Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na jól van már, ezt fejezzétek be! Lassan odáig jutunk hogy nem tegezhettek...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bling95
őstag
Azert meglepodtem hogy ezek szerint nem vagyok kiugroan fiatal

-
7600 GS
addikt
Köszönöm a meghívást srácok, de sajnos érettségiző deák vagyok én is.

-
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Lambda szonda Heating Bank1 Sensor1 Open Circuit. - kb. egy éve lett cserélve!
(Octavia 1U)
Az lehetséges, hogy motormosás utáni indításkor a beázás miatt szállt el a fűtése? Bár mondjuk maga a fűtőszál nem valószínű, hogy be tud ázni... vagy igen?
Esetleg mi szállhatott még el, ami ezt a hibát dobja? Ha nem kap tápfeszt? Biztosítékon keresztül kapja a 12V-ot?
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy hozzá lehet valahogy férni a csatlakozóhoz felülről, a motortérből? Mert sajnos nincs lehetőségem alámászni. -
freaghill
őstag
-
Na de ugyanaz mint a net84 által linkelt?
-
-
-
És még szerencsés. Én mondtam okádmányirodában hogy csak a Rózsavölgyi Attila nevet akarom használni nem pedig a Rózsavölgyi Attila István -t , akkor mondták h ok. Amikor átvettem nem néztem meg és aláírtam hogy Rózsavölgyi Attila. Csak hogy a teljes nevem van a személyimen nyomtatva. Aláírva meg nem az van. Nem érvényes. Uh hivatalosan semmilyen papíromat nem vehettem volna át. De amikor panaszkodtam akkor közölték hogy picipénzért kicserélik

-
net84
őstag
-
dJ Peer
aktív tag
Frissült az #1 hsz képem.
-
Dr.Zoo
őstag
-
ßrainiac
addikt
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
loooool, hatul bacsit gyujtok.. Hat beszartam

-
-
net84
őstag
Fejlemény!
Mégsem olyan egyszerű típust változtatni a forgalmiban.
Okmányirodába mentem, onnan az NKH-hoz küldtek, hogy kérjem ki az előző műszaki vizsga adatlapját és ha ott jól szerepel, akkor tudják intézni a módosítást. Köszönhetően az ügyintéző talpraesettségének és kedvességének illetve annak, hogy egy NKH-s kolléga volt éppen nála, aki letelefonozott és egyeztetett mindent.
Alap esetben vissza kellett volna mennem abba a tokmányirodába, ahol készült a forgalmi. Ott pedig kérvényeznem kellett volna az dokumentumok kikérését. Ez ~1hónap
, míg Bp-ről visszaérkezik. Ezután megvizsgálják, hogy ki hibázott és mérlegelnek, hogy átírható-e, ha igen, akkor kinek a költségére megy a javítás.
Okmányirodából NKH vizsgabázis, elmagyaráz minden újra, típus leellenőriz a vizsgalapon, lap kikér.
Meg is volt minden, egyeztettem az okmányirodában az újdonsült ismerőssel, hogy meg van minden. Be is hívott volna még ma. A rendszám beírása után kiderült, hogy lízinges és céges néven van a gép, így storno minden. A bankkal próbáltam egyeztetni, hogy ugyan mondják már meg, hogy mi van a törzskönyvben, mert minden banki papíron jól szerepel az autó. Sík hülyék ott az ügyintézők és nem is tartják nyilván a törzskönyv adatait.
Most ott tartok, hogy kérvényezem a banktól a törzskönyv okmányirodának történő megküldését javításra (függetlenül attól, hogy jó vagy rossz rajt a típusmegnevezés). Ha megérkezik, akkor mehetek új forgalmiért. Addig pedig forgalmi+műszaki vizsga adatlap+cégpapírok+jó beszélőke és használható az autó. Annyit kért az okmányirodai ügyintéző, hogy egy esetleges közúti ellenőrzés során próbáljam meg elmagyarázni a rend éber őrének a helyzetet és jelezzem, hogy az okmányirodában ügyintézés alatt van.Jah! Közben meglett a régi forgalmi másolata. Abban nem is szerepelt az autó típusa.
Made in Hungary(#64060) FoBCRaistlin - rossz az, aki rosszra gondol

-
MunezXBK
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Akkor fogalmazd át a tolatókamerát is.

-
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére

-
Kicker
őstag
válasz
Dr.Zoo
üzenetére
Meg tudom csináltatni, de aki csinálja azt mondja, hogy ez a hiba szerinte inkább féltengely, a futóművet látta volna a gumik kopásán, illetve állandóan rázna, nem ilyen tartományonként... de én örülnék a legjobban, ha ennyivel megúsznám.
A féltengely művelet előtt mindenképp megnézetem a futóművet, ne potyára kapják szét az egészet...
Meg az egész dolog előtt megkérdezlek Titeket is, hátha kapok építő jellegű iránymutatást...

