Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-28 06:29:07

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21082) MittuDomain_


MittuDomain_
őstag

Sziasztok!

Bocsánat, nincs kedvem/erőm/időm átnyálazni ezt a 21 k feletti hsz-t, szóval azt teszem, amit én sem szoktam szeretni, beböffentem a közepébe a kérdésemet. :DDD

A lehető legjobb ár/értékkel keresek olyan routert, amin van min 2 USB (nyomtatónak meg HDD-nek), azaz értelemszerűen kezeli és elég naftával látja el őket, jól, egyszerűen menedzselhető, rendes torrent/samba/ftp kliens van benne, a nyomtatót meg bármelyik a routerre wifin/kábellel kapcsolódó készülék eléri. (A nyomtatónak persze kell külön táp, de ha egy 2,5"-os vinyót meghajtana, nem lennék szomorú.) És persze a vinyó sebessége sem mindegy.

Ahogy nézegettem, alig-alig találtam olyat, ahol alapból több portos usb van, nem tudom viszont, mennyire szeretik/bírják ezek a kütyük a host-ot.

UPC fiber power 25 menne bele, de ez talán nem oszt v szoroz.

Egyszerre max ennyi gépet kéne kiszolgálnia:
4 telefon, 2 tablet, 2 laptop wifin, 1 asztali PC és 1 tv kábelen. Ez az együttállás kb 2 évente egyszer jön össze, de 6-8 helyre azért kellene IP-t adnia. (És ebből a gépparkból is hiányzik még 1 tábla, 2 laptop, 2 okosteló, de beszerzésük folyamatban. :P )

Egy kis lakásban lenne (39 m^2), a hatótáv ezért nem elsődleges szempont, de persze nem baj, ha az is rendben van. :) Ha esetleg cserélhető az antennája, még jobb.

Én vmi 2-3 antennás N-es kütyüre gondoltam, akár még a 150 mbps is megteszi, ha túl drága lenne egy 300as v 450es, de egy 300asnak jobban örülnék, jövőbiztosabb.

Na, ennyi volt a kisregény.

Előre is köszönöm a segítséget.

Si tacuisses, philosophus mansisses.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.