Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
A golf IV nél a belső féltengelycsukló M10 xzn es csavarokkal van szerelve, tudja valaki?

-
norrberth
addikt
válasz
fgabor87
üzenetére
Nekem elvolt repedve erről menő cső.
Szoktam nézelődni lámpával a motortérben.
Meg tükörrel
És megjavítottam.
2cm rövidebbre vágtam, majd megmelegítettem hajszárítóval.
Van egy régi ócska jól izzik.
Hőlégfúvóval inkább nem bántottam, félre nézek fél motor leolvad.
Csak rövidebb lett a cső, nem pattan be a helyére.
Karosszéria tömitőcsíkból tettem alá, de dörzsölődjön ki.
Szövetszalagra gondoltam még betekerni.
Remélem 10-20 évet bír.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Javítás után bekaptam a csöcsöt, belefújtam. -
Gyula84
veterán
Üdv lengőkarból milyen márka ajánlott?
(#168087) Tiger.huhhhh
nekem bose a hangrendszer az összes hangszóró a hátsó erősítőről megy, szerintem jól szól, csak hát a rádió kicsit fapados -
törölt tag
válasz
Gyula84
üzenetére
Meg lehetne oldani, de nem akarom a gyári erősítőjét és a gyári mélynyomóját használni. Már szétszedtem a kocsit, amennyire kellett és elkezdtem bekötni a hátsó hangszórókat, mert azoknak új vezeték kell (és ezt nem tudtam). Az Alpine sokkal jobb, mint a gyári cucc, Pioneer szub kerül mellé JVC erősítővel, az Alpine-nal együtt sokkal jobb lesz. Kösz még egyszer.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
Mágus2
üzenetére
Procces done.
Vízzel teli öntöttem, fele eltűnt, na mondom fasza.
Szívószálat belevezettem a lefolyóba, pisztollyal megfújattam, akkorát cuppant h csak na.
Utána 10 l lefolyattam rajta, hipp hopp eltűnt.Viszont beázás nem jelentkezett még, szóval várok ezzel még 1 kiadós esővel.
Viszont park radar továbbra is b@szik normálisan menni... van Győr környékén akinél rá lehetne dugni vcds-el?
-
norrberth
addikt
Gyújtáskapcsolót mivel szabad befújni?
Nem kívül, belül
És nem parfümre gondolok -
válasz
L1ZRRR
üzenetére
Tetőablak gumicsöve le lesz csúszva. Önts vizet a tetőablakra és kiderül. Ha öntöd a tetőbe a vizet és folyik a géptető nyitónál, azt nem fogod tudni otthon orvosolni mert a tető kárpitot kell megbontani. A tető 4 sarkában van lefolyó, mindegyikhez tartozik egy cső. Ha a sofőr oldalon az első sarkába öntöd a vizet...kihúzott tetővel egyenesen a lefolyóba csorgatva és bent fog folyni, akkor biztosan ez a gond.
-
törölt tag
válasz
Gyula84
üzenetére
Köszönöm

Közben rátaláltam én is erre a problémára (nem tudtam, hogy egyáltalán mi okozza a jelenséget), az új fejegység egy Alpine UTE 92 BT, Ennek a kimenetét akarom használni a hátsó hangsugárzókhoz is, ezért új hangszóró kábelt fűzök be ide , vasárnap neki látok. Köszönöm a segítséget
-
norrberth
addikt
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
Mágus2
üzenetére
Hali
Csináltam 1 videót, beázás helyéről.
kar fölötti részen folyt valahonnan, csepegett, ott mi jöhet szóba? ill azt a műanyagrészt hogy lehet lehet leszedni?Továbbá olyan problémám van, hogy gondolt 1-et a park radar, és nem működik se gomb nyomásra se r-be tétel után.
Illetve van mikor berakod r-be és csak sípol, de nem radar hangon...
Lehetséges ez a beázás végett van?Előre is köszi.
-
válasz
macilaci78
üzenetére
Ugyan úgy jár, mint én.
Pazarolt egy csomó gázolajat, mert kintebb kell húzni...
-
-
válasz
atos19881101
üzenetére
De, jelenleg így töltöm. Hagyjuk ezt.
Normál tankolás pisztoly tövig be, kallantyű maxig húz 1 másodperc alatt kattan.
Valaki, aki javít ilyet

-
norrberth
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Én csak nézegetem

-
válasz
macilaci78
üzenetére
Kannából csak csővel átszívva próbáltam (alap colos, talán), nem volt baj. A levegőztető segít, de ha teljesen betolom a pisztolyt, akkor nem férek hozzá. Sz*r mindenhogy.
-
-
-
Sziasztok!
Tudtok olyan céget, embert ajánlani a környéken (Budapest és tőle keletre Hatvanig bezárólag), aki meg tudja javítani az üzemanyag tartályom

