Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Sziasztok, bocsi, ha nem témába vágó annyira, de tudtok esetleg vmi jó Golf Mk5-öt 1,5 millióig vhol?
Hétvégén volt egy nagyon jó 2006/11 1.6-os, 130k km-es Comfort magánszemélytől, gyönyörű állapotban, téli gumikkal 1,35-ért, de sajnos elvitték, mire rátelefonáltam.
Most ez tűnik a legjobbnak, de ez csak 1.4-es, 80 ló azért nem sok. Egyáltalán jó az FSi motor?Ezen meg azért elképesztő, hogy odaírja állapotra, hogy kitűnő... -
Ace owner
addikt
Galaxy Fold 4
-
varsam
őstag
Nade, én szeretem a kombi formát. Persze bőven elég lenne pl egy RS Octi is, vagy egy 3.2 A6, de ha már álom akkor RS6. Senki nem nézi ki belőle mit tud (legalábbis nagyon kevesen) aztán ha odalépsz neki nem nagyon lenne ellenfél, még motor sem.
-
K Norbi
addikt
Ez a motoros durván nyomja! ez nem fél [link]
-
-v-
addikt
válasz vendingo #82071 üzenetére
Hát igen egyetértek ...
Nekem tökéletes lenne egy közepesen szakadt focus 1 kombi hétköznapi autónak, egy 2 literes benzines motorral az mindent tud ami nekem kell, ez van igénytelen vagyok. Jó vezetni, érezni még az utat meg az autót, van benne hely, prémiumra nincs igényem (vagy még nincs). Mókázni meg kéne egy cayman s
Az más. De oda se kéne olyan amit nem tudok kiautózni, mérnök vagyok idegesítenek a fölösleges dolgok minek cipeljem az rs6 isten tudja mekkora tárcsáit ha úgyse használom ki? Meg nem meghalni akarok, hanem jót autózni, arra meg az kell érezzem az utat, az autót, legyen jó hang, megfelelően odabaszós menetdinamika, ami kis tömeg meg jó előadásmód esetén nem is olyan marha sok lóerő, meg mókás viselkedés, ami miatt élvezetes lesz...lehessen gépészkedni. Abban mi a jó hogy atomstabil meg steril módon lehet menni 250-el aztán a következő lépcső hogy meghaltam. Ha meg nem használom ki akkor mi a tökömnek fogyasszon annyit, meg legyen rajta 20-as kerék, meg baszassam szét a hátsómat a beton futóművel ....
Meg még ha nagyon sok időm meg zsetonom lenne tuti oldtimereznék, ezek az 507-es bmw-k is olyan szépek Mióta ennstal classic-on láttam egy csomót élőben rákattantam, picit horribilis csak az áruk. Kicsit még dolgoznom kell.(#82077) varsam:
"Nem vagyok egy gyorshajtó típus, de szeretem hamar letudni a zavaró tényezőket"Mondjuk arra nem kell azért 680 lóerő
[ Szerkesztve ]
-
varsam
őstag
Ahogy magam ismerem nehezen tudnám megunni. Már a családi 75 lovas Daewoo nexiábol átülni a Passatba is ég és föld volt, imádom, akkor ezt el sem tudom képzelni. Nem vagyok egy gyorshajtó típus, de szeretem hamar letudni a zavaró tényezőket, és egy ilyen autóval kicsit kevesebbet kellene gondolkodni.
Nem vezettem még ilyen erős autót így nem tudom mire képes, de akkor is No1. álom egy RS6, mondjuk a 2000es évjárat jobban tetszik.Motor is nagyon csábít amúgy, pont azért amit vendingo is írt, egy kicsit olcsóbb dolog, viszont nem veszélytelen...
[ Szerkesztve ]
-
-
vendingo
veterán
Pár hete gondolkodok új autó vételén, eddigi kiszemeltek A3 3.2 V6 és az A6 3.2 V6 volt.
Aztán végiggondoltam, hogy napi 4x4 km megtételére, baromi felesleges még az 1.6-os autó is. A városhatárt havonta 1x-r hagyom el. Ezért szerettem motorozni, mert 600 ezerért olyan mocit lehet kapni, ami lealázza ezeket a 20-30 millás luxusautókat. Arról nem is beszélve, hogy a funfaktor is sokkal nagyobb.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Balupapa
senior tag
mai sztori
Örsön haverral 2 kocsival.
aki utoljára ér a kondiig, csicska
padlogaz padlofék tiltas mindenhol zarovonal 120 stb
utolso utca "befordulunk" még ki se szálltunk "WOOP WOOP kék fény.""sarokrol látták hogy nem voltunk bekötve"
az kizárt dolog mert bevoltunk (kivételesen tényleg)
tehát rosszul láttuk????
azt nem mondtam csak hogy bevoltam!
akkor hogy miért mentunk gyorsan ?
kicsit siettünk, 1-esbe mentünk 50-el
és maga?
én csak jöttem utánaam sztem csak a hangot halották mert mi nem láttunk 1 rendőrt sem....
meg még egy kis sztend áp komedi végül elengedtek....
