Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gyula84
veterán
hali ilyen teljesítmény mérést mennyiért csinálhatnak dyno padon?

-
MPowerPH
félisten
válasz
Kiskokó
üzenetére
Ez nagyon szep, jo a spec is, de az a 264 loero nagyon keves ehhez a kasznihoz.

-
Magnum_
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
van lové erre, most is külön van.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Magnum_
üzenetére
Ha van keret (pénzben/időben), a ritka alkalmak miatt szerintem is érdemes lenne külön szett. A Golfra is felmerült a 4évszakos, de korábban a télit is úgy vettük, hogy hóban-sárban ne akadjon el, szóval marad a nyári-téli garnitúra. Ónos esőben jött már jól, középkat téli is jobb lehet, ahol már a keverék+több borda számít. Ha tényleg évi max 1x óvatos duhaj módon mutatod meg az autónak a havat-jeget, és nincs időd szerel(tet)ni, megfontolandó az egy szett, vagy flottás autó

-
petiwr
senior tag
Sziasztok
Olyan problémám lenne b5.5 os Vw passat al hogy ha indexelek és vissza veszem az indexet a kattogas továbbra is megy, és kicsit gyorsabban és van, hogy hosszú percekig, el halgat és folytatja de a lámpa nem megy csak az a kattogas és mar bosszantó esetleg valakinek valami tippje lenne? -
válasz
Magnum_
üzenetére
Ha van rá zseton, legyen téli a téli és nyári a nyári. Lehetr hogy csak 1 nap fog ezen múlani hogy megállsz-e vag besonkyzol a kereszteződésbe. Ha csak egyszer múlik rajta, már megérte. A fater csak 10 000km-t megy egy éven, de neki sem ajánlottam a négy évszakosat. Sok a domb, meg a kanyar, és itt szokott keményen havazni is.
VR6-Fan Tomcsit nem hiszem, max a leonyt.
Video, or didn't happened. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
direkt nem a gumis topikban kérdeztem

város 70%, autópálya 30%.
de előfordulhat, hogy K nagy hóban kell mennem, de az nyilván ritka. A városban meg használhatóak az utak hóban is (egyébként kb évi 10-15k km).
engem az érdeklen, hogy itt valakinek van-e és mekkora a hangja
-
VR6-Fan
veterán
nekem jól ment a 16V :-)
tomcsit is elkentem, meg még jó pár hasonló hot hatch-et, igaz 4000 felett kellett használni, de azért van a bot a két első ülés elött...Sz.Riki88: hirtelen csak 117-ig találtam meg 85-125 közt, elöbbi kb bő 1 sec (itt nem kapart ha jól emlékszme fordszámon se látom), utóbbi 3.8 sec körül de ebbe a teljes spool benne van és 4.-be

majd kell egyet nézni 3.-ba spool nélkül, az lehet a reális, alább képek.
77-117 1 77-117 2 -
molnarpeter
nagyúr
válasz
brumi1024
üzenetére
F10 egyik első benyomás: a kormányon alul lévő műanyag igencsak nyekereg, ha megnyomja az ember. Összességében bejött egy próba alapján (Luxury Line felszereltséggel), de az Audi részéről szerintem is kidolgozottabbak a részletek. A tabletet én sem értem teljesen, talán a légrostély miatt oldották meg úgy

Saint_: Gumis topic
röviden: apollo most best buy 4évszakosban, Michelin CC az etalon. Ha nem mész sokat, lehet alternatíva. -
Magnum_
nagyúr
Srácok!
úgy néz ki, hogy elcserélem a 16-os komplett nyárit egy 17es fellára. Ha minden a papírforma szerint alakul.
Télire gyári lemezfelnim van Cont Wintercontact gumikkal (nem sokat futottak, néha meg lett mutatva a télnek), gyári disztranyókkal. de unom már, hogy vidéken tudom csak tárolni, mindig macera. Úgyis kellene vennem gumikat, ha meglesz a csere (225/45R17 ugye). Sose voltam 4évszakos gumi párti, de most elgondolkodtam. Mi az általános véleményetek róla? menniyvel hangosabb nyáron, mint pl egy nyári gumi?
Csak azért kérdezem, mert ha jó, akkor elgondolkodnék rajta, és akkor eladhatnám akár a téli fellákat is, de csak érdekel, hogy használ-e valaki, elégedett-e vagy sem, hagyjam, és maradjon külön-külön, stb... thx -
válasz
VR6-Fan
üzenetére
Ez a vr5 topik?

Most komolyan belekötött a 600lovas görbébe? Hát esélye sincs a vr5 ellen senkinek se. Ezt kellene megérteni, és nem szoktam valótlant állítani.

Lenko:most komolyan. Szállj kicsit magadba, nyiss magadnak topikot, vagy blogot, de ne trollkodd szét a vw topikot.
-
VR6-Fan
veterán
válasz
Sz.Riki88
üzenetére
egy video is jó lenne 0-130ig, de hát ez veszélyes :-)
kiderülne hogy a számok nem hazudnak és csak érzésre megy jól a gép, mint a legtöbb kis szívó benga, imádok jó szívókat vezetni, mert nagy élmény, ha jó a konfig, de nem gyorsak egyáltalán, egyenesbe biztos nem
szerk:adott pontot kb 5% van a vr5 javára, ez simán lehet mérési pontatlanság is, akár a két mérésbe egyszerre, meg azért az ő görbéje nem egy gyakorlati mérés hanem egy stilizált görbe, amin külön vicces hogy ilyen púpos fos nyomaték görbéje van így is, mint egy chipes 20vt-nek....
-
VR6-Fan
veterán
válasz
Brumi˘
üzenetére
gondolkodok hogy melyik 170-es pd/CR ismerőst kérjem meg hogy fusson a kollégával egy 80-120-at szigoruan autó pályán ne hogy túl lépje a határt, mert ugye a g4 inteligens tudja hogy hol mennyivel kell menni így a 80-160 vagy 100-200 nem lehetséges, video is lenne, de szerintem a kolléga nem jönne el

-
Magnum_
nagyúr
válasz
szaki1986
üzenetére
Nem kell azért beszarni tole.
Enyémet apám vette újonnan, o használta 5evig, a szakszerviz azt mondta, hogy az enyém én nem olyan a vezérlés, mint anno az 5os golf 1,4tsi-n volt. Ok. Cserélni kell? Nem. Szerviz könyvben sincs eloiranyozva.
Akkor beperelhetlek a g.cibe, ha gond van? Be.
Passz. Nem tudom. Remélem, nem fog ugrani a lánc, de ki fogom cserélni jövőre szerintem azért.VW hivatalos álláspont szerint nem kell cserélni.
-
Mappa
addikt
Az alábbi cikkszámnál mit jelentenek az utolsó számok/betűk? mert árban azért van eltérés, ahhoz képest, hogy milyen alkatrészről is beszélünk ha megnézzük.
1J5955110A GRUVW - ez pl. 4500 Ft
1J5955110A 007VWDE - ez 6000 Ft
1J5955110A 007VW - ez meg 8000 Ft -
brumi1024
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
Én nem feltétlen az A6-hoz hasonlítanám, nekem az a belső nem jön be, sokkal inkább egy A4/A5-höz (de itt is az odabiggyesztett kijelző a divat), vagy egy Q7-hez. Egymás után ülve a kettőben valahogy sokkal masszívabbnak, összerakottabbnak, finomabbnak érződik az Audik bele. Egyetértek a totalcarosok véleményével, nekem az F10 bele olyan buflák egy idő után, főleg a fenti Audikhoz képest. Kíváncsi leszek a G30-ra.
A komfortülés tényleg jó az 5-ösben, azt aláírom.
"Nem zorgott, recsegett sehol sem, minden muanyag puha volt, ahol annak kellett lennie."
Hát ezt nem tudom alátámasztani. A családban lévő F10-ünk 3 éve van meg (FL, 2013 végi, a bőr műszerfalon kívül a lényeges minőségérzetet adó extrák benne vannak), de azért meg-meg nyomogatva a műszerfalat itt-ott megreccsen. Pedig 90k km van benne, 0 km-es korától, kímélő használattal, főleg jó utakon menve. Az külön vicc (és vérciki), hogy a hátsó középső pohártartót képtelenség úgy becsukni, hogy ne adjon olyan hangot, mintha el akarna törni. De tényleg, újkora óta ilyen. Mind a szalonban megnézetten, mind a tesztpéldányon, mind a végül megvetten ilyen.
Egy másik negatívum a külső illesztések. Na azok olyanok, amilyenre szemre sikerültek, vannak elég szép különbségek.

Egyébként aláírom, nagyon jó, a jelenlegi A6 és az F10 5 közül a BMW-t tartom jobbnak, de összességében egy Q7-tel szemben már nem tartom elegendőnek, holott azért van átfedett ársávjuk.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
szaki1986
üzenetére
Totalcaron ezt olvastam: Motorkódok: CBZB, CBZA
Gyártás: 2009-től, kockázatos 2011 júniusáig
Típusok: Audi A1, Audi A3, Seat Altea, Seat Leon 1P, Seat Ibiza, Seat Leon II, Seat Leon III, Škoda Fabia II, Octavia II, Škoda Roomster, Škoda Yeti, VW Golf/Golf Plus, VW Caddy, VW Jetta, VW Polo V, VW Touran
Indok: Végére a vitamin. A motor, amelyről a VW-csoport legszívesebben hallani sem akarna már, az EA111. Pedig valójában az összes, VW-csoportos TSI-motor vezérműlánc-kórban szenved, de leginkább a 2011 nyaráig gyártott pöttöm 1.2 TSI. A gyártás 2009-es kezdete óta ez nem nagy időintervallum, de iszonyatos mennyiségben gyártották, és a legkeresettebb motorváltozat lett. -
szaki1986
tag
Korai, 2009-2010 körüli 1.4 TSI 122 LE motoroktól mennyire kell tartani? Ebbe is béna láncot raktak? Látni azért jó pár autót 200 ezer km felett. 150 ezer km körüli futással érdemes lehet ilyen autót venni?
-
MPowerPH
félisten
válasz
brumi1024
üzenetére
Azert ezzel nem tudok egyet erteni. F10 es F10 kozott oriasi kulonbsegek vannak.... En egyszerre neztem az A6-ot, es a 2db F10-est, amibol az egyik egy fapados 20D volt, a masik meg egy full-full 30D. Kb. mintha masik autoba ulnel.
Az Audi S line sportulese kenyelmesebb, mint a BMW fele sportules, mert jobban idomul a hatad felso reszehez.(az autokhoz rendelheto alap ules is jobb az Audinal) Ellenben a BMW fele komfort ules, vagy hivjuk fotelnek, visz mindent kenyelemben, es azt tenyleg magadra tudod allitani. A bor mindegyikben az agyig vekonyitott verzio, mindegyik sporol. Aztan ott volt az A6 -oknal levo tablet, ami szerintem nem esztetikus, na meg kicsike. E92 -ben mar nagyobb volt a kijelzo, az F10-ben meg hatalmas, es szepen beleolvad a muszerfalba.
A 6er -ben is tablet van, de azt gusztan oldottak meg, jobb egyseget kepez. Aztan volt az A6-ban HUD is, ami eleg idetlenul volt odarakva. Mintha racsavaroztak volna a muszerfal tetejere, mig a BMW-nel teljesen integralt, a vezeto poziciobol eszre sem veszed, hogy ott van. Az anyagfelhasznalas mindket markanal kivalo, szerintem. Nem zorgott, recsegett sehol sem, minden muanyag puha volt, ahol annak kellett lennie.(6er -ben borozott volt a muszerfal is) Szoval passz, nekem meg az F10 volt az, ami hozta a minosegerzetet, mert ugy erezted magad benne, mintha valami jol megalkotott irodaban lennel, egy kenyelmes karosszekben.
Sokkal nagyobb darabnak tunik belulrol az auto, pedig ugyan akkora, mint az A6. -
lenko
aktív tag
válasz
Magnum_
üzenetére
Nekem lángnál korábban 40% volt, így megegyezett pl. a kovácsautóval sacc/kb. Vagyis csak majdnem.
A kis dolgok légszűrő olaj stb. olcsóbb volt picit kovácsnál, de nagyobb alkatrészek pl. fék, kuplung stb. 2-3%-al olcsóbbak voltak lángnál. Most, hogy bemegyek az ott dolgozói vevőkóddal a központba megvan az 50%. Így már elég finom árakon jutok hozzá mindenhez.
-
Lacess
tag
válasz
pocokxx
üzenetére
Tudom ajánlani a Láng autót.
Eddig ha bármilyen gyári alkatrész kellett ők beszerezték.
A legutóbb ilyen "bizbasz" kategóriás dologért mentem, konkrétan csőbilincsért a gázolajszűrőhöz meg lemezanyáért amit a bölcsőbe kell pattintani a környezetvédelmi tálca felfogatásához. 3-4napon belül megvolt a gyári.
Persze cikkszámmal mentem, nem volt szükség "mit/mihez/minek/hova/miért..." körre. -
brumi1024
veterán
válasz
freaghill
üzenetére
Én szeretem a BMW belsőt (mondjuk inkább a nem odabiggyesztett tablet vonalat, hanem az F10 féle beillesztett kijelzőset), de a minőségérzettel én sem vagyok 100%-ig elégedett. Sok részlet sokkal jobban van kidolgozva már az A3-amban is, mint egy F10 5-ösben, pedig nem egy kategória a kettő. És akkor a Q7 vs bármelyik BMW-ről nem is beszéltünk még.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Kiskokó
üzenetére
En meg forditva. Kulsore Audi, belsore BMW az etalon.
A Merci meg sajnos vegleg kiesett, mert a dupla turbos 350CDi is ott tart loeroben, mint a sima 530D. 
Igen, en is furcsallottam ezt. Volta elozo heten megnezni egy FL utani 530D-t, es csodalkoztam, hogy az elso index egos, mig a mellette allo majd fapad 20D -e ledes. Es aztan csak kiderult, hogy a Xenon melle csak ez jar, a ledes indexhez ledes fenyszoro kell. Erdekes, az biztos, tipikus BMW politika. De ez annyira nem zavarna, ha a led elszall, akkor az draga. Nem gond, ha kolteni kell az autora, mert karban kell tartani, de hibakra nem szivesen dobok ki penzt.
Egyebkent nagyon maszek ez a BMW kep a VW topikban.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
pocokxx
üzenetére
Igen. Ennél az alkatrésznél ilyen idősen teljesen normális, hogy megadja magát. Ami még rosszabb, nem látni bele. Amikor kiadja a bontó a jót, nem tudni mennyit megy el, mennyire van benne megrepedezve a gumi membrán. Itt a szomszéd hármat cserélt, a legjobb ment egy hétig. Utána megvette az újat. Legalább a munkát nem kellett fizetnie, mert magának cserélte.
5 év után mindegyik elgezd ereszteni, valamelyik többet, valamelyik kevesebbet. Olyan hatásfoka egyik használtnak sem lesz, mint az újnak. Értem én hogy drága, de ez a fizikája.
Nem lehet tesztelni a régit, mert általában amiből bontják ki, már nincs benne a motor.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Mágus2
üzenetére
Igazad van, de sajnos ennél jobban meg van kötve most a kiadás lehetősége. Így menni meg már veszélyes vele. A munkadíja sem lesz olcsó, mert annyira be van süllyesztve, hogy komoly meló kiszedni onnan. Épp ezért lenne jó lenne egy megbízható bontó, hogy legalább az alkatrészen tudnék hozni valamit...
-
-
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok! Tudtok korrekt autóbontót, akik gyorsan dolgoznak? Egy devander kellene sürgősen a Sharanhoz. Szét van szedve és amit találtam, nem bele való...
-
tresh
veterán
válasz
Sz.Riki88
üzenetére
Jó hát alap hogy rögtön kapna egy kis okosítást de én magát a hangját imádom és azt hogy minden elfér benne. Padon mért 180 lovassal volt szerencsém pár kanyart menni (konkrétan fél évig nálam volt ) úgy kellett kiszedni belőle hogy most már adjam vissza. Nem tudom miért én imádtam autózni vele és peros lámpánál jöttek a csodálkozó arcok hogy ebbe meg mi a sz@r duruzsol mert tényleg kegyetlen jó hangja van.
Kiskokó :az nem kell... sokkal jobbakat lehet venni. Pl haveromét amit épp fent említettem csak hogy ő se akarja eladni pedig 1,5 misit ajánlottam neki érte fél éve

(#126008) Lacess: akkor nem csak én vagyok ilyen hülye.. múltkor dájcslandba beállt egy faszi egy 97-essel avant C4-el mellém a parkolóba konkrétan másfél óráig dumáltam vele a gépről. Persze közben bőszen próbáltam utalni rá hogy nekem ez nagyon kéne,de nem akarta eladni. Mindegy a számom megadtam neki hogy ha mégis meggondolja magát hívjon. Második autónak pont jó lenne asszony meg rohangálhatna az a4-el

-
Kiskokó
veterán
Engem nem hat meg... Az én Audimra is mondták hogy szar a LED a hátsó lámpákban azóta is megy mind1...
Meg Én tudom hogy ha kell egy Extra akkor annak a javítása is ahhoz mérhető!Szerintem engem te itt még nem hallhattál bármit is drágállani vagy bármi.
Elég tartósak ezek azért szerintem.Aki ilyenért sír ne vegyen olyat, van egy haverom akinek csak full használati tárgy az autó... 4g 2011-es A6ja van de annyira ALAP hogy még a hátsó lámpában sincs egy deka led se... nem is tudtam hogy létezik ilyen amíg nem láttam az övét

Ő meg is mondta azért vett ilyet hogy ne legyen baja...Azokon is csak szánakozva tudok röhögni amikor hattyúhalált halva sír a szája hogy SOHA TÖBBÉ nem kell nekik Xenon mert 12ezer ft egy Izzó bele (4-5-6 évente kell bele egy szett úúúristeeeenn.... ) nevetséges.
-
brumi1024
veterán
válasz
Mágus2
üzenetére
Aztán ha ugyanez az áhított Matrix LED-nél történik, akkor kicsit vastagabban fog az a bizonyos ceruza.

-
Kiskokó
veterán
válasz
brumi1024
üzenetére
Pedig csak a Mátrix lámpa... nagyon durva nekem új Audi ha egyszer lesz sima Xenonal tuti nem is veszem meg...

Értem én amit mondasz hogy ez ehhez jár, az ahhoz stb, csak nekem egy eléggé viccesen hat hogy 2011-12 ben a Xenon mellé megkaptad a LED indexet de 2014-15-ben csak Led mellé van led index és xenonnál kiszúrják a szemed egy SZAROS IZZÓVAL!!!! Ami még Látszik is a búrában.... nevetséges...
Ugyan ez X5-X6 nál ... nem 10millás autók.. hanem inkább 20... és kapsz egy 80ftos izzós indexet 2016ban!!!

BMW for president!

-
brumi1024
veterán
válasz
Kiskokó
üzenetére
Simán odaférne a normális menetfény a Xenon mellé, de akkor senki nem venné a LED lámpát. A mátrixledet mondjuk így sem veszik, bár a közel 1 milliós felára mellett nem csodálom.
Ismerem.
Ha viszont LED lámpával kéred, LED az index. Mondom, árukapcsolás. -
Kiskokó
veterán
válasz
brumi1024
üzenetére
Az oké hogy a Xenon és a LED menetfénye különböző... már csak kialakítás miatt sem lehet ugyan az...
De hogy a BMWnél ugyan olyan Xenon - Xenon lámpában ráadásul az egyik 2012 a FL meg 2014 és az újabban nem led az index...
Szélén fehér házban a pontok

FL Xenon Nyix Led index

-
brumi1024
veterán
válasz
Kiskokó
üzenetére
"vagy hogy tesóm 2012es 5-ösbe LED az index de a FL ben ugyanúgy Xenon mellé megint raktak izzós indexet előre.. háát most ez mi??"
Árukapcsolás, vedd meg a LED lámpát, azzal már a szempilla indexel. De ezt az Audi is így csinálja, sőt, továbbvitte, már csak a LED lámpákhoz adja a normális menetfényt.
-
Kiskokó
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
Hát az új 3.0Tdi re nem tudom hogy mennyire igaz hogy a porlasztók elromlanak.
Szerintem azokban is elég biztos a motor (kivéve a láncos vezérlést) én turbó hibáról se hallottam.
(az enyém 4F 3.0 280K km és még a gyári turbó van rajta)Tény hogy nekem is jobban bejön az Audi design mint kivül de főleg belül!
Egy bajom van a BMW-vel (a mostani f11 es 5-ösel pl) hogy a beltere NAGYON szűk... beülök a kormány mögé és rendesen kalusztrofóbiám lesz
A 6-os BMW vel meg az a gáz hogy nem értem a BMW-t miért kell ökörködni és ilyen alapvetően szinte szánalomra méltó megoldásokat csinálni, mint hogy a 6-os BMW-ben is Sima Izzós a lámpában az index... egy 2014-es autóban... vagy hogy tesóm 2012es 5-ösbe LED az index de a FL ben ugyanúgy Xenon mellé megint raktak izzós indexet előre.. háát most ez mi??
Na meg egyedül a BMW akkora gyökér hogy a mai napig 2016ig is tartja azt az idióta szokást hogy az első szériás autókat hátul SÁRGA búrát tesz az indexnek...
egy 2015-ös M4-es BMW 20-on millió és Sárga indexbúrás....
DE tény hogy az új audikkal valami nincs rendben... nem tudom mi lesz ha tényleg eljön az ideje hogy lecserélném a lassan 11éves A6-ot
-
brumi1024
veterán
válasz
lenko
üzenetére
"Az új RS ugyanúgy 184, az elmegy, írtam fentebb. Olvass figyelmesebben ezt tudom ajánlani.
"Fogalmazz pontosabban.
Az RS-sel egy típust határoztál meg (azt se pontosan, mert az Audinál mást jelent az RS). Én mondtam, hogy a Golfnak és az A3-nak is van 184 lovas változata, azokat pedig nem RS-nek hívják."A dupla turbós passatot szerintem meg hagyjuk, ki vesz olyat ebben a csóró országban?
Ha eddig 1db új RS octaviaval találkoztam pedig havonta legalább 1x megteszem BP.-Miskolcot pályán, akkor a passatra mennyi az esély?"Miért függ össze az autók eloszlása a te állításoddal? Tehát ha nem találkoztam még One:1-nal, akkor nem létezik 1360 lóerős sportautó? Te azt állítottad, hogy az összes 2.0 CR-t lehagyod. Ezen nem ekvivalens azzal, hogy az összes 2.0 CR TDI-t lehagyod, amivel te találkozol.
Amúgy én hetente látok Pesten 4-6 RS Octit a mindennapi ingázásban.
"BMW-ből az új 525-k elmennek, a régebbi motoros nem, mert dög nehéz, de miért kéne felvennem a versenyt minden egyes új autóval, egy lassan 20éves konstrukcióval?
Én meg vagyok elégedve vele, jelenleg elég amire kell, és teljesen helytálló az állításom."Nem is tudom ki állította azt, hogy a bármelyik 2.0 CR-t lehagyja.

"Valótlant sosem állítok."
Ezek alapján definiáld a valótlanság fogalmát.

-
Sz.Riki88
csendes tag
http://www.1001moteurs.com/performanceseitig/blatt-Volkswagen-Golf+IV-V5-3395.html
Azok a nyomaték gyorsulási adatok helytállóak lehetnek?

-
lenko
aktív tag
válasz
brumi1024
üzenetére
Az SQ7 mióta 2.0?
Az új RS ugyanúgy 184, az elmegy, írtam fentebb. Olvass figyelmesebben ezt tudom ajánlani.
A dupla turbós passatot szerintem meg hagyjuk, ki vesz olyat ebben a csóró országban?
Ha eddig 1db új RS octaviaval találkoztam pedig havonta legalább 1x megteszem BP.-Miskolcot pályán, akkor a passatra mennyi az esély?
BMW-ből az új 525-k elmennek, a régebbi motoros nem, mert dög nehéz, de miért kéne felvennem a versenyt minden egyes új autóval, egy lassan 20éves konstrukcióval?
Én meg vagyok elégedve vele, jelenleg elég amire kell, és teljesen helytálló az állításom. Valótlant sosem állítok. Téma részemről off. -
brumi1024
veterán
válasz
lenko
üzenetére
"Itt ráadásul 8s-et írnak 0-100-ra, én 8.2-t könyveltem el, de lehet ezt ragozni, a tényen nem változtat, bármelyik 2.0 CR-t lehagyom (Amikor a chip rajta volt nem is kicsit)."
Ez az állítás önmagában nevetséges. Pl itt egy 184 lovas A3. De szerintem az ugyanilyen erős 520xd-k is meg tudnának szorongatni, az 525xd meg lehagyni, mert sokkal gyorsabb a váltó. A passat féle 240 lovas 2.0 TDI-ről nem is beszélve. (A chip témát nem érdemes erőltetni, mert a tuningolt TDI-k ellen csúnya vége lehet a dolognak.)
8 sec körül tudnak az új 1.4 TFSI-k, nem rossz az, de nem a világ teteje, főleg nem ad okot ilyen alulspecifikált, égbekiáltó állítások tételére.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Kiskokó
üzenetére
A BMW mellett annyi szol, hogy a motorja atombiztos. Amit most hasznalok, annak a kiszuperalt valtozata, es ezzel sincs gond, pedig tul van mar a 236k km-en.
Az Audi mellett a megjelenes es az ar szolna. Az 5er mellett nezegetek 640D-t is. Es itt kint a 6er 2013-as evjarattal 4k-val dragabban megy, mint az A7-es Audi. Igaz az Audi gyenge lenne, szoval csak a duplaturbos johet szoba itt is. A kor ezzel meg leszukul, mert tobbsegben inkabb a 21x meg 24x lovas autok vannak. De az Audi design nagyon bejon, foleg az A6 Avant es az A7. -
lenko
aktív tag
válasz
brumi1024
üzenetére
Gondolom extráktól is függ, mekkora felnivel van, napfénytetős, nem napfénytetős stb.
1.4-es motor nyilván nem is nyom annyit, nincs rajta 312-es fék stb.Itt ráadásul 8s-et írnak 0-100-ra, én 8.2-t könyveltem el, de lehet ezt ragozni, a tényen nem változtat, bármelyik 2.0 CR-t lehagyom (Amikor a chip rajta volt nem is kicsit).
-
lenko
aktív tag
válasz
VR6-Fan
üzenetére
Magyar forgalmiba 1340kg van írva ami a kinti TÜV-ből lett átvéve, gyári adat 1274kg....
Engem nem érdekel mennyi is valójában, az biztos hogy könnyebb bármelyk 2.0 CR nél.
Amikor rajta volt a chip, nem is üzemelt kizárólag csak 100assal jól, mert még egy kicsit a 95 premiumtól is becsörgött alacsony fordulaton. -
raziel01
veterán
válasz
7600 GS
üzenetére
Kép alapján F217-es adapter kell nekem
Vegyek egy alap Bosokot és arra rakjam rá a régi ablaktörlőmről az adaptert? Ez működhet?
Vagy mindenképp a multiadapteres Bosokot kell rendelnem? -
Lacess
tag
válasz
tresh
üzenetére
Ejj b@szki, miért kell mindig előjönni ezekkel az A6 C4-ekkel?

Annyira csorog a nyálam egy sor5 "fosdízelre", főleg a 140lovasra
Az utóbbi időben minden darabot megnézek az utcán. Még nyár közepén futottam össze először Vele ott van ahol a barátné lakik. Elég forgalmas helyen szokott állni. Papírok az ablakokon hogy eladó, hát én meg mint gyöngytyúk a takonyra. Úgy táncoltam körbe mint valami bennszülött, nagyon bejön, de sajnos nem szabad. Emellett kombiban kellene de nagyon. Ennek a példánynak ICA a rendszáma, mikor arra járunk mindig kérdezem az asszonyt hogy "Icukám még megvan?" Amúgy jól néz ki, kívül csak annyi amennyi a korral jár, de semmi extra, bele tényleg szép.
A Tc-s sorozatban is most egy C4-et vett az a "szakértő gyermek". Azt is elfogadnám. -
VR6-Fan
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Legyen neki karácsony. VR5 foreva...