Nem tudok a benzinkúton értelmesen tankolni, mert visszajön az üzemanyag a pisztolyba és elkattog állandóan (Így vettem: Seat Toledo M1 2003 1.9tdi Asv)
-
norrberth
addikt
Juj de kéne GTI dsg clubsport 265 290 le
Megyek megnézni, helybe van.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sziasztok,
Audi A3 8l 2000 1.9TDi-nek kellene óracsoport felújítás. Sajnos nem mindig jó, van mikor mutatja az LCD a megtett km-t, km óra állást illetve az órát s van mikor nem. Erre tud valaki egy jó szakembert BP-en?
-
gzbotii
nagyúr

Nem kívánok többet hozzáfűzni.
-
Pelmo
csendes tag
Sziasztok,
Skoda Octavia 2 kombi parkolószenzor gondom lett tegnap egyik pillanatról a másikra. Folyamatosan sípol rükiben a bal hátsó. Alap típus van kijelzésnél. Én megpróbálkoznák a házi cserével pl.: lenti video. Netről elvileg lehet rendelni. VCDS kell hozzá? Hibakód nincs a belső kijelzőn ezért gondolom(remélem), hogy nem kell.Melyik típus kell nekem?
[link]
Octavia 2 facelift (od 09/2010) 2010 utáni autóhoz elvileg ez kell.
[link]
[link]Még nem tudom, hogy tudok hozzáférni. Lököst le kell vennem? Vagy nőgyógyász kéz elég lesz alulról...

Laci
-
rob210
nagyúr
válasz
monosgeri21
üzenetére
Szerintem a lengőkarban lesz halott valamelyik szilent.

-
válasz
bul07
üzenetére
Ki szoktam szívni, kimosni, kitörölni szárazra. Friss gázolajjal félig feltölteni, lassan beleengedni a szűrőt. A közepét a szűrőnek rádugni a fedélre, belenyomni, lecsavarozni. Nálad nem kell légteleníteni. 10x gyujtást adsz és hallgatod, mikor lekapcsol a tápszivattyú, gyujtás le és ezt ismételni 10x. Utána gyujtás le, majd vissza és beindítod. Úgy fog indulni, mintha nem is cseréltél volna semmit.

Monosgeri21: fel kell bakolni, talpas gömbfejnél addig emelni, míg tegermentesül a stabpálca, utána rángatni. Nincs meghúzva rendesen. Jól rá kell tépni.
-
monosgeri21
tag
válasz
c00per
üzenetére
Kerék oldali csuklót néztem, az kézre jónak tűnik. Váltó oldalit majd holnap emelőn megnézem. Érthetetlen, mert ma stabpálca csere után lett ilyen brutális hangja.
@rob210: Nincs ilyen szimptóma, legalábbis kézzel megrángatva a féltengelyt teljesen prímának tűnik.
Mindegy, holnap visszaviszem, aztán kezdjenek vele valamit.
-
IntelKiller7
nagyúr
Adott 1 2009-es Scirocco. 10-ből 9x nem sikerül a kulccsal kinyitni a csomagtartót. Belülről simán kilehet. Nem értem.
Nem merül az elem mert az ajtókat 1-ből nyitja. Hosszan kellene nyomni vagy mi a fene? -
rob210
nagyúr
válasz
monosgeri21
üzenetére
Ha féltengely baja lenne, akkor felfelé meg tudnád mozgatni a féltengelyt abban az esetben ha ez sikerül ki kell cserélni a csuklót. De ez jelentkezne 100-140 között is rázás formályában. (mármint a kormányon éreznéd)
A kotyogás meg ilyen a mértéke nem jön le a videóból, ha nagyon kotyog akkor nem egészséges természetesen. -
c00per
tag
válasz
monosgeri21
üzenetére
Video alapjan feltengely hang, de alulrol megfogod a tengelyt es masik kezzel a csuklot.Igy mozgatva kijon mi log.Alaszedve recseges-ropogas van?
-
-
monosgeri21
tag
A3, 1.6 elfogó. Stabpálca csere után: [link]
Ha már úgyis ilyen jóra sikerült a délután, megemeltem, ránézek mi van: [link] Hát a tegelynek is furcsa holtjátéka/zaja van. Stabpálcákat megrángattam kézzel, nem tűntek lazának a csavarok.
Szétver az ideg.
A tengelynek az ilyen szintű lógása gyári feature, esetleg a váltóban tekerő mechanika adja a hangot vagy csereérett lett a féltengely?
-
bul07
nagyúr
válasz
rob210
üzenetére
Csöveket nem bontanám meg, ahogy nézem sose volt még, fenének se hiányzik hogy utána cserélni keljen mert szivárog az elkeményedett cső mellett
Öcsém hajt egy Ford 15 személyes buszt
Most cserélte
Kompresszorral kell a tankba levegőt nyomni és az fúja a gázolajat a rendszerbe és mikkor folyik ki a gázolaj akkor kell rácsavarni a szűrőtFord szalonba is úgy csinálják csak nekik van eszközük amit a tanksapkára tekernek
-
rob210
nagyúr
válasz
bul07
üzenetére
Nekem van egy ilyenem.
A nagynyomású ágára rádugom és felszívom vele teli a szűrőt, ezután rádugom a csatit a nagynyomásúra és levan a gond.A kiöntés kitörlés a tuti eljárás

