Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#117569) sifarr válasza enginev3.0 (#117559) üzenetére


sifarr
senior tag

Szerintem elsősorban alap lesz az 5G szinte minden csomagban
Ha ez lenne a fő változás, akkor emiatt felesleges lenne az összes csomagot lezárni.

Én másban látom a változtatás indokoltságát. Lényegében a Telekom csomagjai túlárazottak a másik kettőhöz, főleg a Vodához képest. Ezt már nem indokolja sem a Telekom nálunk kissé magasabb presztizse, kissé jobb hálója.
Pl. a Voda Go talk+ 7990.- (Telenornál is van ugyanennyiért) 2 GB nettel (Telenor 5 GB). Ez a Telekomnál 10.240.-, azaz közel 30 %-kal drágább. Ez sok, túl sok. Ennyiért már érdemes váltani. A többi díjcsomagnál is hasonló a helyzet.
Igaz, Magentában 30 %-kal olcsóbb, de a Magenta a telekomos mobilelőfizetők minimum 50-60 %-a számára nem elérhető. A Voda viszont sok már vodás vezetékes előfizetőnek - köztük nagyon sok telekomos mobilosnak - még olcsóbban kínálja pl. a Talk+-ot. A Voda Family vezetékes előfizetés nélkül is komoly kedvezményt kínál.
Szerintem beindulhatott a vándorlás a Voda felé, megjelent a UPC felvásárlásának a hatása, s erre a Telekomnak lépnie kell.

Az én tippem az, hogy a díjcsomagrendszer átalakításába rejtve némi árcsökkenés lesz, tereléssel az előnyösebbé váló nagyobb csomagok felé. A mostani összeollózós rendszer helyébe a többiekéhez hasonló fix csomagok lesznek.

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.