Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-28 06:29:07

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35562) priti válasza Dark Archon (#35511) üzenetére


priti
addikt

power over
Szóval...
Van a "passzív" tápfeladó (injektor), ami csak a fölös két érpárra teszi rá a delejt, amit a POV-ot nem támogató eszköz adaptere ad, majd ezt veszi le róla, tehát a házi barkácstól kímél csak meg, de a feszültségesés miatt max 10 méteren belül lehet ez a megoldás talán jó.

Van az "aktív" tápfeladó (injektor), aminek saját tápja van, így a passzívval ellentétben 100 méterig jó azért, mert 48V-os feszt dob rá az UTP-re, amin így arányosan kisebb pár méteren a feszkóesés, meg van ehhez egy végponti vevő (splitter) ami leválasztja az RJ45-ről ezt a magas tápfeszt és kiteszi egy DC lengődugóra nekem, amit már a POV-ot nem támogató AP-be, routerbe beledughatok végre és kapcsolható rajta, hogy hány voltot kérek a 48-ból 5/9/12 attól függően, hogy az AP/router amit kaptam éppen mekkora feszt kér magának, de annak a gyári adapterét el lehet dobni, mert az nem kell. Remek.

És ez a saját tápos injektor meg splitter meddig jó? Ezekből mennyiért lehet jót venni, mert ahogy nézem elég nagy a szórás árban. Nem akarom pár havonta cserélgetni, a splittert meg pláne nem, mert szar helyen lesz.

Hardverlesen

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.