Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
addikt
válasz
Corsa02
üzenetére
Pedig két éve bitpork és Munez is azt mondta az autó mellett állva, hogy ez hővédő lemez lehet.
Akkor a wastegate cicergés?A
kuplungtengelykapcsoló-pedál nyikorgásra nincs valami gyári varázslat? Már fújtam mindenhova olajat, zsírt, de nem jó. De olyan, mintha nem is a tengelyén nyikorogna, hanem ahogy átmegy a kasztnin. Az ott csak átvezető, vagy már a munkahenger? -
6030D
addikt
válasz
Corsa02
üzenetére
OK, akkor a 2.-3. tank, mire full kitisztul. Ez rémlett valami korábbi videóból is (talán valamelyik Hetyési vagy Novoth videóban magyarázták, amikor az emberek érezték a fél tankos rátöltéssel a változást).
Ha már üzemanyag, az egyik ismerős mesélte, hogy egy autópálya melletti kúton akart tankolni, nem volt sima gázolaj, a prémium meg 9xx Ft volt.
Ha jól rémlik, OMV. -
6030D
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Keresni én is tudtam, láttam azt is, mit rakott előtte bele a márkaszerviz, ő meg elmondta, hogy az is jó lenne, de miért jobb szerinte a másik, és miért javasolja, hogy váltsak. 3000 Ft-tal volt több az 5 l. Ennyi a történet.
-
6030D
addikt
Jelezte a kocsi az ablakmosót, töltöttem bele, indítok (csak ezért néztem pont a műszerfalra), megint pittyen, és egy fél pillanatra felvillant valami max fordulatszám 6400... Ezmiez? Azon kívül, hogy a döglődő akksi dobálja egyre sűrűbben a kamu hibákat.
De mi lenne az eredeti hibaüzenet, és miért? -
6030D
addikt
válasz
Öcsi1975
üzenetére
Igen, ő nem fotózta le a kédert.
A kinti fotók elég érdekesek, de ezeket úgyis meg kell nézni élőben.Jók ezek az aldi parkolós képek, meg az előre egyeztetett időpont... itt a városban is van egy srác, aki használt autókkal foglalkozik, több helyen állnak a kocsik, mindegyik AI, AO meg I rendszámmal, vagy nélküle. Az elmúlt hetekben a szárazság miatt vastagon áll rajtuk a por. Onnan tudni, melyikre volt érdeklődő, hogy az le van mosva. Nem nagyon pörög a biznisz, ahogy látom.
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
kis szépséghibás Highline B8 Passat
Szélvédő karcos, egy polírt elbír a kaszni, jelenleg a futómű koppanásmentes.
[link] -
6030D
addikt
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Szerintem sehogy, mindig SIM1ről hív, akkor is, ha a telefonban SIM2-höz van párosítva.
-
-
6030D
addikt
Octavián van a sárvédők ajtó felőli oldalánál a szivacs. Az mit csinál, azon kívül, hogy állandóan tocsog a vízben? Kell az nekem oda?
-
6030D
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
Közben felfogtam, hogy nektek ez a kör ingyen volt. Így tényleg észszerű.
Más: nyikorog a kuplungpedál. Elég, ha megfújom valamivel a tengelynél, vagy ennél bonyolultabb a történet?
-
6030D
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
A kikapcsolt állapotban egyik irányba sokat tekerős módszer nem oldotta meg?
-
6030D
addikt
válasz
focvis
üzenetére
Láttam...
Ennyire nem akarom illegálba, lábon mennék vele mindenhova, jobb a békesség. Meg nem értek én az szereléshez, egy ilyen házi tákimákin meg gondolom mindig lesz valami. Néha feltűnik pár ilyen kefe fejű szmókendsármos a városban, de fél éven belül nem látni az autót.MunezXBK: vagy Arosát.
Amúgy nincs kőbe vésve, de egyelőre nem látok jobb alternatívát a kevés lóerős gokart feelinghez. 106/Saxo gyenge, a VTS meg nincs vagy drága. Van amúgy egy 6N2 GTI 1 millióért, az még tetszene, de inkább eljátszom az árkülönbözetet. -
6030D
addikt
válasz
bnorci71
üzenetére
3F szabályt azért tartsuk be.
Viccet félre téve, köszi, nem tudtam, hogy ebből is van 1,6. Viszont kb 100 kg-val nehezebb alapból (amit mondjuk ellensúlyoz a lóerő) és 25 centivel hosszabb, 15 centivel nagyobb a tengelytávja.
Meg ez mennyivel cukibb már.
Amúgy motor és hűtés ügyileg melyik lehet jobb mondjuk 10-15 perc folyamatos, sík pályás nyígatásra (tehát nem Nordschleife)? 1,4 szívó benzin vagy 1,4 pd? -
6030D
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
De ez nem traktorpulling, hogy gázolaj kelljen.
Megkérdezzük Dezsőt, mi volt a recept? [link]
-
6030D
addikt
válasz
Corsa02
üzenetére
Egyik barátomnak van egy Arosája, 1,4 pdtdi, ő imádja. Azt mielőtt megvette, ült egyben, fordultak vele kettőt, és azt mondta, neki ilyen kell. Motorozik is (tesztel, cikket ír), szeret kanyarodni, azt mondja, olyan mint egy gokart.
Tetszik a Kakucson és egyéb rövid pályákon a kanyargás (lehetősége), erre kellene valami olcsó, rendszámos játszós. Így jött a képbe ez. 930 kg körül van, a 3L 850 kg azt hiszem, utóbbinak a nyitható alu elemeit át lehet rakni még súlycsökkentésnek.
Dízelt azért mégse, az 1,0 gyenge, a 8 szelepes 1,4 csak 60 ló, a 16 szelepes 75. Van belőle gyártás végén FSI 100 lóval, de ritka is, meg mintha az első FSI-knek nem lenne jó híre, a GTI meg nekem egyelőre játszósnak drága (egy van 2 milláért, kint meg 10e euro).
Low budget történet, ha gyürődik, füstöl, megáll, kuka, akkor ne fájjon. MX5, E36 és hasonlók majd akkor, ha annyira bejön a dolog, hogy szeretnék beleönteni 2 millát...MunezXBK: ugye?