-
Kicker
őstag
Sziasztok, passat VI-nál /2007, BSE motorkód, 1.6 benya/ normális, hogy 165 ezer km-nél stabilizátort, motor-váltó-tartóbakokat cseréltem, most meg, 172 ezernél kinéz egy féltengely csere? Magyar utak VS volksewagen futómű harcot ennyire szarul visel? Itt Tapolca környékén mondjuk szarok az utak, illetve a falvakban.
A hibajelenség az, hogy pl: 100-120 közötti padlógázas gyorsításnál érzem, hogy ráz a kormány, nem túl durván, de érezhető, illetve például 100-ra felgyorsítottam, majd a lejtőn kitettem üresben, és ott is ha elengedem mozog a kormány, és ha fogom is érzem ráz enyhén. Amúgy 60-as tempónál csak mozog a kormány ha elengedem, de nem ráz.
Gumik már nyáriak már, ki vannak centírozva, futóművet amióta nálam van nem állítattam (127 ezer km-el vettem)
Azt javasolták, hogy jólbezsírozva meg kell cserélni a komplett féltengelyeket, ha lehet, ha nem akkor csak a belsőket... (ez nekem kínai, de ezt mondta "hozzáértő") valaki ilyesmit látott már? Érdemes vele szarozni, vagy kompletten aztán fizessek mint a katonatiszt?

-
ßrainiac
addikt
válasz
maggi1886076
üzenetére
Itt laksz a kozelben / Kispesten talan?
ROB: A bordo Audi nalam is barnakent szerepel a forgalmiban, en is meglepodtem rajta eloszor ^^
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Elöl nénit, hátul bácsit gyűjtök.

-
válasz
maggi1886076
üzenetére
Ez nem ibi, hanem EuroPark.
-
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Ez gonosz volt

-
BTW eszembe jutott, nekem ugye hátul a csomagtartó alatt van króm csík, illetve a belső is króm csíkozott, kívül az ablak körül is krómozott lécek vannak akkor ez S-Line-nak számít?

(#64045) maggi1886076: Te i-s-line-ozzál eeefelé

-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
maggi1886076
üzenetére
Majd Csabi tuti összeszed belőlük párat
aztán megint új fényezése lesz. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
net84
őstag
válasz
bitpork
üzenetére
Nálad sem kell sokat tolatni, max egy parkolásnyit. Én szeretek tolatni, ahol csak tehetem, seggel teszem be az autót. A probléma a segge méretével van...

Én a pirosnál azt is megnézem, hogy a buszos mennyire állt rá a seggemre. Nálunk ez a mániájuk, de amikor felvillan a tolató lámpa, már nem olyan őszinte a mosolyuk...Egyébként IGEN, el vagyok kényelmesedve.
(#64038) maggi1886076 - új állatfaj az utakon: a tolatókamerás
-
-
válasz
bitpork
üzenetére
Hát itt a szomszéd városkába volt egy Kókusz flip-floposra fújva. Amúgy találtam neveket a kicsikocsinak, de mind nőit, pedig A4 az nem nőies.

Más: 2004 B7 A4-be melyik való? Nincs most nálam a kocsi, itt meg nem találom a csomagtartó világítósat. Illetve milyen kijelző kéne hozzá? Láttam már olyat, ami a visszapillantóba van építve GPS-el együtt, de hátha találok olcsóbban.
-
-
Kiskokó
veterán
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
maggi1886076
üzenetére
Ne idegeljél vazze..

