Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
simonjoe
üzenetére
Igen, most már egész jók a gyári navik. Nekem mindig hozzá van csatlakoztatva a telefonom az autóhoz, telefonálás, zene miatt, így mindig a Waze fut, trafijelzéssel. Régebben voltak az autóimban gyári navik, de mindig azon kaptam magam, hogy soha nem használom, csak a Waze megy.
-
válasz
simonjoe
üzenetére
Tökéletes ez a szűrő, teljesen normális amit látunk.
- nincsenek nagy, csillogó, ezüstös fémdarabok
- nincsenek réz/bronz (arany‑sárgás) darabkák
- nincs mennyiségű a szennyeződés (ami képen van az nem sok)Ezek műanyag és gumi alkatrészek, tömítések darabkái és lehet benne kis ellebegtetett korom is.
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
simonjoe
üzenetére
Elképesztően jó a fogyi, de menjen fel a dinamikus vezetéseddel átlag 8.0-körül akkor is parádés. Nekem dízellel volt majdnem 7L, így ezt szó nélkül fogadnám el.
Egyébként gratula mégegyszer az autódhoz, a fólia nagyon jó ötlet volt, én is fóliáztatom az autóimat, igaz, csak részlegesen.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
simonjoe
üzenetére
135-140 tempomat, par elozes akkor elottem 160-165-ig.
Nem rossz auto, erzodik hogy kicsi es konnyu, palyan azert ovatosan kell vele menni. Bubinal megvan az "atmegy tokon-paszulyon" erzes. Na ennel nincs, oldalszelre is es uthiban is erzni a bizonytalansagot.
Elozo nap egy dizel CLA volt, az semmivel sem erzodott jobb autonak.
-
-
-
-
szabonagyur
félisten
válasz
simonjoe
üzenetére
Nem hiszem, hogy összefügg mivel a Formentorban nem volt ez a közelítő/távolító zárás, de láblendítős volt, meg amúgy keyless. Meg nem teljesen aktiváltad csak ezt a részét nem?
Asszem az is fontos, hogy balról húzd jobbra a lábad, ne fordítva és ne hadonássz felváltva azzal sem tud mit tenni.
Jaa Formentorhoz adtak egyet, igaz egy korábbi dízelét
Lehet ezért... -
-
válasz
simonjoe
üzenetére
Sárga, pirosat már én is hallottam. Én sárgára is vittem szervizbe, de elengedtem ennyi időm nincs (VW mindent kicserélt aztán széttárta kezét saját autójára hogy majd szoftverfrissítés LOL). Mondjuk hibát magát sose láttam ha kiszálltam megnézni (fényszóró ügy), csak a hisztit sárga felirattal.
-
-
szabonagyur
félisten
válasz
simonjoe
üzenetére
Keyless entry: nincs elottem igy kicsit bena lesz a leirasom emlekezetbol
Van az a resz ahol tudod allitani, a jarmu kulso-belso tulajdonsagait (itt van a komfort vilagitas stb is csak masik oldalon), amikor a kulsot mutatja forgasd el az auto kepet az ujjaddal es megjelenik egy nyitas/zaras resz, ott kell lennie. Es van kulon kozelitesre meg tavolitasra is menupont.
-
válasz
simonjoe
üzenetére
Keyless entry-t nem kértem (egyes fenntatasaim miatt). Az automata távfény elegáns kikapcsolását majd oszd meg lécci, bekapcsolni tudom, hosszan előre kell nyomni a kart.
Anomáliák - egy hétig nyitogatták az ajtókat, ha az akksit nem töltötték, könnyen háklis lesz.Khaosz55: 100%, hogy ugyanaz a fék. (Nem olcsó cserélni, kétrészes a tárcsa.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Ajkai ólomkristály
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most nincs se kocsi se ráérő akivel tudnám járni az országot h nézelődjek. Máskor mindig megvettem az utódot az előd távozása előtt, de ez most beszrt.
, én hangember vagyok, az emlékeimből élek.

De 3000 km alatt szép gyűjtemény.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem erény, hanem állapot.