Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsit koszos volt, de a fiúk tudnak pucolni. Sajna nem rakja sorba a képeket, de a koszos az előtte, a tiszta az utána.

-
ßrainiac
addikt
válasz
tomcsi23
üzenetére
Dehat ez nem is farmotoros :0

[rvilike]: na igen.. Ma is azert hanyta el magat a csalad mellettem majdnem. Keves a kraft.
Egyebkent erdekes es oromteli, hogy 4 felnott meg egy gyerek (jo mondjuk o csak ilyen 10+ kilo xD) es nem ereztem igazan gyengenek a vasat.
Aztan meg az is furcsa volt, hogy befertunk ennyien

-
szőröscica
addikt
-
ßrainiac
addikt
válasz
Mágus2
üzenetére
Neeem.. Nem veled van baj. Baromi szar hangja van. Ezert is csinaltam a videot anno..
Azota is ugyanolyan

"A Video" !!! XD
(Amugy k.vara latta / hallotta mindenki sztem
)Es nem. Nem diesel. Egynyocte

[rvilike]: "hahaha"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
..es ebben meg te is ultel egyszer, amikor detto ugyanilyen hangja volt

-
-v-
addikt
válasz
tomcsi23
üzenetére
Indítsd be az enyémet megmutatom milyen a full hulla lendkerék hangja

(#94088) ßrainiac : na jó mondjuk a tiéd tényleg durvább ..

(#94089) joamilestoné : tegyél bele powerflexet azt sose kell cserélni, cserébe "kicsit" romlik a menetkomfort
(alapjáraton lesz maszírozó fotel
) -
bombibmw
veterán
válasz
daniel2121
üzenetére
A4 B5 kombájn.

Holnap teszek fel képeket.
Ma szerencsére el is tudtam intézni mindent,amit kellett,úgyhogy hivatalosan is az enyém a gép.
Elvittem szervízbe,hogy nézzék át.
Először copattak és mondogatták,hogy ajjaj,mire majdnem szívbajt kaptam,de aztán megnyugtattak,hogy nincs se rohadás,se hibakód,ezek után szépen elküldtem őket a pi...ába.
A futómű újszerű,a motor szépen jár.
Öröm és boldogság,mivel egy 17 éves autóról beszélünk és lutri volt egy kicsit elhozni 250km-ről.
Szóval,holnap lövök pár képet.
-
kk831228
addikt
Egy kis Boba-Motor:
[link]200-nál kipörrennek a kerekek...
-
ßrainiac
addikt
Itt a nyar!

-
rob210
nagyúr
-
Dr.Zoo
őstag
To All: Volt benne szervó folyadék cserélve, csak és kizárólag reggel kattan egyet, oszt' utána kussban van egész nap.
Szervó folyadék a maxon. Volt benne ABS kocka cserélve, akkor minden folyadék le lett cserélve.
Morris.: nyelvtannáci...
(egyébként is, garázsbó' akart lenni) 
Tresh: fakk...

-
Kiskokó
veterán
-
footy
addikt
Golf 5 Variant terhelesvaltasnal surolo hangot hallat a futomu felol. Ha balra kanyarodok, akkor jobbrol hallatszik, ha jobbra, akkor pedig balrol.
Valakinek otlet? -
tresh
veterán
válasz
!Overdose!
üzenetére
Nálam 306k km -nél adta fel a harcot, szerintem az életbe nem nyúltak hozzá. Ettől függetlenül én minden folyadékot cserélek 2-3évente (motorolaj természetesen 10k -ként). Most meg úgy is tavaszi nagy szervice van , egy gyors olaj cseréből elbontottam az elejét az autónak
-
!Overdose!
őstag
De, neked szántam. Ugyanis eléggél megoszlanak a vélemények arról, hogy kell-e időnként cserélni szervofolyadékot. Én 200k km-nél egy nagyszerviz alkalmával lecseréltettem és természetesen a méregdrága gyári ment bele. Kormányműfelújítással foglalkozó ember mondta, hogy kb. munkájuk sem lenne, ha ezt mindenki megtenné. Talán TC-n is volt egy cikk erről. Ehhez képest néhány szerelő nem javasolja a cserét, mert szerintük pont attól fog elromlani. Nekem azóta már belement 40k km és kutya baja. Igaz előtte sem volt.
-
tresh
veterán
válasz
!Overdose!
üzenetére
Volt, de amikor már megvettem nem volt 100-as aztán szétnyílt a gumi harang alul és szépen szivárgott ki a hidraulikai folyadék. Amúgy a ház ect makulátlan állapotban volt, mivel dupla tűzfalas a gép és nem igen éri külső behatás. Engem az zavart hogy a féltengelyen a külső gumi harang 30k alatt már kezd repedezni nem vészes de cserélem... csak kicsit kevésnek érzem.Ja hogy nem nekem