rbalint88: van még mire költeni, illetve rosszul neveltek, svábspúrzsidó vagyok.
1,4 TSI-re gondoltam, az nem feltűnő. 
-
6030D
addikt
Megöltem a topikot
-
6030D
addikt
Van/volt itt valakinek Lupoja? Főleg az 1,4 benzin 75 lóra lennék kíváncsi.
-
6030D
addikt
Gyári gumiszőnyegből lehet venni csak vezető oldalit, 1 db-ot? A sarkamnál már átengedi a vizet. Octavia 3 FL
-
6030D
addikt
Látom jó témát dobtam fel, örülök.
Nekem már az ember sem megnyerő, meg az érvei sem olyanok, mint mondjuk egy Bácsi Geri előadás.
-
-
6030D
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
80 fokot szoktam megvárni, addig mondjuk nem nagyon pörgetem 3000 fölé. (benzin)
-
6030D
addikt
Az Octavián 5,5 évig jók voltak a gyári ablaktörlők. Milyet érdemes venni? Kérjek ajánlatot a helyi márkakertől, vagy van valami bestbuy?
-
6030D
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Munkahelyváltás?
-
6030D
addikt
válasz
Corsa02
üzenetére
Mi a vélemény a 2020-as Leon PHEV-ről? Azon erősen gondolkodom. Ugyanaz a méret, mint az O3, csak kicsit kisebb a csomagtér. Viszont a 30-40 km hatótáv tökéletes lenne nekünk a napi dolgokhoz, és nem kellene nyektetni a motort. Nem mellesleg még a 70 Ft-os árammal is olcsóbb a km, de persze a felár elviszi a különbözetet.
-
6030D
addikt
válasz
rbalint88
üzenetére
Octavia MK3-ban is ha kérted az okospadlót, akkor feljebb van, alatta a rekeszekkel, viszont így sík a ledöntött ülés. Az alapverziónál lent van a pozdorja a pótkeréken, van bőven hely, de marad egy ugrás döntött ülésnél.
Egyébként após XCeedjében is ez a gond, fel van emelve a padló, beraksz egy nagy bevásárlószatyrot, és a kalaptartó rácsukódik. -
6030D
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Beírod a yt-ra az autód nevét + service reset, és kidobja. Octaviánál így. [link]
-
6030D
addikt
válasz
rbalint88
üzenetére
Ha kombi lenne, akkor gyorsan meg kellene hirdetni az Octaviát, és (elvileg) 1M ráfizetéssel jó is vagyok. Persze a minek kategória.
De városban csendben van, 204 ló, dsg, led, egérmozi, bódé centire ugyanaz. Csomi a kisebb az akku miatt, meg +300 kg. De -50e km, ha tényleg igaz. Mondjuk a középkonzol jobban tetszik az oktávban. -
6030D
addikt
Ezt csak én érzem elég jó vételnek? [link]
-
6030D
addikt
válasz
tibbike01
üzenetére
Ez céges volt, saját használatban. 2 évente volt olajcserén, ahogy kérte a kocsi, ezért 27e, majd 54e km-nél volt cserélve, illetve márciusban 72e-nél. Akkor került a nevemre, így úgy érzem innentől megérdemli az évenkénti cserét. Hét közben csak rövid távon jár városban, havonta 1-2x megy 100+km-t egyben. Olajhőmérsékletre mondjuk mindig is figyeltem, 80 fok alatt sosem volt rúgva neki.
MunezXBK:

-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
-
6030D
addikt
Mikortól kell izgulni a G13 és a szilikazsák miatt? Vagy mielőbb cseréljem le?
2019-es gyártás, 1,5 TSI, 82e km. -
6030D
addikt
válasz
Corsa02
üzenetére
Jóvanna, utána leesett. 2007 nov-2008 júniusban voltam praktikant a járműösszeszerelésen, akkor jött ki az A3 cabrio, mi csomagoltuk a repi ajándékokat.
Mondjuk haver rakott fel zebrafóliát is a tesztautóra, az jó móka volt.
Szerettem oda járni, mindig jó sztorikat meséltek, mi folyik a gyártásban és a tesztpályán
. Ha nem lett volna anno kötelező a német, akkor valószínűleg maradok. -
6030D
addikt
válasz
Corsa02
üzenetére
1,5 TSI Manuális váltóolaj cserére mi az ajánlott? 90K km?
A motorolajcsere jelzést be lehet állítani, hogy 15K-ként kérje? Évente tervezem cserélni (hétköznap csak városban megy) az kb 12-14K lesz, de a legutóbbi szerviznél a gyári 30K-t átrakta 10-re, aztán most elkezdett 8500-tól jelezni. Vagy csak nullázzam ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akkor a wastegate cicergés?
Ez a sima Kakucs, vagy a Zambelly féle nap? Van valami ütemterv, vagy mész, amikor jól esik, csak ne legyenek többen a pályán, mint a megengedett?
Ha jól rémlik, OMV.

A kinti fotók elég érdekesek, de ezeket úgyis meg kell nézni élőben.

1,4 TSI-re gondoltam, az nem feltűnő.