Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
válasz
bitpork
üzenetére
Ez magyarisztán itt minden átmegy a műszakin csak ismerős kell.
Az hogy az a katalizátor nem véletlen van ott az nem számít.
A renault topikban pár napja ment ezen a morgolódás, de nem értette meg a delikvens, hogy miért kéne a katalizátor a kocsiba.
Meg azt se, hogy miért veszélyes hulladék a katalizátor és mennyi mocskot köt meg amit nem kell beszipákolni.
-
-
8th
addikt
válasz
MunezXBK
üzenetére
Simán. Katalizátor ki + egy 30k-s chip = 120ló / 270Nm. Az se sok de közlekedni már bőven elég és lényegesen kevesebbet fogyaszt mint a sor5 motorok. Megbízhatóságra sem rosszabb azoknál. Ebbe még a legelső szériás TDI került (90ló/202Nm) az meg tényleg szinte agyonüthetetlen.
-
8th
addikt
válasz
Hikvision
üzenetére
Jó választás, gratulálok.
Jaja, a fogyasztása valóban szürreális az autóhoz képest. Az első olyan hosszabb utadat követően ahol is nem nyomkodod el neki minden lámpánál, minden előzésnél beírod a fogyasztást le fognak hazugozni. De minimum hülyének fognak nézni aki nem tud számolni
. Senki sem hiszi el mennyire keveset esznek ezek amíg bele nem ülnek és saját maguk meg nem tapasztalják. Ez nem egy fostos usa V8, ez AUDI. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Hikvision
üzenetére
Jó autó , granulálok hozzá!
Bontott alkatrész valóban MI, de ha van annyid hogy megvedd horror áron az eredetit, akkor elég jól hibamentesíthető hosszútávra. A lengőkarok bizonyos modelleknél az A6-séval cserélhetők, az meg olcsóbb! Arra nagyon figyelj h a szerelő ha hozzányúl akkor sehol ne sértse meg a kasznit mert az alamínium elem drága. -
rob210
nagyúr
válasz
Hikvision
üzenetére
Ez azért lehet, mert ebből nem túl sokat adtak el

Alkatrész ügyben bajban leszel, ha kell majd hozzá extra cucc keress meg, van egy ismerős aki audi, vw szakboltban dolgozik. Aranyáron van egy két dolog, de biztos, hogy be tud szerezni mindent.
Végszükségben jó ha van.Bár reméljük különösebb hiba nélkül elgurulsz vele pár száz ezer kilométert

Egyébként nagyon szép tágas bálna

-
Hikvision
senior tag
válasz
rob210
üzenetére
Én is féltem az automatától, de ez pont az a típus, amibe ha kiszámolok egy kettős tömegű+ komplett kuplung szettet, már ott vagyok hogy annyiból közel az automatát is felújítják. Természetesen, én sem ezzel járok minden nap, viszont A0-ba a biztosítás negyedévre, 8500forint, az átírás cserébe 180ezer, és még az ilyen nagy szervizes dolgokra, meg az apróbb hiányosságokra simán elmegy pár száz ezer. Viszont az a nagyon durva, hogy szinte alig van hozzá bontott alkatrész, nem úgy mint pl az A4-hez amibe hegyekben állt.
tomcsi23:
freaghill: Köszönöm!
-
rob210
nagyúr
válasz
Hikvision
üzenetére
Korrekt gépezet.
Én mondjuk az automatától félek, de az az én hülyeségem.
Illetve a fa betétek nekem valahogy cigányosak az összes autóban.
Ebből volt olyan amiben bőrözve volt a konzol, bár lehet az utólagos volt inkább úgy írom láttam olyat ahol bőrözve volt a konzol, na de az viszont kegyetlen f@szán néz ki.
Összességében szép autó és bazi jól megy, ez a két bajom van vele, meg, hogy én max irígyelni tudom, mert fenntartani nem lenne pénzem

-
Hikvision
senior tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Köszi, elég sokat megnéztem mire erre azt mondtam, hogy OK. Ma megy nagyszervízre, komplett vezérlés, összes szíj összes feszítő, olajak, komplett első lengőkar szett, stb stb. Addig nem nyugszok meg ameddig olyan állapotba nem lesz mint az A4 volt.

-
Hikvision
senior tag
Úgy alakultak a dolgok, hogy még is lesz hely a garázsban, és most egy régi álmom vált valóra

Országúton jöttünk vele haza, 216km-ert amibe volt elég sok próbálgatás, ott ugye teletankoltam, itthon 26.5 liter ment rá. Többre számítottam![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

[link] -
zolikaDB
veterán
Urak!
Valakinek infoja, velemenye errol a szekerrol? Mi penzt erhet ez? Mit erdemes megsasolni rajta elso korben?
Audi A6 C4 1.9TDI:
http://www.martincar.hu//hasznaltauto/audi_a6_1_9_tdi_nincs_meg_1_ilyen_az_orszagban-336.html -
MunezXBK
nagyúr
1.1-re volt kitéve, de megtartottam.
-
trassher
addikt
De B5-nél csak kintiben gondolkodtam/gondolkodom, lenne is kivel kimenni és behozni csak ugye 400K környékén nem tudom mit kapnék. Sok példányon látszik hogy törték, a rozsda nyomja a fényezést alulról és ugye a karosszéria munka a legdrágább. Ez is képről jónak tűnik csak ugye nem tudok hirtelen kiugrani hogy megnézzem.
Még a végén kiderül hogy bitporknak lesz igaza és az aljáról kell keresni és onnan egyet rendbe vágni.varsam: Szép számot akarnak látni a vásárlók és jobb a lelküknek ha azt nézegetik.
Ismerős toeladójában is 600K km van és ezerszer jobb állapotú mint egy pár éves autó mert törődtek vele és nem sajnálták a pénzt ha költeni kellett rá. -
varsam
őstag
Saycz vajon eladta már az autóját? Nemrég meghirdette, nagyon szép A4 B5 1.8 benzines volt, 1m alatt ha jól emlékszem
(#66066) trassher
Az a 200k km egy mágikus szám úgy látszik.
-
Coyot
őstag
válasz
trassher
üzenetére
Nem gondolkodtál kinti autó behozatalán vagy már behozott vételén? Passat b5 1.9 tdi-ket hozott most be egy ismerősöm egy lett saját felhasználásra, 800 lett a vége magyar rendszámmal és teljes rendbetétellel. Az mondjuk durva hogy 380 volt az autó 200 a honosítás a többi bizony ráment a felújításra.
mod.:
Mondjuk belegondolva átírás+kötelezők cseréje után 1,05m nál jártam a b5.5 pdtdi-vel. Lehet annyira mégsem érte meg behozni -
varsam
őstag
válasz
trassher
üzenetére
Nekem 1 millából megállt a kocsi cakk und pakk, szóval nem lehetetlen a dolog egyáltalán. Igaz az sem szerencsés, ha lenullázod magad teljesen egy autóvásárlással.
A futómű sem annyira gáz, max jobban oda kell figyelni az úton... De persze te pénzed és elvárásaid, a 80-as is egy szép autó ha jó állapotú. -
trassher
addikt
válasz
varsam
üzenetére
Szeretnék B5-öst de az összkeret 900 ezer - 1 millió amibe bele kéne férjen az autó, járulékos költségek + egy normális szervíz is. Emellett félek a B5 első futóművétől mivel nagrészt a 4-es és 41-es főúton járok és városban ahol rosszak az utak és nem szeretnék félévente 2-3-4 db lengőkart cserélni. B4-es passat is tetszene de ahányat láttam mind rohadt így visszatértem az eredetileg legjobban tetsző B4-es audi 80-hoz.
MunezXBK: Magamnak semmiképp sem csinálnám mert a végeredmény rosszabb lenne mint a kiindulási állapot.

-
Ace owner
addikt
Bengee idén sem aprózza el..

Kicsit Ironman b.zi a srác

Mellesleg így nézett ki múltkorában, aki nem ismeri. -
-
Ti hogy a bűnbe találjátok meg ezeket a förtelmeket?

-
rob210
nagyúr
Mert nem követed a Phs terjedést a világban.
Egy ideje kinőttük kis hazánkat
-
tomcsi23
veterán
Ejj.

A hátsó lámpáról jut eszembe, egy hasonlót követtem ma vidékről gyüvet. Fékezésnél mint egy vaku, olyat villant, majd világított valami erős piros (nem pista
). Minden fékezésnél villant, majd normálba világított. Qrva zavaró volt, szerencsére hamar lekanyarodott valami kis utcába. 
-
TaaT
nagyúr
Wunderbár
[link] -
TaaT
nagyúr
válasz
!Overdose!
üzenetére
Ja azt nem tudtam.

-
-
Ck.
addikt
Gyönyörű idő van, igy hát lemostam és kitakaritottam a kis kópét.
Lőttem 40 képet is, már megy is fel dropboxra.
Berakhatom estére ha van rá igény.
-
Kiskokó
veterán
válasz
MunezXBK
üzenetére
Na ma azért láttam verőfényes napsütiben... azért ez a cucc tényleg fasza.
Nagyon jól kihozta a mikrokarcokat és a kezdődő hologramokat.Freaghill : meglepően sok maradt... de nem adom el. Hidd el megéri a pénzt.
A művelet közbe nyomtam kifelé a cuccot csak nyomtam és nyomtam mondom basszus elfog fogyni vagy a fele egy alkalommal... hát a francokat a végén megnéztem, kb a 15%át használtam el...
-
trassher
addikt
válasz
MunezXBK
üzenetére
Nyáron szeretném anyának megcsinálni a kocsit kívül is. Átveszi tőlem a suzukit mert én nagyobbra váltok és szeretném ha jól mutatna. Apró karcok vannak a kocsin a motorháztetőn, egyik ajtón és a tanknyílás felett mert az előző tulaj úgy gondolta hogy fém tölcsérrel rongy nélkül kell tankolni.

Miután meglesz nekem is a 80-as audi akkor azt is szeretném megcsináltatni bár attól függ milyet találok majd. Elsőre hülyeségnek tartottam hogy egy '95-ös kocsiba üljek át de miután kipróbáltam tudtam hogy ez kell.
-
net84
őstag
válasz
Mágus2
üzenetére
Holnap remelhetoleg megtudom a pontos hibamegnevezest es a kodot is. Elviekben egyeztetjuk a lehetosegeket is.
Ugy, hogy N75, nem ismerik. Valami teljesen mas nevet mondtak ra, miutan korulirtam, hogy mire gondolok.
A remeny hal meg utoljara
. Bizok bent, hogy nem lesz egy vagyon a javitas.
Mai erdekesseg: reggel paras volt meg az ido es az auto is. Amig el nem kezdett melegeni a rendszer, egy hangja sem volt.
-
Kiskokó
veterán
Én ezt máshogy ismerem és úgy sokkal jobban üt a viccz
Freaghill :
Ahha megjött és meg is csináltam.
Amire végeztem kicsit kilett a csuklóm, és a nap is elment, azóta meg nem volt még nap szóval dög napsütésben nem láttam még.
DE már így is sokkal jobb a látvány. én a kifejezetten sötét autóra valót vettem aminek a különlegessége hogy elfedi a hologramokat.
Ez előtti sima kék turtle waxtól sztem nem kiemelkedően jobb de még ígyis úgy vagyok vele hogy azért megéri a 6700-ft-ot -
McSzaby
őstag
válasz
rob210
üzenetére
Végül is tök mindegy akkor már. Ha már kikaptam a fekete részt, akkor már mindegy, hogy izzó, vagy kapcsoló.
Viszont azt jó lenne tudni, hogy most akkor rizsszem, vagy nem rizsszem izzó.
Ha esetleg nekiállok holnap, akkor rizsszem izzót kapok 100 méterre a kúton is, de ha nem az... 
-
rob210
nagyúr
válasz
McSzaby
üzenetére
Emlékeim szerint hiába színezed, mert a plexi színezett ami előtte van.
De egy erős szúró fényű leddel, akár még némi árnyalat változást el is érhetsz.,
A képek alapján már beugrott és igen így kell szétkapni.
A kapcsoló nem rossz ötlet, de ha minden más megy akkor elég kérdéses, hogy nem az izzó-e az.
-
McSzaby
őstag
válasz
rob210
üzenetére
Most találtam pár képet és leírást hogy lehet kikapni a fekete részt és ott mellette írják, hogy nem feltétlen az izzóval van a baj, mert náluk is a kapcsoló miatt nem jelzett vissza az egész. Kapcsoló szétszed,pucol,WD40, csókolom. A kapcsolóval nekem is voltak gondjaim, néha akad és kattog, ezért is van szükségem a tompított visszajelzőre.
Ez lenne az: [link]
Korrektül hangzik.
Egyébként tényleg csak totál vicc szintjén, de ezek az izzók fehérek, ugye?
Szóval ha berakok egy babakék SMD Ledet, vagy valamilyen LED izzót akkor se lesz "cukibb" a műszerfal, ugye? 
-
Kiskokó
veterán
Munez : majd szólj hány sarkot számoltál

-
rob210
nagyúr
válasz
McSzaby
üzenetére
Kösd fel a gatyád, nem kevés izzó van benne

Leszedni leszedheted semmi extra szerszám vagy szakértelem nem kell hozzá.
Egyedül a kábelekre kell figyelni.
Nem emlékszem már rá tényleg, hogy miket kell kipattintani amik alatt a csavarok vannak, de nem bonyolult, ha jól emlékszem 10 perc alatt ki lehet kapni.A favorit műszerfalát a mai napig tudom hogy kell szétkapni,. de azt szinte heti rendszerességgel szétszedtem

-
McSzaby
őstag
-
rob210
nagyúr
válasz
McSzaby
üzenetére
Rizsszem izzó van benne amit a bajonet záras foglalatból igen erősen kell húzni hogy kijöjjön.
A régit eldobod az újat betolod a foglalatot visszacsavarod és kész.
A műszerfal lebontását majd Mágus elmondja, mert a felicía műszerfalát életemben 2 szer szedtem szét és az is 6 éve volt, marhaságot meg nem akarok mondani.Abban, hogy az izzó éget ki 95% biztos lehetsz.
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
a Tompított fényszóróm visszajelzője nem ég a műszerfalamon, ami elég nagy hiba számomra, mert így fogalmam sincs, hogy fel van-e kapcsolva, vagy sem világosban.
Megnéztem a biztosítékot, teljesen jó, a kapcsoló jól működik, szóval fel és le is jól lehet kapcsolni, illetve a kapcsoló háttérvilágítása is működik. Kimondottan lógó kábeleket nem találtam a fényszóró körül. Ezek szerint kiégett a műszerfalban az égő/LED? Minden más a műszerfalon tökéletesen működik, szépen ég és mutat minden mindent, kivéve ez.
Tudtok tippet adni mit nézzek még meg? Esetleg ha a műszerfalon cserélni kell az égőt, akkor hogy tudom megtenni?

Skoda Felícia '99 1.3 68 LE 136M
-
Ck.
addikt
Beleraktam a javítás óta cirka egy ezrest megint,semmi folyás, az olajszint stabil, mint a cövek, az olaj visszafolyik pár perc alatt, minden happy.
Egyébként vszínű volt vmi dugulás is a rendszerben, kapott egy belső motormosást is az olajcsere előtt, az is sok ganét kitakaríthatott. Azt hiszem kijelentetem, hogy vége a cirka 1 éve tartó intenzív rémálomnak.
Az meg, hogy a motor túlélte azt, hogy 4 liter olajjal jártam ki tudja mennyit,az ismét csak arról tesz tanúbizonyságot, hogy a 2.5 V6 nem más, mint egy igazi hős. Az én kis hősöm!

net84:
Asszony az autót...aztán engem vert el. -
freaghill
őstag
Kerestek itt korábban Seat-os kupakot.
-
net84
őstag
válasz
Mágus2
üzenetére
Az oreg szaki a szervizben elsetalt az auto elott, megkerdezte, hogy mi a baj es egybol a vakumhibat mondta. Meg (probalom idezni): "a tuzfalon van egy bigyo, amibe megy a sok vekony cso, azt kell cserelni. Gondolom egy ilyen autonal nem olcso." Majd megvonta a vallat, begyujtotta a langvagot es elkezdett futomuvet bontani
ő még nem az a computeres autoszerelo.
Az, hogy kizarjuk a tul magas nyomast, ahhoz eleg lehet egy sziszegos teszt ut vagy addig kell hajtani comuterre kotve, mig veszmodba nem rakja magat?
Amikor letiltotta a fordulatszamot es meg bent volt a hiba, akkor 1,5bar volt a plafon. Finom gazfroccsnel 1,3barra ugralt. A notijuk le volt merulve, igy a tesztuton torteno log elmaradt, pedig azt akartak meg csinalni, hogy tobbet lassanak.
Ha szorulna a turbo, akkor az erosen erezheto lenne a teljesitmenyen es gondoloma hangjat sem hallanam (nem sziszegne).
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Bontatlan Új iScooter W7 elektromos roller
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Senki sem hiszi el mennyire keveset esznek ezek amíg bele nem ülnek és saját maguk meg nem tapasztalják. Ez nem egy fostos usa V8, ez AUDI. 

Szerda esténként okosban szállítok buliból és buliba. Másrészt azért kell a hely mert 4-5-en jövünk vissza debrecenbe az egyetem miatt + csomagok így nem hátrány ha van legalább annyi hely hátul mint egy swift-ben.