Dr.Zoo: ha könnyen megy akkor nem biztos hogy gond van vele meg kéne pislákolni nekem sajnos már egyszer kétszer megnyikkant a szivattyú (levegőt szívott a szimeringnél) illetve a szervó hatás kb 50% volt. Így ment szakműhelybe, 1 év garral 44k -ba megcsinálják

-
tomcsi23
veterán
válasz
!Overdose!
üzenetére
Ezt a gumiharangra?
Jah, Zoo-nak írtad szvsz.
-
tresh
veterán
Ezt a sok nyelvtannáczit
Más:
Kormánymű kint, elvittem felújítani
Viszont 1,5 év alatt 30k után normális ha repedezik a gumiharang a féltengelyen ?
Mindegy azt is kicserélem ha már ott bohóckodók csak meglepett hogy ennyit bírt. -
bombibmw
veterán
Köszi Srácok!

Morris:
De igen,csak amiért lementem volna 300km-t,annak minden nyűgje volt.
Egy másikért szintén lementem volna jó messzire és le is volt beszélve,direkt korán elaludtam,mert reggel 3/4 6-kor indultam volna a vonattal,erre felkeltem és láttam az sms-t,hogy eladta az ember este 10-kor.
Na,itt meguntam és taktikát váltottam.
Mivel nem megyek olyan sokat az autóval,így félretettem a fogyasztást az agyamban és megláttam ezt az autót.
Reggel indultam az első vonattal és négy és fél óra után ott is voltam érte.
Közel 300km-t raktam bele tegnap és a mutató 3/4 alatt van egy kicsivel,szóval nem lesz ez rossz.
Városban 2000-nél el lehet váltogatni és így nem gáz a fogyi,viszont 3000-től indul meg az autó,akkor aztán leeszi a gatyámat is.
Összességében azért vettem ezt,mert nagyon megtetszett a letisztultsága és sportossága egyben,a belseje full S line(még a szőnyegek is,karbon betétek,stb.), tényleg nagyon szép az állapota és úgy hallottam,hogy az 1,8 20V egy jó motor.
Bocs,a hosszúságért!
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Végül ő lett a befutó.
Már itt áll nálam.
Az autó gyönyörű és már meg is kapta az első kényeztetést is egy külső-belső tisztítás formájában.
Alkudni is sikerült,holnap átírás,stb. -
Ace owner
addikt
válasz
!Overdose!
üzenetére
Sajnálom is hogy nem láttam a mini filmjüket múltkor..

-
Ez a képaláírás nagyon tetszik.

-
kk831228
addikt
Na fölszereltem a zimmer tárcsákat+zimmer betéteket... Nem rossz, csak nagyon furcsa hogy nem rángatja ki a kezemből kormányt fékezéskor...
Már úgy megszoktam... 
-
Ace owner
addikt
-
VR6-Fan
veterán
szelepszárszimmering/PCV/turbo/lánc lánc feszítő, ill km függvényébe kicsit ill nagyon bundás kenyér a motor.
konzerv chipes Jóskabá chipeset nem vennék olajat ha nem cserélték elötted szívás.amugy viszonylag élhető kocsi, csak baromira nem látni semmit benne

hamarabb vennék S3-at vagy Leon cupra-t.
-
Ck.
addikt
Mágus úr és tisztelt egybegyűltek:
Első szériás, 1.8T 225 pacis TT-ről tudtok-e vmit mondani?

-
TaaT
nagyúr
Ez kettesgolf?

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)