[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
-
bitpork
nagyúr
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
K Norbi
addikt
Én meg a sok utólag beszerelt xenon ost utálom, főleg aki szabad tükrösbe teszi bele, még egy jól beállított projektorosba épp elmegy.. abból is a 4300K
-
footy
addikt
Akkor már nincs ideje visszarántani. Általában még szoktam egyet távolról villantani hogy vegye észre magát a paraszt, de ha úgysem megy, akkor valahogy a tudomására kell hozni hogy ez úgy nem jó.
Egyébként magyarázza már el nekem valaki hogy a ködlámpa az mitől lesz menő?[ Szerkesztve ]
-
hdman
őstag
Majd egyszer valaki megijed, aztán visszarántja rád... Akkor azt hiszem majd nézegettek.
10000 millió okból rajta maradhat a refi, nem mindenki hagyja rajta direkt...
Erre az anyós ülésről kiszólt a hájasabbik zsaru engedd már el a picsába, mit szarozol.
[ Szerkesztve ]
Sopron city :)
-
rob210
nagyúr
Na mi van srácok mind felszívtátok magatokat és átmentetek igazság osztóba?
Észnél legyetek, mert a rendőr sose azt kapja el aki szabálytalankodik, hanem aki büntet.
Én pl. úgy jártam, kivett a buzi a forgalomból azzal, hogy átmentem a piroson, meg ne dudáljak, mert azt csak vészhelyzetben szabad.
Pedig sárga volt és az is csak azért, mert a buzeráns előttem menő konkrétan megállt a kereszteződésben és ott állt neki agyalni, hogy merre menjen. (álltunk a kereszteződésben)Kikerültem utána meg jött utánam és ez volt a mázlim.
Mivel közöltem a rendőrnek, már ne is haragudjon de ha én piroson jöttem át akkor az előttem haladó kereszteződésben megálló szabálytalankodó, majd ő valóban piroson utánam hajtó mit csinált új KRESZT alkotott?
Erre az anyós ülésről kiszólt a hájasabbik zsaru engedd már el a picsába, mit szarozol.Köszönöm Magyarország köszönöm Policia
[ Szerkesztve ]
Renault power
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz freaghill #82044 üzenetére
+1, Csak én nem refizek, megelőzöm, megállok kersztben előtte, kisbalta, körbeszaladok a lámpáin és mehet útjára.
Ha még van kedve visszapofázni, akkor a fogait is összekócolom.
Kamu xenon, fentfelejtett refi, szintén hasonló, bár ott az árokba lövés is szóba jöhet, mint alternatíva.
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz vendingo #82039 üzenetére
Villogtam már ilyenre én is anno, de le se xarta. Bezzeg egy kikanyarodó meg pont kijött elém, azt hitte, kiengedtem.
Azóta óvatosabban villogok (a hülyékre is).Freaghill, és a kanyarodós ködlámpával mi a helyzet?
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
net84
őstag
válasz zsolt1225 #82038 üzenetére
vendingo kollégával értek egyet. A ködlámpa ködben használatos.
Habár felénk most a helyzetjelző + ködlámpa kombináció lett nagy divat.
Beér egy ilyen barom és hiába kapcsolgatom neki a hátsó ködlámpát, szarik rá.
Ködben is vagyok annyira normális, ha utolérek valakit, akkor lenyomom az elsőt, ha engem érnek utol, akkor pedig lekapcsolom a hátsót (figyelve arra, hogy továbbra is lássak és látszódjak is).De majd talán ez a sok együgyű is megtanulja, hogy mi a helyes, ha rendszeresen pofon törli a szemből jövő kamionos az összes "menet fényével" (tompított+refi+alsó ködlámpák+felső 4 kiegészítő refi). Van ott meglepetés az éjszakában. Én már kaptam ilyet, de amikor visszarefiztem, akkor levette. Utána derült ki, hogy a céges kocsin el volt állítva a tompított is nem kicsit.
Read only...
-
freaghill
őstag
Utálom mikor valaki ködlámpával megy, amikor nincs is köd...
-
zsolt1225
aktív tag
Városban nem nagyon használtam még, de vidékre viszont néha bekapcsolom, mert ha tiszta idő van is elég jó fényt szór még oldalra. Pedig GE +120-as izzók vannak bent. De még jobban látni ha benyomom.
-
Morris
veterán
válasz freaghill #82040 üzenetére
Mert mondjuk nem lát?
Én is ugyanebben a cipőben vagyok a köcsög projektoros lámpáim miatt.
Nem úgy jöttek össze a pénzek, hogy ki tudjam cserélni. (A gyári Hella 29k/db. izzókkal, motorral) Sajnos kell egy jobbos motor is, mert az is meg van halva, így én maradok ennél. -
K Norbi
addikt
Szép átalakulás! [link] főleg a felnik
-
Kiskokó
veterán
Télivel...
(miindenki nyugoodjon leee a picsáábaaa tavalyi a kép...)| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
-
vendingo
veterán
-
Cheesy
őstag
Fékezésnél érezhetően darabos a lassulás, bosszant. A féktárcsák se elöl, se hátul nem vállasak jelentősen.
Fékpofák lennének kopottak? Hol érdemes fék-készletet venni?
Most már rendszeresen, minden nap kőkemény a fékpedál, mikor indulok hazafele. Reggel érdekes, nem.
Melyik vákuumcsövet kell cserélnem és hol lehet ilyet kapni?www.vakbelmutet.hu
-
bitpork
nagyúr
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest