Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Félreérthetően írtam, navi + táblafelismerés együtt van kiértékelve szerintem.
-
426os
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ja, ahogy Qru is írja, érdemes az alsó-felső negyedet figyelmen kÍvül hagyni. Az átlag az nagyjából reális szokott lenni (eddigi összes autómmal +-pár decivel hoztam ezt).
Arra is érdemes figyelni, hogy jól szűrj. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igen, érdemes a középmezőnyös értéket elfogadni reális értéknek.
Mondjuk én pont top3-as vagyok a sajátommal de ugye egyrészt városban nem használom, másrészt lassan megyek. -
tibbike01
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Bezony! Ellenőrizniük kellene kb mindent is....de szarnak rá. A munkalap alapján dolgoznak, ami oda van írva azt megcsinálják és tolják ki az autót. Nekem még kérésre se néztek rá a hűtőfolyadékra pedig szóltam, hogy minimumon van.

Nincs itt már erre idő, a flottások tizessével viszik az autókat, darálják, írják a milliós számlákat...stb.
-
tibbike01
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Olajcsere szerviz
és
Ellenőrző szervizMindkettő 2 év vagy 30ezer km.
Ha az olajcserét kinullázzák, attól még az ellenőrző szerviz marad úgy, ahogy van, kegyeg a 30ezer km vagy 2 év.Olajcserénél csak olajat és fékolajat cserélnek.
Ellenőrző szerviznél meg szűrőket, gyertyát és minden mást, amit kell (valójában itt nem ellenőriznek semmit, csak a munkalapra írt dolgokat megcsinálják). -
tibbike01
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nincs 2 évnél semmilyen "néznek valamit".
Vagyis akkor van, ha kevesebbet mész mint 30ezer km 2 év alatt. Mert akkor a 2 év jön el hamarabb. De ha 20ezret mész évente, akkor szinte évente viszed szervizre. -
LógaGéza
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Mondták, hogy a köztes cserét nem állítják be az autóban, szóval az nem befolyásol semmit.
Van pár apró hiba amit fel akartam hozni a szerviznek, meg pár posztból azt láttam, hogy van szoftverfrissítés (Corsa02 esetleg ezt meg tudod erősíteni?), de nem olyan fontos, szóval várok vele. Kicsit szomorú, hogy nem látom sehol mennyit ment a belsőégésű motor, jobban tudnám mikor lesz aktuális... -
válasz
szabonagyur
üzenetére
280-ig van a skála.
BigBlackDog: azt lefelejtettem (a fürdőkádból írtam), hogy 810-es range-et én még nem láttam benzines autómban
, talán 7xx-et 1x-2x. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur
üzenetére
Mert sport modell. Bubi is 240-ig van skálázva, aztán 190-nél nem nagyon megy többet.

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur
üzenetére
Végig.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Jó motor, de az egy sportmotor inkább, a karaktere is olyan. Érzékeny, csak 100-as benzin, 8-10e-ként olajcsere, ha pályanapoztál akkor utána.
Zabál mint a disznó, de olyan a hangja, hogy csak taposni akarod neki mindig
-
outsiders
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
A kellemetlen az volt benne, hogy utaztunk el aznap wellnessezni 200 kilométert.... Így letoltam jobb híján a Jazzel, meglepően komfortos volt a hosszú pályázós részen is, végig 130 felett 5.7-et evett a kis hibrid. Ennek olyan szögegyszerű android alapú az infotainment rendszere, hogy tuti nem fog gond lenni vele....
-
outsiders
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hétfőn lehet én is kérek segítséget.... Kedd reggel adtam le az autót szoftverfrissítésre a Schillerben, szerdán délután szóltak, hogy nem fut le a frissítés mert állítólag az indítómotor hibás és cserélik gariban, talán hétfőn jön is az alkatrész. Semmilyen hibajelenség sem hibakód nem volt az autón, szimplán az infotainment néha újraindult ezért toltam be frissítésre a kocsit
-
BigBlackDog
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Meg, hogy melyiket miért nem szabad megvenni.
-
tasiadam
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Mondjuk ha nem kötné pénzhez rózsabimbó VAG az ETKA-t, akkor nem kéne elég sűrűn írni kérdések miatt, hanem elérné az ember is. nemigapartson fent vannak ugyan azok az ábrák, de nem alváz alapján keres az ember, hanem ránézésre, de eléri ott is az EAN/OE számokat, csak felsorolva. Pl 1 szilentet megtalál az ember, mert az nem változik, de amint szenzorról van szó, máris van n+1 lehetősége.
Meg ez az etka szerintem logikátlan egy realoemhez képest.
Pl ha keresek egy üzemanyag ellátáshoz dolgot, akkor amint áram van benne, az elektromosságnál fogom találni, és nem az ÜA cuccai között. -
Morris
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem használjuk mi sem. Ahhoz drága
Meg mondjuk alföld. Itt szerencsére nem olyan kemény a víz. -
Morris
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
A calgon igazából vízlágyító amitől sokkal hatékonyabb a mosás és folt kezelés.
-
426os
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ez a drámaiság tök jó arra, hogy hozzászokj a hibajelzésekhez, aztán ha valami komolyabb kínja van, akkor is csak legyint az ember, hogy áá, biztos csak a szokásos hiszti
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Mehet a Valent is van Cupra joguk.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
A Skoda nekem is az, max 1-2km/h különbség van.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Valóban, így már rémlik.
Céges bringa!
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Jut eszembe, még nem írtad, mivel közlekedsz Dániában? (Biciklit nem ér írni!
)@Morris: Ma került fel a kupak a kerékcsavarokra, tartották a 140 Nm-t.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
DQ200 volt a Tied.
-
Öcsi1975
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Csak kíváncsiságból....
-
psg5
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
nekem az mindig használt érzetet ad, rengeteget ültek benne, nyitogatták stb

