Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagy élmény, imádom!

#238988F_Zolee:
Bánja a tök....&m! Még nincs itt az ideje a papás vezetési stílusnak. Tudomásul veszem a közlekedők vezetésbeli heterogén összetételét, nem nyomja a homloklebenyem az ideg ha valaki cammog előttem, de ha van lehetőségem lépni tőle, megteszem. Igyekszem ezt úgy abszolválni, hogy sem magam sem mások testi épségét vagy vagyonát ne veszélyeztessem. Ebben viszont nem faktor a fogyasztás.
#238989szabonagyur:
Húsvét után erről is tudok nyilatkozni, elsején Horvátország. -
Ma egy kicsit bátrabban vezettem a Cupra-t. (Szlovákia, jó utak, lehet tolni neki.) Az a helyzet, hogy nem gondoltam volna, de NAGYON megy!!
Rohadt jól reagál, merészen lehet vele előzni, tol az ülésbe. Ja, és ez még mindig csak a comfort mód, a performance még nem lett kipróbálva.
Szóval nagyon bejön, nem gondoltam volna, hogy erre képes egy benzines aggregát. A CC sem volt rossz, de ez így egészen más élmény. A fogyasztás is alakul 10,6 lett a 210 km átlaga.
-
bnorci71
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Van műszakija
-
bandi0000
nagyúr
válasz
No.01
üzenetére
2-szer csináltattam, első szar volt, ami passatot megnéztem ott 2 széria hiba volt, egyik a turbo wastgate másik a nem tudom milyen cső puffogása, ez kb 100+k javítás lett volna, szal nem nagy dolog, aztán ő vezérlés cserét jósolt. Persze ettől még volt több hibája is , de ezt nem ártott volna tudni. Ez helyszínre kiérkezős volt
A másikat meg egy helyre vittem el, ők azért nagyjából átnézték, meg volt egy listájuk, de azt se mondtam volna 100% ra
-
bnorci71
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Stelvio M1 szgk. most lett forgalomba helyezve
motorszám és motorkód sincs már bejegyezve -
J&P
aktív tag
Passat B8 2.0 crtdi crlb. 2017. Nem tudok dönteni.
Shell 5W-30 Helix HX8 ECT 5L, vagy Motul 8100 X-Clean+ 5W-30 5l. -
No.01
addikt
Van itt barkinek valos tapasztalata hasznaltauto atvizsgalassal kapcsolatban? Nem markaszervizre gondolok, hanem igazi "szakira"
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
*terep
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ossze vissza irjak sokszor, nekem a sima hatchback evekig kombikent szerepelt az adatbazisban. Vegul egyik muszakin szoltam es javitottak.
-
pit stop
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ha rossz napja van a hatóságnak a rugó színébe beleköt, de az autó kategóriáját nem sikerül eltalálni/ karbantartani
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére

-
bul07
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Akkor hivatalosan kombi, biztosításnál is azt kell kiválasztani akkor.
-
bul07
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
JSZP szerint kombi [kép]
Most szépen sorban rákeresek az összes rendszámra amit eddig használtam
Időnként rá szoktam nézni hogy melyikkel mi a helyzet -
-
pyrannha
senior tag
válasz
NeoPampalini
üzenetére
És tényleg az! Köszi szépen!
-
bnorci71
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
kéremszépen ez egy SUV

első, ja nem második útja volt -az első amivel elhozta németből-, az osztrák pálya tele trafival az M1 40Km terelés, meg nem is sietett ja és este éjszaka jött nyugodtan tempomattal tudott haladni.
Szerintem ha elkezdik rendesen használni 10l/100Km lesz a fogyi -
válasz
MunezXBK
üzenetére
Gyorsabban??
Profi volt a sofőr mert irányított volt a mozgása az Audi-nak. Csak a színe nem tetszett, olyan IFA szürke volt, fekete oldalbetétekkel.#238939focvis:
Én is csodálkoztam ezen, ezért is mutattam meg nektek, de szerintem ez mint érdekesség és nem mint életszerű adat. Egyébként a 6-7 körülit hozott átlagban. -
pyrannha
senior tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Bocsánat, a képen a jobb oldalon van a fényszóró mögött, a kék kupaknál kb. Azért írtam bal oldalit, mert menetirány szerint az bal oldalt van.
-
pyrannha
senior tag
Sziasztok!
Pár hete vettem egy MK7.5 GTI Performance-t, eddig minden szép és jó. (kivéve a Porsche Pestes negativ élményeimet, de ez nem a kocsi hibája…)
Viszont ma felfedeztem a motortérben 2 gyorskötözőt, ami tuti nem gyári!
A baloldali fényszóró mögött van a számomra ismeretlen alkatrész rögzítve vele. Tudja valaki hogy mi az és hogy kellene gyárilag rögzíteni azt?
-
TheProb
veterán
Képek és leírás alapján mi a vélemény erről a példányról? Szimpatikusnak tűnik, ha tényleg tudja igazolni a felsorolt szervizeket. Illetve a 2 szett kerék is pozitív. Bár 9.0-t szánnék rá max. Eladó CUPRA FORMENTOR Városi terepjáró (crossover) (2021) | Használtauto.hu
Van értelme a VZ-ket nézni, ad lényegi sportosságot?
Jelenleg Kuga PHEV és Formentor PHEV közöt vacilálok.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Olyanom még nem volt.Ha megérkezik a golf,azt viszont megnézem,hogy mennyi az eltérés-ha van
-
Biztos nem fog!
#238926MunezXBK:
Isten ments!! Jutottál ma eszembe, Etyek-Botpuszta körforgalom. Egy R8-as olyan nagy sebességgel ment be a körforgalomba, hogy nem kihajtott, kisodródott. Rohadt ügyes volt a faszi. Láttam jön ezerrel, biztos voltam benne, valami gáz lesz, hát nem! Szóval ezt a stílust meghagyom Neked!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica
üzenetére
Jah ez nem bug hanem feature. Ertem.
-
szőröscica
addikt
válasz
bnorci71
üzenetére
Akkor o nem rendeltetesszeruen hasznalja az Alfa Romeojat.

A Leonert 8-an jonnek, elso korben diagoljak a valtot, megcsinaljak a zorgo kipufogo hovedolemezt es meghallgatjak a nyikkanast leallitaskor/ujrainditaskor.
Gyanum az, hogy a zorgesen kivul semmi nem fog valtozni.
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
simonjoe
üzenetére
Elképesztően jó a fogyi, de menjen fel a dinamikus vezetéseddel átlag 8.0-körül akkor is parádés. Nekem dízellel volt majdnem 7L, így ezt szó nélkül fogadnám el.
Egyébként gratula mégegyszer az autódhoz, a fólia nagyon jó ötlet volt, én is fóliáztatom az autóimat, igaz, csak részlegesen.
-
-
Gubu0101
veterán
Na,akkor nem halogatom
.Nekem 2000-es evjaratu kombi boram van,sima tdi.Hidrotoke cseren kivul meg nem volt hozza nyulva a motorhoz,valto meg bontatlan.
Hetfon meg kimeregetem az izzito gyertyakat,ugy erzem azok is cseresek lesznek,bar az semmi lesz a valtohoz kepest,penzben
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Micro Four Thirds
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- Házimozi haladó szinten
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- Júniusban szoktunk menni arrafelé, de most még szállást sem foglaltam mert ki tudja mi lesz az iráni buli vége. Csónakázol vagy hajózol is ott ?