-
válasz
maggi1886076
üzenetére
Ezt a kínai vidámok mondják. Itt csak faarccal LOL-ozni kell.
-
net84
őstag
válasz
MunezXBK
üzenetére
Mennyi lenne a típus miatt?
<gondolkodtam egy picit a zsanett dolgon, de leesett>
Gyors ügyintézésnek és az ismerős ismerősének hála egy óra múlva fogadnak a tokmányirodában...az, hogy fizetni kell-e érte, az azon múlik, hogy mit találnak a rendszerben, hogy ki baxta el.(#64024) bitpork - belőlem a zasszony "nevelte" ki a deviszont-ot. Néha még beugrik, de ahogy kimondom, már mondom is hozzá: "tudom, de vagy viszont" . Erre pár hete olvasom, hogy nyelvtanilag már helyes
. Viccesek lesznek a fogalmazások pár év múlva, ha bepakolják a cseten és arckönyvön használt használt "szövegeket" a nyelvtanba
. Kérvényezni fogom a hüjét is
. -
-
Dr.Zoo
őstag
-
net84
őstag
válasz
rob210
üzenetére
Pedig egész eddig azt hittük, hogy ők a hülyék
.
A szín nálam is vicces - Mágus a megmondója . Fekete a bejegyzett szín, de közelebb van a grafit szürkéhez és mondtak már rá barnát is. Gyakorlatban ez egy barnás-grafitos-feketés metálos festés.
De hogy a típus se stimmeljen? Lehet egyszerűbb lesz átírni a hátsóján a feliratot...holnap megyünk Balatonozni egyet. Eddig nem zavart, hogy "hibás" a forgalmi, most azért "majrézok" egy picit. Viszem magammal az összes papírt... -
Kiskokó
veterán
Hát az biztos hogy nem lesz tetszetős az ár de hát ez van.
Ezután autó marad még sokáig! Eladni úgyse fogjuk még jó pár évig.Eddig 300-at adtunk neki az alkatrészekre, majd kiderül mennyit kér még.
De viszont most vacsi új minden.
A mechatronika felújítva teljesen, új fém lap a közepén, az összes mágnes szelep új (csak a mágnes szelep szett ára a neten 70 ezer ami 2012es ár) minden tömités.
Turbina felújítva, perselyezve kevlár réteges nemtudom hogy hívják azt ami a citromba van.
E kuplungok újra perselyezve, újra lamellázva.
Szűrő, olaj. a váltón van a középső DIFI abba olaj. 1L kell bele és litere 28ezer Ft
Elől 4 szilent csere, illetve az állófűtés kipufogójának a csövezése szét van menve azt csinálja még meg.
(Gyári komplett kipufogó az állófűtéshez kb 20x25cm-es kis lóf.sz dob tippeljetek mennyibe kerül újonnan!) -
rob210
nagyúr
Ez is ritka, hogy nem a biztosító a hülye.
Nekem az autó színe érdekes.
Gyárilag Fahéj gyöngyház a megnevezése kikerestem a gyártó oldaláról.
A fényező is ezt a megnevezést jelölte meg.
A forgalmiban Barnaként szerepel, mert ugye ocsmányosék csak alap színeket tudnak bejegyezni.Na most ha ránézel a kocsira akkor azt mondja rá mindenki, hogy Bordó

Elkalandozva:
Rendőrségi kőrözés esetén, a rádióba a következő hangzana el.
Keresünk egy gyöngyház metál fahéj barna bordó autót
-
net84
őstag
Mai "vicc" - előre leszögezném, hogy részemről is mulasztás történt

A Casco kötvényen feltűnt januárban, hogy Altea-ként szerepel a Toledo. Jeleztem a hibát, bekérték a forgalmit. Megjött az ez évi kötvény szintén Altea jelöléssel. Semmi gond, még feldolgozás alatt van a módosítás. Az előbb kaptam a telefont, hogy nézzem már meg a forgalmimat, mert abban is Altea kell, hogy szerepeljen. A BM rendszerében a rendszám alapján az autó Altea. Előbányászom a forgalmit: Altea XL
.
Lesz egy érdekes köröm az okmányirodában
-
vendingo
veterán
Nekem meg megjavult az ablakemelő, +12c° fölött működik rendesen

Mind1 nyáron úgy is többet húzkodom, szóval inkább melegben mint hidegben működjön
-
rihi1
tag
válasz
Mágus2
üzenetére
na sikerült kb: századik probálkozásra kinyitnom a hátsó ajtót!
úgyhogy gyorsan szét is szedtem,és kicseréltem a kompelett zárat a hátsó ajtóba!
egy hete szépen müködik!
viszont a jobb első meg elkezdte hogy néha nem zár be!
kicsit kezdek feszült lenni ettől a szar záraktol! -
Coyot
őstag
Na dobok be képet már csak 38 al lógok
link felkerültek a felnik 
-
-
Kiskokó
veterán
válasz
tomcsi23
üzenetére
Jólvan na nincs oda írva a motor csak a Le.... nem is értem hogy fordulhat ilyen elő!.
Mágus : Örülj neki jó mindenkinek a kocsija aztán mehet az ökörködés, nem kell feszt onlány segítség nyújtanod

ON :
Végre Ma talán kész lesz már az a ku.va váltóm!!!!
Már nagyon unom több mint 2 hete nincs autó. :S -
Új hozzászólás Aktív témák
- Crystalfall "free online Action RPG"
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OLED monitor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- GTA V
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- 3D nyomtatás
- Opel topik
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- További aktív témák...
- Elektronikus tárolómérleg árazómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Secretlab Omega gaming chair, gamer szék
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten asztallap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(Octavia 1U)

, míg Bp-ről visszaérkezik. Ezután megvizsgálják, hogy ki hibázott és mérlegelnek, hogy átírható-e, ha igen, akkor kinek a költségére megy a javítás.
Made in Hungary