De vw specifikusat majd mágus mond.
Nekem még nem volt gondom nagyon jól felszívja a gázolajat. De mondjuk azt nem értem, hogy a vwnél miért spórolnak ki egy 2e forintos kézipumpát.
-
bul07
nagyúr
Mágushoz, Robhoz de úgy mindenkihez
Mi a megfelelő metódus gázolajszűrő esetén?
Mert sok videót megnéztem és kétféle módon csinálják
Van aki leszívja a szűrő házból a gázolajat és ki is törli, majd felönti tiszta gázolajjal
Van aki kiveszi a szűrőt majd ugyan abba a gázolajba teszi is visszaMásik meg
Hogy lehet légteleníteni csere után a szűrőt? Már ha kell?
Videóban van aki addig tölti hogy összerakásnál kicsorduljon a gázolaj, van aki sehogyIlyen a szűrő házam
Felülről, és oldalán megtaláltam a gyári adatokatEbben a videóban leszívja kitörli[link](hasonló a enyém)
Ebben csak beledobja az új szűrőt [link](úgy nézem ilyen az enyém)Én a kiszívós kitörlőst gondolom jónak, de ki vagyok én, még sose csináltam
Légtelenítés is fontos lenne mert ha jól emlékszek öcsém cserélte és utána volt gondja ezzel, ha kell hogyRob210
2005 Touran esetén így oldották meg a üzemanyag cső kidörzsölődésének a meggátolását [kép] -
Lacess
tag
Az utóbbi időben többször felmerült a beázás. Most jött szembe ez a videó, főleg a tetőablakkal rendelkező tulajoknak tudom ajánlani.
-
törölt tag
Üdv mindenkinek.
Audi A4 B5 Avant 1998 110 Le Tdi.
A probléma a következő: a gyári fejegység tönkre ment, vettem egy új fejegységet, a két hátsó hangszóró és a mélynyomó nem szól. Kérdésem az, hogy mi kell a bekötéshez, illetve milyen módja van a két hátsó hangszóró megszólaltatásának? A gyári mély nem fontos, ahelyett is van másik. Köszönöm előre is a segítséget! -
Reggie0
félisten
Hat ez az uj A4-es, iszonyat ronda lett.

-
rob210
nagyúr
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok! Tudtok esetleg ajánlani szervizt, ahol xenon javítást rövid határidővel vállalnak? Porsche buda júniusra vállalna, kwikfit meg egyáltalán nem (A6 2008)
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
bull84ghia
üzenetére
Xbox kapcsán

-
prannk
őstag
Hali. Lehet már házilag saját modon magyarosítani a mmi 3g-t?
-
whited
addikt
Sziasztok
Láttam egy eladó VW RCN 210 185E rádiót ami elvileg jó GOLF V-be is.
Gyárilag pontosan melyik volt benne?
Nekem most sajna egy utólagos van, de szeretnék egy gyárit bele. -
Pixx96
aktív tag
Sziasztok!
( audi a3 2.0pd BKD 2004 ) 240k km
Most lett kettős tömegű , szerkezet , kinyomó etc... cserélve az autón és arra lennék kíváncsi miket kell/lehet le ellenőrizni vcds-el hogy biztosan úgy üzemeljen az autó ne nyírja a kettős tömegűt?Szerelőm szerint nem volt benne régi a lendkerék még a bemarások meg se voltak kopva a LUK lendkeréken benne. Fogalmam sincs az előző tulaj hogyan használhatta én 1500 alatt nem járok vele.
Alapjáratról hallottam hogy 903-nak kell lenni ez igaz? nekem 850 körül van ilyen apróságokra gondolok.
Üdv.
-
Sziasztok!!
Egyik ismerősöm ma utazott egy Phateon-ba, és megtetszett neki. Annyira, h már keresi a megfelelő áldozatot. Dízelt szeretne, de a palettán 3 fajta szerepel. Melyik a kevésbé "nyűgös" a 3.0, a 4,2 vagy az 5.0-ás?
THX!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hobby rádiós topik
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Részletfizetés. Bankmentes Acer Nitro V 17
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, ez a cucc nem tudom, sose hallgattam még meg. Csak kíváncsi voltam, mi ez, mert nem tudtam beazonosítani.