség. Ezt anno betudtam a nagyfater "vezetéséhez". A 100 hp meg igazán meglódította a kasztnit, "kegyetlenül ment", előzni is lehetett vele rendesen.
(#36024) FoBCRaistlin

RohamDroid: nem lehet, hogy az ablakmosó vízszintjét nézegeted?

Kézmeleg állapotban nyomkodd végig a csöveket, hátha az ereszt valahol. Anno E36 szivatott ezzel, egy kis repedés volt a csövön, pont a motor felett. Amikor felmelegedett a víz, megnőtt a nyomás, elkezdett ereszteni, pont rá a blokkra. Ami ugye meleg volt, a víz meg huss, elpárolgott. Sehol egy vízcsepp, semmi nyoma, de ott is folyogatott. Aztán végignyomkodtam a csöveket és egyik részen elkezdett sziszegni. -
RohamDroid
aktív tag
válasz
Mágus2
üzenetére
Az a baj, hogy karton tesztet csináltam 2 napja este amikor még száraz volt az idő, és reggelre nem volt alatta semmi szal valszeg az lesz a baj. Viszont nem eszi jobban tehát nem változik az szomja a fagyállóból de 4 5 nap alatt eltünik egy fél tartálynyi és nincs kedvem venni még egy 5 literes adagot.
Munez Ma nagyon harapós kedvében van

-
válasz
RohamDroid
üzenetére
Mármint hol kellene gőzölnie? Kipuban? Ahhoz már nagyon ennie kell a vizet. ELőbb nézd meg a motor alatti karton-teszt alapján, h tényleg nem ereszt sehol a rendszer. Legjobb ha valami nagy kartotnt leterítesz alá, h lásd a foltokat amit hagy. Sok esetben észre em veszed, h szivárog. Elsődleges gyanusított a hűtő, rögtön utána a vika vízpumpa vagy a csatlakoztatott csövek.

Ha ezek izárva, akkor lehet levenni a hengerfejet.

-
válasz
bitpork
üzenetére
Ezek a vasak érzékenyek erre, hiába, aki a német technikához van szokva, az ne vegyen skoda motoros autót.
Én 2x voltam a tengernél fater 1.3-as MPI feldájával, de annak az utazója 120, ha ezt nem tudja valaki felfogni, az alatt széthullik. 120-al a világból kivisz, lehetett 150-el is menni vele, de sem biztonsági, sem tartóssági szempontból nem ajánlom senkinek ezt a tempót. Gondolom egy párszor megnyaggattad 140-el.
Szóval a Te hibád.
Kézifékkel 4 ember alatt.

-
-
válasz
Mágus2
üzenetére
Nekem ilyet ne mondj hogy tartós! 365+1 nap és hengerfejes lett a 0 km-s garanciás 1.4 mpi-m! Életem első és utolsó új autója! Persze hogy a márkaszerviz nem akarta garizni: mer'hogy én biztos hajtottam mint állat...na ja. Viszont 4 ember nyáron klímával a kéziféket röhögve túlszárnyalta, és volt 10+ literes fogyi. Egy marék lepke sajnos, még az én pedállehelő stílusommal is.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Jól van, ezt megjegyeztem.

-
MunezXBK
nagyúr
válasz
RohamDroid
üzenetére
Nálam is k.papír a megoldás.

Tomcsi: még nekem is furcsa.

-
válasz
RohamDroid
üzenetére
HA sehol semmi folyás nincs, akkor az bizony tömítés a hengerfej alatt.
Kartonpapírt tegyél a motor alá éjszakára, és kiderül.A hűtő szokott lyukas lenni az oldalán, arról lefolyik a hűtő alatti kereszttaróra, onnan lecsöpög a légterelő lemezre, onnan meg az útra. Aki tudja hol és mit keressen az megtalálja. A hűtő alatti lemezt meg kell szártani, törölni szárazra, másnap ha nedves, akkor meg is van a hiba.
tomcsi23 a 100 lovashoz képes írtam azt, h nem megy. Teljesen elegendő forgalomba.

-
RohamDroid
aktív tag
válasz
Mágus2
üzenetére
Multkor beszélgettünk arról, hogy a lánc cserés lesz egy idő múlva ha vika gyártmányt vettem. Na kiderítettem hogy nem az zsírpapiros skodás cucc.
Amúgy valami bmeg van a kocsival.
Fogy a vízecske.
Nem gőzöl, nem folyik se a hűtő se a fűtő radiátor se a vízpumpa. Az olajszint nem emelkedik.
Sehol sincs fagyálló szag. De elég rendesen fogyiKol a víz belőle. A termosztátom rossz, ugyanis állandóan nyitva van a héten fogom kicserélni.Jelenleg uniós szabványú kartonpapír van benn

-
válasz
RohamDroid
üzenetére
Sokat eszik, de legalább nem megy. Cserébe tartós és olcsóbb fenntartani.
Láncos motor még az 1000mb motorjából kifejlesztve. Egy őskövület, de az atomtámadást is túléli. 
-
RohamDroid
aktív tag
-
rob210
nagyúr
Sokkal témába vágóbb kérdésem van.
Mi a különbség a 101lóerős 1.4-es fabia és a 68 meg ezerféle lóerős 1.4 es fabia között?Szívó mindegyik és más a hengerfej meg a befecskendezés, vagy a 101 lóerős kapott valami hajszárító légbefúvót?

-
RohamDroid
aktív tag
válasz
rob210
üzenetére
hát igen..De a legjobb ebben a zenében hogy Oláh nagyszerű ibolya amikor mondta hogy ő írta és azért mert jaj mert Magyarország és ez az ő hazája és ő imádja és stb nyálfolyás szar. Mentem külföldre, és meghallottam ugyan ezt a zenét Alegria címmel, ugyan ez a hangszerelés ugyan ez az ének szöveg is hasonló. VICC !!!
Hülyének néz egy egész nemzetet a szarjával.
-
VR6-Fan
veterán
válasz
RohamDroid
üzenetére
-
RohamDroid
aktív tag
Na Szigetszentmiklós>Kispest = 1,5 óra
Kispest > Újpest > Kispest = 2 óra. Menekülő útvonalakkal nem mohabávalGratulálok Andrássy környékén szart se lehet csinálni letaposott hó meg latyak tarkítja az utakat. Egymás arcába bsszuk a latyakot egy élmény ... -.-"
Audis meg BMW-s meg versenyzik mert ők a rajok de csúszkál mindkettő. Lámpánál közéjük értem hát persze hogy nyári gumi volt rajtuk...... Nem értem minek vesznek ilyen autót. Ismerősömnek is RS6 Audi de se tankolni se papucsra nincs pénze azt télen bkvzik.
Felháborító hogy le esik egy kis hó és a sok idióta és az útkezelő szervek összefonott technikával ronjták az utakat és ölik az ember így is kevés idegét.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- Gigabyte RTX 5060 Ti 16GB // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy biztos meg van a jól bejáratott piackutatási technikájuk hozzá.
(persze nem összehasonlítható) de mint dizájn, ez nagyon jól sikerült!

Letéptem az aknadeszkákat a helyéről és alánéztem. (fotók a hsz végén, látszik benne pár induló elmebaj is rozsda fedéssel)
Folyás nyom van.

), kultúráltan és lelkesen a motorkocsit irányába. Az emberek színéről meg csak annyit, hogy az ember színe a kék.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)