-
psg5
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
vegigneztem vw oldalan raktar autokat (bemutató auto nem jatszik) tobbinel sok a kompromisszum.
de az lesz addig telefonalok ameddig valahol hatha lesz legalább rendeles, kiszállítás alatt lévő altaluk rendelt ami tetszik -
válasz
szabonagyur
üzenetére
Kombi, igen Skoda-t meghirdetem, vagy ha nem viszik el beszámítódik. Viszonylag jó árat mondtak rá.
Qru: Most került be a rendszerbe: 06.12 a gyárból kiküldés.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur
üzenetére
Itt nem engedtek olyan opciot. Pedig a gyari Hankook VP4 kb 1 fos.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur
üzenetére
Itt nem opcio a 4S de az utobbi evekben szukult a mozgaster gumik teren. Regebben csak Conti meg Misi, aztan jott a tesztekben jol szereplo BS de a valosagban nem hoztak az elavartat. Most Pirelli meg GY van, egyelore jok a tapasztalatok.
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
És az mit számít, hgoy 1 vagy 2 kulcs van hozzá?
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ha lehetne miért ne. Ha nem lehet meg azt is elfogadom.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nálunk a céges policy miatt vt aki csak a gyengébb TDI-t vehette anno és az utólag lett okosítva. Mondjuk az legalább nem járt gari vesztéssel, igaz kb annyit is ért a dolog...
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
1.5etsi-vel mentem, Impulse felszereltség volt. Dinamica belsővel. Nem a Formentor a kiszemelt egyébként, hanem a Leon ST, 2.0TSi-vel.
Nagyon nem mindegy egyébként, hogyan vannak konfigolva az autók. A fapadosabbak sokkal olcsóbbnak hatnak és más bennük a komfort a zaj stb.
Itt Dinamica csomag és a Sennheiser hifi eleve hoz egy valag plusz szigetelést.
El tudom képzelni, hogy valakinek rossz élménye van, csak az összehasonlítás nagyon nem mindegy. Ahogy írtad is a Seat-ot ugyanoda extrázva, árban ugyanott vagy, de nekem a Seat nagyon unalmasnak tűnik. -
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nagyon jó kedvezményem van most rá, így most nagyon elgondolkodtam, hogy lecserélem a Skoda-t, egy erősebb, jól felszerelt példányra. Eszembe is jutottál, mert Formentorral mentem próbát :)
-
bnorci71
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Volt rá példa az XC60 elől "5" perc után se ment ki a jóember -nem villogtam nem indexeltem- jött mögöttem Q5 vagy X5 de valami tekintélyesebb, magam elé engedtem és jééé a csóka észbe kapott.
Hozzáteszem a céges fosokkal is ugyan úgy és annyival közlekedek mint a sajátommal, halink tényleg szar lett nem tudom mi történt
-
t72killer
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Egyszer volt egy durva telefonos emberke, akivel nemigen tudtam mit kezdeni: mazsola belassul egész 80ig a 120as táblánál, de átlóg a másik sávba = várok az előzéssel. Feleszmél, visszatáncol a sávjába: ok, megelőzöm: csávókám konkrétan az ablaknak támaszkodva telefonál.... Eltelik 2-3perc: elszáguld mellettem 140-el, majd ÚJRAKEZDI az egész telefonálós-sávtáncos agybajt
. Közben 3 sávra szélesedik a pálya, már csak a legbelsőben tudom megelőzni.Ha rádudálok, hogy éébresztő, akkor összef.ssa magát, fejreáll és mindmeghalunk...
Országra már nem emlékszem, nem Mo, talán Belgium. Ott értettem meg, kiknek is való az automata sávtartás...
-
joshua7
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Formentor ezt pl. nem is engedte ha tempomattal mentem
Igen, ez így van a konszernnél egy ideje. A '17 nyári gyártású Golf 7.5 GTI-m is pontosan ezt csinálja.
-
bnorci71
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
én is csodálkozva hallottam ,de a kresszprofesszor mondta, villantással és balra indexel jelzed, hogy szeretnéd megelőzni. Nyilván ha paraszt leszarja, vagy még satu féket is nyom ,ha csak elbambázott akkor meg érteni fogja.
Autópályán a belső sávban indokolatlanul haladó (azaz nem előző) jármű vezetőjének jelzése kényes helyzet, mivel a KRESZ nem szabályozza külön a "lehúzódásra való felszólítást", a követési távolság be nem tartása pedig veszélyes és tilos.
A szabályos és biztonságos jelzési módok a következők:
Megfelelő követési távolság megtartása: Ez a legfontosabb. Maradjunk biztonságos távolságban, hogy jelezzük: gyorsabbak vagyunk, de nem akarunk beléjük hajtani.
Irányjelző használata (indexelés): Balra irányjelzéssel finoman jelezhetjük a szándékunkat, hogy előzni szeretnénk, miközben a megfelelő követési távolságot tartjuk.
Fénykürt (villantás) óvatosan: A fénykürt használata megengedett a veszélyhelyzet elhárítására vagy a szándék jelzésére, de nem szabad zaklató jelleggel, "letolásként" alkalmazni. A túl közeli villantás büntetendő.elég szubjektív mi a villantás és mi az agresszív levillogás de szerintem érted te is
Passat se megy el mellette magától ahogy BigBlackDog írja kicsi gáz és mehetünk.
Az autót még mindig én vezetem
Olyan ez mint a bók a hölgyeknek ha sok az tolakodás el kell találni mi a pont jó
-
BigBlackDog
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
"Formentor ezt pl. nem is engedte ha tempomattal mentem."
Rá kell pöccinteni a gázpedálra és figyelmen kívül hagyja.
-
bnorci71
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Van műszakija
-
bnorci71
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Stelvio M1 szgk. most lett forgalomba helyezve
motorszám és motorkód sincs már bejegyezve -
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
*terep
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ossze vissza irjak sokszor, nekem a sima hatchback evekig kombikent szerepelt az adatbazisban. Vegul egyik muszakin szoltam es javitottak.
-
pit stop
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ha rossz napja van a hatóságnak a rugó színébe beleköt, de az autó kategóriáját nem sikerül eltalálni/ karbantartani
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére

-
bul07
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Akkor hivatalosan kombi, biztosításnál is azt kell kiválasztani akkor.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Olyanom még nem volt.Ha megérkezik a golf,azt viszont megnézem,hogy mennyi az eltérés-ha van
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Oda úton nem lehetett, pontosabban nem volt értelme. Vissza úton alkalmankét.
-
Emunem
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Elvileg csak gumi kéder van körbe, nem?
-
bnorci71
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
az iróniát nehéz írott formában kifejezni

de egyébként annak a résznek ne kellene légmentesen zártnak lennie?
-
Emunem
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Az egy póklak.
Már csak a lak, a pók már tovább állt. -
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem félek,csak én eléggé dinamikusan vezetek,így majd vehetek vissza a stílusomból
-
vlevi
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Skoda Octaviában álltam be az udvarra, és amikor vissza akartam tolatni egy kicsit, láttam, hogy a függöny ki van akasztva a szárítókötélre. Az autó viszont sokkal komolyabb an vette a dolgot, és satuzott akkorát, hogy...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur
üzenetére
Engem egyszer tolatáskor. Buiból ültem át és kb azonos pedállással kezdtem tolatni...

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur
üzenetére
Szóval papásan közlekedek rámpám is, értem.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Csak ha a városba be akarsz menni, vagy egész Lengyelország területére kell?
-
bnorci71
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
1perc bárkinek bármely cég adószámát lekérdezni nem titok, sőt a cégek honlapjain is sokszor fel van tüntetve
szerintem nyugodtan -
bandi0000
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Én elfogadom bármelyiket
Jelen időben jól jön minden kis segítség
-
zoo8800
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem csak az első ülések fűtése kapcsolható a tabletről? A hátsó ülés fűtését szerintem itt kellene kapcsolni.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
...ha a kocsi segge alatt hadonásztam a lábammal, akkor kinyílt a csomagtér ajtó. Persze akkor, ha a zsebemben volt a kulcs, most ez nem működik. Lehet, hogy ezzel a keyless rendszerrel van összefüggésben amit most deaktiváltam?
Nekem kezelési könyvem mint olyan nem létezik, kaptam egy vékony pár oldalas kis füzetet, használhatatlan. A pöttyöket valszeg nem vettem észre.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nincs téli gumi!
Csak a felniket vettem meg a téli szetthez, majd ősszel veszem meg, hogy "frissek" legyenek.
Nyárival kaptuk, és talán még szerencsés időben is, lassan állnak át a Zemberek a nyári papucsokra. #238389Emunem:
Köszönöm!!, de sajnos még nem tulajdonlom.
Tényleg nagyon rendes kereskedés, mondjuk az átadás nagyon laza volt. Kaptam két kulcsot, azzal a mondattal, hogy te tudsz mindent. Amit meg nem, nyomd meg az "I" betűt!
-
slett27
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
A baj az, hogy azt hiszi ért hozzá, pedig nem. Mennyi "autó alkatrész cserélő" van nem is sejted.
Sajnos én is olyan vagyok aki nem otthon szereli a kocsiját. 
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Volt még csúnya szövet, a bőrön nagyon sokat gondolkodtam, bár volt itt aki észérvekkel lebeszélt róla. Ennek ellenére ha nem burgundy lett volna, hanem fekete, akkor az lett volna.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Szép és nagyon kényelmes.
Nem tudom mire gondolsz, a huzatra, vagy a kialakítására? Inetgrált fejtámlás, bőr(szerintem mű, vagy bio) keret és mintás alcantara huzat. -
válasz
szabonagyur
üzenetére
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nincs ilyen opció a menüben.
Remélem, elég egy szoftver frissítés.gyulaszu: Ez ennyi, nekem is 13 Bp-en a napi munkába járás során és hasonló átlagsebességet tudok. A 7-es GTI manuális váltóval megállt 12 elején. (Ha spórolni akarok, MX-5-tel megyek, azzal 9-10 liter és jó bele a 95-ös benya.)
pit stop: A kezelési utasítás szerint kellene lennie.
-
Jimmy66
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igazad van, az tény, hogy végig garázsban volt.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Pontosan, ezek nagyon-nagyon sokat számítanak.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Az EFB és az AGM között van. Optimalizált, jobb hőtűrés, több szén, hosszabb élettartam. (papíron)
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Egy kicsit tartok azért tőle, a VAG sosem csinált csont nélküli autókat valjuk be őszintén. Igez e felől erős bíztatást kaptam, hogy itt ezzel nem lesz gond. A másik az automata váltó, maga az egész rendszer ismeretlen számomra, negyven év kézi után, hát nem tudom.
Az is feszélyez ebben, hogy valai "öntanuló rendszerrel" bír. Na, most a mi vezetési stílusunk az enyém és a Zasszonyé ég és föld. Lesz mit tanulnia.
Tapasztalatokról természetesen írok, és nem szoktam elkendőzni a sz@...rt!
Április közepén már amikor visszatértünk az első hosszabb etapról, kezdem a tájékoztatást a népes publikum felé.
#237881F_Zolee:
A szélvédőfűtést páramentesítésre használtam az előző autómban, parádés volt erre a célra, az ülésfűtést meg a kutyám imádta.
Vitathatatlan, sokat dobott volna az álló ezen is.
Nem volt kifizethetetetlen az ára, de tényleg azt gondoltam annyira nem létkérdés. Meg azért az sem egy örök darab, lehet később csak a gond lett volna vele. 10+ éves autóknál nem nagyon láttam még gyári állótfűtést működőképes állapotban, én ezzel az autóval ennyi időre tervezek. -
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem ez volt a fő szempont.
Ellenben tudod hol van szarásig CC? Romániában. Meglepődve tapasztaltam, úton-útfélen találkoztunk vele.#237864F_Zolee:
Nem akartam túlbonyolítani. Akkut is használ, így az indíthatóságot befolyásoló tényezőként vettem.Itthon fűtött garázs, ha télen ritkán használjuk, csak egy-egy alkalommal, olyankor olyan szállodákban szállunk meg ahol van garázs. Azt viszont nagyon sajnálom, hogy sem szélvédőfűtés, sem hátsó ülésfűtés nem szerepel az opciók között, ezeket hiányolom. -
lalibatyo
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
mi autónkkal angolul kell beszélgetni Magyarországon ? - na megjöttünk megint...... Azt azért megnézném hogyan mondod angolul hogy "Nová Lesná Vysoké Tatry" hogy meg is értse hová kell menni. Jöhet a link Istenemre lejátszom neki
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
A lila nem tetszett a Zasszonynak. Igen, AWD, fontos szempont volt. Az állófűtés és a bőr kivételével mindent belerakattunk amit a listában találtunk.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
A T-roc vezetékes kapcsolaton hibátlanul megy ugyanazzal a telefonnal
Próbáltad külföldön a hangvezérlést ? sokszor itthon is hülyeségeket csinál...... -
lalibatyo
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igen, erről beszélek. Ráadásul az 1 másodperces üzenetek minibetűkkel addig tartanak idegen nyelven ameddig a csipogás. Ha olyan a forgalmi szitu mire ránézel elolvasni sem tudod mert eltűnt
- A központin nézegetheted az egérmozit lapozgathatsz, de ha beírnál egy címet a naviba azt nem lehet menet közben, még az utasnak sem...... állj meg hozzá
-
BigBlackDog
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ha kézi behúzásakor leáll a motor, akkor a Golf 8.5 is kiírja és
le is állítjaki is kapcsolja fél perc után magát. FL előtti változatnál még nem volt ilyen (cserébe a gyári akksi abban is megmurdelt 2.5 évesen). -
válasz
szabonagyur
üzenetére
Járó motornál? Hát én ilyet még nem láttam, eleve tölti éppen. Furcsa
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Az nem az akku miatt van.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ezt az akksi dolgot különben meg tudja nézni egy akksis bolt is? Csak időm végeges VW szervizbe járni (meg nem is tudom akksira mennyi a gari idő, 14 hónapos az autó).
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem, a tálca alatt találtam, vatta új volt.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Alapvetően igen. 1-2 napja volt itt téma pont az 5henger.
-
Jimmy66
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Huh! Ok. Lehet, így cserél fékbetétet...
-
Jimmy66
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Mi történt? Ez nem egy "sima" padkázás...
-
realist
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ez már valami
komoly minőség ez a gyári felni
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Miért, mi volt? Lemaradtam...
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
- kb 10 kocsit vettem eddig, alapos (ár érték feladat célszerűség) mérlegelést és próbát követően és legalább még ennyivel van tartós vezetési tapasztalatom. Ez sajna zörgő zajos nyikorgó kacat lett 1 hónap alatt, amivel nem tudnak mit kezdeni, tartósan javítani. Igénytelen eszement megoldások jönnek elő, még melós kocsinak is problémás, mert szétidegeli az embert keresgélni hogy épp mi baja van. Tele van rakva parasztvakítással ami vagy akkor is csipog villog amikor nem kéne, vagy akkor sem amikor épp kellene -ennyi.
A spenótot sem fogom szeretni ha megutáltam hiába mondod hogy mások szeretik és finom
- és ez legyen ebben a topiban végszó rólam és a buzukiról - ha kérhetem. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur
üzenetére
Superb-ben az autol-hold is ilyen, eléggé el van dugva.
-
pit stop
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Mondjuk erre a nem kikapcsolható figyelmeztetésre jött a Renault, és bemondta a klasszikust: na fogd meg a söröm
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
A Terramar-ban minden kikapcsolható. Az más kérdés, hogy ezt minden egyes indulásnál meg kell tenned. De, pl. a Volvo-ban már szinte semmit sem lehet kikapcsolni, egy agyf@...sz csipogóláda az egész autó.
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Már nézegetem a Dacia-kat ..... - de attól ez még ugyanolyan szar marad
legfeljebb más szív vele...... -
lalibatyo
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igen mert megvettem ezt a csörgő zörgő zajos feleslegesen sípoló csipogó igénytelen ipari hulladékot melós kocsinak.....
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur
üzenetére
Egész baráti ár. Continental-ból találtam utángyártottat de arra csak 4 év elem gari van, a gyárira (Denso) meg 10 év... Ha leosztom élettartamra akkor olcsóbb a gyári.
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
15 Km-et mentem 2 nap alatt Sx-el jeladók nélküli kerekekkel mire észrevette
- akkor meg minek ? -
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur
üzenetére
Majd amikor cserélni kell akkor az árát is fogod szeretni.

-
BigBlackDog
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Típussal szerencsére nincs gond, az erőforrásból jöhetne egy combosabb ("szeretnék már olyan motort az autóba").
-
BigBlackDog
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Formentort próbáltam 2.0 TSi-vel. Azok alapján az 1.5 TSi-t nem választanám.Meg aztán az ülése sem túl kényelmes a hosszabb távú beszámolók alapján.

-
Morris
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nekem 9.8 az átlagom vegyes felhasználással a Q3-al.
-
Keef_Lee
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Egyszer ismerősöm vett egy Jettát, aminek be volt horpadva a vezetőajtó fölötti keret a karosszériának. Idős orvostól van, mondta a kereskedő.
Ja! Biztos beverte a kisöreg a fejét, amikor beült és attól volt a horpadás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk én pont top3-as vagyok a sajátommal de ugye egyrészt városban nem használom, másrészt lassan megyek.

, talán 7xx-et 1x-2x.

. Közben 3 sávra szélesedik a pálya, már csak a legbelsőben tudom megelőzni.

Nincs téli gumi!