Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-28 06:29:07

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53596) fincsi


fincsi
csendes tag

Sziasztok!
A kövektező kérdésem lenne. Adott egy szolgáltatótol kapott VDSL2 router (Technicolor TG588v), amit le szeretnék cserélni egy másikra.Ha már csere akkor szeretném ha dualbandes lenne,a kiszemeltem egy TP-Link VR600 lenne, valamint a PC-be vennék egy TP-Link Archer T9E hálózati kártyát. Ezzel mennyire oldható meg hogy megmaradjon a Gigabites (vagy közel gigabites) sebesség PC és NAS között?
Jelenleg a NAS a gép mellett található, ami az emeleten van,amit egy TP-Link TL-WA850RE köt össze a routerrel a földszinten.A távolság köztük kb 2,5 méter lenne! Szeretném a NAS-t átrakni, közelebb a routerhez, ahol senkit sem zavar ha 0/24ben működik, de nem szeretném elveszteni a hálózati sebességet.
Illetve a szolgáltatóm a DSL kapcsolódásnál megadott egy ún. Annex B tipust, de sajnos nem tudom h ez a router képes e erre, vagy csak az A tipusra, és hogy ez mennyire fontos? ( jelenleg ezt irja a routerben a dsl kapcsolatnál: ITU-T G.993.2 Annex B (VDSL2) ).
Ha nem akkor milyen routert ajánlanátok? Kb ebben az árkategóriában... :D
Vagy inkább választjak egy TP-Link TL-PA9020P KIT-et? Sok fórum olvasása után kicsit skeptikus lettem, hogy ez képes lenne a teljes sebességre vagy sem...
Esetlegesen az is megoldás lehet, hogy AC router gigabites sebességgel amit rákötnék a jelenlegire, majd rá a NAS-t,de ezt csak végső esetben...
Köszönöm szépen a segítségeteket!
Üdv, Norbi :)

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.